Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-23, 19:03   #2551
jolineczka
Wtajemniczenie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Ja jestem roczik 82 mój mąż również. Jest miedzy nami pół roku różnicy. Przemek z 29 stycznia ja z 28 czerwca. Nie wiem jakie są Przemusie, ale mój jest kochany i baaaardzo cierpliwy. To ja jestem nerwowa i ciągle niezadowolona, a on dzielnie mnie znosi
On jest nerwowy tylko wtedy jak mu coś nie wychodzi, wtedy lepiej zostawić go w spokoju i niech robi swoje.

A skoro już ten temat poruszyłyście, to powiem Wam pewną ciekawostkę. Kiedyś w jakimś horoskopie przeczytałam, że mężczyźni urodzeni 29 grudnia są marzycielami i zamiast kwiatów wolą dać swojej ukochanej meteoryt...
Zgadnijcie co dostałam na imieniny?
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 19:08   #2552
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

dziewczyny ja widzę, że my musimy jakąś nową akcję wykombinować
ten drogowskaz dla bociana nie działa, nie wiem race ratunkowe, znaki dymne czy co
Stary 2007-01-23, 19:09   #2553
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez m@gd@len@ Pokaż wiadomość
dziewczyny ja widzę, że my musimy jakąś nową akcję wykombinować
ten drogowskaz dla bociana nie działa, nie wiem race ratunkowe, znaki dymne czy co
Madziu, może poczekajmy do wiosny, az ptaszyska zaczą przyfruwac do nas z południa. Wtedy się zacznie!!!
Stary 2007-01-23, 19:10   #2554
mamz
Zadomowienie

dzięki m@gd@len@, może faktycznie powinnam się pofatygować. Coraz częściej nachodzą mnie myśli, że coś musi być nie tak nie wiem, czy u mnie, czy u męża, skoro przez tyle czasu nie wychodzi.
mamz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 19:11   #2555
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
Ja jestem roczik 82 mój mąż również. Jest miedzy nami pół roku różnicy. Przemek z 29 stycznia ja z 28 czerwca. Nie wiem jakie są Przemusie, ale mój jest kochany i baaaardzo cierpliwy. To ja jestem nerwowa i ciągle niezadowolona, a on dzielnie mnie znosi
On jest nerwowy tylko wtedy jak mu coś nie wychodzi, wtedy lepiej zostawić go w spokoju i niech robi swoje.

A skoro już ten temat poruszyłyście, to powiem Wam pewną ciekawostkę. Kiedyś w jakimś horoskopie przeczytałam, że mężczyźni urodzeni 29 grudnia są marzycielami i zamiast kwiatów wolą dać swojej ukochanej meteoryt...
Zgadnijcie co dostałam na imieniny?

meteoryt

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 19:12   #2556
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
meteoryt
BRAWO !!! W nagrodę
Stary 2007-01-23, 19:16   #2557
jukol
Zakorzenienie

Cytat:
BRAWO !!! W nagrodę
a skad on go wytrzasnal ??

Olinek

Paulinka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-23, 19:42   #2558
frida26
Rozeznanie

Już dawno mnie nie było(jeśli wogóle ktos zauważył Po tych wszystkich złych wiadomościach postanowiłam juz tu nie zaglądać...ale nie dałam rady. Po prostu brakuje mi tego wątku!!! chyba sie uzależniłam. Z tego co czytałam nie jest tak źle bo pierwsze fasolki juz są w tym roku kolejne na pewno tez będą(nasze oczywiście). Zobaczyłam zdjęcia Wasze i jestem pod wrażeniem Zauważyłam ,że faktycznie większośc z nas to brunetki. Ja również Pozdrawiam Was i ciesze sie ,że znowu tu piszę
frida26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 20:01   #2559
fredziunia
Rozeznanie

frida26: dobrze ze wrocilas bo jak sama widzisz po chmurach (zlych wiadomosciach) przyszlo sloneczko (dobre wiadomosci)

To ja tez mykam poszperac w kompie i jak znajde jakies fotki to wkleje
fredziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 20:25   #2560
frida26
Rozeznanie

Witaj! Podziwiam Cię za Twoją siłę. Twarda z Ciebie kobitka
frida26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 20:37   #2561
fredziunia
Rozeznanie

Kazda z nas na swoj sposob jest "twarda-silna" kobietka frida ja tez miewam "gorsze dni" kiedy widze wszystko w czarnych kolorach , na szczescie szybko mijaja staram sie niewracac do tego co bylo (chodz sa dni ze jest to trudne) na szczescie mam u swojego boku NAJWSPANIALSZEGO faceta na swiecie ktory przezywal to wszystko razem zemna i ktory niepozwala mi sie zalamywac , poddawac ... wiec frida badzmy dobrej mysli idzie wiosna te bociany wkoncu przyleca

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-23, 20:56   #2562
fredziunia
Rozeznanie

No wiec znalazlam pare fotek na kompie (reszta jest na CD gdzies juz spakowana)

Wiec tak wiekszosc zdjec jest z naszej pierwszej wyprawy :
- 1-2 zdjecie - ja wsrod Masaji
- 3 zdjecie - moj podroznik
- 4 zdjecie - ja i Nati dziewczynka z domu dziecka z upominkami
- 5 -6 zdjecie - moj TZ bawil sie w fotografa

mam nadzieje ze was niewystraszylam (na pierwszych fotkach jestem bez tapetki )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.JPG (60,4 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.JPG (52,2 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.JPG (39,4 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 111.JPG (36,0 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fredzia10.JPG (17,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fredzia3.JPG (33,1 KB, 32 załadowań)
Stary 2007-01-23, 21:07   #2563
jukol
Zakorzenienie

Fredziunia sliczna jestes!!szczegolnie te 2 ostatnie zdjecia widze ze obiezyswiat z Ciebie

Olinek

Paulinka
Stary 2007-01-23, 21:17   #2564
fredziunia
Rozeznanie

Moj TZ zarazil mnie swoja choroba teraz niestety musi byc przerwa w podrozach (tych wiekszych) trzeba wyporzadzic nasze nowe gdniazdko

jukol: dziekuje
Stary 2007-01-23, 21:41   #2565
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
a skad on go wytrzasnal ??

Zamówił gdzieś. On bardzo się interesuje kosmosem a szczególnie Marsem, stąd taki prezent.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-23, 21:46   #2566
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez frida26 Pokaż wiadomość
Już dawno mnie nie było(jeśli wogóle ktos zauważył Po tych wszystkich złych wiadomościach postanowiłam juz tu nie zaglądać...ale nie dałam rady. Po prostu brakuje mi tego wątku!!! chyba sie uzależniłam. Z tego co czytałam nie jest tak źle bo pierwsze fasolki juz są w tym roku kolejne na pewno tez będą(nasze oczywiście). Zobaczyłam zdjęcia Wasze i jestem pod wrażeniem Zauważyłam ,że faktycznie większośc z nas to brunetki. Ja również Pozdrawiam Was i ciesze sie ,że znowu tu piszę
Dobrze, że wróciłaś! Ja też czasami mam ochotę nie zaglądać na forum, bo myślę, że same tutaj nieszczęscia. Ale dobrze jest się wygadać. Poza tym "po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój...
Stary 2007-01-23, 21:57   #2567
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Fredziunia sliczna jestes!!szczegolnie te 2 ostatnie zdjecia widze ze obiezyswiat z Ciebie
Podpisuję się pod słowami jukol obiema rękami
Stary 2007-01-23, 22:56   #2568
schmetterling
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
śluzu mam baardzo dużo więc zrobiłam test ale niestety wyszła jedna kreska czyli brak owu, dziwne . Koniecznie daj jutro znać co i jak.
Madziorka,no wiec moja ginka zrobila mi USG dopochwowe i stwierdzila,ze mialam jajeczkowanie,pokazala jakas smuge,ktora na to wskazuje. . Czy tobie tez kiedys ginekolog w ten sposob pokazywal? Jak jej powiedzialam,ze w niedziele,to byl 10 dc,bardzo bolal mie jakby jajnik,do tego wzdecia, a juz w poniedzialek zero sluzu,a ona na to,ze to wlasnie byly objawy owu. Dla mnie to troche dziwne,bo ja nie mialam jeszcze 0wu w 10dc,ale wszystko jest mozliwe. Pobrala mi jeszcze krew, aby sprawdzic Progesteron,wyniki za tydzien. traz pozostaje mi tylko czekac Powiem ci jeszcze,ze testow owu jeszcze nigdy nie robilam,odradzila mi to kolezanka,ktora na samej sobie je wyprobowala i stwierdzila,ze nie sa miarodajne.
A co u ciebie, testowalas dalej czy jest owu? Napisz koniecznie

Cytat:
Napisane przez mamz Pokaż wiadomość
Mam takie pytanko, czy warto już teraz pójśc do lekarza porobić jakieś badania, czy mnie wyśmieje jak powiem mu, że to "dopiero" 5 miesięcy i nic?
mamz,pewnie,ze idz bo to w zasadzie zalezy od ginekologa.jak dobrze trafisz,to napewno potraktuje twoja sprawe powaznie. Ale dobrze wiem ,ze na dobrego Gin. jest trudno trafic.
Stary 2007-01-23, 23:02   #2569
roxi1980
Zakorzenienie

Witam,
postanowiłam się pokazać - tak raz na jakiś czas - żebyście o mnie nie zapomniały jak się jakiś bociek nawinie...

Zawiadamiam, że czujęs się dobrze i bardzo bym chciała już wrócić do pracy, bo to nicnierobienie mnie po prostu wykańcza, ale mój ginekolog upiera się, że mam po zabiegu dojść do siebie... Jakby można było dochodzić do siebie (choćby fizycznie), kiedy wszyscy wciąż wpadają z odwiedzinami i uparcie powtarzają jedno pytanie"Jak się czujesz, bardzo ci ciężko?". Mam już dość tłumaczenia sie i najchętniej powiedziałbym im prawdę: że cieszę się, że nie martwię się tak oni, bo chyba bym zwariowała. Ludzie nie są w stanie pojąć, że czuję się bardzo dobrze, że nie mam depresji i że mogę się uśmiechać, że planujemy z Robusiem drugiego dzidziaczka (najlepiej szybko - za dwa -trzy miesiące)... a już na pewno tego, że po prostu (dla własnego dobra) o tym nie myślę. Mam teraz ważniejsze sprawy - robimy przemeblowanie (z małą wymanką mebli) małego pokoju, tak, żeby mieć mniej wydatków kiedy już pojawi się dzidziuś, a szczerze wierzę w to, że przed wakacjami BĘDĘ w ciąży (i będziecie mi dotrzymywać towarzystwa w tej cudnej czynności).

Zastanawia mnie tylko jedno - bo ilu lekarzy, tyle opinii: ile trzeba odczekać do kolejnych staranek. Mój znajomy gin (nie mój prowadzący) powiedział, że 6-9 m-cy:ee k:, bo niby tragedii nie będzie jak się wcześniej przydarzy, ale byłoby lepiej poczekać... Czemu - nie wyjaśnił. My byśmy nie chcieli aż tyle czekać!

A co do naszej "krótkiej" historii:
Mąż Robert - cudowny rocznik 1979, ja - jeszcze cudowniejszy 1980, 16.12.2006 r. w moje 26 urodziny pobraliśmy się po... 9 latach i 3 miesiącach bycia razem. Stan rodzinny: 2+...1 (mały, czarny, włochaty sznaucer o pięknym imieniu, ale zwany pieszczotliwie - "Brysiaczek" ew. "Corny"). Jesteśmy z Sosnowca. No, to tyle o mnie.

Pozdrawiam i nawołuję dla Was bociany - w tym miesiącu jeszcze ze trzy przylecą z paczkami (tak coś czuję)

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-23, 23:13   #2570
schmetterling
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Pozdrawiam i nawołuję dla Was bociany - w tym miesiącu jeszcze ze trzy przylecą z paczkami (tak coś czuję)
Dokladnie to tez nie moge powiedziec,tyle tylko,ze np mojej przyjaciolce,ktora miala ciaze pozamaciczna,lekarz kazal odczekac 3 miesiace i ponowic starania. I jej sie udalo,ma 1,5 roczna coreczke
Stary 2007-01-23, 23:27   #2571
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
to mój 8 letni synek Michałek
śliczy chłopczyk będzie w przyszłości łamał kobiece serca

Cytat:
Dziękuję Jak będę miała zdjęcia nie-ślubne to na pewno wkleję
koniecznie

Cytat:
Mam takie pytanko, czy warto już teraz pójśc do lekarza porobić jakieś badania, czy mnie wyśmieje jak powiem mu, że to "dopiero" 5 miesięcy i nic?
Cytat:
Tak, tylko ponoć dopiero po roku starań lekarze traktują ten problem poważniej...sama już nie wiem.

koniecznie zrób badania jak ci lekarz będzie mówił zebyś poczekała to bądź uparta i napieraj żeby je zrobić lepiej teraz niz potem mieć rok w plecy

Cytat:
Napisane przez frida26 Pokaż wiadomość
Frida zaglądaj jak najczęściej jesteśmy tu po to aby się wspierać, no i czekamy na twoją fotkę

Cytat:
Napisane przez fredziunia Pokaż wiadomość
No wiec znalazlam pare fotek na kompie (reszta jest na CD gdzies juz spakowana)

Wiec tak wiekszosc zdjec jest z naszej pierwszej wyprawy :
- 1-2 zdjecie - ja wsrod Masaji
- 3 zdjecie - moj podroznik
- 4 zdjecie - ja i Nati dziewczynka z domu dziecka z upominkami
- 5 -6 zdjecie - moj TZ bawil sie w fotografa

mam nadzieje ze was niewystraszylam (na pierwszych fotkach jestem bez tapetki )
Fredziuniu fajne zdjęcia myslałam że jesteś ciemną blondynką , nie wiem czemu

Cytat:
Napisane przez schmetterling Pokaż wiadomość
Madziorka,no wiec moja ginka zrobila mi USG dopochwowe i stwierdzila,ze mialam jajeczkowanie,pokazala jakas smuge,ktora na to wskazuje. . Czy tobie tez kiedys ginekolog w ten sposob pokazywal? Jak jej powiedzialam,ze w niedziele,to byl 10 dc,bardzo bolal mie jakby jajnik,do tego wzdecia, a juz w poniedzialek zero sluzu,a ona na to,ze to wlasnie byly objawy owu. Dla mnie to troche dziwne,bo ja nie mialam jeszcze 0wu w 10dc,ale wszystko jest mozliwe. Pobrala mi jeszcze krew, aby sprawdzic Progesteron,wyniki za tydzien. traz pozostaje mi tylko czekac Powiem ci jeszcze,ze testow owu jeszcze nigdy nie robilam,odradzila mi to kolezanka,ktora na samej sobie je wyprobowala i stwierdzila,ze nie sa miarodajne.
A co u ciebie, testowalas dalej czy jest owu? Napisz koniecznie
Rzeczywiście dziwna sprawa ale ponoć czasem zdarzają sie cykle z wcześniejszą owulacją lub w ogóle cykle bez owulacyjne także wszystko jest możliwe a mieliście przytulanko tego dnia? ja narazie nie miałam jeszcze owu, a testów mam jeszcze chyba z 30 zrobiłam delikatny zapasik hihihihihhi, porozmawiam z moją ginką na ten temat bo jeżeli badania potwierdzą że mam cykle bez owulacyjne to by sie okazało że dzięki testom przez które to odkryłam zaoszczędziłam sobie kilka miesięcy bezowocnych starań. No ale nic jeszcze niewiadomo do końca bo cykl dopiero mam w pierwszej fazie jutro zamierzam zrobić kolejny test.
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 23:37   #2572
schmetterling
Raczkowanie

Cytat:

Rzeczywiście dziwna sprawa ale ponoć czasem zdarzają sie cykle z wcześniejszą owulacją lub w ogóle cykle bez owulacyjne także wszystko jest możliwe a mieliście przytulanko tego dnia? ja narazie nie miałam jeszcze owu, a testów mam jeszcze chyba z 30 zrobiłam delikatny zapasik hihihihihhi, porozmawiam z moją ginką na ten temat bo jeżeli badania potwierdzą że mam cykle bez owulacyjne to by sie okazało że dzięki testom przez które to odkryłam zaoszczędziłam sobie kilka miesięcy bezowocnych starań. No ale nic jeszcze niewiadomo do końca bo cykl dopiero mam w pierwszej fazie jutro zamierzam zrobić kolejny test.
Przytulanko byolo .
Pewnie,porozmawiaj o tym z Gin.,a potem najlepiej,zeby ci robila USG dopochwowe,bo tak mozna najlepiej stwierdzic,czy cykle sa bezowulacyjne,bo widac,ze pecherzyki nie rosna. A kiedy masz termin?
Stary 2007-01-23, 23:48   #2573
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Przytulanko byolo .
Pewnie,porozmawiaj o tym z Gin.,a potem najlepiej,zeby ci robila USG dopochwowe,bo tak mozna najlepiej stwierdzic,czy cykle sa bezowulacyjne,bo widac,ze pecherzyki nie rosna. A kiedy masz termin?

noo to dobrze że było mam nadzieje że owocne.

Termin mam na 2.02 w ogóle chcę zrobić sobie wszystkie badania bo coś czuje że jest ze mną nie tak, staramy się już długo i kompletnie nic mieliśmy takie cykle gdzie przytulanko było co dwa dni a nawet codziennie i tez nic a u ciebie badania wszystkie są w porządku?
Stary 2007-01-24, 00:02   #2574
schmetterling
Raczkowanie

Cytat:
noo to dobrze że było mam nadzieje że owocne.

Termin mam na 2.02 w ogóle chcę zrobić sobie wszystkie badania bo coś czuje że jest ze mną nie tak, staramy się już długo i kompletnie nic mieliśmy takie cykle gdzie przytulanko było co dwa dni a nawet codziennie i tez nic a u ciebie badania wszystkie są w porządku?
U mnie calkim dobrz tez nie jest,prolaktyna mi spada wiec sie ciesze,bo ona mogla utrudniac zaplodnienie. Ciesze sie ,ze mam jajeczkowania,oby tylko sie ginka nie pomylila ,bo 10dc,ale mysle,ze ona jest dobra ta moja gin,wczesniej przez 5 mies chodzilm do innej,ona robila mi rozne hormony a Prolaktyny nie zauwazyla,ze wysoka jest. Zmienilam gin,te polecila mi kolezanka,sama miala problemy ginekologiczne.
Dodatkowym problem stanowia nie zarewelacyjne badania spermy mojego Tz,lekarz zalecil mu cynk i cos tam jeszcze. Za 2 mies Tz ma ponowne badania Zolnierzykow,mam nadzieje,ze sie poprawia.

Widze,ze nocny marek z ciebie,podobnie jak ze mnie . Mam zamiar sie zaraz polozyc,ale boje sie,ze nie bede mogla zasnac,czesto mam problemy z zasnieciem
Stary 2007-01-24, 00:12   #2575
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
U mnie calkim dobrz tez nie jest,prolaktyna mi spada wiec sie ciesze,bo ona mogla utrudniac zaplodnienie. Ciesze sie ,ze mam jajeczkowania,oby tylko sie ginka nie pomylila ,bo 10dc,ale mysle,ze ona jest dobra ta moja gin,wczesniej przez 5 mies chodzilm do innej,ona robila mi rozne hormony a Prolaktyny nie zauwazyla,ze wysoka jest. Zmienilam gin,te polecila mi kolezanka,sama miala problemy ginekologiczne.
Dodatkowym problem stanowia nie zarewelacyjne badania spermy mojego Tz,lekarz zalecil mu cynk i cos tam jeszcze. Za 2 mies Tz ma ponowne badania Zolnierzykow,mam nadzieje,ze sie poprawia.

Widze,ze nocny marek z ciebie,podobnie jak ze mnie . Mam zamiar sie zaraz polozyc,ale boje sie,ze nie bede mogla zasnac,czesto mam problemy z zasnieciem

jak bierze cynk to napewno będzie ok

ja też mam zamiar sie położyć tylko jakoś nie moge dowlec sie do sypialni
Stary 2007-01-24, 00:32   #2576
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

schmetterlig, uciekam spaćpapapa
Stary 2007-01-24, 05:32   #2577
*misia*
Zakorzenienie

żeby było śmieszniej napiszę Wam, że mój mąż to również PIOTRUś rocznik '83 Kurcze bo te Piotrki to fajne chłopaki są
Kasiu jak ostatnim razem rozmawiałam z moją ginką to było przed ostatnim zastrzykiem to uprzedzała mnie, że może się okazać, że okres nie będzie normalnie tylko będę na niego długo czekać. Następną wizytę zaplanowałyśmy po tym jak dostanę okres, chyba, że go nie dostanę bo powiedziała, że takie przypadki też miała, że kobiety zachodziły w ciąże zanim dostały okres, kurcze i ja bym właśnie chciała być w gronie tych osób nadzieja...
Stary 2007-01-24, 07:05   #2578
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Madziorka dzięki, mój synek ma brązowe oczy i bardzo długie rzęsy jak czasem tak słodko spojrzy to cała złość mija, a charakterek ma, ale pracujemy z mężem nad tym.
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 10:00   #2579
jukol
Zakorzenienie

u mnie dalej nie ma @ ale mam bardzo wrazliwe piersi i nie wiem na co sie
zapowiada (33dc)
Poza tym straszliwie pada snieg i strasznie sie boje ... o TZ i tatusia obaj kierowcy a odsniezarki nie nadazaja tak pada -droga biala

Olinek

Paulinka
Stary 2007-01-24, 10:05   #2580
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam wszystkie staraczki i gratuluję tym dopiero co upieczonym ciężarówkom! Śledzę ten wątek już od dawna, aż w końcu zdecydowałam się też przyłączyć do Was drogie staraczki, po kolejnej nieudanej próbie. Nie ukrywam, że mam już doła, zresztą jak zawsze gdy przychodzi kolejna @. U mnie to już 5 próba bez rezultatu i prawdę mówiąc nie wiem sama co mam robić.
Witam serdecznie kolejną staraczkę. Prosze mi się tuataj nie załamywać i odwiedzać nas jak najczęściej
Cytat:
Napisane przez emurulez77 Pokaż wiadomość
Laski, nie kraczcie z tymi testami owu, ja wczoraj zakupilam cala pake. Hmm.. poki co z tego cyklu nici, lecze sie silnym antybiotykiem bo mam bakterie w cewce, pisi i moczu.......... Szlag mnie trafia, ja zawsze cos mam i tylko wiecznie te wstretne antybiotyki!!! i przykazania, ze teraz to nie mozna dzialac, a teraz to nie bo antybiotyczek... no ale nie popadajmy w panike.. moze teraz bedzie lepiej
Co do tej lalki to wydaje mi sie byc kontrowersyjna strasznie... Nie wiem dla kogo, dla dziecka raczej nie.... juz na pewno nie dla doroslej kobiety.. no chyba, ze producentka zalacza tone chusteczek higienicznych bo to tylko frustracje i dola by poglebilo.... dalej juz nie skomentuje....
Słoneczko wracaj nam do zdrówka
Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
ale lalę na allegro znalazłam jak żywą, tylko ta cena :
http://www.allegro.pl/item157359901_...gabrysia_.html
Co za lala, wow Jak w najblizszym czasie nie zafasolkuje to chyba kupie sobie całąkolekcję Oczywiscie żartuję

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości