Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-08, 12:17   #2461
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
ja mam jedną kupioną w sklepie Alles https://sklep.alles.pl/produkt,cleo-koszulka,719.html drugą mam z Allegro http://allegro.pl/showItem2.php?item=4959484510do samego porodu w moim szpitalu zakłada się szpitalną białą super sexi
Po oddziale przed porodem możesz nosić bluzę,nie trzeba szlafroku.

Pozdrawiam
Malinka

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

My już też rozebraliśmy choinkę bo zaczyna mieć za cieplo i puszczać pędy a chcemy ją zimować na balkonie i żeby potem już była na balkonie.

Pozdrawiam
Malinka
A w ktorym szpitalu bedziesz rodzila ?

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem jak moga tak wymagać. Jak można trzymać wielka podpachę miedzy nogami żeby ona nie wypadła. Nie moga zabronić, niech ochrzaniają, sami niech chodzą bez majtek. Trzeba powiedzieć, ze ze wzgl.religijnych musisz miec majtki i sie zamkna chyba

Ja stanik też miałam ale w szlafroku czułam sie lepiej

a tak na dobra sprawe to czemu nie mozna miec tej wielkiej podpachy i majtek siateczkowych? Hmm
Nie wydaje mi sie, zeby ograniczaly przewiew powietrza skoro i tak ta podpacha jest?

Cytat:
Dziś miło zaskoczyła mnie firma z ubezpieczenia grupowego wypłacili mi kasę za pobyt w szpitalu-720 zł,lubię takie niespodzianki

Pozdrawiam
Malinka
Wow niezle rekompensata fajna
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 12:21   #2462
malinka1984
Zakorzenienie

Madzix ICZMP
Majka ta z Allesa jest super miła i bardzo komfortowo się w niej czuję i mam zamiar się w nią wystroić po porodzie jak będzie tatuś nas odwiedzał <3

Pozdrawiam
Malinka
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 12:22   #2463
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
A w ktorym szpitalu bedziesz rodzila ?

a tak na dobra sprawe to czemu nie mozna miec tej wielkiej podpachy i majtek siateczkowych? Hmm
Nie wydaje mi sie, zeby ograniczaly przewiew powietrza skoro i tak ta podpacha jest?

Wow niezle rekompensata fajna

Ja nie wiem jak mogą zabraniać, ale jak widać moga Ja bym sie do tego nie stosowała. Jak leżałam w nocy i nad ranem po cc to nie miałam majtasów i czułam sie jakbym leżała cała we krwi :/ Nie dałam rady sie ruszyc, zajrzec tam, ale okazało sie, że nic takiego sie nie dzieje, a czułam wypływanie i to był taki stres ogromny. Potem miałam gacie siateczkowe (te z fizeliny mi nie pasowały)
Stary 2015-01-08, 12:24   #2464
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
To nie jelitowka. .. tylko zatrucie... prawdopodobbie zaszkodziły mi pierogi z obiadu... tylko o dziwo tacie nic nie jest :/ o 1:30 na fest poszły ale jak na razie tylko raz choć nadal mi niedobrze lekko a potem dosłownie co godzinę odwiedzam kibelek na sama woda słabo mi jest mały mnie właśnie lekko kopie i nie wiem czy jechać rano do szpitala bo boje się odwodnienia :/ może rano Tż kupi mi w aptece elektrolity i węgiel jak po tym przejdzie to nie pojade chyba masakra
współczuję, trzymaj się mam nadzieję, że już lepiej
Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
To nasz synek... usta i nos po tacie
piękny widok, a imię Mikołaj super! Koleżanka ma Mikusia i już druga sie zastanawia nad tym imieniem (termin ma na czerwiec/lipiec)
Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Któraś pytała kiedy wychodzę. No to mój lekarz mówi, że raczej bez dzieci już mnie nie wypuszczą za tydzień dostanę kolejną dawkę sterydów. I pewnie do tego 34/35tc będą czekać i cięcie. Już nie mogę się doczekać, aż zobaczę szkraby
dzieci są najważniejsze dbaj o siebie!

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Trzymaj się dasz radę - chociaż Ci powiem że i mi gorzej się jakoś robi. Ostatnie pobranie 10 10 i banana wciągam szybko.
dziewczyny ale straszycie musze sie wybrac, pojde w przyszlym tygodniu
Cytat:
Madi biedaczku dobrze że już masz pokupowane dla dzoeciaczkow.
Black trzymcaj glukoze w ryzach! !!!
U mnie bez zmian tzn samopoczucie lepiej ale nadal sikam :/ najgorsze z tego wszystkiego jest ból pleców znacie sposoby na plecy bo nie wyrabian... cały dolny odcinek...

A kot właśnie przyszedł i położył mi się w miejscy gdzie plecy bolą mam nadzieję że wyciągnie mi ból z pleców pozdrawiam i trzynajcie się ;* powodzenia dla reszty glukozujących
ale fajny kotek moj psiak jest u rodzicow, ale kocham ją miłością ogromną
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ehe moj maz dosc intensywnie potrafi chrapac, szczegolnie jak jest zmeczony, kiedys pomagaclo jak prosilam go zeby sie przekrecil na drugi bok, ale zaczal odpowiada mi przez sen "ehe, tak, juz" i tak w kolko i dalej lezy tak samo a ja sie wsciekalam. wiec przyniosl mi z pracy stopery, wtykam w uszy i.. bloga cisza, odcinam sie od swiata
oooo to dokladnie tak jak moj! mam nadzieję, że będę mieć spokone noce
Cytat:
mój też haha wczoraj chciałam się do niego przytulić to brzuchy nam przeszkadzały a siostra jak go zobaczyła to powiedziała że strasznie przytył czekam tylko aż mu cycki zaczną rosnąć
haha moj Tz tez ostatnio przytyl, widze to golym okiem, sam tez to widzi i mowi ze idzie na silke haha idzie idzie i jakos wybrac sie nie moze przybiera razem ze mna haha

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 12:24   #2465
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Madzix ICZMP
Majka ta z Allesa jest super miła i bardzo komfortowo się w niej czuję i mam zamiar się w nią wystroić po porodzie jak będzie tatuś nas odwiedzał <3

Pozdrawiam
Malinka
A ona nie jest króciutka i przezroczysta?
Każda ma inne podejscie do tematu, ja po porodzie przy nawale pokarmu, obolała i ze spuchnietymi nogami (spuchły mi 2 dni po porodzie i były jak u słonia, ale podobno to normalne) nie czułam sie sexy i chciałam sie schować
Stary 2015-01-08, 12:24   #2466
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś miło zaskoczyła mnie firma z ubezpieczenia grupowego wypłacili mi kasę za pobyt w szpitalu-720 zł,lubię takie niespodzianki

Pozdrawiam
Malinka
Miła niespodzianka!

Kurde jak można zabraniać nałożyć te jednorazowe majtki po porodzie Najlepiej jeszcze może na golasa leżeć, to w ogóle będzie jeszcze lepszy dostęp i przewiew

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 12:25   #2467
Rina
Rozeznanie

Cytat:
śliczny no i Mikołaj Mikołaje to fajne chłopaki

Cytat:
Sonia - tak ogólnie to nie jest źle tylko teraz tęsknić zaczynam tyle się z moimi nie widziałam i za szybko ich nie zobaczę, a jeszcze zaraz R zakażę też przyjeżdzania bo już go gardło boli (pewnie od Marcelka podłapał) a je nie chciałabym być jeszcze bardziej chora. Ni nie daj Boże by oni to dziadostwo co mnie dopadło dowlekli do domu. Ja miałam obustronne zapalenie płuc. Gdyby złapało dzieciaki to też szpital murowany.
ale Cię dopadło i jeszcze tyle tkwienia w szpitalu ale cóż skoro trzeba. Dbają o Ciebie i Maluchy kciukam żeby jakoś w miarę ten czas Ci leciał

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość

Ja dopiero po śniadanku, jeszcze kawkę popijam
A dziś wizyta u gina..może uda się podejrzeć Olka na usg . Ciekawe ile waży młodzieniec

Sonia Mikołaj bardzo ładne imię Też się nad nim zastanawialiśmy z tż, ale miesiąc temu urodził się w mojej bliskiej rodzinie właśnie Mikołaj ,więc siłą rzeczy u nas odpadło
my też dziś wizytujemy
a i Mikołaj piękne imię u Nas właśnie Mikołaj

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49654271]

najlepsze jest wygrzanie, bo smarować sie teraz maściami za bardzonie możemy. no i lezenie. mnie tez bolą plecy od kilku dni, ale ne od nerek

Kochane, mozecie mi podpowiedziec, jak zapobiegawczo odzywiac się,zeby cukier nie przekraczał norm? bez słodyczy, mało pieczywa bialego itp., dobrze mysle?
mi glukoza (wczoraj) wyszła w normie, ale nie taka ładna jak Wam niektórym bo po 2 h mam 116. czy to ze dzien wczesniej najadlam sie truskawek z kompotu (duzo cukru) i cukierkow czekoladowych (przed południem, ale jednak) moze miec wpływ na taki wynik?[/QUOTE]
ale masz super wyniki, to nie jest powód do niepokoju!!

Cytat:
ehe moj maz dosc intensywnie potrafi chrapac, szczegolnie jak jest zmeczony, kiedys pomagaclo jak prosilam go zeby sie przekrecil na drugi bok, ale zaczal odpowiada mi przez sen "ehe, tak, juz" i tak w kolko i dalej lezy tak samo a ja sie wsciekalam. wiec przyniosl mi z pracy stopery, wtykam w uszy i.. bloga cisza, odcinam sie od swiata
o to to! ehh widzę, że mamy podobnie
mój najczęściej śpi na plecach i stąd chrapanie

Cytat:
ja sie czasami mojego pytam czy ja to do niego po chinsku mowie..
ja naprawdę nie wiem jak przekazywać informacje, nie wiem jakim językiem oni operują

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Kurczę, jakoś źle się czuje od wczoraj, niby ten magnez piję, ale dzidziuchna jakoś dziwnie się ułożyła, prawie jej nie czuje, mam jakieś jakby mdłości ( pewnie siedzi malutka gdzieś i naciska na żołądek) i ogólnie czuję się do niczego... Ale co zrobię? Zadzwonię do lekarza i powiem, że coś jest inaczej niż było? Byłam w poniedziałek i gdyby było coś nie tak to by wykrył... Ech. Te rozterki
spokojnie, Młoda się pewnie przekręciła, i dlatego jej nie czujesz. Poczekaj trochę, odezwie się na pewno

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 12:26   #2468
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
ja mam jedną kupioną w sklepie Alles https://sklep.alles.pl/produkt,cleo-koszulka,719.html drugą mam z Allegro http://allegro.pl/showItem2.php?item=4959484510do samego porodu w moim szpitalu zakłada się szpitalną białą super sexi
Po oddziale przed porodem możesz nosić bluzę,nie trzeba szlafroku.

Pozdrawiam
Malinka
dzieki za linki, tą druga z allegro wczoraj o mało nie kupiłam, fajna jest bez żadnych misiów, zająców czy żyraf na brzuchu a masz ją juz na żywo?gruba ta bawełna? musze zrobić wywiad kuzynce, ktora niedawno rodziła w moim szpitalu, co tam wolno a co nie.z tymi majtkami to tez słyszałam,ze kazali nie zakładac,a i tak kontrabande wszystkie przemycały na pupe
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 12:27   #2469
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:
Ja jedna mam, która mi sie podoba, jeszcze ze 2 z pierwszej ciaży i te mi sie w ogóle nie podobają (w domu moge spać w nich po porodzie bo szkoda zaplamić coś ładniejszego, ale w szpitalu nie założę) i chyba dokupie jeszcze jedna niedrogą ale ładniejszą A szlafrok polecam bo tyłek zakrywa i ja sie czułam bardziej komfortowo
A ja się wczoraj dowiedziałam, że ponoć do porodu u mnie koszulę szpitalną dają. Ja nie chcę w szpitalnej brzydzę się
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 12:28   #2470
cashmere
Zakorzenienie

Dziewczyny chcę kupić zasypkę Alantan i myślę którą wziąć? Tą klasyczną http://www.aptekagemini.pl/alantan-zasypka-100g.html czy Alantan Altek http://www.aptekagemini.pl/alantan-p...ypka-100g.html ? Brałyście którąś? Znacie je??

jestem mamą
Stary 2015-01-08, 12:28   #2471
Konto usunięte

co do docierania próśb do TZtów, coby wreszcie cos zrobili- to ja jak sie juz na serio wkurze to mówie,ze dzwonie do byłego z prośba o przysługę i wtedy sie TZ tez wkurza.... i robi w końcu
szkoda, ze nie mam uczynnego przystojnego sąsiada jakiegoś
na facetów konkurencja nieźle działa
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 12:28   #2472
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba powiedzieć, ze ze wzgl.religijnych musisz miec majtki i sie zamkna chyba

Kto mi powie, na co ja tyle pieniędzy wydałam na allegro? Poczytałam posty o kontroli wydatków i chciałam sobie wpisać wszystko ładnie ( pomijając, że już wyszło, że wydałam więcej niż zrobiłam) mam jakieś dziwne kwoty za wpłaty z all np. -199 zł za co ja się pytam? za dużo robię tych zakupów i na spontanie i nie wiem już, co kupiłam, a pousuwałam część z kupionych i teraz weź i weź... Wyszło mi, że tylko od ostatniej wypłaty wydałam ponad 600 zł na allegro, a nie kupiłam przecież nic konkretnego, oprócz ostatniego zamówienia z apteki i tego wyprawkowego Nawet nie wiem, co kupiłam!
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 12:28   #2473
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
współczuję, trzymaj się mam nadzieję, że już lepiej

piękny widok, a imię Mikołaj super! Koleżanka ma Mikusia i już druga sie zastanawia nad tym imieniem (termin ma na czerwiec/lipiec)

dzieci są najważniejsze dbaj o siebie!

dziewczyny ale straszycie musze sie wybrac, pojde w przyszlym tygodniu

ale fajny kotek moj psiak jest u rodzicow, ale kocham ją miłością ogromną

oooo to dokladnie tak jak moj! mam nadzieję, że będę mieć spokone noce

haha moj Tz tez ostatnio przytyl, widze to golym okiem, sam tez to widzi i mowi ze idzie na silke haha idzie idzie i jakos wybrac sie nie moze przybiera razem ze mna haha
A moj nie tyje w ogole !
Trzyma fason haha.

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Miła niespodzianka!

Kurde jak można zabraniać nałożyć te jednorazowe majtki po porodzie Najlepiej jeszcze może na golasa leżeć, to w ogóle będzie jeszcze lepszy dostęp i przewiew

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
śliczny no i Mikołaj Mikołaje to fajne chłopaki

ale Cię dopadło i jeszcze tyle tkwienia w szpitalu ale cóż skoro trzeba. Dbają o Ciebie i Maluchy kciukam żeby jakoś w miarę ten czas Ci leciał

my też dziś wizytujemy
a i Mikołaj piękne imię u Nas właśnie Mikołaj

ale masz super wyniki, to nie jest powód do niepokoju!!

o to to! ehh widzę, że mamy podobnie
mój najczęściej śpi na plecach i stąd chrapanie

ja naprawdę nie wiem jak przekazywać informacje, nie wiem jakim językiem oni operują

spokojnie, Młoda się pewnie przekręciła, i dlatego jej nie czujesz. Poczekaj trochę, odezwie się na pewno
No a jak;D

Daj znac jak po wizycie
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 12:30   #2474
Rina
Rozeznanie

goczek ja kupuję dwie do szpitala i szlafrok dokładnie tą co wklejała Malinka, tylko jeszcze zastanawiam się czy krótki i długi rękaw i czy 2x krótki.

oglądałam właśnie O matko Bosackiej, odcinek o pierwszych wizytach u lekarza i pierwszym widoku na usg i się poryczałam normalnie się wzruszyłam jak zobaczyłam te pierwsze usg i przypomniałąm sobie jak ja widziałam Młodego po raz pierwszy jako mały pęcherzyk, a potem taką małą jaszczurkę
cudo

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 12:36   #2475
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
A ja się wczoraj dowiedziałam, że ponoć do porodu u mnie koszulę szpitalną dają. Ja nie chcę w szpitalnej brzydzę się
Przestań, one są wygotowane itd. Na czas porodu naprawdę będzie Ci wszystko jedno Moze dają jednorazową?

Cytat:
Dziewczyny chcę kupić zasypkę Alantan i myślę którą wziąć? Tą klasyczną http://www.aptekagemini.pl/alantan-zasypka-100g.html czy Alantan Altek http://www.aptekagemini.pl/alantan-p...ypka-100g.html ? Brałyście którąś? Znacie je??

Ja miałam tę pierwszą, nie znam tej altek. Nie wiem czy zwykła mąka ziemniaczana nie jest lepsza niz każda zasypka
Stary 2015-01-08, 12:36   #2476
Konto usunięte

ja o pierwszym USG opowiadałam męzowi,ze to jak czarna dziura wyglądało z bijącym cosiem w środku- bardziej jak cos kosmicznego niz żywego
Stary 2015-01-08, 12:37   #2477
malinka1984
Zakorzenienie

goczek bawełna dla mnie jest akurat, ja nie lubię super grubych no i cienkich też bo mu dupka marznie

Pozdrawiam
Malinka
Tp 31.03.2015
Stary 2015-01-08, 12:38   #2478
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Sonia - no długo ale trudno. Wytrzymam

Powodzenie na badaniach dziewczyny i dużo zdrówka dla was

Do kolejnego napisania
Kochana wytrzymasz już wkrótce zobaczysz maluszki
odpoczywaj i zdrowiej
Cytat:

widać, że się wiercił
synuś tatusia
Cytat:
haha masakra

a ja dzis 25w4d
wiec w sumie moge rodzic juz za...12tyg !
ja ostatnio obliczyłam, że 6 stycznia Paula będzie donoszona i mogę rodzić. Czyli niecałe 3 tygodnie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49655171]a macie dziewczyny juz koszule dla siebie do szpitala? jak tak to gdzie kupowalyscie?
i czy szlafroki tez trzeba mieć, czy mozna jakas bluze np. polarową tam nosic?[/QUOTE]
ja wczoraj kupiłam koszulę do karmienia w textilu - fajna jest do porodu biorę starą, a szlafrok mam
Cytat:

Pozdrawiam
Malinka
super

dziś od rana dobry dzień to tak chyba w ramach ostatnich wydarzeń. Rodzice dali nam 1000zł dla małej, mąż dowiedział się, że z jednego z ubezpieczeń za urodzenie dostanie 600zł więcej (jest ubezpieczony w dwóch miejsach) i do tego wchodzę na konto i już jest i moja i męża wypłata. Szok
tak więc dziś kliknę allegrowy koszyk za jakieś 250zł muszę jeszcze przejrzeć

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 12:41   #2479
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ja wczoraj kupiłam koszulę do karmienia w textilu - fajna jest do porodu biorę starą, a szlafrok mam

super

dziś od rana dobry dzień to tak chyba w ramach ostatnich wydarzeń. Rodzice dali nam 1000zł dla małej, mąż dowiedział się, że z jednego z ubezpieczeń za urodzenie dostanie 600zł więcej (jest ubezpieczony w dwóch miejsach) i do tego wchodzę na konto i już jest i moja i męża wypłata. Szok

Uuuu żyć nie umierać!
pokażesz koszulę? za ile kupiłaś?

jestem mamą
Stary 2015-01-08, 12:41   #2480
FlightlessBird
Zakorzenienie

dziewczyny, która torba do mojego wózka? może jednak ta szara z różowym, bo mało tego innego koloru? czy może jednak te granatowa z zielonym?
brązowa chyba najmniej.

pomóżcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1010333_1.jpg (75,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t1.jpg (30,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t2.jpg (33,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t3.jpg (36,3 KB, 5 załadowań)

Stary 2015-01-08, 12:42   #2481
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Uuuu żyć nie umierać!
pokażesz koszulę? za ile kupiłaś?
w weekend Wam zrobię fotę
29zł, a gatunkowo całkiem fajna bawełna, a nie żaden poliester

Stary 2015-01-08, 12:45   #2482
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, która torba do mojego wózka? może jednak ta szara z różowym, bo mało tego innego koloru? czy może jednak te granatowa z zielonym?
brązowa chyba najmniej.

pomóżcie
Ja bym brała nr 1
Stary 2015-01-08, 12:46   #2483
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana wytrzymasz już wkrótce zobaczysz maluszki
odpoczywaj i zdrowiej

widać, że się wiercił
synuś tatusia

ja ostatnio obliczyłam, że 6 stycznia Paula będzie donoszona i mogę rodzić. Czyli niecałe 3 tygodnie

super

Hehe juz jest donoszona? Ale jak to?
Nie jest donoszdnie od 38w0d?

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Bird i milych zakupow!
Stary 2015-01-08, 12:53   #2484
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

a ja wezmę taką

http://allegro.pl/koszula-koszulka-n...956616530.html

Zaraz mi oczy wypłyną, co jest z tymi ludźmi? Jak można takie zdjęcia? Jak? ( uwaga, tylko dla dorosłych o silnych nerwach) http://allegro.pl/milutkie-seksy-bod...908637466.html

Edytowane przez Pavlinecka_21
Czas edycji: 2015-01-08 o 12:57
Stary 2015-01-08, 12:57   #2485
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
a ja wezmę taką

http://allegro.pl/koszula-koszulka-n...956616530.html

Zaraz mi oczy wypłyną, co jest z tymi ludźmi? Jak można takie zdjęcia? Jak? ( uwaga, tylko dla dorosłych o silnych nerwach) http://allegro.pl/milutkie-seksy-bod...908637466.html
Hey sexy lady!
Stary 2015-01-08, 12:57   #2486
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
brązowa chyba najmniej.

pomóżcie
ja bym brała nr 3 czyli szara z różowym
jest dość neutralna

i gratki za przypływ kasy
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 13:01   #2487
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe juz jest donoszona? Ale jak to?
Nie jest donoszdnie od 38w0d?

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Bird i milych zakupow!
6 kwietnia oczywiście
pomyliłam się, kalafior

Stary 2015-01-08, 13:01   #2488
malinka1984
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX

Flightless no to też widzę że miłe przypływy gotówkowe
Co do ubezpieczeń grupowych to jestem zdziwiona że mąż dostanie tylko 600, u Nas ja z pracowniczego mam 2tyś, mąż 1600,ale pewnie wszystko zależy od składek i umów bo ja miesięcznie płacę 55 zł i mąż też coś koło tego.
W poprzednim zakładzie pracy to było 1500-1800 za urodzenie w zależności od wariantu opłaty.
co do toreb to ja bym wybrała nr 1

Pozdrawiam
Malinka
Tp 31.03.2015

Edytowane przez malinka1984
Czas edycji: 2015-01-08 o 13:03
Stary 2015-01-08, 13:09   #2489
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Flightless no to też widzę że miłe przypływy gotówkowe
Co do ubezpieczeń grupowych to jestem zdziwiona że mąż dostanie tylko 600, u Nas ja z pracowniczego mam 2tyś, mąż 1600,ale pewnie wszystko zależy od składek i umów bo ja miesięcznie płacę 55 zł i mąż też coś koło tego.
W poprzednim zakładzie pracy to było 1500-1800 za urodzenie w zależności od wariantu opłaty.
co do toreb to ja bym wybrała nr 1

Pozdrawiam
Malinka
ale mąż dostanie 600zł więcej niż myślał
on łącznie szarpnie ok 3000zł

Stary 2015-01-08, 13:09   #2490
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czemu rozbieracie juz choinki?
Nasza pewnie bedzie stala do lutego, moze dluzej
nasza tez jeszcze stoi i stal bedzie. maz na wizyte ksiedza czeka :P

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości