![]() |
#2521 |
Rozeznanie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II
Ja również gratuluję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zadomowienie
|
Też gratuluję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Rozeznanie
|
Przyłączam się do gratulacji
![]()
#2525 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Przyczajenie
|
Gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Raczkowanie
|
Wiecie co się dzieje z Modną? Przy próbie wejścia wyskakuje mi
502 Bad Gateway |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to nie problem u Ciebie - Modna u mnie działa (no chyba, że był problem i zniknął).
#2530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2531 |
Wtajemniczenie
|
a mi w modnej nie działa formularz dołącz do nas... czyżby to był jakiś znak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2532 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie, czy do Modnej nie można już wysyłać zgłoszeń? Bo mi też od dłuższego czasu wyrzuca stronę główną, nie ma przejścia do formularza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Raczkowanie
|
Pochwalę się Wam, że dostałam się z moimi cynamonami do pierwszej galerii: Haloart. Te z Was, które z nimi współpracują, mogą powiedzieć coś więcej jak idzie tam sprzedaż?
W tym wątku niewiele, a w zasadzie nic konkretnego o nich nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy ceny za długi, cynamonowy naszyjnik w okolicy 45-50 zł (+ ich 30% marża) to ceny zabójcze...?
![]() Ale cieszę się, że doświadczenia masz pozytywne. . Już Cię znalazłam maximaa ![]() Edytowane przez JoannaW_ Czas edycji: 2010-04-01 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ceny zabójcze to jakieś tam 1500 zł za cynamonowy naszyjnik ![]() ![]() A co do galerii to chciałam jeszcze dodać że żadnych opóźnień nie było nigdy związanych z kwestiami finansowymi :P Jedyne co mnie troche denerwuje to moderacja prac, no ale to różnie bywa w galeriach, raz jest tak raz jest siak, więc galeria jest ok i oczywiście GRATULUJĘ! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Raczkowanie
|
Potwierdzam, galeria jak najbardziej ok. i właścicielka bardzo sympatyczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Dziewczyny, jeszcze jedno pytanie, tym razem o antypodymody.pl - wysyłając zgłoszenia do różnych galerii, jakaś pomroczność mnie chyba ogarnęła, bo nie zauważyłam, że do nich trzeba wysłać swoje prace pocztą. Dopiero gdy dostałam odpowiedź pozytywną uświadomiłam sobie, że tak to działa ![]() Jakie macie doświadczenia z tą galerią? |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zadomowienie
|
JoannaW gratuluję
![]() A ja z Haloart dostałam odpowiedź ,że na razie nowych nie przyjmują,że się odezwą w przyszłym miesiącu, hm ciekawe ![]() ![]() byłoby fajnie , galeria ma zdecydowanie lepsza sprzedaż od DM... poczekamy, zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie do dziewczyn z Modnej. Czy na ich wewnętrznym forum niewygodne pytania zawsze są kasowane bez żadnej odpowiedzi? Nie wiem jak traktują klientów, ale swoich projektantów mają chyba głęboko ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi przyjęli tylko cynamonowe prace, bo takich jeszcze nie mieli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2544 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W odpowiedzi na Twoje pytanie: tak, mam w zwyczaju kasować wypowiedzi wysłane w niewłaściwych wątkach (niezależnie czy pytanie jest niewygodne czy też nie), szczególnie gdy piszący wysyła tą samą wiadomość w kilku (trzech? pięciu? - nie pamiętam) różnych wątkach. edit: P.S. Nasze forum to zdecydowanie lepsze miejsce do kontaktu z nami i, a nawet szczególnie, z innymi projektantami. Edytowane przez mlisiewski Czas edycji: 2010-04-07 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Przyczajenie
|
" tak, mam w zwyczaju kasować wypowiedzi wysłane w niewłaściwych wątkach (niezależnie czy pytanie jest niewygodne czy też nie), szczególnie gdy piszący wysyła tą samą wiadomość w kilku (trzech? pięciu? - nie pamiętam) różnych wątkach"
Kasujesz te wątki, które dotyczą niewygodnych dla Ciebie spraw, mimo, iż są umieszczone we właściwych miejscach. Ostatnie takie czyszczenie forum wykonałeś dzisiaj. Konkretnie chodzi o zaległe faktury, z lutego! Kilka osób wypowiedziało się na ten temat, domagając się wystawienia zaległych faktur i co? I wątek został przez Ciebie usunięty. Gratuluję poczucia czasu. Gdybyś odpisywał na wewnętrznym forum Modnej (zamiast go kasować), nie byłoby tutaj tej dyskusji. Nie odpisujesz na maile, gg, nie odbierasz telefonu, więc co się dziwisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zadomowienie
|
Ja mam małe pytanie do Pana mlisiewski skoro jest już na forum...i uprzedzając dlaczego tutaj to niestety dlatego że na maile nikt nie odpowiadał a na forum po zrezygnowaniu ze współpracy z Waszą galerią nie mam dostępu. Chciałam prosić o definitywne skasowanie mojego konta albo przynajmniej zablokowanie go w takim stopniu, by klienci nie mieli możliwosci zamawiac podobnego artykułu, kontaktowania się ze mną itd- jak narazie moje konto-przynajmniej od strony klienta- wyglada jakby było nadal aktywne pomimo że ja sama nie mam dostepu do panelu. Jest to naprawde niezreczne gdy muszę tłumaczyć klientce dlaczego nie moge zrealizowac jej zamówienia. Incydent miał miejsce przeszło miesiąc temu i do dzis nie dostałam ani odpowiedzi na maile, ani konto nie zostało zablokowane.
#2547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Faktury z lutego zostały wysłane kawał czasu temu. Faktury z marca sukcesywnie rozsyłam od kilku godzin (jest ich sporo -trochę to trwa). Faktury kwietniowe będę rozsyłał razem z rozliczeniem - na dniach. edit: po raz kolejny proszę o przeniesienie dyskusji na nasze forum Edytowane przez mlisiewski Czas edycji: 2010-04-07 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Raczkowanie
|
mam pytanie do właścicieli modnej. na jaki adres mailowy trzeba do Was pisać by otrzymać odpowiedź? próbowałam na co najmniej dwa. nie wszystko chce się roztrząsać na forach galerii. sporo osób tu pisze, że jest problem z odpowiedzią - może szwankują wam skrzynki? sama nie doczekałam się 'kilku' odpowiedzi. to frustrujące, tym bardziej, że niektóre sprawy są ważne.
swoją drogą - przyzwyczaiłam się chyba do AN gdzie maksymalnie rozpieszczają projektantów. teraz wszystko co nie jest na najwyższym poziomie denerwuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Przyczajenie
|
Faktury z lutego zostały wysłane kawał czasu temu. Faktury z marca sukcesywnie rozsyłam od kilku godzin (jest ich sporo -trochę to trwa). Faktury kwietniowe będę rozsyłał razem z rozliczeniem - na dniach.
Chyba raczysz żartować.. Nadal faktur za LUTY brak, telefon głuchy, w gg cisza, za każdym razem na forum wewnętrznym obiecujesz, że już, momencik i faktury będą.... i ich nie ma . A swoją drogą to ciekawe, że rozliczasz, jak twierdzisz, faktury z kwietnia. Przecież kwiecień dopiero się rozpoczął. A Ty już je rozliczasz! Ho, ho! A co do niewygodnych tekstów dla Ciebie. To prawda. Kasujesz wątek. I to JEST prawda. Ostatnio czytałam jak to jedna z dziewczyn domagała się swoich praw i napisała krytycznie o Tobie i galerii. Pamiętasz co odpisałeś? Przypomnę Ci: " jak ci się nie podoba, możesz zrezygnować ze współpracy z naszą galerią" Czyli inaczej mówiąc- jak zaczniemy krytykować lub domagać się swoich praw, to albo zlikwidujesz wątek, udając, że nic takiego nie miało miejsca, lub co jeszcze lepsze postraszysz, że można kogoś wyautować z galerii. Większość z nas w internecie ma swoje zdanie na temat Modnej.. Bez komentarzy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.