|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2522 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
super elskede!
![]() ![]()
![]() |
#2523 |
Zadomowienie
|
elskede super! ja to mini moze na plaze
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- scio - bardzo ladne zdjecia ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- grewana a z czego Ty sie odchudzasz? bo masz super figurke!!!!!! monti bardzo ladne zdjecia ![]() ![]()
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przymierzaj dużo i wszytsko, aż w koncu odkryjesz fason dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
Rozeznanie
|
Hej nikt mi nie odpowiedział w sprawie tych jogurtów jecie owocowe czy nie bo może ja dla tego tak mało chudne ze wcinam te owocowe?
Spadam zaraz do pracy wpadne do was wieczorem buzaliki karadka -wczoraj w końcu zobaczyłam twoje zdjęcia jesteś mega laska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2526 | |
Zadomowienie
|
galloway koniecznie oswiec nas na temat tych wynalazkow poprawiajacych to co naturze nie wyszlo
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
Jogurt na ducanie nie wskazane, mają dużo węgli. Ja jem, ale tylko po ćwiczeniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2528 |
Rozeznanie
|
znowu popisały
elskede gratulacje, super co do porcelanki ja problemu nie mam codziennie, co drugi dzień łykam tabletki ziołowe już pisałam kiedyś -boldaloin mamie zalecił gastrolog jako zupełnie nieinwazyjne na poczatku też miałam problemy, i nie chcę już ich a teraz luzik ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- ja czasem jogobellę light z otrębami ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- która z was to Izabela Ś? zaproszenie na nklasie mam, nie wiem od kogo a Bożena?
![]() |
#2529 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam Kochaniutkie
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do makaronu sojowego daję link: http://ecolive.pl/index.php?products...ct&prod_id=279 Ale wydaje mi się że tłumaczenia są różne, bo raz jest soja, raz fasola, raz groch. Zależy jak się komu widzi i cholera wie z czego on jest, ale i tak jem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj 3 dzień bez porcelanki, brzuch mam wzdęty, czuję się okropnie rozepchana. Dzisiaj nawet wypiłam szklankę soku z kisz. kapusty i popiłam jogurtem w nadzieji na rewolucję i nic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2530 |
Wtajemniczenie
|
hahaha ja mam super figurkę ? <płacze ze śmiechu> dobre karadka, naprawdę dobre :P To Ciebie można by spytać z czego Ty się odchudzasz?! :P
Aa tak serio to ok, wiem, że nie jest już najgorzej, ale nie jest jeszcze tak jak bym chciała, więc jeszcze trochę się pomęczę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2531 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale nie spytam, bo wiem że każda widzi u siebie coś czego inni nie dostrzegają. Ja schudłam już 9 kg i coraz częściej słyszę że lepiej wyglądam, że na gębusi szczuplej. I to jest super ale ja tylko po ciuchach widzę że mnie mniej troszkę, a w lusterku ta sama herod baba ![]() ![]() aha dodałam zdjęcie do klubu ![]()
Gosia Edytowane przez Megi428 Czas edycji: 2010-04-14 o 17:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie tak megi428 - najważniejsze, by wyglądać tak by się samemu sobie podobać
![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam dziś sobie herbatkę SlimFitea firmy Posti - może któraś z was stosowała? Ciekawe czy coś pomoże. Stałam 15 minut przy regale i ta miała najwyższą zawartość L-karnityny, więc powinna dać najlepsze efekty - ojj oby jakiekolwiek dała - np. przyszpieszyła troszkę metabolizm ;P cienko znów u mnie z porcelanką. Od 3 dni zastój, może po tej herbatce coś drgnie :/ kupiłam też kolejną butlę octu jabłkowego. ehhh ten jedyny, ale jakże męczący minus tej diety ![]()
![]() |
#2533 |
Wtajemniczenie
|
ja piję Slim Fit z L-karnityną i taką na trawienie z Biedronki, a czasami czerwoną ale czerwonych generalnie nie lubię bo błotem dają. Nie wiem czy te herbatki coś dają, ale zaliczam dodatkową porcję płynów.
![]() a ocet jabłkowy póki co to kupiłam taki w tabletkach z apteki z zieloną herbatą, bo tego co galloway mi dała namiar jeszcze nie dorwałam. Co do porcelanki to chyba w tym tygodniu większość z nas ma jakieś problemy, może to pogoda tak wpływa? ha ha ![]()
Gosia Edytowane przez Megi428 Czas edycji: 2010-04-14 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
Wtajemniczenie
|
O a propos tego co napisałaś, że zaliczasz te herbatki do porcji dziennych płynów to co myślicie o tym dziewczyny:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ght=fakty+mity cytuję: Wypite w ciagu dnia herbaty i kawy licza sie do bilansu plynow - FALSZ, niestety ale kawa oraz wszystkie herbaty, ktore zawieraja kofeine, czyli czarna, zielona itd ODWADNIAJA. Nie mozna ich pic zamiast wody.
![]() |
#2535 |
Wtajemniczenie
|
grewana ja myślę że jeśli ktoś chce się czegoś czepić, obalić jakiś mit, lub stworzyć nowy, to z pewnością mu się uda.
To tak jak z masłem, piciem mleka przez dzieci, itp. itd. - lista jest długa. Każdy ma jakieś swoje własne poglądy. Ja uważam że skoro płyn to płyn, no może kawa faktycznie czy czarna herbata w nie za dużych ilościach, ale ziołowe czy owocowe herbatki jak najbardziej - takie jest moje zdanie. A kawę i tak piję ![]()
![]() |
#2536 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2537 |
Wtajemniczenie
|
Oki, ja w sumie też liczę, bo nie zawsze uda mi się wytrąbić całą butelkę czystej wody w ciągu dnia. Byłam tylko ciekawa co myślicie o tym
![]()
![]() |
#2538 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ten makaron jest wg mojego opakowania ze skrobii fasoli mung, mi nie szkodzi ;] nie tyje po nim jak sama robie bo jak zjadlam z budki chinskiej to 40 dkg wiecej
![]() dzis 1 dzien P ciezko mi.... zjadlam pol lezeczki anwet mneij majonezu z jajkiem... nie jem jog owocowych ale od czasu doczasu pije actimel 0,1% tluszczu o smaku truskawki jest pyszna do upragnionej -15 brakuje mi 5,4 kg........ ![]() acha zapomnialam do moich grzeszkow dopisac kromke chleba razowego ![]() dziewczyny tyle piszecie ze czloweik nie nadaza czytac i zapomina co ma odpisac ![]() teraz ide pobiegac, odezwe sie wieczorkiem caluski
![]() |
#2539 |
Raczkowanie
|
Allle popisaly!!!!
Hahah kupilam sobie dzis buty!! takie cichobiegi baletki.. a co!! ![]() ![]() ![]() Ja tez jem yogo owocowe naturalnych wogole nie jem, ewntualnie jakis sos to z naturalnego. Dziewczyny jak pienkniusio sie juz robi na tym swiecie wiosenno... szkoda ze u mnei czarna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2540 |
Zadomowienie
|
czesc laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do herbaty i kawy to jakbym tego nie wliczala to lipa by byla bo ja samej wody to malo pije ![]() vandros - ja tez uwielbiam zakupy ![]() ![]() ![]() grewana ja tez nie osiagne figury modelki bo mam duze biodra a tego juz nie zgubie ![]() ![]() co do porcelanki to wam wspolczuje!!! ja sobie nie wyobrazam!!! i nie wiem jak wam pomoc moze zrobcie mega mix i otreby jedzcie! a wiecie ze jutro mamy 2 miesiace!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! szok jak to leci!!! az sie wierzyc nie chce! i strasznie sie ciesze ze nie czekalam z ta dieta na ostatnia chwile bo nie wyobrazam sobie dopiero zaczynac ![]() ide robic salatke i moze poprasuje troche bo zas mi sie zaleglosci zrobia ![]()
![]() |
#2541 |
Rozeznanie
|
hmmmm
czy mi sie uda jeszcze schudnąć? od 29 marca ta sama waga plus / minus, drepczę buuuu
![]() |
#2542 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny, czy jest jeszcze szansa, że mnie przygarniecie. Zaczynam od jutra zakupy zrobione, mobilizacja osiągnęła swój kulminacyjny pkt. Nic tylko zacząć dietkować.
Mam 173 wzrostu i ważę 85 kg ,a więc dużo za dużo.. mam nadzieje, że się to zmieni przy pomocy dukana i Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2544 |
Przyczajenie
|
czytałam książki. Ja już próbowałam w lutym br tej diety ale było tylko dwa dni bo potem przyszła ospa. Więc jakoś dieta została odwleczona w czasie. Teraz mam już naprawdę silną mobilizację i mam nadzieję, że na stare lata już mnie żadna choroba zakaźna nie złapie.
Co do twojego pytania karadko myślę o 6 dniach uderzeniówki. Nawet sam Dukan na swojej stronie tyle dni mi poleca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2545 |
Przyczajenie
|
cześć dukaneczki, bardzo dziękuję za wszystkie słowa pocieszenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vandros- będzie lepiej no nie musi i u Ciebie też, tego życzę ![]() kobitki trzymajcie się choćbyście miały ochotę się puścić ![]() szkoda że w tej diecie nie można alkoholu bo juzz bym była po cierpkim czerwonym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze go nie ma fajnie od rana w pracy , a dajcie spokój z tymi patałachami!!! ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Agsa masz mój wzrost ja teraz ważę 79,8kg jestem po 9 dniach diety a siedmiu uderzeniówki schodzę od 84kg to podobnie tak jakoś, powodzenia nie daj się pokusom Edytowane przez truskaweczka20 Czas edycji: 2010-04-14 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2546 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
Jestem dzisiaj skonana. Byłam w pracy od 7 do 18 i cały cas młyn. Moja waga troche utknęła W jeden dzień +0,2 a w drugi -0,1. Ale trwam w postanowieniu i nie pozwalam sobie na grzeszki. Większość z Was pisze że ma problemy z porcelanką. Ja nie mam tego problemu. Codziennie porcelanka. Mój system od kilkunastu lat to poranna szklanka przegotowanej wody na czczo. Działa to na mnie jak odkurzacz. Witam Agsa88 i powodzenia w dukanowaniu
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg ![]() 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2547 |
Przyczajenie
|
50wiosen mieszkałam w Sosnowcu przez dwa lata w centrum na 3 maja tak tylko piszę w ramach solidarności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2548 |
Przyczajenie
|
truskaweczka20 mam nadzieję, że się uda. Ale widzę, że Wy wszystkie ładnie chudniecie. Więc może mnie też się uda.
Na razie idę się kąpać i spać. Muszę zebrać siły na walkę o piękną sylwetkę.
![]() |
#2549 |
Raczkowanie
|
Witaj krajanko! Do Ciebie mam rzut beretem. I wogóle to się trzymaj i głowa do góry.
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg ![]() 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2550 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a sprawy kibelkowe już załatwione na cacy, zrobiłam właśnie mix i spokój już jest ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.