![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Maciejka milego wieczoru
![]() Mala co za chamy że tego nie pokazali wrrrr ![]() ![]() zielona ![]() Anielka witaj ![]() ![]() ![]()
#2462 |
Wtajemniczenie
|
O proszę! W Nowym roku witamy nową mamuśkę
![]() Ja się muszę zabrać za torbę bejbikową ![]() My już po spacerku noworocznym i po podwieczorku na który zrobiłam banana w cieście francuskim w polewie czekoladowej z lodami. Mniami. |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
A ja mam straszliwą ochotę na coś słodkiego, ale ostatnio się ważyłam u lekarza i nie wiem, czy to przez święta czy co, ale ... jestem słonicą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Wtajemniczenie
|
U nas dzisiaj lazy day
![]() Mąż przygotował pyszny obiad, ja w tym czasie spałam ![]() Chyba dalej się kimnę, bo zaś to ucho mnie boli ![]() Kurna idę jutro do lekarza! I mam ochotę teraz na wszystko, na banana, na pomarańcza, mandarynkę, tosta z nutellą, sernik no na wszystko co mam w zasięgu kilku kroków ![]() Może namówię męża na pójście do Żabki, chcę sernikowe carte do'r ![]() Zielona oj przestań, zjedz sobie coś i kichaj na tą wagę! Później się będziemy odchudzać ![]() Anielka witaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- cześć anielka Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry w Nowym Roku
![]() Oby był dla nas szczęśliwy a nasze dzieciątka urodziły sie zdrowe i szybko ![]() Dziewczyny chyba juz przyszedł czas na nas, dziś w nocy urodziła dziewczyna z ktorą leżałam w szpitalu i miała ten sam termin co ja czyli 2 luty. Robi się coraz poważniej i tylko patrzeć jak my po kolei będziemy się rozpakowywać ![]() ![]() Anielka witaj ![]() Edytowane przez monnnia80 Czas edycji: 2015-01-01 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Konto usunięte
|
właśnie zjadłam kaszę z kurczakiem od teściowej i mam taka straszna ochotę na ciasto że masakra
tz przyniósł sobie różne ciasta i kupił maltanki i po kryjomu je Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Monia nie strasz
![]() ![]() Cześć Anielka ![]() My po obiedzie u T. pojechaliśmy na spacer do Sopotu ![]() ![]() ![]() Zaraz zabieramy się za oglądanie "Zaginionej dziewczyny" ![]()
#2469 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Mlebi dobrze masz z tą teściową
![]() Monia raju nie strasz mnie, to też mój termin :P A ja mam dalej myśli, że jestem niespakowana i w ogóle ![]() Aga spacer.. miło ![]() Ja dalej gnije w łóżku ![]()
#2471 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już się zaczyna, oglądamy to samo ![]() Dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dzis u T nasluchalam sie,ze jak moj porod bedzie dlugi to mam napierac na cc, zeby kleszczy nie uzyli, bo sie dzieci chore rodza :O o mamma miaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ok znikam ogladac ![]()
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie to brzmi strasznie ale znam dziewczynke która urodziła się za pomocą kleszczy i jest normalnie zdrowa... ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Ok mąż poszedł odgrzać pierożki a ja stwierdziłam że i tak nie ma co robić to też trzeba coś włączyć do oglądania... no a że tv zajęte to włączyłam tą Zaginioną dziewczynę na laptopie i też będziemy to oglądać ![]() a skoro polecacie to tym bardziej wieczór sie miło spędzi.. Jeszcze mi piccolo zostało i chrupki i sernik i słodycze ![]() ![]() Miłego oglądania ![]()
![]() |
#2474 | ||
Zakorzenienie
|
Też oglądalismy niedawno Zaginioną, fajny
![]() My juz po spacerze, po obiedzie i padam. teraz dopiero sylwestrowe zmęczenie ze mnie wychodzi ;/. Spać ![]() Cytat:
![]() hej, Anielka ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() poznaliśmy się 7 lat temu w sylwestra, a od 5 lat i sylwestrów jestesmy razem jako para ![]() gratuluję rocznicy ![]() a mi mama upiekła oponki przedwczoraj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() super film ![]() czesc dziewczyny! cieszę się, że wszystkie dotarłyśmy do 2015 roku w dwupakach ![]() u nas sylwester udany, pobalowaliśmy do 3 i zbieralismy się do domu, bo gardło mnie zaczęło strasznie boleć i miałam atak kataru ![]() bylismy u znajomych, pogadalismy trochę, pogralismy w karaoke i tabu. Było dobre jedzonko i fajne towarzystwo. Była też para z 3 miesięczną córeczką, troche mnie nastraszyli, ale podchodziłam do wszystkiego z rezerwą. Dziewczyna miała po prostu ciężką koncówkę ciąży i ciężko dochodziła do siebie po porodzie... przy okazji kolega zrobił nam sesję ciążową, już się nie mogę doczekać efektów ![]() ![]() a dzisiaj leniwie, na kanapie i przy filmach ![]() wczoraj cały dzien miałam twardy brzuch i jakoś tak ciężko mi było nawet zmienić pozycję na sofie - martwiłam się trochę, ale dzisiaj spokojniejszy dzien i jest już ok ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
o to widze ze zaginiona dzis króluje
![]() my wlasnie wczoraj ogladalismy ale,oboje z tz-etem stwierdzilismy ze poczatek fajny od polowy jak wszystko wiadomo dziwny a koncowka,no coz glupia ![]() ogolnie bym pewnie obejrzala drugi raz,ale po polowie juz nie byl tak fajny jak na poczatku ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- migotka fajnie ze sylwester udany ![]() a znajomymi hmm nie przejmuj sie,jak sie jest swiezo po porodzie i jeszcze sie nie doszlo do siebie to wlasnie mozna tak starszyc,pamietaj ze u kazdego jest inaczej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś tylko miesko na obiad przygotowalam i powiesilam nowy kalendarz na ścianie. Resztę maz robił. Nawet ziemniaczki mi obral... Ale jutro do pracy jednak jedzie.moze wieczorem zjedzie...
#2478 |
Zakorzenienie
|
W Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym we Wrocławiu urodziło się pierwsze dziecko
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Migotka mnie też straszyli wczoraj :/ ale jak wchodzę na nasze forum to wierzę że będzie wszystko dobrze. Pozytywna energia tu panuje ![]() Mala, oj zapracowany Twój mąż. Oby zajechał ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-01-01 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zadomowienie
|
Oj Olcia nie zgadzam się. Mój szpital był pierwszy
![]() http://www.dzienniklodzki.pl/artykul...ecia,id,t.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Lui, no patrz. A ja przed chwilą wiadomości oglądałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Wtajemniczenie
|
Olcia to zapraszam
![]() ![]() Migotka super, że udał Ci się sylwek! Też bym jeszcze potańczyła ale cóż, choroba nie wybiera. A z tym odciąganiem, to widzisz pewnie też co położna to inne zdanie bo ta to mówiła że absolutnie nie robić takich rzeczy. Ja to nie wiem, nigdy chłopca nie obsługiwałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zadomowienie
|
Ciekawa jestem czy faktycznie urodził się o 00.01 czy ciut wcześniej, ale go "przerzucili"
![]() ![]() Bo z cesarką prościej, potrzymali kilka minut w brzuchu i już 2015 ![]() idę po jakąś kolację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
Alunia, gdybym miała do Ciebie rzut beretem to aż na jednej nodze bym przyszła
![]() Ja też słyszałam dwie teorie o myciu narządów u chłopczyka. U koleżanki, położna mówiła, żeby odciągnąć, ale tak delikatnie. A ostatnio czytałam chyba w czasopiśmie Twoje Dziecko, lekarz odradzal na początku odciagania... |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
lui wlasnie mojego sasiada tak przepisali na nowy rok
![]() ale jakos jego rodzice sie nie kryli z tym i to wcale nie byla kwestia minut,tylko polowy dnia,dogadali sie po prostu jakos ![]() a teraz nie wiem czy sie tak da czy nie |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Wtajemniczenie
|
Melduje się po powrocie
![]() 4,5h w samochodzie Madzie jak na razie nie ruszyło. Ile ja się nasłuchałam że jak ja się nie bałam w taką drogę jechać ![]() Ale ogólnie było bardzo miło babcia moja jak na mnie popatrzyła to stwierdziła że będę chorowaći to niedługo a ja mówię że mam katar a babcia że to nie to, od razu nerwa mnie wzięła ![]() ![]() Idę na wyrko, później nadrobię ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Alunia ja czy urodzę w styczniu, w marcu czy w kwiatniu to i tak będę lutówką z krwi i kości i nikt mnie stąd nie wypędzi ![]() Ewa cudownie to Twój mąż ujął ![]() Załapałam się na ostatni kawałek sernika u babci. Stał na talerzyku w kuchni i mnie wołał i musiałam go zjeść ![]() ![]()
#2486 |
Zakorzenienie
|
Taki sernik to coś, co bym.... też chętnie schrupała... ach jak chętnie.
Wkurzam się dziś. Allegro mi szwankuje... nie mogę dodawać rzeczy do koszyka. Akuratnie jak się w końcu zabrałam za kompletowanie wyprawki. Co za badziew.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Super, że wizyta udana a babcie to mają swoje powiedzenia ![]() A wiecie że w lutym i w marcu wypada piątek 13 go? Chciałabym w taki dzień urodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Wtajemniczenie
|
Swoją drogą na nas piszą że je podczytujemy a gdyby same nie podczytywały to by nie wiedziały że o nich pisałyśmy
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Alunia a miałam ochotę napisać zamiast kwietnia grudzień ![]() ![]() Mi inna opcja nie zostaje, albo styczeń albo luty ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Ale cicho nic już nie możemy pisać bo zaczną u nas dym robić.
#2489 |
Wtajemniczenie
|
My już po Zaginionej
![]() Spoko film ![]() Sorry za słowo, ale nażarłam się paluszków, sernika i zapiłam Picolo! Umieram! ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- A teraz na tvn7 Bossssski George ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Film fajny,ale zakończenie do kitu :-/
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.