Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Makijaż - pytania do wizażystki

Notka

Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-30, 13:38   #2461
kjd3
only smart shopping

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV

Cytat:
Napisane przez Karola 87 Pokaż wiadomość
Witam się ponownie po bardzo długim czasie Pewnie mnie nie pamiętacie bo wypadłam z obiegu jakieś 10 wątków temu Ale dzielnie podczytywałam po czasie

Teraz zmieniam stanowisko pracy to może uda mi się być na bieżąco o ile mnie przygarniecie z powrotem?

Trochę po czasie bo wątek pędzi - co do leczenia zwierzakowych znajd- mój Tż jest wetem i zawsze jak ktoś chce zachować znajdę to kasuje tylko za materiały i to po kosztach, nie bierze za wizytę i swoją pracę,często daje zniżki. Całkiem za darmo się nie da bo by na swoją pensję nie zarobił... Za to zgarnia sam wszystkie znajdy,szuka domu w ostateczności zostają na gospodarstwie.Także jedno jest pewne jak już zamieszkamy razem to pewnie dogonię Miśkę w ilości zwierzaków

Twój TŻ ma świetne podejście, lekarz z powołania .
Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość
Ja sie tez przymierzam do pokazania flakonow
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Poprosimy o fotki tutaj, nie wszyscy grzebią w ig .

kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 13:46   #2462
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV

Cytat:
Napisane przez Beata. Pokaż wiadomość
Baletnico a gdzie te pieski do adopcji ?
Ja od ponad roku mysle o yoreczku, ale wciąz nie moge sie zdecydowac
Wyslalam Ci wiadomosc prywatna.
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 13:52   #2463
be_zludna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
W hebe gdynia .. kupic ? Tylko jaki kolor? Jeszcze moge podejsc
Ponoć ciemnieje, ja chyba bym wzięła najjaśniejszy 010

Cytat:
Napisane przez Malinum Pokaż wiadomość
Dostałyście już może zamówienia z Clinique z zeszłego tygodnia? Zdążyłam o nim zapomnieć, do tej pory nawet informacji o wysyłce nie dostałam

Fajny ten zestaw Burberry, na szczęście róży mam multum.
Wg DPD moja przesyłka jest już w moim mieście, więc dostanę jutro.
be_zludna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 13:52   #2464
Panthalones
Raczkowanie

Hej
Małe pytanko: zna któraś z was lub zmawiała na Glam Beauty? Chciałabym zamówić stamtąd coś, co obecnie w Sephorze jest niedostępne. Opinii w necie brak co do oryginalności kosmetyków z tego sklepu.

Z góry dzięki za odpowiedzi
Stary 2016-10-30, 14:00   #2465
be_zludna
Zakorzenienie

dla wszystkich za denka. Ja coś wyrzucałam w tym tygodniu i pomyślałam sobie 'ups, miałam zostawić do zdjecia' No ale nie pykło, chyba denkowe zdjęcia nie są mi przeznaczone.

Uciekam, miłej niedzieli
be_zludna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 14:03   #2466
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Cytat:
Napisane przez KaktusKamila Pokaż wiadomość
jak Ci się sprawdził micel clochee i puder mufe?
Micel to koszmar😡 Podrażnia cerę, szczypie w oczy i nie domywa 😡 Za to ten puder dość fajny, matuje i nie podkreśla skórek

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 14:09   #2467
Malinum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza89 Pokaż wiadomość
Jesteśmy 6,5 roku razem, w tym 2 lata po zaręczynach. Planowaliśmy przyszłość, ale temat się urwał po tej tragicznej sytuacji. Nie wymagam od niego myślenia o czymkolwiek teraz, ale chodzi o zachowanie się do mojej osoby. Sprawia wrażenie, jakby chciał ze mną zerwać kontakt. Odtrąca mnie, ledwie rozmawiamy, niby potrzebuje wsparcia, ale tak naprawdę go nie chce. Ciepię teraz na tym strasznie, czuję jak moje serce zostało złamane Dziękuję też nastawiam się na dobre zakończenie, ale... nie wiem ile to jeszcze potrwa..

Tak, to prawda, u mnie też jest mniej miejsca, dlatego... staram się ograniczać w zakupach
bardzo Ci współczuje sytuacji
Cytat:
Napisane przez michalina_86 Pokaż wiadomość
Podoba mi się bardzo to określenie

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Te 70 psow to tylko z 1 miejsca... Masakra.

Shi tzu, maltanczyki, yorki. Czyli maluchy ktore mozna po kilka w klatkach upchnac.
Ech i pózniej ludzie zadowoleni bo prawie rasowca tanio kupili
Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
Malinum ja polecam semilac -baza, lakiery,nabluszczacz, pilniki itd. Wszystko kupisz na ich stronie, albo na 3 stawach na przeciwko Rossmana
Dziekuje bardzo
Cytat:
Napisane przez Aabelia Pokaż wiadomość
Serum JMO było przeterminowane, ja mam już wymienione. Niektóre próbki też, znak rozpoznawczy to czarne serduszko namalowane na dacie przydatności
Esz moje chyba tez purchawy serum 08.2013 odżywka i Glinka 02.2014 czyli na granicy, z jednej próbki teraz patrzę naklejkę cwaniaki odkleili
Malinum jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-10-30, 14:13   #2468
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość

Twój TŻ ma świetne podejście, lekarz z powołania .

Poprosimy o fotki tutaj, nie wszyscy grzebią w ig .
Tutaj tez wrzuce jak tylko mi przyjdzie flakon Shalimar Parfum Initial L'eau

Wczoraj sprzedalam ciotce jeden flakon tego zapachu, wiec zostal mi tylko jeden

Musze pochwalic maseczke do wlosow ta rosyjska co zamawialam, kosztowala grosze, a z wlosami zrobila mi cud, miod, orzeszki mieciutkie i blyszczace po jednym uzyciu, nie musialam praktycznie nic rozczesywac, efekt utrzymuje sie dzisiaj dalej jutro wam wrzuce linka ktora to, bo pisze z telefonu dzisiaj. Jeszcze nigdy zadna maska, odzywka czy szampon mi tak dobrze wlosom nie zrobily

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 14:19   #2469
Lidia1984
Lady Dior

Cytat:
Jeżeli odpowiada Ci ten podkład to warto teraz wziać.
Ja właśnie w ogóle nie używam podkładów
Cytat:
podkład podobno szybko spływa i nie kryje
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Mnie nic nie spływał natomiast sprzedałam po 2-3 użyciach bo raz ze slabo krył, dwa ze wyświecal mi sie szybki w strefie T, a 3 ze ciemnial i najjaśniejszy kolor robił sie za ciemny
Eh, właśnie dlatego nie używam podkładów dobra nic nie kupuje, nie wydaje kasy
Cytat:
A kolory podkladow jakie zostaly? Chyba same murzynskie...
Murzyńskie, ale normalne czasem wracają jeszcze

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Musze pochwalic maseczke do wlosow ta rosyjska co zamawialam, kosztowala grosze, a z wlosami zrobila mi cud, miod, orzeszki mieciutkie i blyszczace po jednym uzyciu, nie musialam praktycznie nic rozczesywac, efekt utrzymuje sie dzisiaj dalej jutro wam wrzuce linka ktora to, bo pisze z telefonu dzisiaj. Jeszcze nigdy zadna maska, odzywka czy szampon mi tak dobrze wlosom nie zrobily
A jaka to maseczka?
Lidia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 14:23   #2470
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Napisane przez Lidia1984 Pokaż wiadomość

Eh, właśnie dlatego nie używam podkładów dobra nic nie kupuje, nie wydaje kasy

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

A jaka to maseczka?
Kapiel Agafii - maska-balsam staroałtajska

Stary 2016-10-30, 14:26   #2471
emiliana45
Raczkowanie

Cytat:
O matulu rozbilas bank gratisowy

Zwykle w 5 dni zamowienie dochodziło. A teraz od zeszłego piątku zero informacji o wysyłce, ale pieniądze z KK dziady mi zabrały.
Teraz się zacznie eldorado z wysyłką. Zima i pózniej święta

A przysłali C. Tobie informacje, że wysłali czy tylko DPD?
Z C juz napisali we wtorek,że wysłali a wczoraj z DPD.
emiliana45 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-30, 14:34   #2472
oliwia18
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj tez wrzuce jak tylko mi przyjdzie flakon Shalimar Parfum Initial L'eau

Wczoraj sprzedalam ciotce jeden flakon tego zapachu, wiec zostal mi tylko jeden

Mi ostatnio cud, miód i orzeszki zrobiła niebieska maseczka Biovax, której saszetkę kupiłam w Lidlu. Muszę zobaczyć czy jest wersja pełnowymiarowa
oliwia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 14:36   #2473
Malinum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emiliana45 Pokaż wiadomość
Z C juz napisali we wtorek,że wysłali a wczoraj z DPD.
No to o mnie zapomnieli
Stary 2016-10-30, 14:37   #2474
dor6
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez maarthusia Pokaż wiadomość
Zawartości szuflad komódki
To tylko część reszta w łazience i kosmetyczce

