|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
I jak, katcastero ?
|
|
|
|
#2552 |
|
Raczkowanie
|
BumBum zaliczone
a u ciebie jak?
|
|
|
|
#2553 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Zadomowienie
|
Uff, zwariowany dzień ale udało mi się wygospodarować godzinkę na BBL
Wszystkiego naj, naj, najlepszego w nowym roku dla pupomaniaczek, pozdrawiam
|
|
|
|
#2555 |
|
Raczkowanie
|
I vice versa! Życzę wszystkim wytrwałości w ćwiczeniach
Powitajmy nowy rok ze zgrabnymi tyłeczkami ;] |
|
|
|
#2556 |
|
Raczkowanie
|
Szczęśliwego Nowego Roku 2011 !! dla Wszystkich BBL - brazylianek
Od jutra przestawiam się na prawdziwa dietę i oczywiście ćwiczenia. Na wakacje gdy ćwiczyłam miałam taki zapał ,że nawet upały mi nie przeszkadzały....ale teraz mam podwójna oponę na brzuchu , więc czuję ,że nie bedzie łatwo....ale trudno sama jestem sobie winna. Więc do dzieła ! Jutro zdam relacje z pierwszego dnia ćwiczeń... |
|
|
|
#2557 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Chciałabym się przyłączyć do wspólnych ćwiczeń Kochane, skąd wezmę filmiki? Być może już link gdzieś padł na forum, ale moje lenistwo mówi mi, że lepiej o nie zapytać i zacząć działać Chciałabym wyszczuplić i podnieść pupę do góry ![]() Pozdrawiam |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2558 |
|
Raczkowanie
|
Baja35 - zapraszamy! Cw sa ekstra. po 2 tyg mniej cellulitu na tylku + ogolne wysmuklenie (slowa mojej mamy, ktora nie wiedziala ze cwicze
![]() _basia - najlepiej z chomika |
|
|
|
#2559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam dokładnie to samo co Ty z tym zapałem ![]() Ale obiecałam sobie (i TŻtowi ), że od dzisiaj wracam do regularnych ćwiczeń. Co prawda teraz męczę tylko steper i Tamile Webb, ale myślę, że za miesiąc albo dwa wrócę do BBL, bo za Leandro się stęskniłam ![]() Trzymam kciuki Brazilijki
|
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj pierwszy dzień ..i oczywiście boom , pare miesiecy temu nawet mi sie to podobało.....ale teraz to masakra moja koordynacja ruchów zostawia wiele do życzenia , nie mówiąc ,że leci ze mnie pot okropnie!
Ale powiem wam odczuwam taka miła ochotę na jeszcze,że nie moge doczekać sie jutra....i dobrze |
|
|
|
#2561 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś po Bum Bum i Tummy Tuck- nastawiłam się po poprzednim TT na kolejną katastrofę ale nie było źle, baaa- było całkiem dobrze
(zaczynam z NIECO większym optymizmem widzieć przyszłość mojego brzuchola). Może nawet hula hop dorzucę, a co! Pozdrawiam Katcastero- jeżeli Ty do tego zestawu dorzucasz jeszcze coś z P90- to respect (hula hop to jednak lajcik jest)
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
OBWSIŁAM OBWISŁAM OBWISŁAM!!!
ALARAM!!! dopiero dzis po yyyy 1,5 miecha bez cwiczen?! od jutra. ćwiczenia. nie wiem czy BBL może może.... 5-6 posiłków dziennie zdrowych. ogolnie to czuje się strasznie. i wlasnie zjadlam 4 michałki i przez swieta pilam napoje slodkie,soki...czego nie robilam wczesniej. echhh coz.czas na zmiany!! |
|
|
|
#2563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tummy Tuck to dla mnie nadal masakra. Mam za slaby brzuch, ale staram sie ciagnac wiec to ja tobie gratuluje jezeli robisz caly Tummy A zauwazylaś już jakieś delikatne zmiany? |
|
|
|
|
#2564 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Tak czytam,czytam i się nadziwić nie mogę więc grzecznie i pokornie poproszę o link do filmiku z góry dziękuję i życzę Wam wytrwałości w Nowym Roku
|
|
|
|
#2565 |
|
Przyczajenie
|
Przyłączę się. Dziś zaczęłam, część filmików jeszcze się ściąga, poćwiczyłam dziś trochę i spodobało mi się. Będę kontynuować. O BBL przeczytałam wczoraj i zaczęłam od razu, bo poniedziałek.
Jak mocna ma być ta guma? Czy ma stwarzać lekki czy silny opór? Edytowane przez Kazeko Czas edycji: 2011-01-04 o 04:37 |
|
|
|
#2566 | |
|
Zadomowienie
|
Jak tam dziewczyny, pupki w górę ?
![]() Cytat:
Co do BBL - ćwiczę trzeci tydzień program slim & lift- i już widzę znaczące postępy w części "lift"- naprawdę pupa jest trochę wyżej ![]() Co do "slim"- jeszcze za wcześnie na rezultaty, tym bardziej, że jak pisałam wcześniej- nie stosuję żadnej diety redukcyjnej aleeee spodnie w okolicy bioder jakby luźniejsze są (chyba, że sobie wkręcam...)Po s & l przećwiczę jeszcze program "Combination" a potem zabieram się za Szaleństwo ![]() Trzymam kciuki za Was, no i za siebie też , pozdrawiam |
|
|
|
|
#2567 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki spodobały mi się te ćwiczenia jak mówicie
i znalazłam te filmiki Bum Bum jest 1, 2 i 3 .. każda inna i każda ma po 30minut? Które mam ćwiczyć?
|
#2568 |
|
Rozeznanie
|
a ja tak się zastanawiam który program ćwiczyć?? przed świętami zaczełam I i przestałam,bo się rozchorowałam ...
teraz chcę zacząć na nowo i nie wiem za który się wziąć, bo moja pupa tak naprawdę nie podpada pod żaden z opisów, a jakoś program IV tzn kombinacja pozostałych średnio mnie przekonuje...dziewczynki, moja pupa jest mega wystająca z cellulitem niestetety i boczkami, brzuszek ma oponke.. ale nie jest obwisła- test ołówkowy u mnie odpada gdyź ołówek nijak się nie trzyma pod posladkiem więc można powiedzieć, że dziwny ze mnie przypadek polecacie coś? który program najfajniej wpływa na pupę? buziaki
|
|
#2569 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję, po dłużym zastanowieniu się stawiam na slim&lift- pupa i tak nie przestanie być wystająca a brzuch i boczki to moja zmora a dodam, że od czerwca w miarę regularnie biegam 3x tyg i ćwiczę gorzej z dietą ale i to zaczynam ogarniać
dziękuję za radę jeszcze raz i za godz kiedy tylko wróce do domu jadę z tematem
|
|
#2571 |
|
Raczkowanie
|
Jak się zabrałam za BBL po raz drugi, to mnie choróbsko tak rozłożyło, że nie miałam siły tyłkiem wywijać. Doszłam do siebie przed świętami i co? I guzik. Jedyna wolna przestrzeń jaką mam teraz w swoim mikro-mieszkaniu zajęta przez choinkę jest Albo wywalę drzewko albo przeniosę się z treningami na klatkę schodową Taaa, muszę jak najszybciej wrócić do Leosia, bo czuję taką dziwną tęsknotę jakby To co, bierze któraś tą moją choinkę
|
|
|
|
#2572 |
|
Przyczajenie
|
Za mną trzeci dzień slim&lift. Ćwiczenia bardzo przypadły mi do gustu. Kiedyś chodziłam na balet i widzę, że wiele ćwiczeń zapożyczonych jest właśnie z baletu, ale zupełnie inne tempo.
Wczoraj i dziś ćwiczyłam z pulsomierzem, tak z ciekawości. Takie moje obserwacje: Wtorek: Cardio Axe + High&Tight = 1 godzina 5 minut = spalonych 340 kcal. Przy Cardio Axe puls skacze wysoko, wchodzi w power zone, nawet powyżej 80% HRmax. W High&Tight spokojniej, gdzieś na granicy mojej strefy spalania tłuszczu, czasem wyżej, czasem niżej. Środa: Cardio Axe + Bum bum = 1 godzina = spalonych 470 kcal. W Cardio Axe puls podskoczył wysoko, tak jak wczoraj, a w Bum bum poszybował powyżej 90% HRmax i tam się utrzymywał w drugiej połowie programu, z maksymalną 94%! Jestem bardzo zaskoczona. Ćwiczenia są dość męczące, ale żeby aż tak? Dodam, że pomijałam w niektórych ćwiczeniach podskoki, ćwiczyłam bez nich, żeby nieco obniżyć puls. Czy któraś z Was też próbowała z pulsomierzem? |
|
|
|
#2573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kazeko - Też ćwiczę z pulsoksymetrem i mam dosyć podobne wyniki do twoich. Co do BumBum staram się wykonywać niektóre ćw wolniej, dzięki temu puls mi spada. Oni mają moim zdaniem trochę za szybkie tempo. |
|
|
|
|
#2575 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy mogłabym prosić którąś z Was o przesłanie mi filmiku?? bardzo proszę
shandusia@interia.pl |
|
|
|
#2576 |
|
Zadomowienie
|
ooo, muszę spróbować tego pulsomierza, podejrzewam, że mi też podczas Bum Bum tętno podskoczy wyyyysoko
|
|
|
|
#2577 |
|
Raczkowanie
|
super motywuje jak widzisz po sesji treningowej ile spalilas kalorii
Przy BBL to w granicach 300-500kcal. Chociaz moj zyciowy rekord to 1100kcal podczas "Kenpo P90X", ale to dawne dzieje (do ktorych zamierzam wrocic :P) |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2578 |
|
Raczkowanie
|
Koniec wymówek, że nie mam kawałka podłogi do ćwiczeń
- dzisiaj zaliczone High&Tight i brzuszki. Tylko to znam na pamięć i nie muszę odpalać kompa Się wkomponowałam pomiędzy stół a grzejnik i se poćwiczyłam Pulsometra nie posiadam, ale to pewnie fajna sprawa jest. |
|
|
|
#2579 |
|
Zadomowienie
|
Chociaz moj zyciowy rekord to 1100kcal podczas "Kenpo P90X", ale to dawne dzieje (do ktorych zamierzam wrocic :P)[/QUOTE]
OK, spróbuję i tego ![]() Nikita- super że znów jesteś z nami |
|
|
|
#2580 |
|
Przyczajenie
|
Dołączam dzisiaj do Was!
Zamierzam robić program Lift & Shape, więc dzisiaj czeka mnie Booty Basic i Bum Bum. Czy te ćwiczenia są chociaż trochę przyjemne?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

a u ciebie jak?

z BBL cwicze te na miesnie brzucha
mam dokładnie to samo co Ty z tym zapałem
(hula hop to jednak lajcik jest)

wiec to ja tobie gratuluje jezeli robisz caly Tummy 
Które mam ćwiczyć?
teraz chcę zacząć na nowo i nie wiem za który się wziąć, bo moja pupa tak naprawdę nie podpada pod żaden z opisów, a jakoś program IV tzn kombinacja pozostałych średnio mnie przekonuje...

Albo wywalę drzewko albo przeniosę się z treningami na klatkę schodową