Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-12, 11:43   #2551
chwast
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
dziwi mnie, że w niektórych konkursach fotograficznych (i nie tylko) o wygranej decyduje ilość głosów. Wystarczy tylko zaangażować znajomych do kliknięcia i już nagrodę masz w kieszeni. Szkoda, że obecnie o nagrodzie decyduje ilość znajomych, a nie ocena kompetentnego jury.
Dokładnie, najbardziej mnie bawi jak ktoś wysyła wiadomości z linkiem "głosuj, pomóżmy jej wygrać". Nigdy tego nie robię, bo z reguły te linkowane zdjęcie jest po prostu beznadziejne, wiec niby czemu ma wygrać?
Ostatnio wdałam się w dyskusję z taką jedną co mi wysłała prośbę, powiedziałam jej, że widzę lepsze i na nie zagłosuję, jezu jaka afera
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:04   #2552
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
A ja w życiu nie zrozumiem dlaczego nazwiska "Lato" nie możemy odmieniać jak rzeczownika "lato"
Bo dla mnie np Laty czy Lacie brzmi głupio
Czytałam gdzieś, że nazwisko "Lato" odmienia się według takiego schematu jak "Fredro".
No fakt, odmiana nazwiska Lato jest dość specyficzna. Ale zmienić tego za bardzo nie można bez naruszenia i tak już bardzo skomplikowanej zasady odmieniania nazwisk...

Chociaż i tak ciekawsza jest odmiana nazwiska Gołąb
M. Roman Gołąb
D. Romana Gołąba
C. Romanowi Gołąbowi
B. Romana Gołąba
N. Romanem Gołąbem
Mc. Romanie Gołąbie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Rok temu, jak byliśmy rozdzieleni z mężem, bo ja byłam w PL a on w NL, to słyszałam teksty: eee na pewno chleje i cię zdradza. No ja pierniczę , jak można dowartościowywać się na czyjejś złej sytuacji, szczególnie, że ludzie widzieli, jak ja to przeżywam. Gdyby nie wsparcie najbliższej rodziny i to, że miałam w porządku promotorkę, to bym olała bronienie magisterki, spakowała się i pojechała do niego. Najgorsze jest to, że takie chamskie teksty słyszałam od kuzyna . Nie ma to jak rodzina, srał go pies .
Co za ludzie Dobrze, że jednak miałaś fajnych ludzi obok siebie. Głupio byłoby, gdybyś olała bronienie magisterki
Stary 2012-07-12, 12:14   #2553
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
No fakt, odmiana nazwiska Lato jest dość specyficzna. Ale zmienić tego za bardzo nie można bez naruszenia i tak już bardzo skomplikowanej zasady odmieniania nazwisk...

M. Roman Gołąb
D. Romana Gołąba
C. Romanowi Gołąbowi
B. Romana Gołąba
N. Romanem Gołąbem
Mc. Romanie Gołąbie

Ale jazda Szczerze-nigdy nie wpadłabym na taką odmianę tego nazwiska
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:22   #2554
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:

M. Roman Gołąb
D. Romana Gołąba
C. Romanowi Gołąbowi
B. Romana Gołąba
N. Romanem Gołąbem
Mc. Romanie Gołąbie

Co za ludzie Dobrze, że jednak miałaś fajnych ludzi obok siebie. Głupio byłoby, gdybyś olała bronienie magisterki
Za to ze stresu schudłam z 5 kilo i nabawiłam się nerwicy żołądka. Magisterkę obroniłam jakimś cudem i z nerwów jak mi już czytali, że jestem mgr, to się poryczałam. Nie życzę nikomu przymusowej rozłąki.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:26   #2555
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Ale jazda Szczerze-nigdy nie wpadłabym na taką odmianę tego nazwiska
Nie dziwię się, mało intuicyjna jest

Cytat:
Za to ze stresu schudłam z 5 kilo i nabawiłam się nerwicy żołądka. Magisterkę obroniłam jakimś cudem i z nerwów jak mi już czytali, że jestem mgr, to się poryczałam. Nie życzę nikomu przymusowej rozłąki.
Rozumiem to, naprawdę. Dobrze, że jesteś już z TŻ-em
Stary 2012-07-12, 12:27   #2556
megamag
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Klementyna12 Pokaż wiadomość
Rok temu, jak byliśmy rozdzieleni z mężem, bo ja byłam w PL a on w NL, to słyszałam teksty: eee na pewno chleje i cię zdradza. No ja pierniczę , jak można dowartościowywać się na czyjejś złej sytuacji, szczególnie, że ludzie widzieli, jak ja to przeżywam. Gdyby nie wsparcie najbliższej rodziny i to, że miałam w porządku promotorkę, to bym olała bronienie magisterki, spakowała się i pojechała do niego. Najgorsze jest to, że takie chamskie teksty słyszałam od kuzyna . Nie ma to jak rodzina, srał go pies .
Każdy sądzi według siebie, pewnie mu się w głowie nie mieściło, że można nie chlać i nie zdradzać, jak ma się okazję.
megamag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:28   #2557
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Podziwiam rodziny, które tak osobno żyją przez lata. U mojego męża tak było, że jego tato pracował w Niemczech a on z siostrami i mamą byli w PL. W sumie było to, jak oni wszyscy byli mali, no ale jednak. Ja bym chyba całkiem znikła za stresu .

Cytat:
Każdy sądzi według siebie, pewnie mu się w głowie nie mieściło, że można nie chlać i nie zdradzać, jak ma się okazję.
Tak, pewnie, jakby miał okazję (mój kuzyn), to pewnie by to zrobił, skoro takie teksty mi walił. W ogóle on jest z tych, co są ze swoją żoną, bo mają dziecko. Jakby nie było mojego chrzesniaka, to by ich małżeństwo trwało max pół roku. Oboje są dziwni, tacy buce.

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-07-12 o 12:31
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-12, 12:30   #2558
Siomka
Przyczajenie

Ja od długiego już czasu (w latach) nie mogę się nadziwić jednej kwestii:

jak jedni ludzie mogą uzurpować sobie prawo do dyktowania innym jak mają żyć i uważać, że ich poglądy i droga życia są jedynie słuszne???

Nie rozumiem, po stokroć nie rozumiem.

Nie rozumiem wtrącania się w to czy ktoś wyszedł za mąż czy nie, czy jest starą panną/kawalerem (te okreslenia!), powinien już mieć dziecko albo jeszcze nie mieć, w to jak ktoś się ubiera, czy jest gruby czy chudy, czy jest monogamistą czy spotyka się z 10 jednocześnie, czy sypia z facetem czy kobietą, czy uprawia seks dla przyjemności czy dla pieniędzy, czy chce miec potomstwo czy nie chce itp. itd.

Guzik mnie to obchodzi u innych i - po raz kolejny to napiszę - nie rozumiem "naprawiaczy", którzy chcą innym przetłumaczyć, że robią źle bo np. nie chca miec dzieci. Nie chcą to nie chcą. Ja przyjmuję do wiadomości i tyle w tym temacie.
Stary 2012-07-12, 12:30   #2559
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Dokładnie, najbardziej mnie bawi jak ktoś wysyła wiadomości z linkiem "głosuj, pomóżmy jej wygrać". Nigdy tego nie robię, bo z reguły te linkowane zdjęcie jest po prostu beznadziejne, wiec niby czemu ma wygrać?
ja w ogole w tak podsylane linki nie wchodze i zglaszam takie wiadomosci .

Cytat:

pewnie dlatego wydaje sie "ciekawsza", bo chcialoby sie odmieniac jak nazwe ptaka - natomiast ta odmiana sama w sobie mnie nie dziwi.
Stary 2012-07-12, 12:40   #2560
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
Dlatego nie cierpię np. marketów
Ale chciałam napisać o odwrotnej sytuacji. Babka ma dwoje dzieci, jakieś 13-14 lat, chowa się toto samo, dzikie i nieokrzesane, a w mieście się dosłownie maminego płaszcza trzyma co by przyoadkiem się nie zgubić
jak się wyprowadzaliśmy z mojej rodzinnej wiochy, to moja sąsiadka (lat 13) jeszcze przeżywała katusze ze swoją mamunią. Mama znała jej plan zajęć (co w sumie normalne) i w pięć minut po ostatnim dzwonku wychodziła na ulicę i już sprawdzała, czy Marzenka idzie do domu (co już normalne za bardzo nie było). I jak Marzenka się spóźniała kilka minut, to ta kobita wychodziła do grupek dzieci wracających ze szkoły (wszyscy się znaliśmy, bo to wiejska szkoła była) i pytała ich gdzie jest jej Marzenka

Straszne to było. Część dzieciaków po ludzku współczuła dziewczynie, ale część... No, można sobie po prostu wyobrazić, że Marzenka nie miała łatwego życia - ani w szkole, ani w domu

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 13:15   #2561
Mileva_
Zakorzenienie

Cytat:
Oboje są dziwni, tacy buce.
Szczerze? Po opisie jego komentarzy nt Twojego związku, można się tego domyślić, nawet przez internet. Sorry
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 14:20   #2562
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez megamag Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o moje doświadczenia, to w mojej miejscowości zaraz po maturze wzięły śluby i urodziły dzieci głównie dziewczyny, których intelektów nie oceniam za wysoko. Na studia się nie nadawały za bardzo, pracy tam nie ma, więc może rzeczywiście nie było co robić. Nie znaczy to, że nie znam ludzi, którzy mieli dzieci na studiach czy świetnie godzą dziecko z pracą. Sama wzięłam ślub na studiach. Ale takich przypadków jest jednak mniej i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że w mojej miejscowości rozmnożyła się najgłupsza część mieszkańców.
Zdarzają się też przypadki bardzo dobrych uczennic, wręcz kujonek, które na studia nie idą, tylko od razu po maturze ślub i dzieci. I to mnie trochę dziwi.

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:

To teraz usiądź wygodnie
Mirosław Bańko (tak, ten językoznawca) chce żeby się nie odmieniało jego nazwiska Na jego usprawiedliwienie mam to, że słowiańskie nazwiska męskie zakończone na „o” naprawdę dziwnie się odmieniają.
Właśnie miałam o to zapytać. O nazwiska typu Szewczenko, Rzepko, Nowotko.
Dla mnie odmiana tych nazwisk(jeśli założymy że mają się odmieniać) wcale nie jest dziwniejsza od Kusi.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 14:36   #2563
Dosiak
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość

Dla mnie odmiana tych nazwisk(jeśli założymy że mają się odmieniać) wcale nie jest dziwniejsza od Kusi.
Moje nazwisko kończy się właśnie na "nko" i jest nieodmienne. I tak traktuję każde podobne nazwisko.
Dosiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 14:39   #2564
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Odmiana wygląda tak:
M. Henryk Nowotko
D. Henryka Nowotki
C. Henrykowi Nowotce
B. Henryka Nowotkę
N. Henrykiem Nowotką
Mc. Henryku Nowotce

I dla mnie też taka odmiana jest co najmniej dziwna

Cytat:
Napisane przez Dosiak Pokaż wiadomość
Moje nazwisko kończy się właśnie na "nko" i jest nieodmienne. I tak traktuję każde podobne nazwisko.
Bo takie nazwisko jest nieodmienne, jeśli nosi je kobieta. Ale jeśli nosi je mężczyzna, to jest odmienne
Stary 2012-07-12, 14:50   #2565
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Bo takie nazwisko jest nieodmienne, jeśli nosi je kobieta. Ale jeśli nosi je mężczyzna, to jest odmienne
Tu już nie rozumiem czemu, szczerze mówiąc. Albo odmienna albo nieodmienna, dla obu płci, ani w jednej ani w drugiej formie nie brzmi jakoś nieprawidłowo - wg mnie.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 14:54   #2566
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Tu już nie rozumiem czemu, szczerze mówiąc. Albo odmienna albo nieodmienna, dla obu płci, ani w jednej ani w drugiej formie nie brzmi jakoś nieprawidłowo - wg mnie.
Pewnie dlatego, że odmienia się tak, jakby miało na końcu „a”, a nazwiska z „a” na końcu, są odmienne, nawet jeśli nosi je kobieta
Stary 2012-07-12, 14:56   #2567
Dosiak
BAN stały

Cytat:
Tak? Dziwne, bo ani mój tata ani dziadek nigdy nie odmieniali naszego nazwiska.

Cytat:
Też nie rozumiem
Dosiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 14:58   #2568
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Dosiak Pokaż wiadomość
Tak? Dziwne, bo ani mój tata ani dziadek nigdy nie odmieniali naszego nazwiska.
Bo nazwisk zakończonych na „o” wiele osób nie odmienia... Ile razy słyszałam już o „Zbigniewie Ziobro” czy „Tadeuszu Kościuszko”

No a możliwe, że macie jakieś dziwne nieodmienne z jakiegoś powodu, nazwisko, o którym ja w życiu nie słyszałam.
Stary 2012-07-12, 15:22   #2569
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linka_12 Pokaż wiadomość
Jak nie jestem zmęczona to zazwyczaj je olewam i sobie gdzieś staję, ale jak jestem zmęczona całym dniem latania, nogi mnie bolą i mam przed oczami wizję stania przez następne 25min, a wszystkie wolne miejsca siedzące są zajęte przez siatki, to podchodzę do któregoś i mówię "przepraszam". Większość ludzi na początek nie załapuje o co mi chodzi, więc się powtarzam. Jak dalej nie załapią to po prostu zaczynam się gramolić w zwolnionym tempie na to siedzenie. Tu następuje pełny zgrozy okrzyk, że jak tak mogę, że co za młodzież itp., itd., więc zazwyczaj się wtedy pytam, czy siatki też mają bilet, że sobie siedzą? Bo ja mam i mogę pokazać. I to ucina dyskusję.
Dobry tekst.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-12, 16:56   #2570
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
jak się wyprowadzaliśmy z mojej rodzinnej wiochy, to moja sąsiadka (lat 13) jeszcze przeżywała katusze ze swoją mamunią. Mama znała jej plan zajęć (co w sumie normalne) i w pięć minut po ostatnim dzwonku wychodziła na ulicę i już sprawdzała, czy Marzenka idzie do domu (co już normalne za bardzo nie było). I jak Marzenka się spóźniała kilka minut, to ta kobita wychodziła do grupek dzieci wracających ze szkoły (wszyscy się znaliśmy, bo to wiejska szkoła była) i pytała ich gdzie jest jej Marzenka

Straszne to było. Część dzieciaków po ludzku współczuła dziewczynie, ale część... No, można sobie po prostu wyobrazić, że Marzenka nie miała łatwego życia - ani w szkole, ani w domu
Jezu
Ale mamuśka taka nadopiekuńcza, czy taka hetera despotka?

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 17:02   #2571
Asji
Zadomowienie

Cytat:
Jezu
Jedna opcja gorsza od drugiej
Asji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 17:08   #2572
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu
Nadopiekuńcza. Pamiętam że ta Marzena chorowała bardzo jako dziecko, a mama chyba nie wyszła nigdy z etapu chuchania na niemowlę

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 17:15   #2573
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez Asji Pokaż wiadomość
Jedna opcja gorsza od drugiej

Bez kitu chociaż w sumie tu nie ma co się śmiać bo to straszne jest. Chyba bym z domu zwiała przy takiej mamuńci

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Nadopiekuńcza. Pamiętam że ta Marzena chorowała bardzo jako dziecko, a mama chyba nie wyszła nigdy z etapu chuchania na niemowlę

Mam taki przypadek w rodzinie. Z dziecka kalekę zrobili, z ręką na sercu taki fajny dzieciak (i to mówię jako alergiczka na dzieci), nie mogę przeżyć

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-12, 18:52   #2574
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
Mnie wnerwiają biegające i drące ryja dzieci w marketach . Wczoraj poszliśmy do sklepu, bo miał nasz kolega z Polski nas odwiedzić. Chodzimy sobie w trójkę po sklepie a tu nagle dzieci gdzieś około 10 lat (chyba rodzeństwo) biegały między pułkami i się darły. Oczywiście mamuśka nic. Ja sobie nie pozwolę na coś takiego, bo dziecko trzeba uczyć zachowywania się w miejscach publicznych od samego początku .

Co mnie dziwi... jak rodzice mają maleńkie dziecko i wychowują je w totalnej ciszy. Wiecie... dziecko śpi, to ściszony albo wyłączony tv, chodzą na paluszkach i mówią szeptem. Potem marudzą, że im dziecko płacze i nie umieją go uspokoić, bo za oknem przejedzie samochód albo ktoś robi remont . Dużo osób się nam dziwi, że my mamy normalnie włączony telewizor a nawet kibicowaliśmy dość głośno, jak mała spała. Oczywiście mała miała to w nosie i chrapała w najlepsze. Skutek mamy taki, że jak idziemy po zakupy czy musimy coś załatwić na mieście, to ona przesypia całą wyprawę. Jak takim ludziom mówimy, że lepiej dziecko przyzwyczajać do normalnych odgłosów życia w domu, to "no tak tak tak" a robią swoje.
Ostatnio 2 dzieci grało sobie piłką w markecie...

Tak, też myślałam o tej ciszy w domu

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3524729 6]
Tu jak wszędzie skrajności nie są dobre. Ja z jeden strony staram się szanować potrzebę ciszy - sama nie lubię jak ktoś hałasuje kiedy próbuję spać. Nie znoszę, kiedy ktoś dosłownie się drze z jednego pokoju do drugiego, kiedy w trzecim ktoś śpi (nie ważne czy dziecko czy dorosły) - a znam takie przypadki i wtedy słyszę komentarz "no co, niech się przyzwyczaja..." No ja się przez ponad ćwierć wieku nie przyzwyczaiłam Ale też śmieszne jest, że np moja córa mogła spać jak muzyka grała, albo wiertarka sąsiada jej nie przeszkadzała... a już jak ja czytałam gazetę trzy metry od niej to przewracaniem kartek mogłam ją obudzić [/QUOTE]

Ja miałam problemy ze spaniem. 2 zmiana ujdzie. Z rankami i nockami gorzej.

Jak jest ciepło, pod oknami jedni sąsiedzi imprezują, za nimi drudzy, trochę dalej sklep sąsiada, dzieci. Ktoś a to jeździ, a to przechodzi pod oknami. Śpię pod oknem. Nie zamknę go w upał, dlatego do części hałasów się przyzwyczaiłam. Wmawiałam sobie, że nie mam na to wpływu (bo nie pójdę do sąsiadów prosić o ciszę pod oknami o 14 po południu- swoją drogą, ta sąsiadka nie mów, a drze się ciągle na psa).

Kiedyś za cholerę nie zasnęłam W mieszkaniu muszę mieć zamknięte drzwi do pokoju z TV. Nawet jak zasnę, a ktoś je otworzy, to się budzę.

Nie zasnę przy chrapaniu, zgrzytaniu. Poszłabym spać do samochodu, albo na ogródek

Zresztą, ja w ogóle nie lubię hałasu.
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 19:25   #2575
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez el_vestido_rojo Pokaż wiadomość
Ja widziałam. Niejednokrotnie.

Co do kwestii "zarostu" dziwią, i nie ukrywam,że bawią mnie kobiety,które mając wąsik, golą go zwykła maszynką
A są takie?
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 19:52   #2576
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
A są takie?
hmmm, dobrze że nie mam problemu z wąsikiem. Ale rosną mi tzw. pekaesy pejsy znaczy się mam krótkie włoski i mi tak jakoś dziwnie fryzjerka zaczęła ścinać, że układa się pekaes. ale nawet fajne są, można je fantazyjnie ułożyć
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 20:10   #2577
Asji
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Jak jest ciepło, pod oknami jedni sąsiedzi imprezują, za nimi drudzy, trochę dalej sklep sąsiada, dzieci. Ktoś a to jeździ, a to przechodzi pod oknami. Śpię pod oknem. Nie zamknę go w upał, dlatego do części hałasów się przyzwyczaiłam. Wmawiałam sobie, że nie mam na to wpływu (bo nie pójdę do sąsiadów prosić o ciszę pod oknami o 14 po południu- swoją drogą, ta sąsiadka nie mów, a drze się ciągle na psa).

Kiedyś za cholerę nie zasnęłam W mieszkaniu muszę mieć zamknięte drzwi do pokoju z TV. Nawet jak zasnę, a ktoś je otworzy, to się budzę.

Nie zasnę przy chrapaniu, zgrzytaniu. Poszłabym spać do samochodu, albo na ogródek
Też muszę mieć idealną ciszę by zasnąć. Nie myślałaś o tym żeby sobie zatyczki do uszu kupić?
Asji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 20:14   #2578
WhiteCherry
Zakorzenienie

ja też muszę mieć cisze no, ewentualnie świerszcze mogą mi grać za oknem
przy jakimś większym hałasie usnę jedynie wtedy, kiedy jestem bardzo,bardzo,bardzo zmęczona (czyli np. podczas nużącej nauki w środku nocy, gdy gra mi muzyka ) albo gdy jestem wstawiona

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2012-07-12 o 20:15
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 20:18   #2579
Chatul
ma zielone pojęcie

Ja też potrzebuję ciszy A stoperów nie chcę używać, bo raz, że używanie ich dzień w dzień, a raczej noc w noc, nie byłoby pewnie zbyt zdrowe, a dwa, że rano chcę słyszeć budzik
Stary 2012-07-12, 20:31   #2580
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też potrzebuję ciszy A stoperów nie chcę używać, bo raz, że używanie ich dzień w dzień, a raczej noc w noc, nie byłoby pewnie zbyt zdrowe, a dwa, że rano chcę słyszeć budzik
A dlaczego niezdrowe?

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości