ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-14, 13:31   #2521
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Cytat:
Napisane przez elskede Pokaż wiadomość
a ja znów mam 72 na wadze - chyba przejde na system megi - 4 dni P 3 dni PW, bedzie ok, bo 5 na 5 to juz teraz dla mnie za duzo

w ogole ostatnio takiego komplementa dostalam, ze szok, az mi glupio bylo, chlopak mojej kolezanki stwierdzil, ze na modelke sie nadaje (ta, moze wersje L, ale milo mi sie zrobilo), a glupio dlatego, ze powiedzial to przy niej, a ona bidulka sie ostatnio mocno roztyla

a dzisiaj smigalam sobie w mini, a co, jestem mloda, jak szalec to szalec juz nie chowam sie, w koncu czuje sie kobieco

glodna jestem ciagle buuu
klask i:

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 13:51   #2522
grewana
Wtajemniczenie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

super elskede! ja też ostatnio kupiłam sobie już drugą w moim życiu parę spodni-rurek i też w nich pomykam na mini to bym się raczej nie odważyła bo mam okropne łydki !!! :/

grewana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 14:48   #2523
karadka
Zadomowienie

elskede super! ja to mini moze na plaze hehehe no chyba ze do lata bede szczypior

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

scio - bardzo ladne zdjecia ile wazylas jak szlas do slubu? bo ja za 2 tyg bede suknie mierzyc i strasznie jestem ciekawa jak bede wygladac? wiem ze do slubu jeszcze schudne ale juz sie nie moge doczekac az przymierze te sukienki tym bardziej ze jest taki duzy wybor ze nie mam pojecia na co sie zdecydowac a ide tylko do 2 salonow!

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

grewana a z czego Ty sie odchudzasz? bo masz super figurke!!!!!!
monti bardzo ladne zdjecia i buźka
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 14:50   #2524
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez karadka Pokaż wiadomość
elskede super! ja to mini moze na plaze hehehe no chyba ze do lata bede szczypior

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

scio - bardzo ladne zdjecia ile wazylas jak szlas do slubu? bo ja za 2 tyg bede suknie mierzyc i strasznie jestem ciekawa jak bede wygladac? wiem ze do slubu jeszcze schudne ale juz sie nie moge doczekac az przymierze te sukienki tym bardziej ze jest taki duzy wybor ze nie mam pojecia na co sie zdecydowac a ide tylko do 2 salonow![COLOR="Silver"]

monti bardzo ladne zdjecia i buźka
Dziękuje. Ponad 80 kg ale nie wiem dokładnie. Frustrujace było tylko to, ze w salonach do przymiarki same 38.
Przymierzaj dużo i wszytsko, aż w koncu odkryjesz fason dla siebie

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-14, 14:53   #2525
haniula1803
Rozeznanie

Hej nikt mi nie odpowiedział w sprawie tych jogurtów jecie owocowe czy nie bo może ja dla tego tak mało chudne ze wcinam te owocowe?

Spadam zaraz do pracy wpadne do was wieczorem buzaliki

karadka -wczoraj w końcu zobaczyłam twoje zdjęcia jesteś mega laska
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 14:58   #2526
karadka
Zadomowienie

galloway koniecznie oswiec nas na temat tych wynalazkow poprawiajacych to co naturze nie wyszlo

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
Hej nikt mi nie odpowiedział w sprawie tych jogurtów jecie owocowe czy nie bo może ja dla tego tak mało chudne ze wcinam te owocowe?

Spadam zaraz do pracy wpadne do was wieczorem buzaliki

karadka -wczoraj w końcu zobaczyłam twoje zdjęcia jesteś mega laska
haniulka a z jogurtami to ja nie jem z owocami a naturalnych tak samych nie przelkne wiec jeszcze raz napisze (nie bijcie bo juz to pisalam milion razy) ja tylko jem activie waniliowa bez tluszczu i serki wiejskie i to tyle a jug nat to tylko do pieczenia jak musze
Stary 2010-04-14, 15:07   #2527
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Jogurt na ducanie nie wskazane, mają dużo węgli. Ja jem, ale tylko po ćwiczeniach i to naturalne ze słodzikiem np. i kakao, albo aromatem, owocowe nie

Agatka jest już z nami

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-14, 15:11   #2528
agamagda
Rozeznanie

znowu popisały

elskede gratulacje, super

co do porcelanki ja problemu nie mam
codziennie, co drugi dzień
łykam tabletki ziołowe już pisałam kiedyś -boldaloin
mamie zalecił gastrolog jako zupełnie nieinwazyjne
na poczatku też miałam problemy, i nie chcę już ich
a teraz luzik

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

ja czasem jogobellę light z otrębami

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

która z was to Izabela Ś? zaproszenie na nklasie mam, nie wiem od kogo
a Bożena?
agamagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 16:46   #2529
Megi428
Wtajemniczenie

Witam Kochaniutkie

Cytat:
Napisane przez Kasiad01 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny U mnie wreszcie waga drgnęła po zastoju, dziś mam równe -17 kg Zdziwiłam się w sumie, bo jestem przed @, choć tak naprawdę nie wiem kiedy się jej spodziewać dokładnie, bo miesiąc temu zrezygnowałam z tabletek anty, więc cykl może szaleć.

I mam prośbę do dziewczyn, które kupują makaron sojowy, ktory ma w składzie zieloną soję, możecie napisać jakiej firmy jest ten makaron, albo nawet wrzućcie zdjęcie z opakowania , ja szukam i szukam i nigdzie takiego znaleźć nie mogę.
Kasiu brawa Piękny wynik - będziesz moim guru
Co do makaronu sojowego daję link:
http://ecolive.pl/index.php?products...ct&prod_id=279
Ale wydaje mi się że tłumaczenia są różne, bo raz jest soja, raz fasola, raz groch. Zależy jak się komu widzi i cholera wie z czego on jest, ale i tak jem bo lubię (bardziej ryżowy ale nie będę wybrzydzać). Soja to było nie było cosik do grochu-fasoli podobne, a nie zjadam tego w mega ilościach tylko raz na dwa tygodnie sobie zaserwuję i nie wnikam czy to nie jest groch siła sugestii ha ha

Cytat:
Napisane przez elskede Pokaż wiadomość
a ja znów mam 72 na wadze - chyba przejde na system megi - 4 dni P 3 dni PW, bedzie ok, bo 5 na 5 to juz teraz dla mnie za duzo

w ogole ostatnio takiego komplementa dostalam, ze szok, az mi glupio bylo, chlopak mojej kolezanki stwierdzil, ze na modelke sie nadaje (ta, moze wersje L, ale milo mi sie zrobilo), a glupio dlatego, ze powiedzial to przy niej, a ona bidulka sie ostatnio mocno roztyla

a dzisiaj smigalam sobie w mini, a co, jestem mloda, jak szalec to szalec juz nie chowam sie, w koncu czuje sie kobieco

glodna jestem ciagle buuu
Elskede no gratki kochana A taki komplement to super, a koleżanka może pozazdrości i dołączy do nas

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
ja czasami zjem - w Lidlu są takie słodzone słodzikiem dla diabetyków DIEET czy jakoś tak się nazywają - są w takich przypłaszczonych kubkach (ale określenie ) i są bardzo dobre.

A ja dzisiaj 3 dzień bez porcelanki, brzuch mam wzdęty, czuję się okropnie rozepchana. Dzisiaj nawet wypiłam szklankę soku z kisz. kapusty i popiłam jogurtem w nadzieji na rewolucję i nic Chyba jutro jakiś wspomagacz w aptece kupię, bo Colon C też nie daje rady. No pierwszy raz mam taki zastój porcelankowy
Stary 2010-04-14, 17:05   #2530
grewana
Wtajemniczenie

hahaha ja mam super figurkę ? <płacze ze śmiechu> dobre karadka, naprawdę dobre :P To Ciebie można by spytać z czego Ty się odchudzasz?! :P
Aa tak serio to ok, wiem, że nie jest już najgorzej, ale nie jest jeszcze tak jak bym chciała, więc jeszcze trochę się pomęczę Kiedyś był znaaacznie gorzej, bo ja teraz jak przystąpiłam do Dukana to waga pokazywała 65kg, a kiedyś było.... 79 ale to tak z dwa lata temu zrzuciłam 15kg, potem jakoś mi się ta waga trzymała, czasem trochę rosła, potem malała i tak w kółko, ale nigdy nie wróciła już do tamtej na szczęście. Teraz postanowiłam, że raz na zawsze rozprawiam się z resztą tych nadliczbowych kilogramów, jakąś racjonalną dietką, by już żyć sobie w spokoju potem Dlatego zdecydowałam się na Dukana. Mam, mam jeszcze co zrzucić, zwłaszcza z bioder, w których mam nadal ponad stówę (102cm!), no to nie to co wcześniejsze 115cm ale nadal za dużo jak dla mnie :|

Stary 2010-04-14, 17:11   #2531
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez grewana Pokaż wiadomość
hahaha ja mam super figurkę ? <płacze ze śmiechu> dobre karadka, naprawdę dobre :P To Ciebie można by spytać z czego Ty się odchudzasz?! :P
grewana ja wszystkie z was mogłabym się spytać co wy tutaj robicie przy wadze ciężkiej??
Ale nie spytam, bo wiem że każda widzi u siebie coś czego inni nie dostrzegają. Ja schudłam już 9 kg i coraz częściej słyszę że lepiej wyglądam, że na gębusi szczuplej. I to jest super ale ja tylko po ciuchach widzę że mnie mniej troszkę, a w lusterku ta sama herod baba

aha dodałam zdjęcie do klubu

Edytowane przez Megi428
Czas edycji: 2010-04-14 o 17:12
Megi428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-14, 17:19   #2532
grewana
Wtajemniczenie

Dokładnie tak megi428 - najważniejsze, by wyglądać tak by się samemu sobie podobać Ja wiem, że już jest o niebo lepiej, ale naprawdę to jeszcze nie to do czego dążę. Jasne, wiem że nigdy nie osiągnę figury modelki i spoko, jeszcze parę kg i będzie ok U Ciebie też przyjdzie taki moment. Na pewno! Bo na tej diecie nie da się nie schudnąć
Kupiłam dziś sobie herbatkę SlimFitea firmy Posti - może któraś z was stosowała? Ciekawe czy coś pomoże. Stałam 15 minut przy regale i ta miała najwyższą zawartość L-karnityny, więc powinna dać najlepsze efekty - ojj oby jakiekolwiek dała - np. przyszpieszyła troszkę metabolizm ;P cienko znów u mnie z porcelanką. Od 3 dni zastój, może po tej herbatce coś drgnie :/ kupiłam też kolejną butlę octu jabłkowego. ehhh ten jedyny, ale jakże męczący minus tej diety

Stary 2010-04-14, 17:25   #2533
Megi428
Wtajemniczenie

ja piję Slim Fit z L-karnityną i taką na trawienie z Biedronki, a czasami czerwoną ale czerwonych generalnie nie lubię bo błotem dają. Nie wiem czy te herbatki coś dają, ale zaliczam dodatkową porcję płynów.
a ocet jabłkowy póki co to kupiłam taki w tabletkach z apteki z zieloną herbatą, bo tego co galloway mi dała namiar jeszcze nie dorwałam.
Co do porcelanki to chyba w tym tygodniu większość z nas ma jakieś problemy, może to pogoda tak wpływa? ha ha

Edytowane przez Megi428
Czas edycji: 2010-04-14 o 17:26
Megi428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 17:33   #2534
grewana
Wtajemniczenie

O a propos tego co napisałaś, że zaliczasz te herbatki do porcji dziennych płynów to co myślicie o tym dziewczyny:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ght=fakty+mity
cytuję:
Wypite w ciagu dnia herbaty i kawy licza sie do bilansu plynow - FALSZ, niestety ale kawa oraz wszystkie herbaty, ktore zawieraja kofeine, czyli czarna, zielona itd ODWADNIAJA. Nie mozna ich pic zamiast wody.

Stary 2010-04-14, 17:44   #2535
Megi428
Wtajemniczenie

grewana ja myślę że jeśli ktoś chce się czegoś czepić, obalić jakiś mit, lub stworzyć nowy, to z pewnością mu się uda.
To tak jak z masłem, piciem mleka przez dzieci, itp. itd. - lista jest długa. Każdy ma jakieś swoje własne poglądy.
Ja uważam że skoro płyn to płyn, no może kawa faktycznie czy czarna herbata w nie za dużych ilościach, ale ziołowe czy owocowe herbatki jak najbardziej - takie jest moje zdanie. A kawę i tak piję
Stary 2010-04-14, 17:45   #2536
sylwusia085
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez grewana Pokaż wiadomość
O a propos tego co napisałaś, że zaliczasz te herbatki do porcji dziennych płynów to co myślicie o tym dziewczyny:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ght=fakty+mity
cytuję:
Wypite w ciagu dnia herbaty i kawy licza sie do bilansu plynow - FALSZ, niestety ale kawa oraz wszystkie herbaty, ktore zawieraja kofeine, czyli czarna, zielona itd ODWADNIAJA. Nie mozna ich pic zamiast wody.
roznie mowia i roznie pisza mi sie wydaje ze dukan w ksiazce napisal ze do tej 1,5 litrowej dawki wody zalicza kawe i herbate, wiec ja licze je do ilosci wypitych plynow ;]
sylwusia085 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 17:55   #2537
grewana
Wtajemniczenie

Oki, ja w sumie też liczę, bo nie zawsze uda mi się wytrąbić całą butelkę czystej wody w ciągu dnia. Byłam tylko ciekawa co myślicie o tym

Stary 2010-04-14, 17:58   #2538
sylwusia085
Rozeznanie

dziewczyny ten makaron jest wg mojego opakowania ze skrobii fasoli mung, mi nie szkodzi ;] nie tyje po nim jak sama robie bo jak zjadlam z budki chinskiej to 40 dkg wiecej ;]
dzis 1 dzien P ciezko mi.... zjadlam pol lezeczki anwet mneij majonezu z jajkiem...
nie jem jog owocowych ale od czasu doczasu pije actimel 0,1% tluszczu o smaku truskawki jest pyszna
do upragnionej -15 brakuje mi 5,4 kg........ dalam sobie czas chocby skaly sraly do konca kwietnia ze musze wytrwac!!!
acha zapomnialam do moich grzeszkow dopisac kromke chleba razowego
dziewczyny tyle piszecie ze czloweik nie nadaza czytac i zapomina co ma odpisac

teraz ide pobiegac, odezwe sie wieczorkiem caluski
sylwusia085 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 18:14   #2539
vandros
Raczkowanie

Allle popisaly!!!!
Hahah kupilam sobie dzis buty!! takie cichobiegi baletki.. a co!!
Ja tez jem yogo owocowe naturalnych wogole nie jem, ewntualnie jakis sos to z naturalnego.
Dziewczyny jak pienkniusio sie juz robi na tym swiecie wiosenno... szkoda ze u mnei czarna ehhh
vandros jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-14, 19:14   #2540
karadka
Zadomowienie

czesc laseczki mialam maly zajob w pracy wiec nie pisalam popoludniu jak bylam na obiad w domu to jadlam wczorajsza zupke z makaronem jest tak pyszna , a raczej byla ze zaliczam ja do ulubionych dukanowych potraw ciasto tez jest pycha! kurcze czuje sie strasznie nadeta nie wiem czemu? moze po tych pieczarkach? albo za duzo ciasta juz zjadlam ale ja jestem wielki zarlok slodkosci
co do herbaty i kawy to jakbym tego nie wliczala to lipa by byla bo ja samej wody to malo pije
vandros - ja tez uwielbiam zakupy a jak sobie jeszcze pomysle ze juz nie patrze na rozmiar 16 tylko teraz 14 (a 2 dni temu kupilam sobie spodnice dzinsowa rozmiar 12!!!!!!!) to juz wogole bajer! ale staram sie nie kupowac teraz za duzo bo nie wiem do jakiej wagi dojde, a z drugiej strony to zawsze sobie tak powtarzam a i tak jak cos ladnego jest to nie moge sie powstrzymac moj maz to jak widzi mnie z kolejnymi torbami to juz nawet tego nie komentuje

grewana ja tez nie osiagne figury modelki bo mam duze biodra a tego juz nie zgubie ale elskede i monti mysle ze jak najbardziej! (bo tez takie dzidy wysokie )

co do porcelanki to wam wspolczuje!!! ja sobie nie wyobrazam!!! i nie wiem jak wam pomoc moze zrobcie mega mix i otreby jedzcie!

a wiecie ze jutro mamy 2 miesiace!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
szok jak to leci!!! az sie wierzyc nie chce! i strasznie sie ciesze ze nie czekalam z ta dieta na ostatnia chwile bo nie wyobrazam sobie dopiero zaczynac

ide robic salatke i moze poprasuje troche bo zas mi sie zaleglosci zrobia
Stary 2010-04-14, 19:43   #2541
agamagda
Rozeznanie

hmmmm
czy mi sie uda jeszcze schudnąć?
od 29 marca ta sama waga
plus / minus, drepczę
buuuu
agamagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 20:07   #2542
Agsa88
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny, czy jest jeszcze szansa, że mnie przygarniecie. Zaczynam od jutra zakupy zrobione, mobilizacja osiągnęła swój kulminacyjny pkt. Nic tylko zacząć dietkować.
Mam 173 wzrostu i ważę 85 kg ,a więc dużo za dużo.. mam nadzieje, że się to zmieni przy pomocy dukana i Was
Agsa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 20:13   #2543
karadka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agsa88 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, czy jest jeszcze szansa, że mnie przygarniecie. Zaczynam od jutra zakupy zrobione, mobilizacja osiągnęła swój kulminacyjny pkt. Nic tylko zacząć dietkować.
Mam 173 wzrostu i ważę 85 kg ,a więc dużo za dużo.. mam nadzieje, że się to zmieni przy pomocy dukana i Was
czesc agsa no pewno ze przyjmiemy przeczytalas ksiazke? bo to rozwiewa duzo watpliwosci na poczatku ile robisz uderzeniowki? 5 dni? no i mamy nadzieje ze z nami latwiej pojdzie
Stary 2010-04-14, 20:24   #2544
Agsa88
Przyczajenie

czytałam książki. Ja już próbowałam w lutym br tej diety ale było tylko dwa dni bo potem przyszła ospa. Więc jakoś dieta została odwleczona w czasie. Teraz mam już naprawdę silną mobilizację i mam nadzieję, że na stare lata już mnie żadna choroba zakaźna nie złapie.
Co do twojego pytania karadko myślę o 6 dniach uderzeniówki. Nawet sam Dukan na swojej stronie tyle dni mi poleca
Stary 2010-04-14, 20:30   #2545
truskaweczka20
Przyczajenie

GG do truskaweczka20

cześć dukaneczki, bardzo dziękuję za wszystkie słowa pocieszenia , ale przecież wogóle to nie on to nie z nią wogóle nic to ja jestem idiotką, szkoda że to nieprawda, wczoraj rewolucja uchwalenie zasad i "deal" a dziś pojechał do restauracji z kolegami i ch... ugo zgadzam się że co nas nie zabije to nas wzmocni ale żeby k... od razu strongmanem zostawać, nie mam siły

vandros- będzie lepiej no nie musi i u Ciebie też, tego życzę
kobitki trzymajcie się choćbyście miały ochotę się puścić
szkoda że w tej diecie nie można alkoholu bo juzz bym była po cierpkim czerwonym:p rosi::prosi :
jeszcze go nie ma fajnie od rana w pracy , a dajcie spokój z tymi patałachami!!!

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Agsa masz mój wzrost ja teraz ważę 79,8kg jestem po 9 dniach diety a siedmiu uderzeniówki schodzę od 84kg to podobnie tak jakoś, powodzenia nie daj się pokusom

Edytowane przez truskaweczka20
Czas edycji: 2010-04-14 o 20:27
truskaweczka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 20:40   #2546
50wiosen
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny!
Jestem dzisiaj skonana. Byłam w pracy od 7 do 18 i cały cas młyn.
Moja waga troche utknęła W jeden dzień +0,2 a w drugi -0,1. Ale trwam w postanowieniu i nie pozwalam sobie na grzeszki.
Większość z Was pisze że ma problemy z porcelanką. Ja nie mam tego problemu. Codziennie porcelanka. Mój system od kilkunastu lat to poranna szklanka przegotowanej wody na czczo. Działa to na mnie jak odkurzacz.

Witam Agsa88 i powodzenia w dukanowaniu

Początek 15.02.2010 waga 114kg

25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0

I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!!
IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!!
IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
50wiosen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 20:43   #2547
truskaweczka20
Przyczajenie

GG do truskaweczka20

50wiosen mieszkałam w Sosnowcu przez dwa lata w centrum na 3 maja tak tylko piszę w ramach solidarności no to odpoczywaj po pracy intensywnie
truskaweczka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 20:50   #2548
Agsa88
Przyczajenie

truskaweczka20 mam nadzieję, że się uda. Ale widzę, że Wy wszystkie ładnie chudniecie. Więc może mnie też się uda.
Na razie idę się kąpać i spać. Muszę zebrać siły na walkę o piękną sylwetkę.

Faza II- 5/5 (0,2 kg)
Stary 2010-04-14, 20:50   #2549
50wiosen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez truskaweczka20 Pokaż wiadomość
50wiosen mieszkałam w Sosnowcu przez dwa lata w centrum na 3 maja tak tylko piszę w ramach solidarności no to odpoczywaj po pracy intensywnie
Witaj krajanko! Do Ciebie mam rzut beretem. I wogóle to się trzymaj i głowa do góry.

Początek 15.02.2010 waga 114kg

25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0

I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!!
IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!!
IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
50wiosen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 21:00   #2550
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karadka Pokaż wiadomość

co do porcelanki to wam wspolczuje!!! ja sobie nie wyobrazam!!! i nie wiem jak wam pomoc moze zrobcie mega mix i otreby jedzcie!

a wiecie ze jutro mamy 2 miesiace!! szok jak to leci!!! az sie wierzyc nie chce! i strasznie sie ciesze ze nie czekalam z ta dieta na ostatnia chwile bo nie wyobrazam sobie dopiero zaczynac
to jutro świętujemy
a sprawy kibelkowe już załatwione na cacy, zrobiłam właśnie mix i spokój już jest

Cytat:
Napisane przez agamagda Pokaż wiadomość
hmmmm
czy mi sie uda jeszcze schudnąć?
od 29 marca ta sama waga
plus / minus, drepczę
buuuu
agamagda jasne że ci się uda, mogą być takie przestoje, na głównym wątku jedna kobitka miała 2 miesiące zastój !!!! aż ją podziwiam że się nie poddała, więc ty kochaniutka też się nie poddawaj.

Cytat:
Napisane przez Agsa88 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, czy jest jeszcze szansa, że mnie przygarniecie. Zaczynam od jutra
Witaj w naszych skromnych progach i powodzenia

Cytat:
Napisane przez truskaweczka20 Pokaż wiadomość
cześć dukaneczki, bardzo dziękuję za wszystkie słowa pocieszenia , ale przecież wogóle to nie on to nie z nią wogóle nic to ja jestem idiotką, szkoda że to nieprawda, wczoraj rewolucja uchwalenie zasad i "deal" a dziś pojechał do restauracji z kolegami i ch... ugo zgadzam się że co nas nie zabije to nas wzmocni ale żeby k... od razu strongmanem zostawać, nie mam siły
Truskaweczko nie strongmenem ale silną, twardą, pewną siebie i piękną kobietą Wierzę że teraz ci trudno, ale zobaczysz że albo się wszystko ułoży albo będzie nowe lepsze. Po burzy zawsze jest słońce

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości