|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
Lepiej wybierz porzadnie zebys pozniej nie narzekala jak niektore PM w tym ja
|
|
|
|
|
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Baja super relacja
Duzo szczescia zycze
|
|
|
|
|
#2554 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) i kupuję tą którą początkowo mierzyłam i do której został sentyment
|
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się ta jeszcze podoba, ale raczej nie będzie mnie na nią stać ![]() http://www.madonna.com.pl/pl/sanpatr...=100.edimburgo
|
|
|
#2556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.galasuknieslubne.pl/sdry09.html# Ta z Madonny też piękna
|
|
|
|
#2557 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny samego szczęścia Wam życzę!
Dziś zadzwonili do mnie z salonu - suknia do przymiarki Jadę w następnym tygodniu
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładna sukienka
|
|
|
#2559 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Kasiu
niby ta zmówiona wcześniej też jakaś niewiadomo jaka nie była jeśli chodzi o wygląd, ale to nie było to, nie czekałam aż zadzwonią z salonu i powiedzą, że jest gotowa do mierzenia...śmiesznie to zabrzmi, ale przestała mi się podobać. Cieszę się, że zmieniłam...poszperam i wkleje Ci fotki tej z której zrezygnowałam
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
oł jeah! fotki to to co lubię najbardziej
|
|
#2561 | |||||
|
Zadomowienie
|
Strasznie dużo rzeczy ostatnio z TŻ załatwiliśmy, podczytywałam Was troszkę ale dopiero dzisiaj udało mi się wreszcie nadrobić zaległości... ufff
![]() Wszystkim sobotnim PM serdecznie gratuluję. Opisy i zdjęcia boskie Po prostu zachwycająco, piękna z Was para. Chętnie obejrzałabym Wasz filmik. Baja świetna relacja, z niecierpliwością czekam na fotki, pamiętam Twoją suknię więc na pewno wyglądałaś cudnie. mka1987 pięknie oboje wyglądaliście i świetna sesjaStrobi przykro mi z powodu reakcji Twojej mamy. Myślę, że ona też teraz żałuje. Nie przejmuj się swoim wyglądem, na pewno będziesz prześliczną PM a Twój mąż będzie dumny, że ma taką ślicznotkę u swojego boku. Mój TŻ też jest większych gabarytów i co z tego? Kocham go takiego jaki jest, czasami marudzę mu że mógłby trochę poćwiczyć ale bardziej ze względów zdrowotnych bo już ma jakieś problemy ciśnieniowe ale nie wyobrażam sobie, że mogłabym w dniu ślubu zwracać uwagę na to czy ma gdzieś tam jakieś zbędne kg. Twój TŻ na pewno tak samo myśli o Tobie, zwłaszcza że zdaje sobie sprawę, że nie masz obecnie większego wpływu na swój wygląd. Jestem pewna, że w dniu ślubu będziesz piękna i szczęśliwa Cytat:
W sumie spodziewaliśmy się tego, planowaliśmy wesele na 80 osób, zaprosiliśmy 150 bo stwierdziliśmy, że i tak nie będzie im się chciało jechać i ostatecznie potwierdziło 77 + my czyli ok. A reszta niech.... ten.... no same wiecie![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja jej cały czas powtarzam, że całe mięso idzie do schroniska i ją szlak trafia. Powiedzieliśmy jej, że może co najwyżej dostać ciasto na drogę Najbardziej mnie wkurza, że nie dokłada się do wesela, z wielką łaską dała jakieś pieniądze na podróż poślubną i jeszcze qrcze rządzi się naszym jedzeniem... bo nie można gości puścić do domu bez jedzenia. Jasne... fundujemy im weekend nad morzem, dwa dni jedzenia i jeszcze mamy im zapewnić prowiant na następny tydzień?... niedoczekanie![]() Cytat:
180 butelek??? My mamy prawie dokładnie tyle samo gości i kupiliśmy 90 butelek wódki i 60 wina. A możesz zdradzić ile mieliście kg tortu i ile poszło Wam napoi?Cytat:
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam maly kryzys
Ale potem mi przeszlo Ta ktora zamiescilas sliczna ta pierwsza ladniejsza A te suknie z madonny moim zdaniem maja przesadzone ceny.Ania Twoja tez super
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-08-12 o 20:40 |
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2564 |
|
Zadomowienie
|
Napiszę Wam co udało nam się ostatnio załatwić:
- dostaliśmy licencję - dostarczyliśmy licencję i dokumenty z USC na miejsce ![]() - spotkaliśmy się z organizatorką i naszym DJ - jest bardzo fajny więc myślę, że na weselu też będzie ok - kupiliśmy alkohol - 60 butelek wina i 90 wódki Sobieski - zrezygnowaliśmy z bryczek (później opiszę tę historię) - zamiast bryczek zamówiliśmy opiekunkę dla dzieci i barmana - kupiliśmy słodycze dla dzieci - zamówiłam bukiet - taki jak na fotce tylko kalie i róże będą pomarańczowe a storczyk (jakiś mniejszy gatunek) będzie zielony + butonierki i kwiaty we włosy - zamówiliśmy tort i ciasta - zrobiłam próbną fryzurę, która kompletnie nie wyszła i po 3 godzinach fryzjerka się poddała Ja mam dużo włosów ale one są bardzo cieńkie i kiepsko się kręcą i układają. Będzie mnie czesała jeszcze raz tym razem z wykorzystaniem wałków a nie lokówki. - zrobiłam próbny makijaż - zdjęcia w załączniku. Generalnie jestem z niego bardzo zadowolona, chciałam coś z pomarańczowym kolorem. Jedynie trochę mi się ta kreska nie podoba... może dlatego, że ja jestem przyzwyczajona do innych, mianowicie moje kreski rozszerzają się w stronę zewnętrznego kącika oczu a makijażystka zrobiła mi raczej równej grubości i na środku oka wydają mi się za grube. Na fotkach widać szczątki mojej nieudanej fryzury. - przyszły zamówione buty i to przed przymiarką, a miałam je dostać 17 sierpnia, są super - kupiłam bieliznę na ślub ale biustonosz nie pasuje i będę miała jednak wszyte miseczki - nie szkodzi, przyda się na inną okazję ![]() - no i wreszcie miałam przymiarkę sukni. Jest prawie dobra, trzeba ją tylko minimalnie skrócić, poprawić ramiączka (na zdjęciach są jeszcze niedopasowane), wszyć miseczki i zrobić podpięcie trenu. Swoją drogą nareszcie wiem jak on wygląda, bo wzór go nie posiadał. Jak Wam się podoba? Muszę przyznać, że ja byłam zadowolona
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2009-08-12 o 21:01 |
|
|
|
|
#2565 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ostatni tydzien przed slubem znowu brak czasu ale podczytuje was![]() baja, martucha relacje superrr..oj zebym ja chociaz w polowie byla tak zadowolona po slubie ![]() ![]() u nas..hm zro stresu to dzinwe pewnie w pt bede sie stresowac jak juz bede miala pelen dom znajomych i ubieranie bramy hehe![]() jedyne co mnie martwo to moja suknia niestety przestala mi sie podobac nio cos eraz i tak nic z tym nie zrobie
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo Edytowane przez sas Czas edycji: 2009-08-12 o 21:15 |
|
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Makijaż - śliczny, niesamowicie do Ciebie pasuje imoim zdaniem kreska jest ok, choc może mogłaby być nieco cieńsza. Sukienka śliczna i pasuje do Ciebie świetnie! Co do fryzurki to mam nadzieję, że coś wymyślicie, nie wiem czemu, ale widzę Cię w niby irokezie z przodu, mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi...Podniesione włoski nad czołem, gładko zaczesane po bokach...
|
|
|
#2567 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Baja, świetna relacja, to musiał być naprawdę wspaniały dzień i podziwiam Cię, że tyle siły miałaś na wszystko. My też chcemy z każdym porozmawiać, chociaż to raczej nie możliwe i tańczyć też duzo chcemy hehe ciekawe jak to wyjdzie. Mka, ślicznie wyglądaliście. Bukiet naprawdę miałaś piękny i ta sesja nad morzem mmm miodzio. Kupiliśmy wczoraj napoje i szampany, w sobotę mamy się spotkać z kamerzystą. W sobotę też panieński i kawalerski. U mnie ma być 10 dziewczyn, imprezka będzie w mieszkaniu ![]() Dzisiaj moje druhenki przymierzały sukieneczki, które moja mama uszyła, boosko wyglądały, tylko martwię się czy wszystko pójdzie z planem, bo chce żeby one szły przede mną i tatą na marszu. Dziewczynki są w wieku 2,5 i 3,5 ale najbardziej przejmuję się ich mamami czy nie wyskocza na sam środek dywanu i czy nie będą wchodzić w kadr aparatu i kamery:/ masakra wkurzę się |
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wzór mojej fryzurki był taki jak na fotce. Wiem, że aż tak wysoko nie da się podnieść tych włosów ale na pewno będą wyżej. Będę miała jeszcze jedną próbną fryzurę przed ślubem zrobioną inną metodą i może będzie lepiej.
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
~~*~~ Motley ładny bukiecik a będziesz miała ten bluszcz te takie kwiatki spadające zielone? mnie to przeraża na zdjęciu z cemntarzem mi się kojarzy na drzewach tego jest pełno. Makijaż czegoś mi w Nim brakuje, i chyba za jasny puder,albo tak lampa zadziałała.Suknia prześlicznaaaaaaaaaaaaaaa aa. |
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś mi wizaż się zwiesza:/
Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-08-12 o 21:47 Powód: dubel |
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak bluszcz będzie Mi się nie kojarzy z cmentarzem. Co do pudru to raczej wina lampy, zresztą ja się jeszcze przed ślubem opalę więc puder będzie dobierany na bieżąco
|
|
|
|
#2572 |
|
Raczkowanie
|
ile cukierków kupić na 130 osób ????
ja niewiem jak to się liczy , pomóżcie , jeśli wiecie ![]() ja myśłe tak z 10 kg, tomało dużo sama niewiem prosze o pomoc |
|
|
|
|
#2573 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ogólnie to dziewczynki bardzo wam dziękuję za wsparcie lepiej trochę, bo przestalam o tym myśleć, dziękuję Cytat:
załatwione prawie wszystko, tylko musimy dograć poszczególne elementy, czyli zostały nam spotkania z okriestrą, na sali, z fotografem i kamerzystą...ale mysle, ze w przyszłym tygodniu wszystko pozawłatwiamy już Cytat:
|
|
|
#2574 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam fotek
bo jak ja mierzylam to po prostu zapomnialysmy z moja swiadkowa zrobic fotek bylo zamieszania duzo hehe poz atym moj tz caly czas ma dostep dp kompa wiec napewno by podpatrzyl aja nie chce tego..ocenicie po slubie co i jak![]() strobiluska dobrze, ze juz masz lepsze samopocucie i najwanzijesze ze tz kocha cie taka jaka jestes...hm..przykro mi, ze mama mowi ci takie rzeczy- chyba sama do konca nie zdjae sobie sprawy jak bardzo cie tym rani
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dzis caly dzien przesluchuje piosenki bo mi przypomnialyscie, ze przeciez musze wybrac do filmu
Powiem Wam, że to będzie cieżki wybór... na razie zdecydowalam ze musi byc Dana Glover – It is you na moje przygotowania a dalej to w kropie jestem heheh jeszcze pewnie niejedno popoludnie nad tym spedze a czas ucieka... |
|
|
|
|
#2576 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Kasia w załączniu pierwotna suknia
mam nadzieję, że przyszły małż nie dojrzy ani jednej ani drugiej bo on ostatnio za dużo węszyCytat:
Motley popłakałam się ze śmiechu jak czytałam Twoją wypowiedź odnośnie wyjaśnienia teściowej co z jedzeniem jej plany wzięły w łeb...swoją drogą to mnie na jej miejscu głupio byłoby pytać skoro ani złotówki do wesele (kwestie jedzeniowe) nie dołożyła, ale są ludzi i ludziska ;]Sporo załatwiliście a suknia śliczna ogółem śliczn będzie z Ciebie Panna Młoda wracając do sukni ja dwa lata temu byłam nastawiona na taki krój, jednak teraz chodząc i szukając przed ślybem miałam okazję mierzyć taki model i jak się okazuje zupełnie mi nie pasował ![]() Cytat:
Dziękuję za opinie co do sukniCytat:
![]() Cytat:
u mnie wizaż od paru dni świruje, wpisuję adres a tu mi się error pojawia cztery podejścia i za piątym jestemCytat:
Cytat:
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-08-12 o 22:43 |
||||||
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tamta jest ładniejszaa jak tam ceny sukni Gala? jaki przedział?
|
|
|
#2578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sesesese dzięki ja też się cieszę. Co do cen to zależy w jakim mieście zamawiasz, moja gdybym zamawiała na śląsku zapłaciłabym w granicach 2500 tys, w Jędrzejowie (woj. świętokrzyskie) dla mnie zagłębie z sukniami ślubnymi ta sama suknia jest za 1870
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie są wredni żeby tak cenę sukni na jeden raz zawyżać
|
|
|
#2580 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się z Tobą, dlatego u mnie wygląda to tak, że po 15 sierpnia odkupuję tą suknię od dziewczyny, która bierze ślub w ten weekend - cena 890 zł. Chyba żeby właścicielka się rozmyśliła to wtedy biorę nową za 1870
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

Lepiej wybierz porzadnie zebys pozniej nie narzekala jak niektore PM
w tym ja

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Jadę w następnym tygodniu

Ja jej cały czas powtarzam, że całe mięso idzie do schroniska i ją szlak trafia. Powiedzieliśmy jej, że może co najwyżej dostać ciasto na drogę

niestety przestala mi sie podobac