|
|
#2551 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bydgoskie Panny Młode
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2552 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane.
Czytam Was na bierząco, ale jakos nie odpisuje. Aga odpoczywaj dużo i relaksuj się póki masz czas ![]() inutil Twój wielki dzień za niecałe 3 tygodnie...ja juz bym miała stresówkę ![]() **pysiulka** bidulko, w życiu nie chciałabym być postawiona w takiej sytuacji jak Ty. Nie ładne nie strony mam, że takim ciężarem CIę obarczyły...ja bym chyba nie wytrzymała i powiedziała mężowi A u mnie bez zmian...chyba zacznę polować na fryzjerkę....jakies polecane panie z Fordonu? A za 2 tyg. pójdę na makijaz próbny
|
|
|
#2554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zalezy co chcesz na głowie, bo jest tam kobietka (teraz nie pamiętam jej imienia), na którą mówią "mistrzyni koków" każdy włosek ma swoje miejsce. Myślę, że gdybyś poszła z wydrukowanym zdjęciem to na pewno nie byłoby dla niej problemu, żeby Cię tak uczesała. Tylko obowiązkowo musi byc próbna - tak Ci ona powie. Jedyny minus jest taki, że jak jej zmiana nie przypasuje w dniu Twojego ślubu to nie zamieni się ona z koleżankami żeby Cie specjalnie uczesac (i dlatego własnie ja nie czesałam się u niej). |
|
|
|
|
|
#2555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2556 |
|
Raczkowanie
|
libra22 dziekuje slonko
adu wiem,moja mama to w sumie jest zdania,ze on powinien wiedziec,ale jego mama uparla sie,ze on sie nie moze dowiedziec,wiec moja mama ze wzgledu na nia tez mnie prosila,zeby jednak nic nie mowic...ehhh tez uwazam,ze powinny albo nam obojgu powiedziec,albo w ogole... agus ja mialam na mysli nastepny weekend,ale wczoraj wieczorem mu powiedzialam,tak sie jakos zlozylo...i wiecie on nie jest zly,tzn nie na mnie,tylko wlasnie na obie mamy,ze w takiej sytuacji mnie postawily...niepotrzenie to robily,bo Tz mi powiedzial,ze nie chcial mnie dodatkowo martwic,ale sam cos przeczuwal i chcial zadzwonic do lekarza i porozmawiac,bo po kazdej rozmowie z mama czul,ze ona cos kreci,najpierw jedna operacje przed nami ukryla,pozniej tez wszystko co mowila jakos kupy sie nie trzymalo... pozniej tz zadzwonil do mamy,jak mogla to ukrywac przed nim,strasznie sie poklocili...tz powiedzial,ze nie bedzie do niej w ogole dzwonil...mam nadzieje,ze mu przejdzie,w koncu ona jest bardzo chora i pewnie na mnie wsciekla...mam zamiar z nim pogadac,zeby postaral sie ja zrozumiec...agus a ty dbaj tam o siebie,do grudnia juz niedaleko,zobaczysz jak zleci...a masz dokladny termin? kzabeczko ufff to mnie troche uspokoilas ![]() inutil jesli chodzi o wieczor panienski,to podobnie jak aga tez nie mialam i tez nie zaluje,my jedynie na 2 tyg przed slubem tu w londynie troche zabalowalismy ale razem,z kolegami tz i moimi kolezankami my wlasciwie na noc, zeby gdzies imprezowac osobno,to nigdy nie chodzimy...wiec zgodnie stwierdzilismy,ze nie chcemy kawalerskiego i panienskiego.
Edytowane przez **pysiulka** Czas edycji: 2009-11-04 o 13:27 |
|
|
|
|
#2557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My z TŻ też nie chcemy robić osobno kawalerskiego i panieńskiego, tylko właśnie tak jak u Ciebie, zaprosić razem wszystkich znajomych do jakiegoś klubu na przykład i taki wspólny wieczorek zrobić.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Agape...to raczej odpada ten fryzjer...bo ja w kokoach źle się czuję...no i trochę przekichane, że jak nie trafi w dzien mojego slubu to bedzie mnie czesać ktoś inny
pysiulka...to kochanego masz męża...widzisz nie było co się marwtić...a teraz wiecie oboje i możecie się wspierać adu84...aaa to nie wiedziałam raz tam byłam...w tym roku...z biegu...i był bardzo miły ksiądz ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- A co do fryzury to widzę siebie w czyms takim
|
|
|
#2559 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2560 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
**** Dobrze, że mężuś już wie o chorobie mamy, ale teraz ze wszystkich sił musisz go przekonac, żeby pogodził się z mamą i jednak dzwonił do niej i wspierał w tak ciężkim dla niej czasie. Jest jej na pewno bardzo ciężko, a kłótnia z synem to kolejny powód do zmartwień. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Aga to nazwijmy ją "mistrzyni włosków na swoim miejscu"
![]() ![]() no ale skoro Pani, może nie mieć zmiany 24.04.2010 to chyba podaruje ![]() Tenebre zastanawiam się tylko czy te nasze rozpuszczone włosy wytrzymaja szaleństwa sobotniej nocy Ja co prawda z natury mam włosy falowane, a jak je pomęcze to nawet kręcone...ale cały dzień pewnie da im do wiwatu...moja kumpela miała podobną frykę i niestety lekko jej się rozprostowały, ale z natury ona ma proste.W koku siebie nie widzę w ogóle Jak spięte to może coś takiego...
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wytrzymać chyba wytrzymają, wiele PM się decyduje na tego typu fryzury, więc i my damy radę.
|
|
|
|
|
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
dzieki kochane moje, robie co moge,juz mu troche emocje opadly,bedzie dobrze mam nadzieje...
co do wloskow to tez mialam rozpuszczone,ale wytrzymaly tylko polowe wesela.pozniej wygladaly coraz gorzej,czulam sie jak poczochraniec po tych tanecznych szalenstwach hihihi ![]() ale razem ze swiadkowa upielysmy je w luzny koczek i bylo ok ![]() agus to ja trzymam kciuki za 10.01 bo to moja data urodzenia |
|
|
|
|
#2564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do Twojej sytuacji z mamą TŻ to na pewno będzie dobrze skoro emocje już opadają, musi być. ![]() Nie mogę się przyzwyczaić do tej dzisiejszej pogody, zasypało mi osiedle, ciekawe czy w kalendarzowej zimie też będzie śnieg padał czy tylko teraz... W razie czego kupiłam sobie dziś buty, w które mogę włożyć nogawki od spodni, może się przydadzą.
|
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Raczkowanie
|
a to pare foteczek z naszej podrozy poslubneji
oglad ajcie bo chce je wykasowac juz tesknie za tym slonkiem...tu w londynie to ciagle deszcze,cale lato bylo beznadziejne![]() tenebre to w bydzi snieg???? ojej a ja tu wam takie fotki powstawialam
Edytowane przez **pysiulka** Czas edycji: 2009-11-04 o 23:09 |
|
|
|
|
#2566 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak pięknie i słonecznie, nie to co tu za oknem... Rozmarzyć się można. |
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
No, no pysiulka, aż się rozmarzyłam o słońcu... uwielbiam lato i słońce, bo strasznym zmarźluchem jestem. A teraz szaru buro i dzisiaj śnieg spadł.
Nie wiem jak ja wytrzymam w kościele, w pończochach, bucikach delikatnych i smutnym (co prawda korzuszkowym) bolerku.... na samą myśl się trzęsę... ![]() A co do włosów do ja mam proste jak drut i tak chyba zostanie, na próbnej mi pokręciła ale średnio mi sie podobało, idę jeszcze raz. A nie miałam aparatu żeby robić zdjęcie i nie mam, może z kolejnej mi sie uda
|
|
|
|
|
#2568 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nie masz fotek z tej próbnej. Ja się zastanawiam kiedy najlepiej sie wybrać na tą próbną, chyba nie będę tego za długo odwlekać żeby potem w razie jak coś mi się nie spodoba mieć jeszcze czas na zastanowienie się co dalej. |
|
|
|
|
|
#2569 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja postawiłam na wygodę.... Cytat:
Swoją drogą - obie jesteśmy Koziorożcami ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2571 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny,fajnie ze sie wam podobaja
ja to bym najchetniej sie tam przeniosla,tez kocham slonko...a zmarzlucha wiekszego ode mnie to naprawde nie znam,ja czasem latem mam zimne rece czy stopy.Agunia no to staraj sie kochana to bedzie trzeci koziorozec
|
|
|
|
|
#2572 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sądzę, że w byciu zmarzluchem mojej mamy jeszcze nie pobijesz, u niej nie ma dnia żeby nie narzekała, że jest zimno, nawet w upalne lato. Tak sobie zerkam na ten mój suwaczek, już 7 miesięcy na przedzie, miałyście rację, że ten czas szybko leci.
|
|
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2574 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na wizażu mi drugi miesiąc leci a też mam wrażenie, jakbym wczoraj pierwszy raz się z Wami witała.
|
|
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No widzisz, a teraz już stara weteranka |
|
|
|
|
|
#2576 | ||
|
Zadomowienie
|
**pysiulka** nawet nie wiesz jak się cieszę, że wszystko powiedziałaś TZ
Cytat:
ja co prawda miałam koka, ale jeszcze na poprawiny w nim poszłam ![]() Cytat:
![]() ale pięknie, najbardziej to pierwsze mi się podoba, razem cudownie wyszliście. Kocham takie klimaty, a Ty naprawdę rewelacyjnie się prezentujesz
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Pysiulka, podzielam zdanie dziewczyn. Cieszę się, że zrobiłaś ten duży krok, i powiedziałaś mężowi o wszystkim. Pewnie spadł Ci kamień z serca i od razu lepiej się czujesz
![]() W końcu podstawą małżeństwa jest zaufanie i brak tajemnic przed sobą. Zdjęcia jak zwykle super wkleiłaś... Patrząc na Ciebie popadam w kompleksy Aaaa... no i dziś mam same dobre wiadomości Fotograf wysłał do nas nasze zdjęcia i płytkę z wesela!!!!![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Koziorożców tu trochę jest z tego co widzę... A raczki jakieś też? ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Aha, dziewczyny! Będę teraz apelować do Was. Może któraś z Was tak jak ja pracuje w sklepie, więc apeluję o rozwagę!!!! Już mówię o co chodzi. W tym tygodniu do mojego sklepu, w CH przyszedł facet podający się za Francuza(wg mnie podobny do Nicolasa Cage'a). Kupił tylko skarpetki, a portfel miła wypchany tysiącami zł. W pewnym momencie poprosił koleżankę, by zmieniła mu kilkanaście 20złotówek na stówki. No i tu zaczyna się dramat. Koleżanka sie zgodziła, bo zwykle brauje w kasie drobnych. Poukładała sobie dwudziestki na ladzie. Wyszło 1000zł (zrobiła 10 kupek po 5 dwudziestozłotówek w każdej). Liczyła trzy razy. sprawdziła, czy nie są fałszywe. Wszystko było ok. W tym momencie facet wziąl do ręki wszystkie te pieniądze i łamanym angielskim zadawał jej jakieś głupie pytania w stylu ile tu tego jest itd. Po usłyszeniu odpowiedzi odłożył z powrotem pieniądze na ladę, koleżanka przeliczyła setki, by mu wydać. Uśmiechnął się, pożegnał i podziękował. Po jego wyjściu coś ją tknęło, by przeliczyć kasę. Okazało się, że brakuje 500zł(!!!!!!!!!). facet zrobił jakiś trik, był magikiem, kurde... nie wiem kim. Tzn wiem - OSZUSTEM. Wyobrażacie sobie coś takiego? Uwierzcie mi, gdybym usłyszała o tym od kogoś, to uznałabym tą dziewczynę za głupią... W końcu jak można nie zauważyć jak facet zabiera połowę kasy. Ale uwierzcie mi - to jest naprawdę inteligentna dziewczyna, a on robił to na moich oczach i też nie zauważyłam!! Uważajcie na siebie, bo takich jak on teraz, przed świętami będzie coraz więcej!! I każdego może tak samo i urządzić. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety musiała je oddać
![]() Jak widać oszustów żerujących na bogu ducha winnych nie brakuje... |
|
|
|
|
#2580 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do fotek, to super, że w końcu wysłane, pochwal się koniecznie jak dojdą. U nas dziś na naukach proboszcz próbował przeprowadzić warsztaty, a w zasadzie rozmowę z naszym udziałem ale jakoś się to nie kleiło za bardzo, może dlatego, że podjął temat rozwodów... Edytowane przez Tenebre Czas edycji: 2009-11-06 o 21:52 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

mam nadzieję, że pomysł dobry. Musimy TŻ buty kupić.

i pewnie na mnie wsciekla...mam zamiar z nim pogadac,zeby postaral sie ja zrozumiec...

No widzisz, a teraz już stara weteranka 
ale pięknie, najbardziej to pierwsze mi się podoba, razem cudownie wyszliście. Kocham takie klimaty, a Ty naprawdę rewelacyjnie się prezentujesz