Załącznik 6714571Załącznik 6714576Załącznik 6714581Załącznik 6714586

O Pani

Cytat:
Napisane przez emiliana45 Pokaż wiadomość
Śliczne skarby maarthusia . Ja marzę choć o jednej dwudziestej takich szuflad .
Straciłam głos i bardzo boli mnie gardło a jutro od 6 rano do pracy.

Ja znowu z zapaleniem ucha walczę

Cytat:
Napisane przez pingwintastas Pokaż wiadomość
A bo Ty w magiczny sposób prawie wszystko sprzedajesz kilka dni po zakupie, a my gromadzimy Ja zanim coś użyję, to trzymam w kwarantannie więc nawet nie wiem, że mi nie pasuje i mogłabym opchnąć zresztą ja nie umiem nic sprzedać Nie wiem jak Tobie się udaje tak szybko pozbyć niechcianych rzeczy
Jakbym o sobie czytała, tylko że ja nawet nie próbuję niczego sprzedać

Cytat:
Ale masz pięknie wszystko poukładane U mnie zapasy są w pudełkach z S piętrowo poukładane Na dole pełnowymiarowe, na górze próbki/miniatury Bardziej mi się podoba Twój pomysł, ale bym musiała mieć wtedy tych pudełek albo jakiś szuflad dużo więcej, a tak mam poupychane i już
Mam ten sam system gromadzenia. Jedynie pudło z miniaturką mi perfum z pietyzmem ułożone na regały, a perfumy pełnowymiarowe zajmują całą szufladę w komodzie

Wracam do nadrabianie.
Stary 2016-10-30, 14:44   #2475
Lidia1984
Lady Dior

Cytat:
Kapiel Agafii - maska-balsam staroałtajska

O to muszę zobaczyć ja kupiłam ostatnio jakieś serum na porost włosów babci agafii, skład ma fajny zobaczymy jak działa

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Jest w żałobie, 3 tygodnie temu stracił ojca... Tłumaczę sobie, że może w końcu nadejdzie ten czas, że zrozumie, że go wspieram i pomagam. On tego nie widzi... Wszystko już mu obojętne. Spodziewałam się, że w takich trudnych chwilach potrzebuje się tej drugiej połówki, tym bardziej, że planowaliśmy za 1,5-2 lata ślub, wie, że go kocham, ale czy on już mnie? Stracił emocje... Teraz po takich słowach do mnie i braku poczucia bym myślała o nas dobrze, nie mam nawet ochoty zakładać pierścionka zaręczynowego...
Iza z tego co piszesz widać, że chłopak jest w kiepskim stanie psychicznym. Może spróbuj namówić go na wizytę u specjalisty. Jak ma się depresje ciężko jest zachowywać się normalnie. Współczuje bardzo Wam tej sytuacji
Lidia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 14:52   #2476
Aabelia
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo Ci współczuje sytuacji

Ech i pózniej ludzie zadowoleni bo prawie rasowca tanio kupili

Dziekuje bardzo

Esz moje chyba tez purchawy serum 08.2013 odżywka i Glinka 02.2014 czyli na granicy, z jednej próbki teraz patrzę naklejkę cwaniaki odkleili
Serum purchawka , do mnie zamówił kuriera po odbiór purchawek i wysłał z 2015 r. mam nadzieję, na tych wymienionych nr serii jest na naklejkach

Cytat:

Eh, właśnie dlatego nie używam podkładów dobra nic nie kupuje, nie wydaje kasy :brzydal:

A jaka to maseczka?
Też bym odpuściła

Cytat:
Napisane przez dor6 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

O Pani

Wracam do nadrabianie.
Oj współczuję Dużo zdrówka Możesz spróbować z czosnkiem, wyciśnięty ząbek kilka minut potrzymać przy chorym uchu, bez dotykania kilka razy dziennie.

Edytowane przez Aabelia
Czas edycji: 2016-10-30 o 15:00
Aabelia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 14:59   #2477
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Napisane przez oliwia18 Pokaż wiadomość
Mi ostatnio cud, miód i orzeszki zrobiła niebieska maseczka Biovax, której saszetkę kupiłam w Lidlu. Muszę zobaczyć czy jest wersja pełnowymiarowa
Biovax mialam do blond kilka saszetek, ale szalu nie bylo, wiec pelnowymiarowej nie kupilam. A jaka Ty mialas?
Cytat:
O to muszę zobaczyć ja kupiłam ostatnio jakieś serum na porost włosów babci agafii, skład ma fajny zobaczymy jak działa

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Iza z tego co piszesz widać, że chłopak jest w kiepskim stanie psychicznym. Może spróbuj namówić go na wizytę u specjalisty. Jak ma się depresje ciężko jest zachowywać się normalnie. Współczuje bardzo Wam tej sytuacji
Sklad ma super, wszystkie kosmetyki z Triny dostalam swiezutkie, waznosc conajmniej do wrzesnia 2017 chyba zrobie kolejne zamowienie, bo braklo mi peelingu do ciala wczoraj, nie moge uzywac SLSow, a na stronce maja za 10zl peelingi do ciala

Stary 2016-10-30, 15:24   #2478
oliwia18
Zakorzenienie

Cytat:
Biovax mialam do blond kilka saszetek, ale szalu nie bylo, wiec pelnowymiarowej nie kupilam. A jaka Ty mialas?

Sklad ma super, wszystkie kosmetyki z Triny dostalam swiezutkie, waznosc conajmniej do wrzesnia 2017 chyba zrobie kolejne zamowienie, bo braklo mi peelingu do ciala wczoraj, nie moge uzywac SLSow, a na stronce maja za 10zl peelingi do ciala

Z tego co widzę, że była proteinowa
oliwia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 15:37   #2479
maarthusia
Shoe addict :)

Cytat:
Napisane przez sand Pokaż wiadomość
powodzenia!

mniamm
ja wczoraj też skromnie, tylko lampka wiśniowego szeridana

bardzo ładne pazurki

wow .. ile dobra
i jaki piękny porządeczek

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Dobrze wyglądają

Super denko

Wow, ale zapasy

Świetne, EL

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Ale masz pięknie wszystko poukładane U mnie zapasy są w pudełkach z S piętrowo poukładane Na dole pełnowymiarowe, na górze próbki/miniatury Bardziej mi się podoba Twój pomysł, ale bym musiała mieć wtedy tych pudełek albo jakiś szuflad dużo więcej, a tak mam poupychane i już

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;66947181]Treść usunięta[/QUOTE]

maarthusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-30, 15:44   #2480
sand
Zakorzenienie

Cytat:
a bardzo słodka jest ta wanilia? Zużyłam już chyba ze 4 butle werbeny i może czas na jakąś zmiane
To jest chyba wanilia z cynamonem. Jest słodka, pachnie zupełnie inaczej niż werbenka jak potrzebujesz odmiany to w sam raz. Żelu figowego nie polecam ale nie sugeruj się, bo ja w ogóle nie lubię zapachu figi

sand jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 15:57   #2481
KaktusKamila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Micel to koszmar😡 Podrażnia cerę, szczypie w oczy i nie domywa 😡 Za to ten puder dość fajny, matuje i nie podkreśla skórek
o kurde , to słabo jak na micel za ok 50 zł :/ A puder mam miniaturke 1g, czeka aż zdenkuje słaby annabelle minerals (na szczęście mało mi już zostało ).

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
To jest chyba wanilia z cynamonem. Jest słodka, pachnie zupełnie inaczej niż werbenka jak potrzebujesz odmiany to w sam raz. Żelu figowego nie polecam ale nie sugeruj się, bo ja w ogóle nie lubię zapachu figi

Dzięki kochana, skusiłaś mnie na wanilię Za figą i tak nie przepadam - tak samo jak Ty
KaktusKamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 15:58   #2482
ranka
Kici kici miau miau

Cytat:
Napisane przez 201703291446 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Nigdy nie wroce do windowsa nawet za myliony monet

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 16:02   #2483
maarthusia

Cytat:
moje denko
kremy tołpy zużyłam zamiast balsamu do ciała, bo zbliżał się już termin ważności
Z przyjemnością zużyłam miniaturkę Burberry Body Tender i na pewno kupię flakon
Kupię też kolejny hydrolat Bioline - sam hydrolat jak to hydrolat ale butelka jest urocza i atomizer rozpyla mgiełkę a nie sika w oko

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez ewelinka_ Pokaż wiadomość
martusia super zbiory i ladny porządek

Penny fajne butki

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez xdorkax Pokaż wiadomość
Dzien dobry w niedzielę

Martusia przepiękna komódka i przepiękne zbiory Ja nie mam swoich skarbów w jednym miejscu ale dla moich stosunków z mężem tak niech pozostanie.

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez oliwia18 Pokaż wiadomość

Dostałabym zawału z takimi zbiorami jednak dobrze mi z moim denkowaniem

Wrzuć co masz na wydaniu, może masz coś ciekawego

Ten http://www.selfridges.com/GB/en/cat/selfridges-eclectic-little-luxuries-advent-calendar-2016_340-84010339-TGB05236/?_$ja=tsid:32619|prd:2714 45&cm_mmc=AFFIL-_-AWIN-_-271445-_-0RpXOIXA500&utm_source=Af filiates&utm_medium=27144 5&utm_term=na&utm_content =na&utm_campaign=na jest piękny i prawie sama dobroć, ale prawie 5 stówek za 25 miniaturek nie dam

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez annaszel Pokaż wiadomość
Szczęka mi opadła. Przy Tobie to ja nic nie mam.

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
nie wiem czy widać co na foto
co do Insomnii - polecam ich kombinezony i sukienki Megan, no i super spodnie dresowe
Są różne materiały, czasem bawełna jest gruba i mięsista, czasem cieńka i wtedy słabsza jakość. Najlepiej je mierzyć przed zakupem.

też je wczoraj zamówiłam

Martusia ślicznie masz wszystko poukładane

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Dziewczyny za denka, Martusia pięknie masz poukładane kosmetixy

Ja ciągle myślę o tym breloczku gurelaina z D. i o tych miniaturach co się dodają do podkładu, niech ktoś wybije mi to z głowy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-10-30, 16:05   #2484
maarthusia

Cytat:
Napisane przez dzastinaaaaa Pokaż wiadomość
Witam

Dzieczyny piękne denka Gratuluję

Mam motywację do wstawienia swojego ;D

Martusia pięknie poukładanie i posegregowane cudowności

Bardzo mi się to podoba

Po obejrzeniu fot waszych zapasów to ja jestem biedak perfumowy bo mam 5 na krzyż i 3 miniatury ale pielęgnacji i kolorówki mam pierdyliard. Może wstawię foto. OOooo wstawię ale tylko nowych bo jak wstwię jeszcze te w użyciu to chyba każecie mi iść na terapię

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
imponujące zapasy, szczególnie zapachy <3

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Brawa za wszystkie denka

Martusiu, jestem pod wrazeniem zawartosci komody i porzadku wszystko ma swoje miejsce. Najbardziej podoba mi sie szuflada z miniaturami i probkami :-D ja wszystkie probki perfum zawsze wyciagalam z kartonikow i lezaly luzem w jakims pojemniku, czy miseczce
A Ty je w taki zmyslny sposob poukladalas.

Pingwin- zrobic kalendarz z miniaturami i go wystawic to jest genialna mysl sprobuj, mysle, ze znajdziesz jakas amatorke :-D a troche kosmetykow Ci ubedzie.

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdalena___ Pokaż wiadomość
Halo
Rotkohl świetnie to wszystko wyjaśniła chyba w poprzednim wątku, na pewno używała takich słów jak diament i tunel (albo most? chyba tunel ) odnośnie lamp, może uda Ci się odnaleźć ten post. Mnie do hybryd ani trochę nie ciągnie więc przeczytałam, zrozumiałam - mając styczność z tematem pierwszy raz, aleee nie zapamiętywałam szczegółów

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Martusia, ostatnia szuflada cała na zgrażynienie, raz dwa!

moje ci one!! nie oddam

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez michalina_86 Pokaż wiadomość
A w ogóle Martusia i Mylengrave - gdzie trzymacie te kosmetyki? W łazience czy w sypialni? Szukam inspiracji
Moja komódka jest w sypialni w łazience nie ma miejsca, poza tym jakoś mi tam nie pasuje

Stary 2016-10-30, 16:10   #2485
maarthusia

Cytat:
Fajne macie denka, gratuluję podziwiam Wasze samozaparcie do szybkiego zużywania

maarthusia komódka śliczna, a jej wnętrze poukładane i bogate

Za niedługo jadę spotkać się z kumpelą i wysmaruję się mehr, przypomniałaś mi o niej

A poza tym... jestem w dołku totalnym. Jak mówiłam, że z tż trochę lepiej, tak teraz jest mega źle. Jest tak źle, że sam nie wie czego od życia chce i czy w ogóle ze mną chce być...... na nic moje wsparcia i troska o niego. On tego nie widzi... Już nie wiem co robić.

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:

kiedy egzamin?

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez dor6 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

O Pani

Jakbym o sobie czytała, tylko że ja nawet nie próbuję niczego sprzedać

Mam ten sam system gromadzenia. Jedynie pudło z miniaturką mi perfum z pietyzmem ułożone na regały, a perfumy pełnowymiarowe zajmują całą szufladę w komodzie

Wracam do nadrabianie.

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Agnes, widziałam fotę klaskam

Chyba nadrobiłam pędzicie jak strusie pędziwiatry

Stary 2016-10-30, 16:25   #2486
Cato
Zadomowienie

Cytat:
No to o mnie zapomnieli
O mnie też, zamówiłam 21.10, numer nadania nadal nie działa.

Tak pędzicie, że nie nadążam nadrabiać, ale za wielkie denka, mi jakoś słabo ostatnio idzie zużywanie. Na razie mam jedno pudło i szufladę na zapasy, ale powoli już nie ma gdzie upychać tych rzeczy. Zastanawiam się jeszcze nad małym zamówieniem ze skin79, bo wyjątkowo mi służą azjatyckie kosmetyki, a mają teraz dodatkowe -15%.
Zapisz
Stary 2016-10-30, 16:26   #2487
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cato Pokaż wiadomość

Tak pędzicie, że nie nadążam nadrabiać, ale za wielkie denka, mi jakoś słabo ostatnio idzie zużywanie. Na razie mam jedno pudło i szufladę na zapasy, ale powoli już nie ma gdzie upychać tych rzeczy. Zastanawiam się jeszcze nad małym zamówieniem ze skin79, bo wyjątkowo mi służą azjatyckie kosmetyki, a mają teraz dodatkowe -15%.
Zapisz
A co zamawiasz? Ja od kilku dni zastanawiam sie nad zamowieniem u nich, ale szczerze powiedziawszy nie wiem jaki krem moglabym wziac :-D

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-10-30, 16:39   #2488
KaktusKamila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cato Pokaż wiadomość

Zapisz

polecam peeling w płatkach, jest świetny

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
A co zamawiasz? Ja od kilku dni zastanawiam sie nad zamowieniem u nich, ale szczerze powiedziawszy nie wiem jaki krem moglabym wziac :-D
podobno ten jest świetny, ale nie wiem na ile to prawda a na ile sponsorowana opinia blogerek http://skin79-sklep.pl/produkt/73903...ream-70ml.html

Polecam również tą maść http://skin79-sklep.pl/produkt/73906...ment-15-g.html , wszelkie syfki itp itd nie rosły w zabójczym tempie gdy tego używałam.

Słyszałam też naprawdę dużo pozytywnych opinii o tym żelu do mycia twarzy http://skin79-sklep.pl/produkt/73862...er-100-ml.html
KaktusKamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 16:55   #2489
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Cytat:
polecam peeling w płatkach, jest świetny

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

podobno ten jest świetny, ale nie wiem na ile to prawda a na ile sponsorowana opinia blogerek http://skin79-sklep.pl/produkt/73903...ream-70ml.html

Polecam również tą maść http://skin79-sklep.pl/produkt/73906...ment-15-g.html , wszelkie syfki itp itd nie rosły w zabójczym tempie gdy tego używałam.

Słyszałam też naprawdę dużo pozytywnych opinii o tym żelu do mycia twarzy http://skin79-sklep.pl/produkt/73862...er-100-ml.html
Dziekuje
Na ten pierwszy krem zwrocilam uwage, ale boje sie, ze moze sie okazac zbyt bogaty. I efekt bedzie odwrotny
Stary 2016-10-30, 17:06   #2490
Malinum
Zakorzenienie

Cytat:
Serum purchawka , do mnie zamówił kuriera po odbiór purchawek i wysłał z 2015 r. mam nadzieję, na tych wymienionych nr serii jest na naklejkach

Też bym odpuściła

Oj współczuję Dużo zdrówka Możesz spróbować z czosnkiem, wyciśnięty ząbek kilka minut potrzymać przy chorym uchu, bez dotykania kilka razy dziennie.
To dziadygi nas obdarzyli antykami wysłałam im maila zobaczę co odpiszą.

Dziękuję dziewczyny za odpowiedź co do Cliniqua, zadzwonię jutro
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości