![]() |
#2521 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
A co do skurczy to jaki procent na ktg daje nadzieję na to, że coś się zaczyna poważnego? Czy to bardziej chodzi o regularność?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W takim razie mój poród zaczął sie jakies 3 miesiące temu ![]() Tez czytalam te "oznaki" plus rozwolnienie -bo jelita sie oczyszczają |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2525 |
Raczkowanie
|
Orange gratuluje zdania egzaminu.
Kasia ruda trzymam kciuki za jutro ![]() Scoiatael86 współczuję przeżyć na pobraniu, nie powinni kogoś kto się uczy dawać do pobierania krwi ciężarnej. A my dziś leniwie czekamy z mężem na pizzę właśnie zamówiliśmy. Zaraził się ode mnie i dziś oboje cały dzień w łóżku leżymy.
#2526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedź, czyli trzeba obserwować swoje boleści. :P Mój "rekord" na ktg przy takim dość mocno nieprzyjemnym twardnieniu to 40-parę % i się zastanawiałam co mnie czeka w przyszłości. ![]() Teraz na obchodzie dowiedziałam się, że usg będzie dopiero w piątek... Fajnie by było nie utknąć tu na weekend. Spytałam też czy to prawda, że niskie cukry to oznaka zbliżającego się powoli porodu i usłyszałam, że poprawiły mi się nagle wyniki, bo w szpitalu jestem, a w domu pewnie nie trzymałam diety... Hm. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Streszczaj się, bo inne zajmą Ci miejsce ![]() ![]() Zuzia czasem, jak sie przeciągnie, powierci to też mam wątpliwości, czy to pna, czy te całe przepowiadacze ![]() ejjj zdarza się nawet najlepszym ![]() ![]() ![]() Dzięki za odp. odnośnie materaca.. lateks dla mńie za drogi ![]() Cytat:
![]() Pytam głupio o zapach, bo czytałam własńie, że taki piankowo kokosowy dziwny ma zapach na poczatku.. Pytanie, czy te kobietki ńie zakupily już zatęchłego, gdzie może wdała się juź wilgoc ![]() Czyli ten kokos niczym specjalnie nie pachnie mówisz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cudowny, okrąglutki! ![]() Właśnie kobietki.. Pokazujcie brzucholki jeszcze przed porodem! ![]()
![]() |
#2528 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to szpital czy kabaret..niezłe poczucie humoru ma lekarz,który Ci to powiedział.. Cytat:
wróciłam ze spaceru..właściwie okrakiem, wykończona |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
wypoczywaj |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
#2531 |
Zakorzenienie
|
moc jest nadal,ale plecy to mnie nawalają nieziemsko.. i brzuch ciągnie jakby dziecko miało wyśliznąć się
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- piękny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | ||||
Rozeznanie
|
jakie ładne brzuszki
![]() ![]() zabawne jak dzień nicnierobienia potrafi zmęczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale masz zgrabniutki brzuszek ![]() Scoiatael86, posprzątałam :P Więc nigdzie uciekać nie będę, energii taki deficyt, że chłopa nawet na spacer z psem wygnałam :P No brak dzisiaj chęci do czegokolwiek, popołudniowa drzemka to było najpiękniejsze co mnie dzisiaj spotkało ![]() ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-08-03 o 18:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale pyszności zrobiłaś, można się wprosić na obiad/kolację? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2536 | ||
Zadomowienie
|
Śliczny! ![]() Cytat:
To może planuje już wyślizgnięcie po tym wyganianiu. ![]() ![]() Cytat:
Ja też się zaśmiałam i ogólnie nastrój był zabawowy. ;D Chyba jutro do mojej diabetolog zadzwonię upewnić się co do planu zmniejszenia insuliny, bo coraz dziwniej jest, na kolację dostałam chleb specjalnie dla mnie zamiast białej bułki... Biały. Zjadłam 4 małe kromeczki, bo mąż nie zdążył mi przynieść mojego pieczywa, a cukier wyszedł 69. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać - brzuszki pierwsza klasa!
![]()
#2538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w tym szpitalu "wyleczą" Cię z cukrzycy białym pieczywem- to się nazywa fachowa opieka medyczna |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Śliczny ![]() Cytat:
![]() ![]() To daj znać, jak pachnie ![]()
![]() |
#2540 |
Zadomowienie
|
Śliczne brzuszki dziewczyny!!
Ja juz po wizycie. Młoda wazy 3kg także nie ma tragedii celujemy w SN. Rozwarcia nie ma jeszcze, luteinę mam odstawić w piątek i za tydzien w środę mam sie stawić na wizycie i zobaczymy jak sytuacja bedzie wygladała. Gin mówi, ze tak za dwa tyg chce rodzic. Wód jest dużo i ogolnie wszystko w porządku. Mnie tylko to ciśnienie martwi albo sama sie zaczynam nakręcać i stad to błędne koło bo mierze po kilkanaście razy... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co z Twoim ciśnieniem? nic nie wspominałaś chyba,że coś nie tak.. czy pisałaś,że masz niskie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny sliczne brzuszki takie zgrabne malutkie hi moj to w przód poszedl i jest taki spiczasty trochę hihi. Padam cos mnie glowa pobolewa. Dobranoc. ![]() Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dwa dni temu tak sie złe poczułam na wymioty mnie brało i ogolnie słabo dziwnie i zmierzyłam ciśnienie i sie okazało ze mam wyższe niz dotychczas i tak zaczęłam mierzyć i faktycznie mam wyższe. Dziś to nawet doszło do 133/78 jak wróciłam po wizycie. Wczoraj doszłam do wniosku czy to moze nie jest spowodowane tym ze odstawiłam aspargin (brałam po 6dziennie) a tydzien temu mi sie skończył i zapomniałam kupic. Albo zwyczajnie sie nakręcam i stres juz daje o sobie znaki.... Tętno tez mi skacze jak głupie :pała: póki co mieści sie to ciśnienie w ryzach ale wcześniej miałam niższe... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Rozeznanie
|
Kochane Sierpniówki urodziłam
![]() Antoś 31.07.2016 przez cc godzina 11:54 waga 3820 i 56 długi można mnie dopsać do pierwszej strony jako rozpakowana ![]() Jestem już po ,pojechałam w niedziele żeby wstawić sie na oddział,w nocy z soboty n niedziele miałam regularne skurcze ,co sie okazało rozwarciem i jak juz trafiłam na oddział Pani doktor nie zwlekajac postanowila zrobić cięcie,powiem tak przechodz strasznie rekowalescencje,do tego naszły dni nawału pokarmu,odciągam na zmiane karimiąc ale przyznam szczerze tone we łazach z bólu ![]() ![]()
![]() |
#2545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fotki na telefonie nie widzę. Mam nadzieje że z pokarmem się ustabilizuje Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2016-08-03 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spory chłopak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | ||||||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do zakupów to w Smyku same resztki, weszła już nowa kolekcja (swoją drogą bardzo ładna) i z wyprzedaży niewiele zostało ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zdecydowaliście się ostatecznie na imiona? Cytat:
![]() Ja pamiętam jak ja się uczyłam pobierać krew ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą to smutne że kobieta nie potrafi zrozumieć kobiety zwłaszcza w ciąży. Przecież wiedziały że jesteś w 9 m-cu ciąży i żadnego ludzkiego odruchu? żeby Ci pomóc? Pomijając fakt ze przecież to ich obowiązek! Kobieta kobiecie wilkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zgrabniutki brzuszek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2548 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy Jasiowi pasuje ten termin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ze łzami w oczach wracałam z pracy. Do tego brzuch ciągnął, mały się mega wypinał i w ogóle masakra. Zadzwoniłam wystraszona do położnej ale ona mówi, że tak się może już dziać a narazie mam siedzieć spokojnie, bo ona ma urlop do 10-tego i nie chce z niego rezygnowac ![]() Jasio chyba posłuchał bo się uspokoił i bóle przeszły. Cytat:
Brawo !! Tak właśnie myślałam ostatnio o Tobie. Współczuje walki z pokarmem ale najważniejsze, że masz już Antosia po drugiej stronie brzuszka - niesamowicie zazdroszczę ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogromne gratulacje! Piękny chłopak z Twojego synka ![]() Cytat:
Juz Zdecydowanie powinnas wiecej odpoczywać! ![]() A ja dzis zrobiłam najtrudniejsza rzecz w swoim zyciu (w moim mniemaniu) założyłam pokrowiec na fotelik maxicosi! O matko i córko, juz zdejmowanie było dla mnie masakrą, a musiałam zeby go wyprać. Natomiast przy zakładaniu go spowrotem prawie sie popłakałam :/ i wydaje mi sie ze i tak zrobiłam to źle :/ ja sie do takich rzeczy nie nadaje! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.