Wrześniówki cz. II - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-04, 12:28   #2551
Garadiela
Zadomowienie

Dot.: Wrześniówki cz. II

ja z wynietkami mam ten sam problem A jak z os towarzyszaca?Nie mam pojecia jak to rozwiazac...
Dzisiaj idziemy na kurs tanca

https://wizaz.pl/Mikroreklama
Garadiela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 15:27   #2552
small_
Raczkowanie

co do winietek dla kamerzysty i zespołu to my mamy oddzielny stół tzw. techniczny gdzie siedzą te wszystkie osoby i tam chyba po prostu darujemy sobie winietki
a co do osob towarzyszących to będziemy się starac dowiedzieć jak kto się nazywa a jak nie to po prostu "osoba towarzysząca Jana Kowalskiego"

Czekamy Na Naszą Małą Księżniczkę
small_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 16:35   #2553
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez XxMartaxX Pokaż wiadomość

Mam kieckę na poprawiny-leży idealnie i ukrywa co nieco
Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak wam się podoba ta sukienka?
http://allegro.pl/stylowa-sukienka-p...512789904.html
Niestety obie nie w moim stylu.

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
mnie się podoba

Ujawnia się kolejna wrześniówka

Podczytuję Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się przywitać Można dołączyć ?
Witamy, witamy!

Cytat:
Napisane przez paula2909 Pokaż wiadomość
Sukienka bardzo ładna
muszę się wam pochwalić dzisiaj zamówiłam nam podróż poślubną - w Wiśle od 04.09- 10.09 mieliśmy jechać za granicę, ale przez te plajty biur podróży na razie odpuściliśmy, może w przyszłym roku za granicę polecimy.
A my chyba nigdzie nie jedziemy... A jeżeli już to załatwimy to "od ręki" bez planowania. Specyfika mojej pracy a tym bardziej TŻ nauczyła już nas że nic nie możemy planować. Mam nadzieję że na ślub dotrzemy na czas

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Goscie powoli sie wykruszaja ze 110 osob juz jest 80 a ile bedzie to wole nie myslec ale z drugiej strony mam wy*ebane na to
Ostatnio zabardzo lezalam na sloncu bo u nas upaly (po 34 stopnie) i sie zjaralam na murzyna mam nadzieje ze do slubu bede akurat juz fajnie tak opalona bo mi troche zejdzie

Dziewczyny ktore maja winietki jak bedziecie pisac kamerzyste fotografa, dja po imieniu i nazwisku czy normalnie na winetce 'fotograf', itd...
Już myślałam że o nas zapomniałaś! Tyle cie nie było.
W mojej rodzinie zaprosiłam na razie 9 gości, z czego 7 już odmówiło. Wesoło, co? Wiem też o paru które nie przyjdą a jeszcze zaproszenia nie dostali =/ Smutne, ale prawdziwe.

Co do tych winietek. Jeśli się na nie zdecyduje to dla kamerzysty, fotografa i orkiestry nie będę ich robiła. Będą mieli osobny stolik. Myślę że nie pokłócą się o miejscówkę. Poproszę świadkową o wskazanie im miejsca i tyle.

Ja dzisiaj szukałam butów i sukienki na poprawiny... Prawie znalazłam...Poprosiłam w przymierzalni Panią ekspedientkę o zapięcie zamka i go zepsuła... I szarpałam się z nim z 10 min... Dramat. Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać. A aparatu oczywiście nie miałam więc i zdjęć nie ma
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 22:06   #2554
Garadiela
Zadomowienie

A u Nas malo kto odmawia...Na razie odmowilo 5 osob ale w sumie takich za ktorymi plakac wcale nie bede
Bylismy dzisiaj na pierwszej lekcji tanca
Bylo normalnie super,az sie dziwie
Moj mezczyzna w koncu zaczyna ogarniac ze ma dwie nogi I zaczyna sie uczyc prowadzenia kobiety Az mi sie spodobalo
Ja mu powiedzialam ze ja nie poprowadze bo ma sie naumiec ,jak mnie bedzie prowadzil tak nam wyjdzie bo ja sobie radze
Ale chyba i tak wezmiemy jeszcze lekcje indywidualne zeby bylo ladnie
Takie podstawy podstaw juz mamy,szczegolnie misiek
Jednak warto isc na taki kurs szczegolnie typowo weselny bo to sporo daje Polecam

Stary 2012-08-05, 09:25   #2555
DobraDusza88
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o winietki dla usługodawców to nie będę ich robić- będzie ich w sumie 5 osób, więc myślę, że się pogodzą

My też się wybraliśmy na kurs tańca Pan zaproponował rumbę na pierwszy taniec. Ja chciałam walca, ale TŻ niekoniecznie i zostaliśmy przy tej rumbie Sukienkę mam dość dopasowaną, więc myślę, że będzie to fajnie wyglądać Jeszcze 7 lekcji przed nami, więc mam nadzieję, że damy radę opanować
Stary 2012-08-05, 09:52   #2556
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam dziś z domu ale o 17 już wujeżdzam . Staram się Was podczytywać ale nic nie piszę ponieważ strasznie ciężko się piszę
Wczoraj odebraliśmy obrączki i są cudowne !!!!!
I do tego są idealne jeśli chodzi o rozmiar
Stary 2012-08-05, 10:56   #2557
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

fotograf i DJ - u nas będzie 2 panów tylko więc myślę że spokojnie poradzą sobie z podziałem miejsc

idę dziś na degustacje do naszej restauracji i jestem ciekawa jak tam to wszystko smakuje bo nigdy tam nic nie jadłam dziś ostatecznie wybieram menu

a za tydzień wakacje - przypomniałyście mi jeszcze że na mojej liście nie mam przygotowania 1 tańca i prezentu dla rodziców mam nadzieję że zdążę ze wszystkim zaczynam się bać..
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-05, 12:08   #2558
qmpela86
Raczkowanie

Hej dziewczyny!

Długo mnie nie było a przygotowania u nas do przodu Buliśmy na 1 spowiedzi i powiem wam że poszło gładko! A tak się bałam!

Ustaliliśmy menu weselne (pyszności). Mamy obiad z dwóch dań i później jeszcze 5 dań. Wybraliśmy też wystrój sali. Mają dekoratorkę na sali i robi piękne rzeczy My będziemy mieć wysokie bukiety w wielkim kielichu - eustomy kremowo, różowo, fioletowe Teraz muszę poszukać jeszcze bukietu

Do tego kupiłam sobie sukienkę na panieński w h&m (małą czarną bez ramiączek) i różowe buciki w stradivariusie. Sukienkę będę skracać to przymierze i wkleję wam w klubie. A to już za tydzień

Mam też w końcu sukienkę na drugi dzień Kupiłam w zarze. Wklejam zdjęcia na modelce chociaż muszę przyznać że na niej wygląda tak sobie.. też ją będę skracać więc jak będzie gotowa to też wam dodam do klubu

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ANA%20SUKIENKA

Teraz myślę nad dodatkami (buty i biżuteria) do tej sukienki . Macie jakieś pomysły? Te buty różowe które kupiłam na panieński nieźle wyglądają.

A winietki miałam robić sama ale chyba w końcu zamówię takie:

http://moda.allegro.pl/eleganckie-wi...528001149.html

Z przygotowań to chyba tyle. Muszę zrobić sobie listę rzeczy niezbędnych do wzięcia na sali (na pewno skorzystam z tej w klubie). Mam też listę rzeczy niezałatwionych:

- koszule dla TŻ na dwa dni
- winietki, usadzenie gości
- bukiet
- podziękowanie rodzicom
- kupić wino, piwo, szampana
- wybrać piosenkę!
- kupić bieliznę (jakąś tam już mam)
- biżuteria i buty na 2 dzień
- podwiązka
- 2 spowiedź
- welon
- cukierki dla gości ślubnych
- iść na przedłużanie rzęs

I chyba tyle a zostało.. 27 dni!!!
Stary 2012-08-05, 12:51   #2559
upadly_aniol00
Zakorzenienie

A jeszcze mam chwilę to przedstawiam Wam nasze cudeńka
Są po prostu idealne !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obr.jpg (11,2 KB, 46 załadowań)
Stary 2012-08-05, 20:29   #2560
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Są po prostu idealne !
naprawdę piękne
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 20:36   #2561
Garadiela
Zadomowienie

A do mnie sie odezwala kobitka ktora ma slub przed nami Wiec bedziemy ustalac dekoracje kosciola i mam nadzieje ze jeszcze jedna para sie odnajdzie bo ktos ma slub na 13 i ze to jakos ogarniemy
Dzisiaj znow bylismy 2 godz na tancach,boje sie
Jak sobie pomysle ze tyle osob ma na nas patrzec to mi sie zle robi
Chyba sobie wezmiemy jeszcze ze 2 lekcje indywidualne przes weselem jednak bo te 6 to tak sobie wystarczajace.Cos tam umiemy ale fajnie by bylo to jednak wszystko dopracowac

Stary 2012-08-05, 20:39   #2562
kasiamniam
Wtajemniczenie

A my tam nie bierzemy zadnych nauk tanca idziemy na spontan, zreszta nie lubie wycwiczonych 'sztucznych' tancow (a takie widzialam nieraz )
Iwonka bardzo ladne obraczki
Garadiela a od ksiedza nie wzielas namiarow na pary mlode ktora biora w tym dniu slub? jak tak robilam i spotkalam sie z 3 parami i koszty dekoracji niewielkie
dzis mierzylam poprawinowa sukienke i juz lezy idealnie bo wczesniej bylam zabardzo scisnieta ale chudne dalej mam nadzieje jeszcze z 5 kg zrzucic

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2012-08-05 o 20:41
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:57   #2563
agacia_cz
Zadomowienie

my również nie uczymy się tańczyć a co najlepsze: nigdy ze sobą jeszcze nie tańczyliśmy!
a teraz tragedia: odmówiło nam tyle osób że nie uzbieramy 60 za których musimy wedle umowy zapłacić ;(
teraz pytam znajomych czy by nie chcieli wyżerki za friko ;/
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 22:22   #2564
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:
a za tydzień wakacje - przypomniałyście mi jeszcze że na mojej liście nie mam przygotowania 1 tańca i prezentu dla rodziców mam nadzieję że zdążę ze wszystkim zaczynam się bać..
nie bój się! po to jesteś na wizażu żeby wszystko ogarnąć razem z nami
Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Długo mnie nie było a przygotowania u nas do przodu Buliśmy na 1 spowiedzi i powiem wam że poszło gładko! A tak się bałam!

Ustaliliśmy menu weselne (pyszności). Mamy obiad z dwóch dań i później jeszcze 5 dań. Wybraliśmy też wystrój sali. Mają dekoratorkę na sali i robi piękne rzeczy My będziemy mieć wysokie bukiety w wielkim kielichu - eustomy kremowo, różowo, fioletowe Teraz muszę poszukać jeszcze bukietu

Do tego kupiłam sobie sukienkę na panieński w h&m (małą czarną bez ramiączek) i różowe buciki w stradivariusie. Sukienkę będę skracać to przymierze i wkleję wam w klubie. A to już za tydzień

Mam też w końcu sukienkę na drugi dzień Kupiłam w zarze. Wklejam zdjęcia na modelce chociaż muszę przyznać że na niej wygląda tak sobie.. też ją będę skracać więc jak będzie gotowa to też wam dodam do klubu

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ANA%20SUKIENKA

Teraz myślę nad dodatkami (buty i biżuteria) do tej sukienki . Macie jakieś pomysły? Te buty różowe które kupiłam na panieński nieźle wyglądają.

A winietki miałam robić sama ale chyba w końcu zamówię takie:

http://moda.allegro.pl/eleganckie-wi...528001149.html

Z przygotowań to chyba tyle. Muszę zrobić sobie listę rzeczy niezbędnych do wzięcia na sali (na pewno skorzystam z tej w klubie). Mam też listę rzeczy niezałatwionych:

- koszule dla TŻ na dwa dni
- winietki, usadzenie gości
- bukiet
- podziękowanie rodzicom
- kupić wino, piwo, szampana
- wybrać piosenkę!
- kupić bieliznę (jakąś tam już mam)
- biżuteria i buty na 2 dzień
- podwiązka
- 2 spowiedź
- welon
- cukierki dla gości ślubnych
- iść na przedłużanie rzęs

I chyba tyle a zostało.. 27 dni!!!
bardo ładna sukienka na dodatkach się nie znam, sama mam z tym problem więc nie pomogę...
powiesz mi gdzie byliście na spowiedzi? Bo my się z tż nie możemy zebrać a przydałoby się pójść już...

Cytat:
Są po prostu idealne !
piękne!
Cytat:
A my tam nie bierzemy zadnych nauk tanca idziemy na spontan, zreszta nie lubie wycwiczonych 'sztucznych' tancow (a takie widzialam nieraz )
Iwonka bardzo ladne obraczki
Garadiela a od ksiedza nie wzielas namiarow na pary mlode ktora biora w tym dniu slub? jak tak robilam i spotkalam sie z 3 parami i koszty dekoracji niewielkie
dzis mierzylam poprawinowa sukienke i juz lezy idealnie bo wczesniej bylam zabardzo scisnieta ale chudne dalej mam nadzieje jeszcze z 5 kg zrzucic
my też bez kursu, wolimy pójść na żywioł, wczoraj tylko próbowaliśmy czy lepiej się pobujać szybciej czy wolniej

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
my również nie uczymy się tańczyć a co najlepsze: nigdy ze sobą jeszcze nie tańczyliśmy!
a teraz tragedia: odmówiło nam tyle osób że nie uzbieramy 60 za których musimy wedle umowy zapłacić ;(
teraz pytam znajomych czy by nie chcieli wyżerki za friko ;/
u nas o dziwo niewiele osób się wykruszyło, chociaż oczywiście mieliśmy całe 5 telefonów z potwierdzeniem a do reszty sami dzwoniliśmy
Najbardziej jestem zawiedziona jedną koleżanką z pracy, bardzo na nią liczyłam, a powiedziała że wyjeżdżają w tym roku na wakacje i z kasą nie dadzą rady. Niby rozumiem, ale mi przykro trochę.

Zamówiłam w końcu bieliznę, mam nadzieję że dotrze do mnie w najbliższym czasie i że będzie wszystko ok, bo pierwszy raz kupuję przez internet bieliznę ale po prostu nic w sklepach nie mogłam znaleźć... Kupiłam też tż spinki I love my wife I kupiliśmy garnitur ślubny, tż wygląda oczywiście ślicznie
W załącznikach pokazuję wam zdjęcie z ostatniej przymiarki sukni (będzie jeszcze jedna, ostateczna 20 lipca) i zdjęcie fryzury
Z makijażem nie wiem co będzie,muszę jutro zadzwonić do cioci tż żeby się z nią umówić Idziemy też jutro zamówić bukiet ślubny i bukiety dla rodziców na podziękowanie w kościele I w tym tygodniu jeszcze remont nas czeka, mam nadzieję że podołamy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 30072012103.jpg (82,5 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30072012107.jpg (79,3 KB, 60 załadowań)
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 07:39   #2565
Garadiela
Zadomowienie

sliczna sukienka Bardzo w moim guscie

My stwierdzilismy ze jednak wezmiemy lekcje bo misiek noga z tanczenia A jesli ma to mu pomoc to czemuz nie... Mnie tam sie podoba,misiek szczeliwy,ja sie troche tez czegos nauczylam....A mamy takiego instruktora ze ja sikam po nogach A jak prowadzi
My bylismy w kosciele kolo lipca,wtedy jeszcze nie bylo na wrzesien slubow zapisanych,jedna jakas tam para na rano tylko byla...Ta kobitka ma na 15 wiec jest super.Dzisiaj jedziemy po numer do tych z 13 i bedziemy myslec nad dekorem

Stary 2012-08-06, 08:05   #2566
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
W załącznikach pokazuję wam zdjęcie z ostatniej przymiarki sukni (będzie jeszcze jedna, ostateczna 20 lipca) i zdjęcie fryzury
Z makijażem nie wiem co będzie,muszę jutro zadzwonić do cioci tż żeby się z nią umówić Idziemy też jutro zamówić bukiet ślubny i bukiety dla rodziców na podziękowanie w kościele I w tym tygodniu jeszcze remont nas czeka, mam nadzieję że podołamy
Sukienka fajna. Bardzo takie lubię chociaż ja akurat źle w takiej wyglądałam. Co do fryzury- będę miała bardzo podobną. Na zdjęciu drugim jakoś dziwnie wygląda, chyba że to wina kąta pod jakim robione jest zdjęcie. Tak jakoś mocno odstaje u góry. Może się czepiam, ale takie było moje pierwsze wrażenie. Strasznie wydłuża ci twarz.
Wiem, że nie takiego komentarza się spodziewałaś ale chyba mamy być tu szczere, tak?
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 08:12   #2567
sloneczko740
Rozeznanie

hej dziewczynki

u mnie winietek wogóle nie będzie więc nie mam takiego problemu jak wy ale co do tych os. tow. to ja widziałam jak pisało np na winietce "jan kowalski" a obok stała winietka " osoba towarzysząca" i tyle...

a ja jak na razie nie mam sukienki poprawinowej .. wciąż szukam i szukam i znaleść nie mogę ehm;(

a co do tańca to ja ze swoim miśkiem też idziemy na żywioł:P
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:20   #2568
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:
Napisane przez Garadiela Pokaż wiadomość
sliczna sukienka Bardzo w moim guscie

My stwierdzilismy ze jednak wezmiemy lekcje bo misiek noga z tanczenia A jesli ma to mu pomoc to czemuz nie... Mnie tam sie podoba,misiek szczeliwy,ja sie troche tez czegos nauczylam....A mamy takiego instruktora ze ja sikam po nogach A jak prowadzi
My bylismy w kosciele kolo lipca,wtedy jeszcze nie bylo na wrzesien slubow zapisanych,jedna jakas tam para na rano tylko byla...Ta kobitka ma na 15 wiec jest super.Dzisiaj jedziemy po numer do tych z 13 i bedziemy myslec nad dekorem
dziękuję jeśli tylko wam potrzebny kurs to pewnie że warto
Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Sukienka fajna. Bardzo takie lubię chociaż ja akurat źle w takiej wyglądałam. Co do fryzury- będę miała bardzo podobną. Na zdjęciu drugim jakoś dziwnie wygląda, chyba że to wina kąta pod jakim robione jest zdjęcie. Tak jakoś mocno odstaje u góry. Może się czepiam, ale takie było moje pierwsze wrażenie. Strasznie wydłuża ci twarz.
Wiem, że nie takiego komentarza się spodziewałaś ale chyba mamy być tu szczere, tak?
spodziewałam się szczerości i ją dostałam nie zwróciłam uwagi na to wcześniej, ale to chyba w takim razie jednak kąt pod którym było robione zdjęcie, bo mam głowę tak jakoś dziwnie opuszczoną
Bo ja akurat jestem strasznie uczulona na moje włosy i gdyby tylko coś odstawało to bym napewno się nie zdecydowała na nią. TŻ wymóg też był jeden: "żebyś nie była dziwnie napuszona do góry"

Gardiela, jesteście po 1 spowiedzi? W jakim kościele ją robiliście?
Stary 2012-08-06, 09:38   #2569
Maurycenta
Raczkowanie

Dziewczyny ja już po pierwszej przymiarce Suknia śliczna- dokładnie taka o jakiej marzyłam - kobitka musi poprawić tylko dwie rzeczy - skrócić z długości i przygotować dopinane ramiączka- cała reczta jak najbardziej OK. Na następną też się już umówiłam na 17.08.
Spotkałam się też z dwiema dziewczynami, które mają ślub w tym samym dniu, żeby ustalić dekorację Kościoła i jestem załamana. Upierały się na paskudnie brzydką dekorację alejki ze sztucznych kwiatów, za którą każda z nas ma zapłacić po 250 zł Wkurzyły mnie, więc powiedziałam im wprost, że ja tego paskuctwa nie chcę i dekoratorki mają to zabrać przed moim ślubem!!! Na szczęscie mam ślub jako ostatnia i nie będę musiała tego oglądać

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

u mnie winietek wogóle nie będzie więc nie mam takiego problemu jak wy ale co do tych os. tow. to ja widziałam jak pisało np na winietce "jan kowalski" a obok stała winietka " osoba towarzysząca" i tyle...

a ja jak na razie nie mam sukienki poprawinowej .. wciąż szukam i szukam i znaleść nie mogę ehm;(

a co do tańca to ja ze swoim miśkiem też idziemy na żywioł:P
A propo winietek- też zastanawiałam się czy zamiast nich zrobić tablicę z listą gości, na której każdy będzie mógł sprawdzić przy którym stoliku siedzi, ale nie przypisywać mu już konkretnego krzesła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-06, 10:10   #2570
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:
Napisane przez Maurycenta Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja już po pierwszej przymiarce Suknia śliczna- dokładnie taka o jakiej marzyłam - kobitka musi poprawić tylko dwie rzeczy - skrócić z długości i przygotować dopinane ramiączka- cała reczta jak najbardziej OK. Na następną też się już umówiłam na 17.08.
Spotkałam się też z dwiema dziewczynami, które mają ślub w tym samym dniu, żeby ustalić dekorację Kościoła i jestem załamana. Upierały się na paskudnie brzydką dekorację alejki ze sztucznych kwiatów, za którą każda z nas ma zapłacić po 250 zł Wkurzyły mnie, więc powiedziałam im wprost, że ja tego paskuctwa nie chcę i dekoratorki mają to zabrać przed moim ślubem!!! Na szczęscie mam ślub jako ostatnia i nie będę musiała tego oglądać

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

A propo winietek- też zastanawiałam się czy zamiast nich zrobić tablicę z listą gości, na której każdy będzie mógł sprawdzić przy którym stoliku siedzi, ale nie przypisywać mu już konkretnego krzesła
za suknię. Dobrze zrobiłaś z tą dekoracją, jeśli nie podoba ci się to dlaczego miałaby być na twoim ślubie

Co do winietek u nas będzie taka tablica przy wejściu na salę, na stołach będą tylko duże karty z numerem stołu, nazwiskami i z drugiej strony będzie menu weselne A winietki będą tylko przy naszym stole
Stary 2012-08-06, 10:22   #2571
Garadiela
Zadomowienie

Karolcia nie bylimy Wstyd ale nie bylo kiedy...Albo pracujemy pol dnia albo ten kurs...I leci Nie wiem,w tygodniu chyba pojdziemy Bo jak inaczej....Ksiadz nas przeswieci jak nic

Stary 2012-08-06, 11:59   #2572
ewula87
Rozeznanie

Jestem dziewczyny baaaardzo dziękuję za wszystkie kciuki Do tej pory pomagają i mam nadzieję, że nadal mogę na Was liczyć Nie chciałam jeszcze Wam nic pisać żeby nie zapeszać, ale ponieważ muszę zasięgnąć rady na innym wątku naszego wspaniałego forum, a nie chcę być podejrzana o jakieś matactwa, napiszę teraz. Otóż.... jestem w ciąży hi hi Strasznie cieszmy się z TŻ, bo pomimo, że nie była ona teraz planowana to jak najbardziej chciana prawdziwe starania mieliśmy zacząć, po ślubie, a liczyliśmy się z tym, że czeka nas długa walka o nią ponieważ ja mam PCOS. Tym większa nasza radość teraz Byłam dziś u lekarza, i co prawda nie powiedział nic niepokojącego, to już uciekam na wątek o PCOS zapytać czy czasem nie za mało badań mi zlecił. DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI I PROSZĘ O WIĘCEJ bo ciąża jest jeszcze bardzo młodziutka i żeby wszystko było w porządeczku
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 13:22   #2573
paula2909
Raczkowanie

Cytat:
i tak najważniejsze jest to że będziecie razem i to będzie wasz czas. My na prawdziwy wyjazd też w grudniu się wybieramy a po ślubie na taki mini
Dokładnie też tak uważam i oderwiemy się od tej codzienności.

Cytat:
super podroz poslubna gratuluje wyboru

My niestety nie jedziemy odrazu po slubie nigdzie gdyz nie mamy urlopu to jest jedyny minus tego wszystkiego przez to ze mieszkamy za granica caly urlop wykorzystalismy na pobyt w Polsce przy zalatwianiu slubu i na slub ale w styczniu badz lutym chcemy poleciec na Dominikane

Juz tylko 28 dni do 1 wrzesnia aaaaa coraz bardziej stresowac sie zaczynam bo nie mamy prezentow na podziekowania dla rodzicow i nawet niewiem co
Goscie powoli sie wykruszaja ze 110 osob juz jest 80 a ile bedzie to wole nie myslec ale z drugiej strony mam wy*ebane na to
Ostatnio zabardzo lezalam na sloncu bo u nas upaly (po 34 stopnie) i sie zjaralam na murzyna mam nadzieje ze do slubu bede akurat juz fajnie tak opalona bo mi troche zejdzie

Dziewczyny ktore maja winietki jak bedziecie pisac kamerzyste fotografa, dja po imieniu i nazwisku czy normalnie na winetce 'fotograf', itd...
O Dominikana pięknie
Co do gości to też się wkurzam ze 139 zaproszonych zostało nam 120 i chyba nie skończy się na tym.

Cytat:
Są po prostu idealne !
Śliczne, mam bardzo podobne, tylko bez kamienia- bo chyba widzę tam kamień.

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Jestem dziewczyny baaaardzo dziękuję za wszystkie kciuki Do tej pory pomagają i mam nadzieję, że nadal mogę na Was liczyć Nie chciałam jeszcze Wam nic pisać żeby nie zapeszać, ale ponieważ muszę zasięgnąć rady na innym wątku naszego wspaniałego forum, a nie chcę być podejrzana o jakieś matactwa, napiszę teraz. Otóż.... jestem w ciąży hi hi Strasznie cieszmy się z TŻ, bo pomimo, że nie była ona teraz planowana to jak najbardziej chciana prawdziwe starania mieliśmy zacząć, po ślubie, a liczyliśmy się z tym, że czeka nas długa walka o nią ponieważ ja mam PCOS. Tym większa nasza radość teraz Byłam dziś u lekarza, i co prawda nie powiedział nic niepokojącego, to już uciekam na wątek o PCOS zapytać czy czasem nie za mało badań mi zlecił. DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI I PROSZĘ O WIĘCEJ bo ciąża jest jeszcze bardzo młodziutka i żeby wszystko było w porządeczku
Gratulacjaklas ki: Oby Fasoleczka rosła zdrowo!!

paula2909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 13:46   #2574
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

ewula, za naszą pierwszą wrześniową fasolkę i jej rodziców
Ogromne gratulacje

garadiela, my też nie możemy się zebrać, tż stwierdził że pójdziemy dzień przed tylko
Stary 2012-08-06, 14:29   #2575
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
ewula, za naszą pierwszą wrześniową fasolkę i jej rodziców
Ogromne gratulacje
Ojoj ale mi się miluśko zrobiło tak pięknie to napisałaś Dziękujemy bardzo całą TRÓJKĄ oby tylko wszystko było dobrze
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 14:58   #2576
Garadiela
Zadomowienie

Karolcia chyba bedziemy musialy isc razem zeby sie zmobilizowac
A szczerze?To ciekawe co by bylo gdyby byla tylko jedna pieczatka Chyba by ksiadz nie odmowil slubu bo pieczatka sie nie zgadza

Stary 2012-08-06, 15:17   #2577
sloneczko740
Rozeznanie

Ewula gratulacje fasolki i trzymam kciuki aby wszystko było jak najlepiej
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-06, 16:10   #2578
Baasia88
Raczkowanie

Witam
Długo mnie tutaj nie było, ale ciągle staram się Was podczytywać
Mamy już dużo rzeczy załatwionych, zostało dosłownie kilka, tak więc wszystko idzie do przodu. Nie tylko w kierunku ślubu...jestem w 10 tygodniu ciąży i strasznie się cieszymy.

Ewula gratulacje

Zostało 40 dni!

Baasia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 18:12   #2579
Garadiela
Zadomowienie

dziewczyny gratulacje Trzymam za was kciuki
My dzisiaj bylismy u ksiedza-opitolil nas za brak spowiedzi Bo to niby trzeba na poczatku okresu przygotowac bla bla bla
Wiec bedziemy musieli isc w tym tyg jak nic eh

Stary 2012-08-06, 23:46   #2580
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Ojoj ale mi się miluśko zrobiło tak pięknie to napisałaś Dziękujemy bardzo całą TRÓJKĄ oby tylko wszystko było dobrze
napewno będzie
Cytat:
Napisane przez Garadiela Pokaż wiadomość
Karolcia chyba bedziemy musialy isc razem zeby sie zmobilizowac
A szczerze?To ciekawe co by bylo gdyby byla tylko jedna pieczatka Chyba by ksiadz nie odmowil slubu bo pieczatka sie nie zgadza
u nas ksiądz powiedział, że powinniśmy odbyć dwie spowiedzi. A powinniśmy nie znaczy że musimy, no nie?
Cytat:
Napisane przez Baasia88 Pokaż wiadomość
Witam
Długo mnie tutaj nie było, ale ciągle staram się Was podczytywać
Mamy już dużo rzeczy załatwionych, zostało dosłownie kilka, tak więc wszystko idzie do przodu. Nie tylko w kierunku ślubu...jestem w 10 tygodniu ciąży i strasznie się cieszymy.

Ewula gratulacje

Zostało 40 dni!
i za kolejną fasolkę zaczynam wam troszkę zazdrościć, ale póki co cieszę się z wami waszym szczęściem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości