Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-12, 12:15   #2521
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wy jakie macie piosenki wybrane na wasze plyty z wesela?? napiszcie mi kilka tytułów
kilka postow wyzej scio pisala co ma i ja tez
wiec mam nadzieje ze cos sobie wybierzesz..
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Martuś jesteś jak Cate Blanchet masz taka irlandzką oryginalną urodę albo Ania z Zielonego Wzgórza
dziekuje
a my zaraz jedziemy w kotline klodzka, szczeliniec wambierzyce bledne sklay polanica kudwa no i zabkowice slaskie:d
Stary 2009-08-12, 12:16   #2522
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gold niektore lawki sa tak zbudowane ze nie obwiazesz, niestety ech
ja sie kwiatami w kosciele przestalam zajmowac, najwyzej nie bedzie hahaah

za to Tż dzownil do organisty za standard plus mendelson - widocznie nie jest standarem dla niektorych par organista wezmie 200zl
do tego skrzypce - mamy na wejscie i ave maryja - ale nie wiem jaka teraz cena, bo ilolsc utworow sie zmienila, ale podejrzewam ze tez 200, bo skrzypkow jest dwoch

A wczoraj bedac w tesco dorwalam kolorystycznie pasujaca torebke na prezenty do tego zakupilam lizaki musujace - Ale czad!!!!
wrzucialm tez gumy rozpuszczalne, krowki, michasie - tescowe, oraz cukierki vitaminki kolorowe w kolorowych folijkach
3/4 torebki zapelnione sie nie domyka biedna - wiec na bramy mam, a jak zostanie to dzieciaki na weselu beda mialy co wcinac
Umowilismy sie tez wczoraj na przerobke garnituru
A w tesco chcialam kupic whiskey i nie bylo, ale sie wkurzylam

Dziewczynki ktora ma żoładkową czysta de luxe?? ile placilyscie za 0,5l ?

Scio zgapilam ta Lucie z coverem mam nadzieje ze sie tz spodoa

A mi miedzy noskiem a gorna wargą rosnie mega bolacy syfek boli jak cholera, proboje naduszac by przyspieszyc jego wykwit ale nic to nie daje echhh.
my kupowaliśmy w biedronce po 17.40. wzieliśmy 40 butelek. Nawet jej nie prubowaliśmy, dużo osób mowiło, że jest dobra, więc wzięliśmy ( o ile jakas wódka może być dobra w smaku)

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Ja pazurki robie sama ze wzgledu na moj fachjesli sa dobrze zrobione powinny wytrzymac!!POCHWAL sie jakie masz pazurki

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Tak ja placilam 60% przy zamawianiu reszta rozlozona przy przymiarce i odbiorze ale ja zamawialam w Bostonie
ja mam delikatny francuski manikiur, z delikatnymi święcącymi akcentami, jak uda mi się znaleść chwilkę wieczorem to wrzucę zdjęcie. Ale masz super, że sama sobie możesz zrobic pazurki, ja do tego jestem beztalencie, nawet pomalowac ładnie nie umiem sama

jutro idę na próbna fryzurę

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 12:29   #2523
kliwia
Zakorzenienie

stokrota obcykaj fruzyrke potem

martusia to fajna wycieczka sie szykuje
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 12:34   #2524
mka1987
Raczkowanie

hej dziewczyny!! mam nadzieję, że jeszcze mnie kojarzycie! od ślubu właściwie nie miałam czasu wejsc na wizaz!! tyle mam do czytania ze zajmie mi to chyba z miesiąc! póki co moze i ja tak w skrócie opowiem jak było...

Ogólnie było super!! moja wiązanka...(jak dla mnie) CUDO ...kalie i róże, świadkowej tez przepiękna) Nasz kamerzysta...Boze...po prostu wspaniały człowiek...wszystko nam powiedział co i jak, odstresował!! w kościele.....ZERO STRESU!! tak wcześniej obawiałam się przejśc przez ten kościół...myśl o przysiędzie mnie paraliżowała...a jak sie okazało....przez kościół poszłam z uśmiechem (i przeszczęśliwa, bo chórek, który zamówiliśmy tak super śpiewał i grał ze....) Mój mąż tylko lekko sie zestresował..ale jakoś to opanował Przysięga....cudowna....p omimo ze widziałam lekkie przerażenie w oczach mężą...ja całkowicie spokojna...z uśmiechem...
Muszę jeszcze wspomniec o księdzu i jego kazaniu....pierwszy raz byłałm na ślubie gdzie ksiądz mówił kazanie typowo do pary młodej...cały czas się na nas patrzył...miał takie kazanie, ze musieliśmy w pewnych momemtach i przytaknąc i zaprzeczyc.... nie zrobił z naszego slubu monotonnej, stresującej mszy!!
Mieliśmy piękną pogodę...słoneczko..zero deszczu! (a nadawali deszcz przez cały dzień).... po drodze koledzy jeszcze z liceum zrobili nam bramę z szampanem...rozbiciem kieliszków.....(zupełnie się nie spodziewaliśmy).
Wesele mieliśmy do 6 rano! na drugi dzien poprawiny również z zespołem do 23...jedzeniem obdarowaliśmy wszytskich gości z poprawin a i tak zostało tyle, że nie mogliśmy zapakowac tego w samochód!!
Owszem...zeby nie było, że mieliśmy wszystko tak oh i ach...było kilka rzeczy, które bym lekko zmieniła...ale to tylko szczegóły więc nimi nię będę się przejmowac

załączam kilka amatorskich zdjęc ze ślubu i pleneru nad morzem..

P7250206.....jpg moja wiązanka

DSCF1425.jpg DSCF1399...jpg
P7250230.jpg 4.jpg
1.jpg 5.jpg
0cbafb25ba11.jpg

mka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 12:39   #2525
kliwia
Zakorzenienie

mka cudnie
Stary 2009-08-12, 12:39   #2526
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

Scio zgapilam ta Lucie z coverem mam nadzieje ze sie tz spodoa

co do piosenek na płytę polecam na you tubie popatrzeć na soundtracki do różnych filmów (zwłaszcza tych o miłości)
ja chciałam coś z soundtracku do edward scissorhands, ale tz się nie zgodził

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 12:43   #2527
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mka1987 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!! mam nadzieję, że jeszcze mnie kojarzycie! od ślubu właściwie nie miałam czasu wejsc na wizaz!! tyle mam do czytania ze zajmie mi to chyba z miesiąc! póki co moze i ja tak w skrócie opowiem jak było...

Ogólnie było super!! moja wiązanka...(jak dla mnie) CUDO ...kalie i róże, świadkowej tez przepiękna) Nasz kamerzysta...Boze...po prostu wspaniały człowiek...wszystko nam powiedział co i jak, odstresował!! w kościele.....ZERO STRESU!! tak wcześniej obawiałam się przejśc przez ten kościół...myśl o przysiędzie mnie paraliżowała...a jak sie okazało....przez kościół poszłam z uśmiechem (i przeszczęśliwa, bo chórek, który zamówiliśmy tak super śpiewał i grał ze....) Mój mąż tylko lekko sie zestresował..ale jakoś to opanował Przysięga....cudowna....p omimo ze widziałam lekkie przerażenie w oczach mężą...ja całkowicie spokojna...z uśmiechem...
Muszę jeszcze wspomniec o księdzu i jego kazaniu....pierwszy raz byłałm na ślubie gdzie ksiądz mówił kazanie typowo do pary młodej...cały czas się na nas patrzył...miał takie kazanie, ze musieliśmy w pewnych momemtach i przytaknąc i zaprzeczyc.... nie zrobił z naszego slubu monotonnej, stresującej mszy!!
Mieliśmy piękną pogodę...słoneczko..zero deszczu! (a nadawali deszcz przez cały dzień).... po drodze koledzy jeszcze z liceum zrobili nam bramę z szampanem...rozbiciem kieliszków.....(zupełnie się nie spodziewaliśmy).
Wesele mieliśmy do 6 rano! na drugi dzien poprawiny również z zespołem do 23...jedzeniem obdarowaliśmy wszytskich gości z poprawin a i tak zostało tyle, że nie mogliśmy zapakowac tego w samochód!!
Owszem...zeby nie było, że mieliśmy wszystko tak oh i ach...było kilka rzeczy, które bym lekko zmieniła...ale to tylko szczegóły więc nimi nię będę się przejmowac

Załącznik 2437537 moja wiązanka

Załącznik 2437538 Załącznik 2437539
Załącznik 2437540 Załącznik 2437541
Załącznik 2437542 Załącznik 2437543
Załącznik 2437544
super relacja i sliczne zdjęcia, też zawsze mi się marzył plener nad morzem, ale niestety za daleko mam. Teraz prubuje tz przekonac do pleneru nad jeziorem ale nie bardzo się daje bo nie chce żeby się wszyscy na niego gapili (jakby gdzie indziejmieli się nie gapić)

Cytat:
stokrota obcykaj fruzyrke potem

martusia to fajna wycieczka sie szykuje
obcykam, obcykam, obym tylko dobrze wyglądała, bo fryzjerka wymysliła dla mnie upięte loki

jeszcze 1,5 godziny i urlop!!!!!

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2009-08-12 o 12:46
Stary 2009-08-12, 12:44   #2528
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

mka ślicznie.
wszystkiego dobrego dla Ciebie i męża

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 12:45   #2529
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 2437544
Ślicznie! No i wszystko się rewelacyjnie udało- życzę Wam dużo szczęścia!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 13:03   #2530
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
kaska w biedrze jest ?? oo to musze u siebie sprawdzic. ciekawe czy mozna kupic 40 butelek bo ja mam w jednym sklepie po znajomosci 17.20 za 0,5l tego alkoholu
Kliwiuś, po znajomości 17.20? zdzierstwo! w biedronce u nas jest po 16.69 my kupowaliśmy w makro, po 16.05 do tego doszła zniżka za zakup kartonu całego, wyszło nam w sumie po 15.99 ale w sumie jak masz tylko 40 butelek wziąć, to są groszowe sprawy, ale zawsze po co przeplacac

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 13:10   #2531
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

mka pieknie)) sudnie wręcz

strobi jak samopoczucie?? lepiej coś?

dziewczyny zabieram si edzis za robienie rożków na płatki róż jak bedzie 80 gości to ile tych rożków zrobić?? ze 25 starczy?

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2009-08-12 o 13:14
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 13:15   #2532
kliwia
Zakorzenienie

strobli tesciu bedzie w czwartek w makro, ale nie wiem ile w detalu w makro moze kosztowac, i czy bedzie kosztowac tyle ile Wy zaplaciliscie, dowiem sie jak zadzowni bedac w makro a ile jest w kartonie?
Stary 2009-08-12, 13:16   #2533
rizo83
Przyczajenie

cześć Strobiluska mamy ślub tego samego dnia i o tej samej godzinie
Jak narazie nie mam żadnego stresu.
Jak u Was przygotowania , wszytko juz macie?
rizo83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 13:23   #2534
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
strobli tesciu bedzie w czwartek w makro, ale nie wiem ile w detalu w makro moze kosztowac, i czy bedzie kosztowac tyle ile Wy zaplaciliscie, dowiem sie jak zadzowni bedac w makro a ile jest w kartonie?
12 szt jest w kartonie

Łukaszek
Stary 2009-08-12, 13:30   #2535
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

mka slicznie wygladaliscie i ta sesja na plazy och ach my planujemy sesje na zamku w ogrodziencu i na plazy nad jeziorkiem niestety nad morze mamy za daleko hehe
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 13:31   #2536
moniqac
Zadomowienie

Cześć dziewczyny.
Dalej kombinuje z tą dekoracją Kościoła. Nie możemy przypinać nic do ławek, ponieważ to "niszczy ławki", a mało tego - musimy wszystko po sobie posprzątac . A poza tym mamy tylko godzine na dekoracje. I 22 ławki - więc to trochę trwa. Masakra jakaś.

Czy sprawdzałyście Waszą wódkę? Koleżanka ostatnio kupiła jedną z bardziej popularnych obecnie, wstawiła do zamrażarki .... a rano była z niej kostka lodu.

Więc uważajcie.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 13:39   #2537
kliwia
Zakorzenienie

moniaq a masz moze zdjecie tego swojego kosciola?
Stary 2009-08-12, 14:23   #2538
baja_86
Zakorzenienie

Witajcie Nie mam zbyt wiele czasu, ale napiszę relację, bo niewiadomo kiedy znów będę mogła zajrzeć. Mąż to jednak bardzo absorbujący jest Do tego jeszcze zaczęliśmy remont i same wiecie jak to jest

No więc zaczniemy od piątku
Rano pojechaliśmy do spowiedzi, wszystko poszło jak z płatka, zwłaszcza że od pierwszej spowiedzi przedślubnej bylismy świętoszkami Potem zawieźliśmy trochę naszych gratów na salę, napoje, wódkę i inne potrzebne rzeczy. W domu trzeba było ogarnąć mały bałagan, a potem pojechałam z mamą na paznokcie- wyszły fajne, wszyscy myśleli, że to sztuczne Po 16 zajrzałam do kościoła, żeby zobaczyć jak radzi sobie dekoratorka- wszystko fajnie wyszło, dekoracja była taka jaką chcieliśmy.
Wieczorem ok 20 rozpoczął się purtelam- masakra. Przyszli sąsiedzi z życzeniami i prezentami, nie zabrakło też naszych znajomych. Szkło zamiataliśmy z całej ulicy- śmiałam się, że sąsiedzi już nie musza ulicy przed domem zamiatać, bo my za nich kawał dobrej roboty odwaliliśmy Goście siedzieli do 1 w nocy juz na końcu miałam dość, ale nie psułam sobie humoru.
Jak wszyscy się już rozeszli pożegnałam się z Tż i pojechał do siebie, na ostatnią noc w domu.
Nie mogłam zasnąć, jakoś mi się nie chciało, w głowie układałam plan na jutro, co trzeba jeszcze zrobić, o czym pamiętać Mówię Wam to straszne było hehe

Sobota
Obudziłam się o 7, szybko wykąpałam się, umyłam włosy tak by na 8 być u fryzjera. Fryzura wyszła świetna, idealnie się trzymała. Nawet do końca poprawin dotrwała, juz co prawda nie idealna ale była
Potem makijaż, też cudnie się udał Byłam bardzo zadowolona. Do domu wróciłam ok 11, szybko odświeżyłam się i ubierałam w suknię, bo przed 12 miał przyjechać Tż. Jadąc do mnie pisał smsy, nie mogłam doczekac się kiedy przyjedzie. Jak go zobaczyłam w drzwiach serce mi mocniej zabiło- wyglądał świetnie. nie zapomnę jak na mnie spojrzał- był totalnie zaskoczony Dla tej chwili warto było ukrywac przed nim suknie

cdn
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 14:38   #2539
AgatkaL
Wtajemniczenie

mka....super wyglądałaś...bardzo mi się podoba

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-12, 14:41   #2540
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Witajcie Nie mam zbyt wiele czasu, ale napiszę relację, bo niewiadomo kiedy znów będę mogła zajrzeć. Mąż to jednak bardzo absorbujący jest Do tego jeszcze zaczęliśmy remont i same wiecie jak to jest

No więc zaczniemy od piątku
Rano pojechaliśmy do spowiedzi, wszystko poszło jak z płatka, zwłaszcza że od pierwszej spowiedzi przedślubnej bylismy świętoszkami Potem zawieźliśmy trochę naszych gratów na salę, napoje, wódkę i inne potrzebne rzeczy. W domu trzeba było ogarnąć mały bałagan, a potem pojechałam z mamą na paznokcie- wyszły fajne, wszyscy myśleli, że to sztuczne Po 16 zajrzałam do kościoła, żeby zobaczyć jak radzi sobie dekoratorka- wszystko fajnie wyszło, dekoracja była taka jaką chcieliśmy.
Wieczorem ok 20 rozpoczął się purtelam- masakra. Przyszli sąsiedzi z życzeniami i prezentami, nie zabrakło też naszych znajomych. Szkło zamiataliśmy z całej ulicy- śmiałam się, że sąsiedzi już nie musza ulicy przed domem zamiatać, bo my za nich kawał dobrej roboty odwaliliśmy Goście siedzieli do 1 w nocy juz na końcu miałam dość, ale nie psułam sobie humoru.
Jak wszyscy się już rozeszli pożegnałam się z Tż i pojechał do siebie, na ostatnią noc w domu.
Nie mogłam zasnąć, jakoś mi się nie chciało, w głowie układałam plan na jutro, co trzeba jeszcze zrobić, o czym pamiętać Mówię Wam to straszne było hehe

Sobota
Obudziłam się o 7, szybko wykąpałam się, umyłam włosy tak by na 8 być u fryzjera. Fryzura wyszła świetna, idealnie się trzymała. Nawet do końca poprawin dotrwała, juz co prawda nie idealna ale była
Potem makijaż, też cudnie się udał Byłam bardzo zadowolona. Do domu wróciłam ok 11, szybko odświeżyłam się i ubierałam w suknię, bo przed 12 miał przyjechać Tż. Jadąc do mnie pisał smsy, nie mogłam doczekac się kiedy przyjedzie. Jak go zobaczyłam w drzwiach serce mi mocniej zabiło- wyglądał świetnie. nie zapomnę jak na mnie spojrzał- był totalnie zaskoczony Dla tej chwili warto było ukrywac przed nim suknie

cdn
i co? i już? Czekamy na dalszy ciąg!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 14:56   #2541
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 2437544
Super ze wszystko sie udało pieknie wygladaliscie, slubowłysmy tego samego dnia u mnie tez wszystko było super poza pogoda rano lało pozniej jak wyjezdzaliśmy do koscioła mzyło jeszcze ale pod kosciolem juz przestało i podczas mszy na chwile wyszło słonce ale juz pozniej słonca nie było deszczu tez na szczescie nie było chłodno ale nie zimno dopiero wieczor zrobił sie zimny ale nikomu to jakos nie przeszkadzało
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 14:58   #2542
baja_86
Zakorzenienie

Kamerzysta nakręcił moje przygotowania, a potem pojechaliśmy na zdjęcia. Polecam sesję przed mszą każdemu- suknia prawie wcale mi się nie pobrudziła, lekko halka od spodu jedynie, ale nie było widać. Odstresowaliśmy się i po ok 2 godzinach wróciliśmy do mojego domu na błogosławieństwo. Na błogosławieństwie w ogóle nie płakałam, nasze mamy miały łzy w oczach, ale starałam się na nie nie patrzeć. Aż dziw bierze, że bez łamania w głosie wypowiedzieliśmy prośbę o błogosławieństwo. Dziewczyny naprawdę, nie ma się co martwić do przodu, bo emocje w tym dniu są nie do opisania, nie da się ich przewidzieć, ja myslałam, że zaleje się łzami, a wszystko spokojnie przeżyłam

Po błogosławieństwie poszliśmy piechotą do kościoła, bo to bardzo blisko. Przed kościołem już goście na nas czekali, pozdrawialiśmy ich uśmiechami
Stojąc w wejsciu do kościoła mówiłam do męża, że damy rade, tylko spokojnie i wolno musimy powtarzać przysięgę
Zagrał marsz i już kroczyliśmy do ołtarza- wszyscy się do nas uśmiechali Nie potrafię opisać tego uczucia, ale nie byłam bardzo stremowana, bardziej przeżywał to Tż. trzęsły mu się nogi trochę, ale dał radę. Podczas przysięgi się nie pomyliliśmy, niestety nawalił mikrofon chyba, bo było nas słabo słychać, choć wydawało nam się, że mówimy normalnie, nieściszonym głosem. Cały czas jednak patrzeliśmy sobie w oczy śmieszne było to, że gdy ksiądź pwoiedział podajcie sobie prawe dłonie to ja- kobieta myląca kierunki, szepnełam do tż "nie ta ręka", chociaz właśnie dobrą mi podawał Masakra
Potem o mały włos się nie zaśmiałam, jak ksiądz kazał powtórzyć mi tylko jeden wyraz- "oraz", tak jakbym nie była w stanie zapamiętać dłuższej wersji- dziś jednak widze, że miał rację, bo ze spokojem i bez większych nerwów każdy jest w stanie to po nim powtórzyć, nie myląc się wcale.
Wychodząc z kościoła uśmiechałam się jak głupia Obsypali nas płatkami, ryżem i grosikami. oj gdyby nie dzieci to byśmy je pół godziny zbierali
Po wszystkim zapakowaliśmy się w auto i fruu na salę. Mąż przenióśł mnie przez próg, wypiliśmy szampana i cieszyłam się, że moge się w końcu najeść Co prawda za dużo nie zjadłam, bo żołądek miałam skurczony, ale sił d pierwszego tańca nabrałam.
Pierwszy taniec praktycznie nam się udął, w jedym momencie się pomyliliśmy troche, ale nikt nie zauwazył, dopiero sami o tym niektórym powedzieliśmy. Nie zapomnę jak zaczęła grać muzyka, a my odtańczyliśmy pierwsze kroki na wejście- slysząłam wtedy głosy gości- brzmiące mniej wiecej tak ooooooooooooAAAAAAAAAAA łłłłłłłłłaaaaaaaaałłł Wszytskim zaskoczyliśmy naszym tańcem. Chwalili i nie mogli się nadziwić, że tak świetnie nam posżło. Sama nie mogę doczekac się kiedy zobaczę nasze pląsy na filmie.
Weselisko się udało, zespoł spisał sie na medal już od pierwszego bloku muzycznego mieli problem by ściągnąć gości do stolików. potem na każdej przygrywce kończącej blok muzyczny wszyscy śpiewajac, biegali i skakali na parkiecie.
Jedzenia było dużo, gościom smakowało- to dla nas najważniejsze. sami prawie nic nie zjedliśmy, bo w przerwach staraliśmy się z każdym gościem porozmawiać. Załujemy, że czas tak szybko upłynął, że nie mogliśmy z kazdym pogadac tak długo jakbyśmy chcieli.
Do dziś odbieramy telefony z podziękowaniami za zaproszenie i super imprezę.
Podziękowania dla rodziców też wyszły fajnie, trochę z zaskoczenia, bo rodzicom nie mówiliśmy kiedy będą, toteż lekko ich zatkało jak własnie tym momencie mieli wyjść na środek. Nie popłakałam się, co prawda oczy mi się zaszkliły, ale szybko się opanowałam, tak bardzo bałam się żeby nasze mamy się nie popłakały, ze tańcząć w kółku mówiłam do nich : "gdzie wasze uśmiechy?"
Na oczepinach było kilka zabaw, wszystkie w dobrym guście. Był test zgodności, prawie na wszystkie pytania odpowiedzieliśmy tak samo.
Po północy wesele już mignęło nam jak strzała, strasznie szybko czas leciał. Impreza trwała do 5 rano, ale zanim wszystkich pożegnaliśmy, zanim zespol się spakował to była już prawie 7. Spełnilismy nasz obowiązek małżeński Znalazły się na to siły mimo tego, że na weselu nie odpuściliśmy żadnego kawałka.
Wszystko było super jedyne co bym zmieniła to czas- chciałabym go zaczarować, żeby wolniej płynął.

Niedziela
Poprawiny zaczęly się od 15 i skończyły się grubo po 23. Istny maraton, na końcu tańczyłam już boso. wszyscy dziwili się skąd mam siłę by tak się bawić No ale wesele ma się raz w życiu
Zmęczenie odczuwam dopiero od wczoraj, wcześniej były tylko emocje nie do opisania i radość z posiadania męża przy swoim boku.
Nie wiem jak kiedys potrafiłam żyć widując go tylko kilka razy w tyg. Cieszymy się każdą chwilą spędzoną razem i mamy nadzieję, że miłości wystarczy nam na każdy dzień naszego dłuugiego życia razem
Stary 2009-08-12, 14:59   #2543
Ana***
Zakorzenienie

Dziewczyny jesteście niesamowite poczytałam tylko pobieżnie i pooglądałam co niektóre zdjęcia! SZCZĘŚCIA dla wszystkich żonek a szczególnie dla Baji i Martuchy
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 15:07   #2544
baja_86
Zakorzenienie

Wybaczcie, że nie odniose się do żadnego posta, ale nie mam czasu by nadrabiać zaległości.
Zdjęcia wkleję, jak będę miała od fotografa, no chyba, że wcześniej ściągnę od kogoś z rodziny.

Wszystkim PM z 8 sierpnia życzę dużo miłości i wytrwałości, by nasze małżeństwa były zawsze szczęśliwe, tak jak to było w tym pięknym dniu, rozpoczynającym nasze nowe życie. Ściskam Was kochane
Stary 2009-08-12, 15:07   #2545
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Kamerzysta nakręcił moje przygotowania, a potem pojechaliśmy na zdjęcia. Polecam sesję przed mszą każdemu- suknia prawie wcale mi się nie pobrudziła, lekko halka od spodu jedynie, ale nie było widać. Odstresowaliśmy się i po ok 2 godzinach wróciliśmy do mojego domu na błogosławieństwo. Na błogosławieństwie w ogóle nie płakałam, nasze mamy miały łzy w oczach, ale starałam się na nie nie patrzeć. Aż dziw bierze, że bez łamania w głosie wypowiedzieliśmy prośbę o błogosławieństwo. Dziewczyny naprawdę, nie ma się co martwić do przodu, bo emocje w tym dniu są nie do opisania, nie da się ich przewidzieć, ja myslałam, że zaleje się łzami, a wszystko spokojnie przeżyłam

Po błogosławieństwie poszliśmy piechotą do kościoła, bo to bardzo blisko. Przed kościołem już goście na nas czekali, pozdrawialiśmy ich uśmiechami
Stojąc w wejsciu do kościoła mówiłam do męża, że damy rade, tylko spokojnie i wolno musimy powtarzać przysięgę
Zagrał marsz i już kroczyliśmy do ołtarza- wszyscy się do nas uśmiechali Nie potrafię opisać tego uczucia, ale nie byłam bardzo stremowana, bardziej przeżywał to Tż. trzęsły mu się nogi trochę, ale dał radę. Podczas przysięgi się nie pomyliliśmy, niestety nawalił mikrofon chyba, bo było nas słabo słychać, choć wydawało nam się, że mówimy normalnie, nieściszonym głosem. Cały czas jednak patrzeliśmy sobie w oczy śmieszne było to, że gdy ksiądź pwoiedział podajcie sobie prawe dłonie to ja- kobieta myląca kierunki, szepnełam do tż "nie ta ręka", chociaz właśnie dobrą mi podawał Masakra
Potem o mały włos się nie zaśmiałam, jak ksiądz kazał powtórzyć mi tylko jeden wyraz- "oraz", tak jakbym nie była w stanie zapamiętać dłuższej wersji- dziś jednak widze, że miał rację, bo ze spokojem i bez większych nerwów każdy jest w stanie to po nim powtórzyć, nie myląc się wcale.
Wychodząc z kościoła uśmiechałam się jak głupia Obsypali nas płatkami, ryżem i grosikami. oj gdyby nie dzieci to byśmy je pół godziny zbierali
Po wszystkim zapakowaliśmy się w auto i fruu na salę. Mąż przenióśł mnie przez próg, wypiliśmy szampana i cieszyłam się, że moge się w końcu najeść Co prawda za dużo nie zjadłam, bo żołądek miałam skurczony, ale sił d pierwszego tańca nabrałam.
Pierwszy taniec praktycznie nam się udął, w jedym momencie się pomyliliśmy troche, ale nikt nie zauwazył, dopiero sami o tym niektórym powedzieliśmy. Nie zapomnę jak zaczęła grać muzyka, a my odtańczyliśmy pierwsze kroki na wejście- slysząłam wtedy głosy gości- brzmiące mniej wiecej tak ooooooooooooAAAAAAAAAAA łłłłłłłłłaaaaaaaaałłł Wszytskim zaskoczyliśmy naszym tańcem. Chwalili i nie mogli się nadziwić, że tak świetnie nam posżło. Sama nie mogę doczekac się kiedy zobaczę nasze pląsy na filmie.
Weselisko się udało, zespoł spisał sie na medal już od pierwszego bloku muzycznego mieli problem by ściągnąć gości do stolików. potem na każdej przygrywce kończącej blok muzyczny wszyscy śpiewajac, biegali i skakali na parkiecie.
Jedzenia było dużo, gościom smakowało- to dla nas najważniejsze. sami prawie nic nie zjedliśmy, bo w przerwach staraliśmy się z każdym gościem porozmawiać. Załujemy, że czas tak szybko upłynął, że nie mogliśmy z kazdym pogadac tak długo jakbyśmy chcieli.
Do dziś odbieramy telefony z podziękowaniami za zaproszenie i super imprezę.
Podziękowania dla rodziców też wyszły fajnie, trochę z zaskoczenia, bo rodzicom nie mówiliśmy kiedy będą, toteż lekko ich zatkało jak własnie tym momencie mieli wyjść na środek. Nie popłakałam się, co prawda oczy mi się zaszkliły, ale szybko się opanowałam, tak bardzo bałam się żeby nasze mamy się nie popłakały, ze tańcząć w kółku mówiłam do nich : "gdzie wasze uśmiechy?"
Na oczepinach było kilka zabaw, wszystkie w dobrym guście. Był test zgodności, prawie na wszystkie pytania odpowiedzieliśmy tak samo.
Po północy wesele już mignęło nam jak strzała, strasznie szybko czas leciał. Impreza trwała do 5 rano, ale zanim wszystkich pożegnaliśmy, zanim zespol się spakował to była już prawie 7. Spełnilismy nasz obowiązek małżeński Znalazły się na to siły mimo tego, że na weselu nie odpuściliśmy żadnego kawałka.
Wszystko było super jedyne co bym zmieniła to czas- chciałabym go zaczarować, żeby wolniej płynął.

Niedziela
Poprawiny zaczęly się od 15 i skończyły się grubo po 23. Istny maraton, na końcu tańczyłam już boso. wszyscy dziwili się skąd mam siłę by tak się bawić No ale wesele ma się raz w życiu
Zmęczenie odczuwam dopiero od wczoraj, wcześniej były tylko emocje nie do opisania i radość z posiadania męża przy swoim boku.
Nie wiem jak kiedys potrafiłam żyć widując go tylko kilka razy w tyg. Cieszymy się każdą chwilą spędzoną razem i mamy nadzieję, że miłości wystarczy nam na każdy dzień naszego dłuugiego życia razem
Cudowna relacja a raczej cudowny jedyny dzień! Basiu co to za pierwszy taniec?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 16:10   #2546
aniaaa84
Zadomowienie

Mka1987 świetna relacja, pięknie wyglądałaś, a sesja nad morzem cudo. Wszystkiego naj

Baju ślicznie wszystko opisałaś czekamy jeszcze na fotki, oby znalazł się jakiś darczyńca z rodziny
Stary 2009-08-12, 16:12   #2547
zanetaa88
Zakorzenienie

Bajaa wszystko pięknieeeee

~~*~~

Martucha e-maila posłałam

~~*~~

A czemu mi się nie chce wybierać piosenek do filmu?
Jakoś zostawiam wszystko kamerzyście, nie mam weny do tego i wizji.
Kurczę nooo

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-12, 16:42   #2548
baja_86
Zakorzenienie

Dziękuje dziewczyny za życzenia

Ana tanczyliśmy walca wiedeńskiego do melodii z filmu Amelia. Największy komplement jaki usłyszeliśmy był od mojej kuzynki, która tańczy zawodowo taniec towarzyski-powiedziała, że było piękne i pochwaliła za oryginalny podkład.
Co prawda byliśmy mega skupieni w tańcu i chyba za wiele się nie uśmiechaliśmy ale wrażenie i tak duże na gościach zrobiliśmy.

Kochane naprawdę nie ma się co przejmować szczegółami, połowa ludzi ich nie zauważa zupełnie. Najważniesze byście wy dużo się uśmiechali i dobrze bawili,a i wedy goście też będą zadowoleni.
Doszły nas słuchy, że w przyszłym tyg będzie już film i zdjęcia także zobaczymy jak nam się wesele udało. Niestety nie byliśmy w stanie zarejestrować wszystkiego, a połowy z wesela kompletnie nie pamiętamy, dlatego tym bardziej czekamy na film
Stary 2009-08-12, 16:47   #2549
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak sie zamawia suknię w salonie to nie płąci sie całości tylko zaliczkę a reszte później przy odbiorze?
ja mam zamiar kupic w annaisbridal
Myslalam ze juz kupilas dawnoo

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 16:49   #2550
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Myslalam ze juz kupilas dawnoo
nie no co Ty ja muszę przelisić wszystkie suknie na rynku by nie żałować, ale póki co stawiam na Carrerę chyba, że coś z kolekcji 2010 mi się spodoba i w styczniu zamówię (bo wtedy mają 15% rabatu)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg carrera.jpg (39,1 KB, 51 załadowań)

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-12 o 16:53
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości