|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Cytat:
to ci dopiero samo zdrowie![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() Plus byl taki ze Pola jak byla z nami to nie trzeba bylo sie bac ze spadnie z wysokosci bo bylo nisko Materac wypasiony, szeroki na 160cm i gitara. Ale teraz juz mi sie zaczelo ciezko z niego wstawac z coraz wiekszym brzuchem |
||
|
|
|
#2462 |
|
Rozeznanie
|
Ciężko wstać jak kolanami mało co się zębów nie wybija, dlatego ja bardzo nie lubię niskich łóżek czy ram łóżek.
Żona - 20.09.2014 r. II kreski - 16.06.2015 r. Mama - 18.02.2016 r. Edytowane przez Hermi1989 Czas edycji: 2015-11-04 o 21:15 |
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakos z lenistwa ciagle odwlekalismy zakup ramy bo Pola juz od dawna z nami nie spi.Ale od niedzieli mamy rame dosc wysoką i musze przyznac ze spi sie naprawde dobrze |
|
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2465 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przyjemne z pożytecznym. Teraz przynajmniej łatwiej Ci wstać kiedy brzuszek już większy .
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowanie latwiej.A ze skrzyniami to prawda, ale to juz wiekszy wydatek a szukalismy czegos na szybko i na teraz bo jak wybudujemy dom to pewnie bedziemy wszystko urzadzac od podstaw wiec nie wiem co akurat by mi przyasowalo. A chcemy najpozniej za poltora roku sie wprowadzac ![]() No i kupilismy takie najprostsze łóżko sosnowe, kolor naturalny. Ładne, proste, wygodne i nie skrzypi A pod spod i tak juz naladowalam pare szpargalow
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Wystawiłam dzisiaj garaż blaszany na lokalnym portalu i juz miałam 2 telefony od zainteresowanych...może coś z tego będzie 😊
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Lece spac, bo jeszcze mnie choroba trzyma a sen to zdrowie w koncu.
Jeszcze 2 dni i koniec pracy. Moze wreszcie nie bede lapac tych infekcji w domu na dupie jak bede siediec. Chociaz tego parszywca to akurat TZ przyniosl do domu łobuz jeden.. Spijcie dobrze, dobranoc
|
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łojeju 160...my też mamy i dla mnie za mały ![]() A co do ramy łóżka to my przez rok po ślubie spaliśmy na materacu 180x200. I ja byłam przekonana,że to 160x200 i taką ramę zamówiliśmy u stolarza...no i potem jak łóżko było gotowe a błąd wyszedł to musieliśmy kupić nowy materac ![]() A my mamy bardzo wysokie łóżko z szufladami na dole+ jak materac był nowy też był wysoki. I nazywałam łóżko katafalkiem
|
|
#2470 |
|
Rozeznanie
|
Rudziutka, Paula gratki za udane wizyty
Ja wracaj do zdrowia jak najszybciej... Dziewczyny śliczne brzuszki- miałam taki po większym obiedzie przed ciążą Dzisiaj jakaś pani ustąpiła mi miejsca w zatłoczonym tramwaju Zuzia ma sporawy apartament Wchodzę a tu znowu o jedzeniu Rosołku mi się chce i w ogóle głodna jakaś jestem... Więc plan na teraz- jedzenie a zaraz potem spanie bo z całego dnia byłam w domu może z godzinę i padam na twarz...
Edytowane przez lamia12344 Czas edycji: 2015-11-04 o 21:34 |
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Lamia wpadaj do mnie 😊 mam pól gara w lodówce 😊
Motyl z katafalkiem to od razu mi sie Tango kojarzy. Byliśmy w liceum na spektaklu.. I ten tekst "babcia na katafalk" 😉 |
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To my razem odliczamy ))Ja właśnie zrobiłam dwa sernik na zimno żeby się dobrze schodziły w lodówce na piątek bo do pracy biorę na pożegnanie ![]() Kolorowych snów ;*
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro Wam pokaze jakie lóżko mi sie ostatnio spodobało...i by nam pasowało bo szafę i komodę co mamy teraz w sypialni zabierzemy do nowej...a kolor biały +dąb sonoma a lóżko tez białe tapicerowane taka jakby pikowka 😊
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakbym chciała komunikacją miejską jeździć, to autobus do dworca, pociąg i autobus albo trolejbus z dworca w Tychach na strefę przemysłową... trochę by zeszło hahaha
|
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko jakoś da się ogarnąć. I tak imprezy nie będą często,a ja już się nastawiłam że prawdopodobnie do września nie wypiję nic.. (do wesela mojego) i trudno; ale może uda się zrobić jak ty mówisz ![]() DZIEWCZYNY ZABIJE WAS. zawsze jak mam w kij zajęć to piszecie jak najęte!! nadrabiam was na tel ale ni emam kiedy odpisac ![]() LAMIA gratki jeszcze raz <3 tak ja czekam teraz imodlę się by dziecię pokazało ![]() Wykalacka i Anninis super brzuchole ja 3 tyg po was i nie wiem czy mam taki jak wy ![]() Aga super dzieciaki, zazdro ![]() Figa teksty twojej małej zabijają ![]() ![]() ![]() nie wiem co miałam jeszcze napisać jeszcze napieprzam wiedzę, jutro na 11.30 i znow do 20 w trakcie na godzinke z kolezanka na kawe wyskocze. ja chce już piątku
|
|
#2477 | ||
|
Raczkowanie
|
Ale gonicie, czytam na bieżąco, ale jak mam wziąć się za odpisywanie to już zapominam co komu odpowiedzieć
![]() Witam się w III trymestrze Cytat:
wychodzi na to, że w niewiedzy pozostaje tylko Marciar Cytat:
ze słodyczy zdarza mi się czasem podjeść jakieś ciastko |
||
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem co miałam napisać! tż przyniósł mi z biedry świeżo wyciskany sok z pomarańczy. Bo zorbili automat i można samemu zrobić. ALE TO DOBRE
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2480 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bleee.... okropieństwo. Na szczęście mój TŻ może przygarnąć ode mnie taką marchewkę w każdej ilości ![]() ja- witamy wśród żywych ![]() aninis,wykalacka- macie takie malutkie brzuszki przy moim dużym... Kurcze czuję się jak wątkowa foka...no może czarnooka ma większy ![]() rudziutka, czarnooka- gratulacje wizyt !!!
|
|
|
#2481 |
|
Wtajemniczenie
|
Ledwo Was przeczytałam
![]() Paula, gratuluje wizyty! nie dam rady nic pisać, bo zaraz nos mi odpadnie, jestem ledwo żywa O Boże, ja nawet nie pamiętam, kiedy ostatnio zjadłam jakąś kolację .Dobranoc! |
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff pokonsultowałam się. Na oddziale przylazł jakis doktor do mnie. Zrozumiałam, że diabetolog. No cukrzyca jak wół. Mam już swój glukometr. Po wynikach i pomiarach orzekł, że nie ma tragedii, bo choć cukier wysoki, to i szybko spada, po 2 h już norma więc coś tam metabolizuję. Dostałam 2 tyg na uporządkowanie siebie dietą, a jak tego nie dokonam to wtedy się za mnie wezmą.
No to jakby nie mam wyboru, muszę spiąć
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jesteś sama, wiele kobiet to dotyka trzymaj się bezcukrowo
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane przy użyciu Tapatalka
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, dawno nie pisałam, a Wy pędzicie jak szalone
Nie miałam czasu na pisanie, sprzątałam po remoncie domu, jesteśmy z tż na etapie wyboru mebli itp. Dziś trochę "zwalniam" tempo, będę siedzieć na tyłku i oglądać meble w necie Jutro mam wizytę i przy okazji ruszenia się z domu zamówimy chociaż narożnik i łóżko.... Gratuluję udanych wizyt!!
|
#2486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wybieracie się na nowego Bonda? Tz dzisiaj idzie i nie wiem czy też iść czy nie, nie jestem jakaś wielką fanką, ale może warto się wybrać. .. |
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny ,
nie poszłam dzisiaj do pracy... wczoraj wieczorem miałam tak silny napad bólu w plecach koło kręgosłupa że myslalam ze nie wytrzymam w nocy jakos przeszlo po paru godzinach ale dzisiaj jak budzik zadzwonił o 7 i chciałam wstac to znowu to poczułam ![]() ![]() ![]() napisalam do szefa ze nie dam rady dzisiaj przyjsc. Głupio wyszlo bo to moj przed ostatni dzien ale.... boje sie ze jak by mnie złapało w pracy to co ja zrobie ? bede cały dzien leżeć i odpoczywac to moze jutro bede w stanie pojsc ostatni raz i sie chociaz pożegnac z ludzmi ![]() tak sie zastanawiam co to może byc ? ok, wczoraj nie wytrzymałam siedzenia bezczynnie i poszłam pomóc spakowac jedno zlecenie... ale nie brałam jakis bardzo ciężkich towarów... ![]() :conf used: ale moze to wystarczyło ? ![]() ![]() cos sie naciągneło czy jaki grom ? no sama nie wiem
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane przy użyciu Tapatalka
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie sadze ![]() u nas jeszcze dosyc cieplo jest, zawsze kurtke nosze... ale kto to wie ?
|
|
#2490 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczyny
Wiesz Paula jakaś przyczyna tego potwornego bólu była, musisz jednak bardziej na siebie dmuchać, żeby to się nie potworzyło, bo się umęczysz tylko.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

to ci dopiero samo zdrowie

Rosołku mi się chce i w ogóle głodna jakaś jestem... Więc plan na teraz- jedzenie a zaraz potem spanie bo z całego dnia byłam w domu może z godzinę i padam na twarz...

I zal wylewac pokarm ktorego dzidzius tak potrzebuje, ale wlasnie jak np dziecko juz przesypia wiekszosc nocy, chociaz te 5-6 godzin bez karmienia to i tak mozna po tym wieczornym karmieniu nieduza ilosc alkoholu spozyc bo po tych kilku godzinach i tak alkoholu we krwi nie bedzie.