Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-31, 09:03   #2521
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A ja jestem załamana. TŻ znów nie zaliczył egzaminu, podobnie zresztą jak wszyscy, którzy wczoraj pisali. Dał im takie podchwytliwe pytania, że wszystko, czego uczył się TŻ z takim mozołem trzeba było zastosować w zadaniach odwrotnie (taki, qrwa, żarcik). Ewidentnie miał chuj taki humor, żeby nikomu nie zaliczyć, a mojemu TŻtowi powiedział: no tak, ja tu widzę prawidłowe myślenie, dobre liczenie, no ale uh uh, nie no za dużo błędów (). Jakbym tylko mogła, to bym urwała sukinsynowi jaja, bo to co wyprawia przechodzi już wszelkie pojęcie. Łaskawie obiecał im jeszcze jeden termin w czerwcu, ale co z tego, jak znów im nie zaliczy, bo akurat taki będzie miał humor. Wczoraj miałam tak koszmarny dzień, że szkoda gadać, jeszcze dodatkowo mnie Mama wkurzyła i pms wcale nie pomaga w kontrolowaniu emocji. A dziś muszę jeździć z bólem głowy po mieście na co zupełnie nie mam ochoty, załatwiać sprawy mojej Mamy, która była na tyle nieodpowiedzialna, że nie dopilnowała ich sama plus była dla mnie wczoraj niesprawiedliwa i wrzeszczała na mnie bez powodu. Po prostu
Przepraszam Was Kochane, nawet nie musicie nic odpisywać, po prostu musiałam to z siebie wyrzucić, bo naprawdę od wczoraj czuję się koszmarnie..........
ale szma ciarz no zabiała bym ale on się z nimi droczy na bank robi to specjalnie... sączę że na tym czerwcowym zaliczeniu zaliczy wszystkim. Narazie chce pokazać co to nie on...
A ty kochana się nie przejmuj się u mnie też są takie wybuchy w domu... trzeba jakoś żyć dalej u mnie w domu to ja wszystkie sprawy załatwiam za mamę.... i zero wdzięczności... ale my dobre córki jesteśmy i pomagamy ;p bo co mamy nie pomóc??

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Co do karmienia w parku - jestem przeciwniczką wywalania piersi na widok publiczny, no chyba że na plaży. W opisywanej sytuacji, skoro matka przykryła pierś pieluszką, no to moim zdaniem nic się nie stało i policjant powinien poprzestać na ewentualnym upomnieniu. Ale czasem wiecie, idę z Tż a tu siedzi matka polka przez wielkie M, wywali cyca i rozpromieniona aż miło...to mi się nie podoba, ale może jestem zacofana w tej kwestii. Ostatnio wchodzę na facebooka, patrzę a tu koleżanka umieściła zdjecie jak karmi dziecko, oczywiście cyca widać bardziej niż samo dziecko
jestem takiego samego zdania
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 09:11   #2522
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

taka piękna pogoda a muszę w biurze siedzieć człowiek by się choć trochę opalił bo moje nóżynki wyglądają jak córki młynarza
Ja też mega bladzieńka jestem. No ale co tu w biurze zrobić...

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Pochwale się wam że z najgorszego, najbardziej pieprznietego przedmiotu w tym semestrze po walce o oceny zaliczenia itp i wiszącej nade mną perspektywie dalszego poprawiania przedmiotu wkońcu jestem na czysto. Wszystko zaliczone tylko za tydzień wpis. Ah taka jestem szczęśliwa bo babki prowadzące ten przedmiot są straszne. Jak nie napiszesz na 90%koła to od razu 2. A pytania z kosmosu.

Super, że do przodu

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Aż ręce opadają... Tyle się słyszy w mediach o przyjaznych warunkach dla matek, a tu ostatnio znajoma dostała mandat, bo w parku dziecko karmiła, na dodatek synka i pierś przykryła pieluchą, że nic nie było widać, ale strażnik się doczepił...Ta nie wytrzymała, nazwała go od znieczulonych buców, którzy nie wiedzą jak to jest być matka karmiącą, jeśli dziecku akurat w parku zachciało się jeść, to co miała z nim pół miasta wracać z rykiem do domu... Na co ten za obrazę funkcjonariusza i karmienie w miejscu publicznym dał jej uwaga- 500 zł mandatu
No co za Ch** Takiemu to nogi z dupy powyrywać!

Cytat:
A ja jestem załamana. TŻ znów nie zaliczył egzaminu, podobnie zresztą jak wszyscy, którzy wczoraj pisali. Dał im takie podchwytliwe pytania, że wszystko, czego uczył się TŻ z takim mozołem trzeba było zastosować w zadaniach odwrotnie (taki, qrwa, żarcik). Ewidentnie miał chuj taki humor, żeby nikomu nie zaliczyć, a mojemu TŻtowi powiedział: no tak, ja tu widzę prawidłowe myślenie, dobre liczenie, no ale uh uh, nie no za dużo błędów (). Jakbym tylko mogła, to bym urwała sukinsynowi jaja, bo to co wyprawia przechodzi już wszelkie pojęcie. Łaskawie obiecał im jeszcze jeden termin w czerwcu, ale co z tego, jak znów im nie zaliczy, bo akurat taki będzie miał humor. Wczoraj miałam tak koszmarny dzień, że szkoda gadać, jeszcze dodatkowo mnie Mama wkurzyła i pms wcale nie pomaga w kontrolowaniu emocji. A dziś muszę jeździć z bólem głowy po mieście na co zupełnie nie mam ochoty, załatwiać sprawy mojej Mamy, która była na tyle nieodpowiedzialna, że nie dopilnowała ich sama plus była dla mnie wczoraj niesprawiedliwa i wrzeszczała na mnie bez powodu. Po prostu
Przepraszam Was Kochane, nawet nie musicie nic odpisywać, po prostu musiałam to z siebie wyrzucić, bo naprawdę od wczoraj czuję się koszmarnie..........
Biedactwa Co takim kretynom daje takie maltretowanie studenta to ja nie wiem
Mój TŻ też miał taką sucz. Zaliczał chyba 8 razy. Nie on jeden. Chodzili za nią a kretynka im wymyślala zadania z kosmosu, które zupełnie nie były związane z przedmiotem. Też byłam kłębkiem nerwów
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 09:13   #2523
tusia_m
Zakorzenienie

Chatko - bardzo, ale to bardzo Wam współczuję. Tyle nerwów A wszystko przez jednego palanta. Nie rozumiem takich ludzi, którzy za wszelką cenę chcą pokazać, że to oni rządzą A facet ewidentnie nie nadaje się na wykładowcę/egzaminatora.
Trzymaj się kochana

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 09:17   #2524
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

nena i jagodzia jeżeli dziecko jest głodne i matka się zasloni to nie widzę żadnych przeciwwskazań. Głodne dzicko trzeba nakarmić. Dbamy tym samym o jego komfort, ale też o komfot ludzi wokół, bo najedzony maluch nie będzie płakał, a głodnej syreny nie uciszysz
Oczywiście jak kobitka wywala big cyc większy niż dzieciaczek, to czuję niesmak. Jakby nie było, jest to jakiś rodzaj sytuacji intymnej wg mnie
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 09:21   #2525
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no i zabrał mi pierścionek... czuje się jak by mi ręke urwało nooo nie lubię tak i nic do niego przemówić nie chciało. Nawet to że się nie gniewam że nie musi nić robić zabrał i stwierdził że odda za kilka dni pfffff
Rozumiem Cie, pierścionek noszę od miesiąca ale już mi przyrósł do palca i nie wyobrażam się z nim rozstać

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
No to fajne. Ciekawe, który wybierzecie. I pamiętaj zapytać ich o to o czym rozmawiałyśmy

Dziewczyny, które obrączki z tych Wam się najbardziej podobają ?
Ostatnio wahamy się z TŻtem, bo podobają nam się różne modele
4

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Aż ręce opadają... Tyle się słyszy w mediach o przyjaznych warunkach dla matek, a tu ostatnio znajoma dostała mandat, bo w parku dziecko karmiła, na dodatek synka i pierś przykryła pieluchą, że nic nie było widać, ale strażnik się doczepił...Ta nie wytrzymała, nazwała go od znieczulonych buców, którzy nie wiedzą jak to jest być matka karmiącą, jeśli dziecku akurat w parku zachciało się jeść, to co miała z nim pół miasta wracać z rykiem do domu... Na co ten za obrazę funkcjonariusza i karmienie w miejscu
A ja to doskonale rozumiem, mleko można ściągać i dawać w takich miejscach z butelki,a nie kazać wszystkim dookoła oglądać te jakże przyjemne widoki. Chyba jeszcze nie widziałam matki, która robiłaby to dyskretnie. Jest zakaz? Jest. Więc niech się matki polki do niego dostosują
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 09:27   #2526
melod_y
Zakorzenienie

Chatka - Też nie ogarniam takich osobników. Pamiętam w liceum miałam jedego takiego nauczyciela, którego chyba bawiło jak sznurek uczniów za nim biegał. Teraz na studiach też miałam jedną taką kobiete która ze stoperem stała na baczność w klasie i odliczała nam sekundy na egzaminie. I oczywiście wszyscy siedzą jak na szpilkach bo mogli by zostać odstrzeleni
Szkoda tylko nerwów, czasu na takie g* bo pewnie dobrze wie ze Twój Tż umiał te zadania, no ale wykładowca jest górą. I poznęcać sie musi.
Też myślę ze w czerwcu już będzie lepiej i że pewnie pozalicza te egzaminy.. Ale Po co cała ta szopka?! I niepotrzebne nerwy

Ja zaraz znów zabieram się za naukę, bo oczywiście w czerwcu mam mase egzamnów

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 10:05   #2527
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:

Uhu, współczuje bardzo i chętnie sama bym jedno jajuszko temu osobnikowi wyrwała...

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Co do karmienia w parku - jestem przeciwniczką wywalania piersi na widok publiczny, no chyba że na plaży. W opisywanej sytuacji, skoro matka przykryła pierś pieluszką, no to moim zdaniem nic się nie stało i policjant powinien poprzestać na ewentualnym upomnieniu. Ale czasem wiecie, idę z Tż a tu siedzi matka polka przez wielkie M, wywali cyca i rozpromieniona aż miło...to mi się nie podoba, ale może jestem zacofana w tej kwestii. Ostatnio wchodzę na facebooka, patrzę a tu koleżanka umieściła zdjecie jak karmi dziecko, oczywiście cyca widać bardziej niż samo dziecko
Też nie mówię tu o sytuacji kiedy znajoma obnaża się ze wszystkiego. Bo to, że sytuacja karmienia nie w domu przydarzyła jej sie jednorazowo, akurat po drodze załatwiania ważnych spraw, to mógł chociaż upomnieć.

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
nena i jagodzia jeżeli dziecko jest głodne i matka się zasloni to nie widzę żadnych przeciwwskazań. Głodne dzicko trzeba nakarmić. Dbamy tym samym o jego komfort, ale też o komfot ludzi wokół, bo najedzony maluch nie będzie płakał, a głodnej syreny nie uciszysz
Oczywiście jak kobitka wywala big cyc większy niż dzieciaczek, to czuję niesmak. Jakby nie było, jest to jakiś rodzaj sytuacji intymnej wg mnie
Tu się zgodzę.

Wiadomo, każdy ma swoje zdanie, wszystko od sytuacji zależy.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-31, 10:10   #2528
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny czy można do was dołączyc? mój ślub będzie 5 maja 2012 roku, czy przyjmiecie mnie skrąmną osóbke do swego szacownego grona?
Witam w naszym szybko powiekszajacym sie gronie PMek 2012

Ja juz lece do pracy .. ehhh .. odkad managerke nam zwolnili sporo obowiazkow spadlo na mnie. Nie wiem jakim prawem, bo kasa caly czas ta sama. Nie mam doswiadczenia i pracuje w firmie tylko miesiac. Stres na maxa, ale co poradze? Troche mnie to motywuje W ogole wczoraj szef mnie zaprosil na slowko. Myslalam, ze bedzie chcial mnie zwolnic, tak jak ostatnio 2 osoby. Ale nie! Powiedzial, ze go doszly go sluchy, ze martwie sie o swoj etat, ale nie powinnam, bo on wyznaje, ze 'you can teach people skills, but you cant teach them attitude', a ja nie mam z tym problemu, wiec jestem pewnym punktem. Huuuuuurrrrrrrra!

Jutro urodziny TZcik konspirator nic mi nie chce powiedziec co dla mnie wymyslil :P Ale oboje mamy jutro wolne, wiec sadze, ze bedzie cos super
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 10:13   #2529
Seagirl
Zadomowienie

Cześć dziewczynki a ja właśnie znalazłam fajniejsze i tańsze zaproszenia niż te które wcześneij wklejałam, chyba zaraz podjadę je zobaczyć na zywo.
Chciałabym tez w tym tygodniu wyciągnąć TŻ do wybrania obrączek bo znalazłam w Wawie jeden fajny salon w którym są naprawdę okazyjne ceny, bo komplet z moją obrączką w której jest aż 6 brylantów kosztuje tylko 2400, piszę "tylko" bo znajoma kupiła obrączki z 3 cyrkoniami i kosztowały ją ok 2000zł.

Witam nową PM
Chatko współczuję ale głowa do góry
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 10:21   #2530
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
A ja stosuję antykoncepcję już 8 lat (z małymi przerwami). Najpierw brałam tabsy, później plastry a od dwóch lat stosuję Nuva Ring. Szczerze, nie wyobrażam sobie nie stosowania hormonów. Dzisiejsza antykoncepcja zawiera ich tak niewielkie dawki, które nie mają praktycznie żadnego wpływu na płodność. Z krążka jestem bardzo zadowolona. Nie ma skutków ubocznych. Bałam się problemów ze względu na obecność krążka, ale wyniki mam w porządku. Nie tyję, nie mam mdłości i zawrotów głowy. To również wygoda, okres mniej bolesny i można go regulować. A hormony z krążka czy plastrów omijają układ trawienny, dostają się do krwi bezpośrednio przez skórę, przez co nie narażamy żołądka na niepotrzebną chemię. No i najważniejsze "za": seks bez gumki
zgadzam się ja też stosuję horomony od dawna, teraz plastry od dłuższego czasu i nie wyobrażam sobie inaczej. Inne metody są męczące i stresujące, ja nie chcę mieć dzieci jeszcze
Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
PMki mogę was prosić o wypełnienie ankiety ?
Większość pytań jest zamkniętych, nie zajmie dużo czasu
http://moje-✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/respond-7376/ankieta-wiedza-i-nawyki-zywieniowe.html
wypełniłam
Cytat:

masakra współczuję...

miałam podobną wykładowczynię na studiach, wszyscy u niej zdawali po 5-10 razy ustnie (a jedną osobą pytała co najmniej pół godziny za każdym razem), wszyscy już wątpili czy w ogóle przez to przejedziemy ale dało radę w końcu ...
Twojemu TŻowi też się wreszcie uda tacy wykładowcy leczą w ten sposób własne kompleksy ale w końcu muszą pozwolić studentom zdać
Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Ja juz lece do pracy .. ehhh .. odkad managerke nam zwolnili sporo obowiazkow spadlo na mnie. Nie wiem jakim prawem, bo kasa caly czas ta sama. Nie mam doswiadczenia i pracuje w firmie tylko miesiac. Stres na maxa, ale co poradze? Troche mnie to motywuje W ogole wczoraj szef mnie zaprosil na slowko. Myslalam, ze bedzie chcial mnie zwolnic, tak jak ostatnio 2 osoby. Ale nie! Powiedzial, ze go doszly go sluchy, ze martwie sie o swoj etat, ale nie powinnam, bo on wyznaje, ze 'you can teach people skills, but you cant teach them attitude', a ja nie mam z tym problemu, wiec jestem pewnym punktem. Huuuuuurrrrrrrra!
zdolniacha

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 10:28   #2531
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Super, że masz pewną robotę, a Twój szef dobrze mówi! A po Tobie widać, że attitude nikt Cię uczyć nie musiał

Dziewczynki, dziękuję bardzo za słowa otuchy, kochane jesteście

Jadę teraz załatwiać sprawy i do Mamy, już dzwoniła i pytała, kiedy będę, mam nadzieję, że będę w stanie z Nią rozmawiać spokojnie, bo jednak Ona czasem jak dziecko jest, więc nie powinnam krzyczeć, tylko na spokojnie wytłumaczyć, co robi źle. Mamy się z tymi naszymi rodzicami czasem, co?

Co do karmienia piersią, ja uważam, że każda matka ma prawo nakarmić swoje dziecko gdy ono jest głodne, bez względu na to, gdzie się znajduje. Oczywiście, wywalanie całego cyca na wierzch nie jest estetyczne i w miarę możliwości powinno się jakoś przykryć (tak jak ta znajoma w parku), ale zakaz, mandat? mi się to nie podoba.
A tak w ogóle, to uważam, że nie powinnyśmy się na takie tematy wypowiadać, dopóki same nie mamy własnych dzieci i nie spotkały nas jeszcze różne dziwne i nie przewidziane sytuacje z tym związane. W ogóle wyznaję taką zasadę, że w sprawie dzieci się nie mądrzę, dopóki nie będę miała własnych, bo jednak wtedy się chyba zupełnie zmienia kobiecie perspektywa. Niech się więc wypowiedzą na ten temat nasze wątkowe Mamy

Lecę, miłego dnia

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-31, 10:49   #2532
malinkowo88
Raczkowanie

Witam
Jak ja się za Wami stęskniłam

Wybaczcie, ale ostatnim czasem nie mam czasu na nic.
Sesja + praca + egz. z ang + imprezy rodzinne + inne stresy = absolutny brak czasu dla siebie. Dodatek mój TŻ stracił pracę
Ostatnio jakoś wszystko się paprze...
Ale zaczynam już nad tym panować

A jak u Was?
Miłego dzionka
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 11:44   #2533
niki19
Zadomowienie

Cześć

Chatka współczuje Twojemu Tż-owi ,że musi przez to przechodzić

Widzę ,że byłą mowa o obrączkach , my zamierzamy po mojej sesji pojeździć po salonach i kupić obrączki
Ja byłam fanką klasycznych obrączek ale im więcej przeglądam na necie tym bardziej zaczynają mi się podobać obrączki z łączonego złota ,jednak również słyszałam opinie ,że niestety się ścierają.

Podobają mi się takie jak w załączniku tylko bez brylancików
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1_nor.jpg (19,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2_nor.jpg (18,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3_nor.jpg (19,0 KB, 10 załadowań)

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 11:50   #2534
madzia2306
Zakorzenienie

umieram cholerny okres

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 11:56   #2535
melod_y
Zakorzenienie

Ale mam motywacje do nauki.. Tylko się pochlastać.
Wczoraj robiłam wszystko aby nie robić tego co powinnam, zrobiłam Tż na wieczór trotillle, WYSZŁA PYSZNA! A dzisiaj oczywiście zabrałam się za jakiś deser.. A tak w ogóle to nienawidzę gotować Więc to już na prawdę dziwne
Tylko za co teraz się zabrać Bo pokój mam posprzątany

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
umieram cholerny okres
współczuję.... mnie czeka ta katorga pewnie na czas najgorszych egzaminów

Stary 2011-05-31, 12:03   #2536
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
umieram cholerny okres
łączę się w bólu już drugi dizeń tak gorąco a ja się kiszę w spodniach bo się nie komfortowo w te dni w spódnicach czuję
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 12:04   #2537
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
łączę się w bólu już drugi dizeń tak gorąco a ja się kiszę w spodniach bo się nie komfortowo w te dni w spódnicach czuję
ja też mam drugi dzień i też kiszę się w spodniach bo nie lubię w te dni chodzic w spódnicach a tu taki upal na dworze

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-05-31, 12:24   #2538
jagata
Wtajemniczenie

Niestety na studiach rzadko kiedy jest sprawiedliwie... sama nie miałam aż takiego problemu z wykładowcami, ale zdarzały się takie przedmioty, z których nic nie rozumiałam (totalna abstrakcja) i w dodatku było wątpliwe żeby się kiedykolwiek ta wiedza przydała... chociaż pamiętam jeden egzamin, na którym wykładowca się wycwanił i dał pytania ze swojej drugiej książki a na wykładach omawiał tylko zagadnienia z pierwszej. Na koniec tłumaczył się, że "przecież na ćwiczeniach powinniście to mieć"...

Jak was poczytuję, to zaczęło mi się tęsknić za czasami studenckimi... czasem wolałabym siedzieć nad książkami i zakuwać do kolejnego kolokwium czy egzaminu z perspektywą 3 miesięcznych wakacji... a tak, to siedzę w biurze zawalona robotą i tęsknie patrzę przez okno jak wspaniale i miło na dworze jest... w dodatku kolega z pracy właśnie śmignął na tygodniowe wakacje gdzieś w ciepłe kraje...

Niektóre z Was załączały zdjęcia obrączek. Ja jestem zwolenniczką obrączek z białego złota, gdyż żółtego nie cierpię i na 100% takiej bym nie nosiła. Do dwukolorowych też nie jestem przekonana - nie przemawiają do mnie
Kiedyś mi się marzyła obrączka z kamieniem, ale nie żadną cyrkonią czy diamentem, ale z małym szafirem - tylko nie wiem czy gdziekolwiek taką dostanę i czy nie będzie to już jak zwykły pierścionek wyglądać.
Stary 2011-05-31, 12:34   #2539
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Kiedyś mi się marzyła obrączka z kamieniem, ale nie żadną cyrkonią czy diamentem, ale z małym szafirem - tylko nie wiem czy gdziekolwiek taką dostanę i czy nie będzie to już jak zwykły pierścionek wyglądać.
sama się za takimi rozglądałam kiedyś kiedyś bo mój pierścionek jest z szafirem wiec tak pod kolor by było. Ale powiem Ci że np z żółtym złotem to brzydko wygląda nie wiem jak z białym.

Stary 2011-05-31, 12:35   #2540
magdziaS
Podróżniczka

Witam. Dzisiaj znowu piękny dzień. Zauważyłyście jedną prawidłowość, że ostatnio w środku tygodnia jest piękna pogoda, a na weekend wszystko się pieprzy ? W ten weekend znowu chcemy zorganizować grilla i mam nadzieję się wreszcie opalić, ale jak zwykle pewnie nic z tego nie wyjdzie Jutro jadę po wyniki do lekarza, więc kochane trzymajcie kciuki, żeby wreszcie wszystko było ok.

Cytat:
właśnie niby chciałam bez brylancików ale te mają coś w sobie. Choć przez nie pewnie dużo większa cena by była. Więc najpierw poprosimy o wycenę a dopiero potem zobaczymy czy z kamyczkami czy bez. A co do grubości to chcemy około 5mm
No właśnie. W końcu nikt tego nie będzie wiedział, ani nie pozna. Tu jeśli tylko to chodziłoby o własne samopoczucie, jeśli ktoś musiałby mieć brylanty.

Cytat:
Chatko Ciężko cokolwiek powiedzieć. Z takimi ludźmi to brak słów. Ale jeszcze TŻ zaliczy ten egzamin
Trzymaj się kochana, każdą z nas spotykają złe dni, ale to minie.

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość

Podobają mi się takie jak w załączniku tylko bez brylancików
Ładne Wszystkie mi się podobają A skąd te wzory ?

Cytat:
umieram cholerny okres
Madziulka

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 12:39   #2541
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Witam. Dzisiaj znowu piękny dzień. Zauważyłyście jedną prawidłowość, że ostatnio w środku tygodnia jest piękna pogoda, a na weekend wszystko się pieprzy ? W ten weekend znowu chcemy zorganizować grilla i mam nadzieję się wreszcie opalić, ale jak zwykle pewnie nic z tego nie wyjdzie Jutro jadę po wyniki do lekarza, więc kochane trzymajcie kciuki, żeby wreszcie wszystko było ok.

No właśnie. W końcu nikt tego nie będzie wiedział, ani nie pozna. Tu jeśli tylko to chodziłoby o własne samopoczucie, jeśli ktoś musiałby mieć brylanty.

Chatko Ciężko cokolwiek powiedzieć. Z takimi ludźmi to brak słów. Ale jeszcze TŻ zaliczy ten egzamin
Trzymaj się kochana, każdą z nas spotykają złe dni, ale to minie.

Madziulka
oglądałam wczoraj pogodę i poki co zapowiadają na sobotę świetną pogodę zobaczymy jak będzie dalej pogoda musi sie udac bo moi rodzice jadą do teściów na grilla

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-05-31, 12:42   #2542
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
sama się za takimi rozglądałam kiedyś kiedyś bo mój pierścionek jest z szafirem wiec tak pod kolor by było. Ale powiem Ci że np z żółtym złotem to brzydko wygląda nie wiem jak z białym.
Wydaje mi się, że z białym złotem to dobrze wygląda. Mój pierwszy pierścionek był z białego złota z szafirem i wieloma małymi kamykami dookoła szafiru, ale niestety był zbyt "awaryjny" i postanowiliśmy wymienić na inny. Tęskno mi za szafirem i dlatego ubzdurałam sobie, ze jak nie mam szafiru w pierścionku, to niech chociaż w obrączce się znajdzie.
Stary 2011-05-31, 12:58   #2543
(kicia)
Zakorzenienie

no cóż lecę pouczć się na mikrobiologię

a o 17 proszę o kciuki idę pisać test z ang. podsumowujący dwa lata zaliczenie go jest warunkiem dopuszczenia do egzaminu więc ładnie proszę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-31, 13:04   #2544
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Wczoraj robiłam wszystko aby nie robić tego co powinnam, zrobiłam Tż na wieczór trotillle, WYSZŁA PYSZNA! A dzisiaj oczywiście zabrałam się za jakiś deser.. A tak w ogóle to nienawidzę gotować Więc to już na prawdę dziwne
to ja wtedy albo zaczynam sprzątać, prasować, albo też coś upichcę. Nawet wymyślam wymówki, żeby sobie załączyć kompa, a jak już go załączę, to dlaczego nie mam wejść na wizaż na "chwilkę"?

magdziaS - za wyniki badań!
hehe, zauważyłam tę prawidłowość Nawet jak ostatnio z koleżankami jechałyśmy na uczelnię w zeszłą sobotę (pogoda się popsuła), to powiedziałyśmy, że nawet gdybyśmy nie wiedziały jaki dzień tygodnia - obstawiałybyśmy sobotę, ewentualnie niedzielę

okres - ja na szczęście mam trochę "wolnego" od niego Skończył mi się z 6 dni temu, więc póki co mogę chodzić w krótkich spodenkach i spódnicach. Teraz tylko chciałabym dostać go parę dni szybciej, żeby na weselu koleżanki się z nim nie męczyć, a przynajmniej z okrutnym bólem na początku....

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 13:10   #2545
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

Moja motywacja podobna do Twojej W sobote egzamin a ja za nic nie mogę się zmusić do nauki ale ja mam bałagan w pokoju i właśnie mnie kusi żeby posprzątać zamiast się uczyć
Modle sie aby jakimś cudem przebrnąć przez tą sesje i zaliczyć wszystkie egzaminy

Cytat:
Wzory znalezione gdzieś podczas przeglądania obrączek na allegro

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 13:36   #2546
niut0
Zakorzenienie

dziękuję za wypełnienie ankiety
zaraz wyślę PW do tych które napisały

to pewnie przez ten wycięty adres zamiast nożyczek powinno być " moje-ankiety . pl "
http://moje-✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/respond-7376...ywieniowe.html

Chatko - nosz co za skur%$#&^$%
I pewnie ma satysfakcję z tego, ze studentów oblewa. Ja nigdy takich ludzi nie zrozumiem

I tak samo jak Nena jestem przeciwniczką karmienia piersią w miejscach publicznych i na pewno nie będę tego robić. Tutaj była taka akurat sytuacja, ale np ja czułam się skrępowana kiedy siostra/kuzynka TŻ zaczynały swoje dzieci karmić u niego na podwórku , kiedy wszyscy siedzieliśmy np przy stole, mimo, że do domu było parę kroków.

Edytowane przez niut0
Czas edycji: 2011-05-31 o 13:57
niut0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 13:38   #2547
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
no cóż lecę pouczć się na mikrobiologię

a o 17 proszę o kciuki idę pisać test z ang. podsumowujący dwa lata zaliczenie go jest warunkiem dopuszczenia do egzaminu więc ładnie proszę
będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
to ja wtedy albo zaczynam sprzątać, prasować, albo też coś upichcę. Nawet wymyślam wymówki, żeby sobie załączyć kompa, a jak już go załączę, to dlaczego nie mam wejść na wizaż na "chwilkę"?
Dokładnie tak jest.. normalnie konflikt motywacyjny na całego! Tym barzdiej że ja laptopa mam włączonego cały czas i co przeję obok po prostu MUSZĘ popatrzeć na to, na tamto hehe
Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Moja motywacja podobna do Twojej W sobote egzamin a ja za nic nie mogę się zmusić do nauki ale ja mam bałagan w pokoju i właśnie mnie kusi żeby posprzątać zamiast się uczyć
Modle sie aby jakimś cudem przebrnąć przez tą sesje i zaliczyć wszystkie egzaminy
Chyba też zacznę modlić się, ale o jakąś wenę.
Poszłam do sklepu.. I to na nogach.. chyba tylko po to aby zeszło dłużej.
Dobra ide się uczyć! Zaglądnę do Was wieczorkiem Nie piszcie dużo

Stary 2011-05-31, 13:52   #2548
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cześć dziewczynki!
Rany... widzę, że nie tylko ja odkładam dziobanie do egzaminu na ostatnią chwilę Ja miałam się uczyć caaały weekend - faktycznie nie wychodziłam z domu, żeby nie kusiło, ale za to wysprzątałam i nagotowałam pysznej fasolki po bretońsku No i oczywiście Was nadrabiałam, ale i poległam

...a teraz wybaczcie, że nie odniosę się do Waszych rozmów, ale muszę się z Wami podzielić czymś strasznie dla mnie ważnym Otóż ja i mój TŻ zostaliśmy zauważeni przez naszą szkołę tańca Od pewnego czasu widzieliśmy, że instruktorzy i starsi stażem kursanci nas jakby "adoptowali" no ale że aż tak... ale do rzeczy Właścicielka zaproponowała nam współpracę - ona nas będzie szkolić (tak tak - za darmo ) a my czasem jej pomożemy - rozdamy ulotki czy wystąpimy w pokazie (co dla mnie oznacza kolejną gratyfikację i uznanie) Normalnie: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
Uwierzcie, że nie mogłam przez to dziś w nocy zmróżyć oka Jestem mega happy!!!
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 13:56   #2549
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!
Rany... widzę, że nie tylko ja odkładam dziobanie do egzaminu na ostatnią chwilę Ja miałam się uczyć caaały weekend - faktycznie nie wychodziłam z domu, żeby nie kusiło, ale za to wysprzątałam i nagotowałam pysznej fasolki po bretońsku No i oczywiście Was nadrabiałam, ale i poległam

...a teraz wybaczcie, że nie odniosę się do Waszych rozmów, ale muszę się z Wami podzielić czymś strasznie dla mnie ważnym Otóż ja i mój TŻ zostaliśmy zauważeni przez naszą szkołę tańca Od pewnego czasu widzieliśmy, że instruktorzy i starsi stażem kursanci nas jakby "adoptowali" no ale że aż tak... ale do rzeczy Właścicielka zaproponowała nam współpracę - ona nas będzie szkolić (tak tak - za darmo ) a my czasem jej pomożemy - rozdamy ulotki czy wystąpimy w pokazie (co dla mnie oznacza kolejną gratyfikację i uznanie) Normalnie: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
Sztuczka, gratulacje!! To zawsze miłe jak ktoś Nas doceni!

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 13:58   #2550
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!

fantastycznie! Gratuluję!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości