|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
2sweet-no mogę się tylko cieszyć razem z Tobą
aż wrócisz i wszystko opowiesz.Ja też już po pierwszym spotkaniu z panią dr wiedziałam, że p dr świetnie wie co robi . Dziś nie mam cienia wątpliwości, że rozmiar mam idealny -ja to wiem dziś , pani dr wiedziała to już na konsultacji we wrześniu![]() Może Twoja op zejdzie się z moją kolejną konsultacją i będe mogła Cię odwiedzić
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#2552 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my sobie przyjechalismy do gdyni wczesniej, wysiedlismy w gdyni glownej, polazilismy po miescie , zrobilismy zakupy, zjedlismy i dopiero wybralismy sie na konsultacje takze od stacji trzeba isc prosto w osiedle i doslownie zaraz zobaczysz po prawej apteke i tam jest przychodnia bylismy wczesniej o 16 jakos (konsultacje mialam na 17) i spokojnie tam sobie moglismy posiedziec, pogadalismy z panem z recepcji i pani dr za pol godziny sie zjawila ale najpierw zajela sie tymi dziewczynami do kontroli![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
a pani dr sama ci zaproponowala taki rozmiar? bylam zaskoczona ze pani dr nie zapytala sie mnie ile chce tylko sama ocenila co dla mnie najlepsze bedzie mialam wrazenie ze to estetka i zalezalo jej na tym abym jak najlepiej wygladala a piersi byly jak najnaturalniejsze z wygladu odrazu mi powiedziala ze nie kazdemu robi biust i tez nikogo z efektem dody nie wypuszcza
|
|
#2553 |
|
Rozeznanie
|
2sweet super , ze juz masz za soba konsultacjie i , ze dr. przypadla ci do gustu
rozmiarek tez fajny mam tylko pytanko o twoja wyjsciowke ...czy masz swojego gruczolu troche czy raczej nie ?? w klubie Listopadowa umiescila moja wyjsciowke jak mozesz zajrzyj i porownaj do swojej ...ja tez nierodka wiec mysle troche przyszlosciowo jak teraz wsadze duzo to po porodzie moge miec po oprawce mega balony , a tego nie chce ![]() ja jakiegos lenia mam dzisiaj i nie spalam za dobrze |
|
|
|
#2554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do spotkanka -co się odwlecze, to nie uciecze . No fakt, jeszcze męczę ostatni rozdział (jestem w połowie . Ale mam zamiar skończyć go na dniach, pozbyć się szybciutko tego dziadostwa (to też będzie wyczyn, bo zostanie mi niewiele ponad tydzień . Później muszę trochę odżyć , więc jak najbardziej piszę się na spotkanko ).---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2555 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() masz wymiary prawie jak moje (zobacz moj podpis) wyjsciowke tez prawie taka sama, twoja sytuacja jest rowniez taka sama (przed ciaza) wiec spodziewalabym sie podobnego rozmiaru na usg piersi dowiedzialam sie ze swojego gruczolu uwaga uwaga mam 7mm!!!!!! haha ale szok
|
|
#2556 |
|
Rozeznanie
|
2sweet, naprawdę aż przyjemnie czytać, że jesteś zadowolona
Czy dobrze zrozumiałam, że ty też w lutym masz mieć op? A tak w ogóle, to miałam jeszcze napisać Horo, że dziś mi się śniło, że Ty i Yagnaa prawie na siłę zaciągnęłyście mnie do dr Krajewskiego Ja mówiłam, że za 2 tyg mam op u Bromy, a wy że za 2 tyg to nie będę już pamiętała, że miałam operację. I już mnie namówiłyście razem z dr, a jak leżałam na stole, to się okazało, że brakuje mi jednego badania - cytologii Czyli zaczynają się tematyczne majaki
|
#2557 |
|
Rozeznanie
|
2sweet wlasnie dopiero teraz luknelam i rzeczywiscie wymiary bardzo podobne
tylko , ze ja mam wieksza odelglosc miedzy sutkami , to penie ta szeroka klata hehedzieki za zaproszenie a wyjsciowka bardzo podobna do mojej moje foty sa kiepskie bo kompem robione , ale niedlugo mama odesle ladowarke i baterie do aparatu to zrobie porzadne fotki ![]() Listopadowa nie wiem gdzie lepiej moze niech zostana u ciebie?? zreszta jak sama wolisz ....
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na marginesie... bardzo chciałąbym być przy takiej operacji ![]() ![]() (zaliczyłam wprawdzie sekcję zwłok , ale... na jakieś odsysanko, czy wkładanie implantów popatrzyłabym z ogromnym zainteresowaniem
|
|
#2559 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na implanty czy odsysanie, to ja też bym się jeszcze pisała, bo ciekawska jestem Ale na sekcję NIGDY W ŻYCIU (sama bym tam chyba trupem padła ) Bałabym się jak diabli.
|
|
#2560 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie wyrobie sie tak czy siak w lutym jak tylko dostane okres pierwszego dnia juz mam dzwonic i wtedy szybciutko z pania dr ustalimy termin mysle ze bedzie to albo poczatek marca albo po 25-tym ze wzgledu na plany w pracy---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
a co do pani dr zachwycila mnie swoim charakterem i podejsciem, jej nie zalezy na kasie ani na popularnosci, ona nie produkuje cyckow tasmowo ale to kazdego podchodzi indywidualnie! i widzialam, tak jak pisalyscie wczesniej, ze ona jest pasjonatka swojej pracy, az jej w oku blysnelo jak na pytanie w czym moze mi pomoc odpowiedzialam ze przyszlam po piekny biust nawet moj maz (na ogol nieufny wobec ludzi i majacy dystans do wielu spraw) bardzo pania dr polubial zdziwila mnie rowniez tym ze mojej kolezance odradzila i wyjasnila dlaczego i kazala przespac sie z tym porzadne i przemyslec. u pani dr nie ma "place i wymagam" i to mi sie podoba a przy okazji to dziekuje wam wszytskim za wsparcie i trzymanie kciukow ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
ps. jaki bede nosila mniej wiecej rozmiar staniczka po op? jesli moje dziewczynki beda takie jak w avatarku - bede w 7 niebie ))))))
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-01-17 o 17:38 |
|||
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
..a mi się coś tak kojarzy, że w tych dniach niejedne piersi skończyły 1miesiąc..
..a nikt ich nie fotografuje.. ![]() ..aż się wierzyć nie chce,by wszystkie były aż takie niefotogeniczne..
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-01-17 o 18:38 |
|
|
|
#2562 |
|
Kazar Lady
|
Sweety gratuluję
już niedługo będziesz miała piękny duży biuścik ![]() Bedzie troche zachodu żeby wszystko sobie zgrac ale dasz radę
|
|
|
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
:roz a:wracam do Was juz po konsultacjach ![]() Pani Dr zaproponowała mi Allergany anatomiczne FX 410, poj. również 410 (12,5 cm szerokość, 13 wysokość i 6 projekcja), pod mięsień, cięcie wokół otoczki. Jestem duże babsko ale szczupłe... mam 1,77 obwód 78 cm, miseczka A. Teraz siedzę i oglądam te tabele, zastanawiam się jak będzie wyglądał efekt końcowy. Ze względu na mój wzrost biust wyjdzie chyba średnich rozmarów. Jeśli wszystko pójdzie z górki to op. odbędzie się w kwietniu Powiedzcie mi proszę czy wiecie ile kosztuje zabieg usunięcia torebki jeśli (tfu, tfu za lewe ramię) doszłoby kiedyś do takiego nieszcześcia? Pytam ponieważ na samą operację będę musiala wziąć kredyt.... ech..NAWET nie wiecie JAK SIĘ CIESZĘ ŻE SIĘ ODWAŻYŁAM...mam nadzieję że teraz już mnie nic nie powstrzyma |
|
|
|
#2564 |
|
Kazar Lady
|
Iwowianka chidzi Ci o cc? to jest jako powikłanie niezależne i płaci sie koszty anestezjologa ok 1300PLN, przy wystąpieniu CC przysługuje gwarancja
a cycolki to średniaczki wyjdą ale takie pewnie chciałaś
|
|
|
|
#2565 |
|
Raczkowanie
|
lwiowianka, 2sweetgratulacje!!!
bedzie nas troche tych kwietniowych biustów ale fajnie!!!
|
#2566 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2567 | |
|
Raczkowanie
|
Pani Dr mówiła że to będzie takie duże C/małe D. Ciężko mi sobie na razie to wyobrazić. Oczywiście na konsultacjach wkładałam do stanika ten rozmar i wydawał mi się duuży
no ale wszystko jest duuże w porównaniu do takiej "wyjściówki" ponieważ jeszcze nie rodziłam myslę że mniejszy implant mniej da się we znaki w ciąży. A jakie badania wg Was powinnam jeszcze zrobić przed operacją dla własnego bezpieczeństwa? Dr kazała zrobić USG, krew i HIV. ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
)))))
|
|
|
|
|
#2568 |
|
Raczkowanie
|
Miska damy rade jakos
|
#2569 |
|
Kazar Lady
|
ja to odniosłam do swoich jestem niższa sporo waże 48 już z impl i mam 420 okrągłe, które wydają się większe przy takich samych pojemnościach od anatomków i mam takie średniaczki...
|
|
|
|
#2570 | |
|
Rozeznanie
|
Miskaa78 i lwowianka dziekuje
dla mnie kwiecien to juz najostateczniejsza ostatecznosc jestem mega szczesliwa ze juz wiem na czym stojea co do toastow - damy rade!! ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
|
|
#2571 |
|
Kazar Lady
|
Sweety czemu zmieniłaś avek??? ten jakoś mi się kojarzy..
|
|
|
|
#2572 |
|
Rozeznanie
|
cholera nie pomyslalam
|
#2573 |
|
Raczkowanie
|
bo przekonała mnie metoda umieszczania zelkow pod oba mieśnie
|
#2574 |
|
Kazar Lady
|
ten z fajną blondynką tak jakoś do Ciebie pasuje
![]()
|
|
|
|
#2575 |
|
Rozeznanie
|
ha ha to fakt
zmienilam bo nie chcialabym aby mnie ktos rozpoznal zwlaszcza ze te zdjecie mam w galerii na NK i FB
|
#2576 |
|
Rozeznanie
|
2sweet, co za mroczna odsłona
idę coś zjeść (i po co ja ćwiczę? )Miska, a ty dalej męczysz Tamilee?
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
2sweet-ten avek to zapowiedz tego co będzie
już czas się przyzwyczajać ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#2578 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=2sweet;16520832]z tego co zdazylam pania dr poznac, to ona nie lubi podwieszac ani szpecic bliznami, wiec raczej nie bedzie chciala podwieszac
No mam nadzieje że bedzie tak jak mówisz, i że mi pani dr zamontuje poprostu większy implant. Będę czekać do czwartku, ale już mam bóle w brzuchu z tego całego planowania i myślenia.
|
#2579 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Trelek - nie Kochana juz mi się znudziło..brzuszek bolał od tych wygibasów
|
|
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-17 o 21:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

aż wrócisz i wszystko opowiesz.Ja też już po pierwszym spotkaniu z panią dr wiedziałam, że p dr świetnie wie co robi
. Dziś nie mam cienia wątpliwości, że rozmiar mam idealny
, pani dr wiedziała to już na konsultacji we wrześniu

my sobie przyjechalismy do gdyni wczesniej, wysiedlismy w gdyni glownej, polazilismy po miescie , zrobilismy zakupy, zjedlismy i dopiero wybralismy sie na konsultacje
takze od stacji trzeba isc prosto w osiedle i doslownie zaraz zobaczysz po prawej apteke i tam jest przychodnia
. Ale mam zamiar skończyć go na dniach, pozbyć się szybciutko tego dziadostwa
(to też będzie wyczyn, bo zostanie mi niewiele ponad tydzień
. Później muszę trochę odżyć
Ja mówiłam, że za 2 tyg mam op u Bromy, a wy że za 2 tyg to nie będę już pamiętała, że miałam operację. I już mnie namówiłyście razem z dr, a jak leżałam na stole, to się okazało, że brakuje mi jednego badania - cytologii 

już czas się przyzwyczajać