|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
![]() wiec mam nadzieje ze cos sobie wybierzesz.. Cytat:
![]() a my zaraz jedziemy w kotline klodzka, szczeliniec wambierzyce bledne sklay polanica kudwa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jutro idę na próbna fryzurę
![]() |
![]() |
#2523 |
Zakorzenienie
|
stokrota obcykaj fruzyrke potem
![]() martusia to fajna wycieczka sie szykuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!! mam nadzieję, że jeszcze mnie kojarzycie! od ślubu właściwie nie miałam czasu wejsc na wizaz!! tyle mam do czytania ze zajmie mi to chyba z miesiąc!
![]() ![]() Ogólnie było super!! ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę jeszcze wspomniec o księdzu i jego kazaniu....pierwszy raz byłałm na ślubie gdzie ksiądz mówił kazanie typowo do pary młodej...cały czas się na nas patrzył...miał takie kazanie, ze musieliśmy w pewnych momemtach i przytaknąc i zaprzeczyc.... nie zrobił z naszego slubu monotonnej, stresującej mszy!! Mieliśmy piękną pogodę...słoneczko..zero deszczu! (a nadawali deszcz przez cały dzień).... po drodze koledzy jeszcze z liceum zrobili nam bramę z szampanem...rozbiciem kieliszków.....(zupełnie się nie spodziewaliśmy). Wesele mieliśmy do 6 rano! na drugi dzien poprawiny również z zespołem do 23...jedzeniem obdarowaliśmy wszytskich gości z poprawin a i tak zostało tyle, że nie mogliśmy zapakowac tego w samochód!! Owszem...zeby nie było, że mieliśmy wszystko tak oh i ach...było kilka rzeczy, które bym lekko zmieniła...ale to tylko szczegóły więc nimi nię będę się przejmowac ![]() załączam kilka amatorskich zdjęc ze ślubu i pleneru nad morzem.. P7250206.....jpg moja wiązanka ![]() DSCF1425.jpg DSCF1399...jpg P7250230.jpg 4.jpg 1.jpg 5.jpg 0cbafb25ba11.jpg
![]() |
#2525 |
Zakorzenienie
|
mka cudnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
![]() co do piosenek na płytę polecam na you tubie popatrzeć na soundtracki do różnych filmów (zwłaszcza tych o miłości) ja chciałam coś z soundtracku do edward scissorhands, ale tz się nie zgodził ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2527 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jeszcze 1,5 godziny i urlop!!!!!
![]() ![]() "dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" ![]() ![]() Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2009-08-12 o 12:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
mka ślicznie.
wszystkiego dobrego dla Ciebie i męża |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
mka pieknie
![]() ![]() strobi jak samopoczucie?? lepiej coś? dziewczyny zabieram si edzis za robienie rożków na płatki róż jak bedzie 80 gości to ile tych rożków zrobić?? ze 25 starczy?
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2009-08-12 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
strobli tesciu bedzie w czwartek w makro, ale nie wiem ile w detalu w makro moze kosztowac, i czy bedzie kosztowac tyle ile Wy zaplaciliscie, dowiem sie jak zadzowni bedac w makro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2533 |
Przyczajenie
|
cześć Strobiluska mamy ślub tego samego dnia i o tej samej godzinie
![]() Jak narazie nie mam żadnego stresu. Jak u Was przygotowania , wszytko juz macie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
mka slicznie wygladaliscie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2536 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny.
Dalej kombinuje z tą dekoracją Kościoła. Nie możemy przypinać nic do ławek, ponieważ to "niszczy ławki", a mało tego - musimy wszystko po sobie posprzątac ![]() Czy sprawdzałyście Waszą wódkę? Koleżanka ostatnio kupiła jedną z bardziej popularnych obecnie, wstawiła do zamrażarki .... a rano była z niej kostka lodu. Więc uważajcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
moniaq a masz moze zdjecie tego swojego kosciola?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() No więc zaczniemy od piątku Rano pojechaliśmy do spowiedzi, wszystko poszło jak z płatka, zwłaszcza że od pierwszej spowiedzi przedślubnej bylismy świętoszkami ![]() ![]() Wieczorem ok 20 rozpoczął się purtelam- masakra. Przyszli sąsiedzi z życzeniami i prezentami, nie zabrakło też naszych znajomych. Szkło zamiataliśmy z całej ulicy- śmiałam się, że sąsiedzi już nie musza ulicy przed domem zamiatać, bo my za nich kawał dobrej roboty odwaliliśmy ![]() ![]() Jak wszyscy się już rozeszli pożegnałam się z Tż i pojechał do siebie, na ostatnią noc w domu. Nie mogłam zasnąć, jakoś mi się nie chciało, w głowie układałam plan na jutro, co trzeba jeszcze zrobić, o czym pamiętać ![]() Sobota Obudziłam się o 7, szybko wykąpałam się, umyłam włosy tak by na 8 być u fryzjera. Fryzura wyszła świetna, idealnie się trzymała. Nawet do końca poprawin dotrwała, juz co prawda nie idealna ale była ![]() Potem makijaż, też cudnie się udał ![]() ![]() ![]() cdn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2539 |
Wtajemniczenie
|
mka....super wyglądałaś...bardzo mi się podoba
![]()
![]() |
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
Kamerzysta nakręcił moje przygotowania, a potem pojechaliśmy na zdjęcia. Polecam sesję przed mszą każdemu- suknia prawie wcale mi się nie pobrudziła, lekko halka od spodu jedynie, ale nie było widać. Odstresowaliśmy się i po ok 2 godzinach wróciliśmy do mojego domu na błogosławieństwo. Na błogosławieństwie w ogóle nie płakałam, nasze mamy miały łzy w oczach, ale starałam się na nie nie patrzeć. Aż dziw bierze, że bez łamania w głosie wypowiedzieliśmy prośbę o błogosławieństwo. Dziewczyny naprawdę, nie ma się co martwić do przodu, bo emocje w tym dniu są nie do opisania, nie da się ich przewidzieć, ja myslałam, że zaleje się łzami, a wszystko spokojnie przeżyłam
![]() Po błogosławieństwie poszliśmy piechotą do kościoła, bo to bardzo blisko. Przed kościołem już goście na nas czekali, pozdrawialiśmy ich uśmiechami ![]() Stojąc w wejsciu do kościoła mówiłam do męża, że damy rade, tylko spokojnie i wolno musimy powtarzać przysięgę ![]() Zagrał marsz i już kroczyliśmy do ołtarza- wszyscy się do nas uśmiechali ![]() ![]() ![]() Potem o mały włos się nie zaśmiałam, jak ksiądz kazał powtórzyć mi tylko jeden wyraz- "oraz", tak jakbym nie była w stanie zapamiętać dłuższej wersji- dziś jednak widze, że miał rację, bo ze spokojem i bez większych nerwów każdy jest w stanie to po nim powtórzyć, nie myląc się wcale. Wychodząc z kościoła uśmiechałam się jak głupia ![]() ![]() Po wszystkim zapakowaliśmy się w auto i fruu na salę. Mąż przenióśł mnie przez próg, wypiliśmy szampana i cieszyłam się, że moge się w końcu najeść ![]() Pierwszy taniec praktycznie nam się udął, w jedym momencie się pomyliliśmy troche, ale nikt nie zauwazył, dopiero sami o tym niektórym powedzieliśmy. Nie zapomnę jak zaczęła grać muzyka, a my odtańczyliśmy pierwsze kroki na wejście- slysząłam wtedy głosy gości- brzmiące mniej wiecej tak ![]() ![]() Weselisko się udało, zespoł spisał sie na medal już od pierwszego bloku muzycznego mieli problem by ściągnąć gości do stolików. potem na każdej przygrywce kończącej blok muzyczny wszyscy śpiewajac, biegali i skakali na parkiecie. Jedzenia było dużo, gościom smakowało- to dla nas najważniejsze. sami prawie nic nie zjedliśmy, bo w przerwach staraliśmy się z każdym gościem porozmawiać. Załujemy, że czas tak szybko upłynął, że nie mogliśmy z kazdym pogadac tak długo jakbyśmy chcieli. Do dziś odbieramy telefony z podziękowaniami za zaproszenie i super imprezę. Podziękowania dla rodziców też wyszły fajnie, trochę z zaskoczenia, bo rodzicom nie mówiliśmy kiedy będą, toteż lekko ich zatkało jak własnie tym momencie mieli wyjść na środek. Nie popłakałam się, co prawda oczy mi się zaszkliły, ale szybko się opanowałam, tak bardzo bałam się żeby nasze mamy się nie popłakały, ze tańcząć w kółku mówiłam do nich : "gdzie wasze uśmiechy?" Na oczepinach było kilka zabaw, wszystkie w dobrym guście. Był test zgodności, prawie na wszystkie pytania odpowiedzieliśmy tak samo. Po północy wesele już mignęło nam jak strzała, strasznie szybko czas leciał. Impreza trwała do 5 rano, ale zanim wszystkich pożegnaliśmy, zanim zespol się spakował to była już prawie 7. Spełnilismy nasz obowiązek małżeński ![]() Wszystko było super ![]() Niedziela Poprawiny zaczęly się od 15 i skończyły się grubo po 23. Istny maraton, na końcu tańczyłam już boso. wszyscy dziwili się skąd mam siłę by tak się bawić ![]() ![]() Zmęczenie odczuwam dopiero od wczoraj, wcześniej były tylko emocje nie do opisania i radość z posiadania męża przy swoim boku. Nie wiem jak kiedys potrafiłam żyć widując go tylko kilka razy w tyg. Cieszymy się każdą chwilą spędzoną razem i mamy nadzieję, że miłości wystarczy nam na każdy dzień naszego dłuugiego życia razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście niesamowite
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
Wybaczcie, że nie odniose się do żadnego posta, ale nie mam czasu by nadrabiać zaległości.
Zdjęcia wkleję, jak będę miała od fotografa, no chyba, że wcześniej ściągnę od kogoś z rodziny. Wszystkim PM z 8 sierpnia życzę dużo miłości i wytrwałości, by nasze małżeństwa były zawsze szczęśliwe, tak jak to było w tym pięknym dniu, rozpoczynającym nasze nowe życie. Ściskam Was kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2546 |
Zadomowienie
|
Mka1987 świetna relacja, pięknie wyglądałaś, a sesja nad morzem cudo. Wszystkiego naj
![]() Baju ślicznie wszystko opisałaś ![]() ![]()
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
Bajaa wszystko pięknieeeee
![]() ~~*~~ Martucha e-maila posłałam ![]() ~~*~~ A czemu mi się nie chce wybierać piosenek do filmu? ![]() Jakoś zostawiam wszystko kamerzyście, nie mam weny do tego i wizji. Kurczę nooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny za życzenia
![]() Ana tanczyliśmy walca wiedeńskiego do melodii z filmu Amelia. Największy komplement jaki usłyszeliśmy był od mojej kuzynki, która tańczy zawodowo taniec towarzyski-powiedziała, że było piękne i pochwaliła za oryginalny podkład. Co prawda byliśmy mega skupieni w tańcu i chyba za wiele się nie uśmiechaliśmy ale wrażenie i tak duże na gościach zrobiliśmy. Kochane naprawdę nie ma się co przejmować szczegółami, połowa ludzi ich nie zauważa zupełnie. Najważniesze byście wy dużo się uśmiechali i dobrze bawili,a i wedy goście też będą zadowoleni. Doszły nas słuchy, że w przyszłym tyg będzie już film i zdjęcia także zobaczymy jak nam się wesele udało. Niestety nie byliśmy w stanie zarejestrować wszystkiego, a połowy z wesela kompletnie nie pamiętamy, dlatego tym bardziej czekamy na film |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
nie no co Ty
![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-12 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.