|
|
#2521 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Cytat:
czekamy na fotkia buty to ślubne jeszcze szukasz czy na poprawiny?
|
|
#2522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy już pisałam ale zmieniłam koncepcje na buty. Albo ciemnoszare (jak aplikacje na sukni) albo nude. Chcę takie które później też założę, a nie na raz. Chciałam jasne szare, ale do sukni będą raczej wyglądały jakby były przybrudzone. Z resztą zobaczymy w poniedziałek.
|
|
#2523 |
|
Rozeznanie
|
a ja wczoraj odebrałam suknię
jest rewelacyjna i widać talię jestem mega zadowolona i wciąz zakochana w swojej sukni zdjęc nie mam niestety.. mam już welon w domku to na próbną fryzurkę się muszę umówić
|
|
|
|
#2524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale skoro suknia już w domu to chyba będzie można coś cyknąć? Czekamy na foty
|
|
#2525 |
|
Rozeznanie
|
no tak suknia w domu ale ja z Tż mieszkam i nie mam kiedy się w nią ubrać znaczy się nie byłoby komu mnie związać więc narazie fotek nie będzie ale jak tylko będę mogła to wtedy zrobie i wam pokażę
![]() ale musze to zrobić jak tż nie będzie w domu bo ja nie chce żeby mnie w niej widział
|
|
|
|
#2526 |
|
Zadomowienie
|
słoneczko czekamy na wielką odsłonę
jestem bardzo ciekawa i bardzo się cieszę że jesteś zadowolona ![]() u mnie nic nowego z ślubnych postępów - nawet nie wiem czym powinnam się zająć - a wy co teraz robicie? za niecałe dwa tygodnie jadę na wakacje i nie wiem czy mam jeszcze coś ważnego teraz zrobić.. |
|
|
|
#2527 |
|
Rozeznanie
|
hehehe nie wiem kiedy ta odsłona nastąpi
![]() ja teraz się maluję i jadę ze świadkowa na poszukiwanie sukienek:P pewnie nic nie znajdę jak zwykle ehm
|
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
słoneczko, musisz zacząć myśleć pozytywnie
trzymam żeby się suknia znalazła ![]() dziewczyny! dziś 1 sierpnia, został mi (i innym z 1 września) równy miesiąc ![]() z rzeczy załatwionych, wczoraj kupiliśmy wódkę, dziś coca-colę a tak w sumie, dla tych które jeszcze nie mają - od dziś w auchan coca-cola 1 l jest w promocji 4 butelki za 9,99 więc fajna cena
|
|
#2529 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masakra już tylko jeden miesiąc i to już niecały ![]() z jednej strony już nie mogę się doczekać a z drugiej zastanawiam się czy już wszystko załatwione. My alkohol mieliśmy kupiony już w tamtym roku a wczoraj dokupiliśmy ostatnie picie tzn. wody mineralne i myślę, że z zakupów hurtowych to już wszystko kupione.Zrobiła bym jakieś zestawionko rzeczy do załatwienia, ale nie mam wzoru hehe i ostatecznie nie wiem co jeszcze W sobotę już mam do odbioru moje welony A w poniedziałek miejmy nadzieje, że ostatnią przymiarkę sukni ślubnej no chyba, że znów schudnę
|
|
#2530 |
|
Zadomowienie
|
mnie dopada slubny stressss
Klocimy sie osttanio tak z moim miskiem ze masakra Mam dola jakiegos
|
#2531 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
będzie dobrze, przed weseliskiem każda z nas to przechodzi.
|
|
#2532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój TŻ wziąż mi tylko powtarza żebym się nie denerwowała A żeby tego było mało oprócz nerwów najpierw czymś się zatrułam i miałam okropne boleści brzuszne, potem dopadło mnie wirusowe zapalenie diąseł (spuchłam!!!!), a od wczoraj mam migrenowe bóle głowyNa wszystkie przygotowania został nam jeszcze tylko miesiąc a tego jeszcze tyle - dzisiaj jedziemy zakupić wina i muszę poszukać bielizny bo w sobotę pierwsza przymiarka
|
|
#2533 |
|
Zadomowienie
|
my za to ostatnio mamy dobry okres jest przyjemnie i jakoś problemy odeszły na razie
NA 51DDŚ do załatwienia: (dość chaotyczna lista) - buty TŻ - buty moje na zmianę - koszula, krawat spinki TŻ - kwiaty - tort - sukienka na niedzielę - dopiąć menu - kupić alkohol na mini barku - zrobić zawieszki na alkohol - winietki - makijaż próbny - oczyścić /wybielić zęby - umówić parking - wynająć autokar? - dopasować moją suknię - wybrać samochód - ozdobić samochód - odebrać obrączki - ustalić co z panieńskim - potwierdzić zaproszenia - wydruki: menu, śpiewniki, układ stołów - ustalić kto gdzie siedzi... - zrobić jakieś pudełko na koperty - kupić biżuterie - skontaktować się i ustalić wszystko z fotografem i DJ - umówić fryzjera i kosmetyczkę, pazurki - umówić TŻ do fryzjera - zorganizować śniadanie dla gości - wyjazd poślubny to chyba wszystko - mam nadzieję ![]() Maurycenta przymiarki i życzę zdrowia
|
|
|
|
#2534 |
|
Zadomowienie
|
fajna lista =) pozwolisz że trochę skorzystam?
Ja dzisiaj spędziłam pół dnia na poszukiwaniu kreacji poprawinowej i się załamałam. Albo to ja jestem nieforemna albo w tych sklepach są dziwne ciuchy. Kupiłam za to niziutkie buty. Wcale mi sie nie podobają, ale są wygodne i mają kolor taki jak chciałam. W poniedziałek wrzucę dużo zdjęć =) Wiecie jak jeden telefon potrafi popsuć samopoczucie? Mój TŻ miał wrócić w sobotę rano, całą niedzielę mieliśmy spędzić razem... Przy dobrych wiatrach będzie w poniedziałek...A że ostatnio wiatry nam nie sprzyjają... Jestem załamana. W ogóle nie mamy dla siebie czasu.I kolejny weekend sama. A znając życie wróci na 2 dni i znowu wyjedzie na 2 tyg...
|
#2535 |
|
Zadomowienie
|
Ja walcze z paznokciami
Kupilam odzywke eveline-podobno jedyna ktora dziala i licze na cud Tylko ze przy mojej pracy...To w to nie wierze
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
ciagle was podczytuje ale nie pisze bo ciagle mi sie wszstko kasuje juz 5 raz cos probuje napisac
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- NA mnie nie dziala juz z coral daje lepsze efekty chociaz u mnie |
|
|
|
#2537 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki a ja wczoraj dokonałam zakupów bielizny
![]() kupiłam sobie bardotkę, majteczki do tego i podwiązkę a dla Tż skarpety i majtki niżej wstawiam zdjęcia mojej bielizny i jak wam się podoba?? |
|
|
|
#2538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2539 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
straaaaaasznie dawno mnie nie bylo, w prawdzie trochę was podczytywałam ale jakoś nie miałam siły żeby pisać. U nas sie działo w między czasie, zaproszenia rozdane (zostało kilka sztuk osób których nie mogliśmy złapać), garnitur tż kupiony, buty też została koszula..menu wstępnie obgadane, bieliznę i masę innych rzeczy kupiłam... A przy tym wszystkim dodatkowo teściowa mieszała ( najpierw powiedziala że na ślub nie przyjdzie i nie zapłaci a potem zaczeła po gościach dzwonić że ślub odwołany W między czasie byliśmy nad morzem a teraz masa załatwiania i latania nadal te przygotowania chyba nie mają końca :pA i ostatnio byłam na pierwszej przymiarce i niestety średnio się sobie podobam ;/ (postaram się wrzucić zdjęcia do klubu) Strasznie chaotyczny ten moj post ale w końcu się zebrałam żeby napisać. Ps. Mimo tylu rzeczy do załatwienia czy Wy też nie czujecie że to juz tak blisko???
|
#2540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja ze swojej po pierwszej przymiarce też nie byłam zadowolona- wręcz byłam załamana, ale już na drugiej przymiarce kiedy sukienka była już bardzo dopasowana do mnie (mimo, że jeszcze była do wszycia w pasie) - zakochałam się w niej od nowa. A Ty ładnie wyglądasz w swojej, tylko wiadomo z długości będzie skrócona i w piersiach pewnie też będzie zebrana- więc nabierze smaku.
|
|
#2541 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja dziś tylko na moment, z prośbą błagam o najmocniejsze jakie tylko potraficie, kciuki
jak wszystko się wyjaśni, na pewno powiem o co chodziło
|
|
|
|
#2542 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2543 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Rzadko tu jestem, ale ostatnio jestem strasznie zabiegana ![]() Mam kieckę na poprawiny-leży idealnie i ukrywa co nieco
|
|
|
|
#2544 |
|
Zadomowienie
|
bardzo fajna sukienka
![]() dla potrzebującejmy w niedziele idziemy na degustacje - ciekawa jestem jak będą smakować te potrawy ![]() i nie mogę znaleźć sukienki - marzy mi się sukienka w pastelowych kolorach do kolan, taka bardzo zwiewna delikatna na dole i prosta na górze. Wiecie gdzie mogę taką kupić?? |
|
|
|
#2545 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jak wam się podoba ta sukienka?
http://allegro.pl/stylowa-sukienka-p...512789904.html |
|
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ujawnia się kolejna wrześniówka ![]() Podczytuję Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się przywitać
|
|
#2547 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2548 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
muszę się wam pochwalić dzisiaj zamówiłam nam podróż poślubną - w Wiśle od 04.09- 10.09 mieliśmy jechać za granicę, ale przez te plajty biur podróży na razie odpuściliśmy, może w przyszłym roku za granicę polecimy.---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
o widzę kolejna PM na 01.09 ![]() już mamy tak blisko
|
|
#2549 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i tak najważniejsze jest to że będziecie razem i to będzie wasz czas. My na prawdziwy wyjazd też w grudniu się wybieramy a po ślubie na taki mini
|
||
|
|
|
#2550 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale lubie byc szczera niz slodzic ![]() Cytat:
Cytat:
![]() My niestety nie jedziemy odrazu po slubie nigdzie gdyz nie mamy urlopu to jest jedyny minus tego wszystkiego przez to ze mieszkamy za granica caly urlop wykorzystalismy na pobyt w Polsce przy zalatwianiu slubu i na slub ale w styczniu badz lutym chcemy poleciec na Dominikane Juz tylko 28 dni do 1 wrzesnia aaaaa coraz bardziej stresowac sie zaczynam bo nie mamy prezentow na podziekowania dla rodzicow i nawet niewiem co Goscie powoli sie wykruszaja Ostatnio zabardzo lezalam na sloncu bo u nas upaly (po 34 stopnie) i sie zjaralam na murzyna mam nadzieje ze do slubu bede akurat juz fajnie tak opalona bo mi troche zejdzie Dziewczyny ktore maja winietki jak bedziecie pisac kamerzyste fotografa, dja po imieniu i nazwisku czy normalnie na winetce 'fotograf', itd...
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

czekamy na fotki
jest rewelacyjna i widać talię

trzymam
żeby się suknia znalazła 

masakra już tylko jeden miesiąc i to już niecały
Mam dola jakiegos
będzie dobrze, przed weseliskiem każda z nas to przechodzi.

08.09.2012