|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Witajcie
![]() Brałam udział kiedys w któreś tam części wątku ;d Potem próbowałam się jakoś wczuć w towarzystwo i mi nie wyszło. Chcialabym spróbować od nowa. Dieta 1000kcal jest dla mnie opytmalna. Na innych zamiast chudnąć- tyje ponieważ jem bardzo dużo ;d Do wakacji zostało mało czasu, a ja mam troszke balastu do zrzucenia. Od jutra startuje. Mam nadzieje, że to nie będzie nie wypał ![]() Pozdrawiam ![]()
#2552 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Hej dziewczynki
![]() ![]() Na urodzinkach było fajnie, ale zdjęć nie mam jak mi brat zrobił to wyglądałam na nich jak prosiak aż Tż ze mnie lał i je skasowałam ![]() ![]() Wczoraj rano to czułam sie strasznie w głowie mi sie tak kreciło teściowa mnie ratowała kawą, witaminami jak mi przeszło to znowu mnie tak muliło, że w zasadzie obiadu nie zjadłam dopiero później jak było lepiej to coś przekąsiłam. Dzisiaj mam wolne to musze posprzątać i sie uczyć, bo jutro 2 koła mam. Do tego dzisiaj wyłączyli nam tv ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Zakorzenienie
|
Pierwsza propozycja:
pierś z kurczaka pieczywo razowe żółty ser pomidor i sałata lub: pierś z kurczaka ryż brązowy sałata warzywna z oliwą z oliwek trzecia propozycja: dwie kromki pełnoziarnistego chleba mieso z kurczaka dowolne warzywa ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Uf...śniadanie zjadłam, poleciałam na uczelnie, napisałam koło, oddałam pracę zaliczeniową, potem poleciałam załatwić sobie praktyki i wróciłam do domku na II śń ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2554 |
Zadomowienie
|
cześć pięknoty
![]() Ja tylko na chwilkę,czytam Was na bieżąco,ale nie mam czasu odpisywać. Pa,pa do później
Dziś się biorę za dietę,bo ostatnio same wpadki:pizza,lody włoskie itp. Zooska Nie wiem co Ci poradzić na kanapkowy problem,bo mam ten sam ![]() ![]() Dobrze,że ciepło na dworze i słoneczko świeci ![]()
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() Kupiłam sobie jegginsy szare w Lidlu ( Mureczko takie same jak bodajże 2 lata temu kupiłyśmy te niebieskie dżinsowe ![]() ![]() później pojechałam z mamą i też sobie kupiła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pipson takie słowa od ukochanego motywują najbardziej ![]() ![]() ![]() ![]() Angelhorse witamy ponownie ![]() ![]()
#2556 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() U mnie z dietą do bani ![]() A w niedziele rano już było pół kilo mniej na wadze!! Dzisiaj powtórka jedzenia bo właśnie wpierdzieliłam znowu to samo co wczoraj (zostało sporo z wczoraj). Ahhh mam siebie dość ![]() Wczoraj mieliśmy gości więc narobiłam mase żarcia. No i większość została na dzisiejszy obiad. Jeszcze mam żurek z jajkiem ale to później zjem ![]() Ehhhh kiedy ja się ogarnę wreszcie ![]() ![]() Byłam dziś na kursie i normalnie zasypiałam.... taka niewyspana dziś jestem że masakra. Od następnego poniedziałku zaczynam drugi moduł kursu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ponoć teraz to jest prosta i przyjemna gramatyka ale na 5 i 6 module jest prawdziwy hardcore. Już się boję.... U mnie zimno ![]() ![]() ![]()
#2557 |
Wtajemniczenie
|
Chciałam zameldować, że wczoraj zakończyłam wyzwanie przysiadowe i 250 przysiadów zrobiłam
![]() ![]() Generalnie być mnie tu nie powinno bo mam "niedoczas" we wszystkich obowiązkach ale nałóg wizażowy wygrywa i podczytuje sobie w ramach odpoczynku ![]()
#2558 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak tam efekty przysiadów?
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2560 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() madziu też byłam dziś w lidlu i chciałam kupić sobie jakieś jegginsy, ale takie dziwne te rozmiary były 38 w udach by mi wisiały a 36 w pasie nie weszły no i w końcu żadnych nie wzięłam ![]() ![]() monia mi też trudno jakoś się zmobilizować, teraz w weekend wpadła pizza i już mam myśli 'jedna kanapka więcej nie zaszkodzi' ![]() margot gratuluje ukończenia przysiadów ![]() ![]() cindy no dziwne uczucie bo ja to zawsze cały dzień w książkach siedziałam a teraz nie wiem co robić ![]() ![]()
#2561 |
Zakorzenienie
|
angelhorse, witamy z powrotem
![]() coctailsberry, u mnie tak samo, nie maleje waga. Musimy się bardziej postarać ![]() zooska, Ty jak zwykle zabiegana. Fajny obiadek ![]() Likeawomen, daj później znać co tam u Ciebie i jak dajesz radę? ![]() meedzik, to zakupy się udały jak jegginsy kupiłaś fajne ![]() moniś, to u Ciebie tak jak i u mnie. Zawaliłyśmy na całej linii, ale to nic. Trzeba się nie poddawać! Dasz radę z niemieckim, na pewno! ![]() margot, brawo za zakończenie wyzwania przysiadowego, pokaż zdjęcia! Ja dziś zaczęłam ![]() ![]() murka, nie jesteś sama, ja też zawaliłam ![]() ![]()
#2562 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- zooska, dzieki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Monia kochana wykończysz te zapasy i będziesz z głowy miała
![]() ![]() ![]() Super, że na kursie tak dobrze Ci idzie ![]() ![]() ![]() Mureczko ja z tych niebieskich zadowolona jestem tyle, że mam rozmiar XS i są trochę krótkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cindy mój mi to powiedział tak bardziej pół żartem, ale ja sobie wzięłam do siebie i dobrze, bo inaczej to pewnie nigdy bym nie schudła, a pewnie jeszcze bardziej przytyła ![]() ![]() ![]()
#2564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() No wiadomo, że pół żartem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2565 |
Zadomowienie
|
Jestem po 20min z Mel, od razu lepiej się czuję
![]() ![]() madziu tyle że ja nie chcę tych szarych właśnie bo potrzebuję czegoś mocniejszego co by imitowało dżins, bo takie legginsy to już mam ![]() ![]()
#2566 |
Zakorzenienie
|
A ja na dzisiaj tylko 10 min hh, 8minabs i 50 przysiadów(podjęłam wyzwanie zobaczymy na jak długo).
A menu wygląda tak: ś- płatki z mlekiem 2ś- kawa, 2 cukierki 0- 6 pierogów z jagodami z jogobellą p- wafel ryżowy, jabłko k- bedzie jajecznica z szynką i pomidorem do tego ciemna bułka |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zadomowienie
|
U mnie dziś:
-2 kromki grahama z serkiem,ogórkiem i pomidorem
-125g.twarogu z łyżeczką dżemu z porzeczki -jabłko-gołąbek (kapusta,mięsko z indyka,sos pomidorowy bez zagęszczania) -sałatka (sałata,trochę groszku,pomidor,plaster ananasa z 2łyz.jogurtu nat.) Z ćwiczeń:-30 brzuszków -2 godz.spacer ![]() -250 ścisków Przysiady odpuszczam,bo mi akurat po nich uda się rozrastają ![]()
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Cindy aa zapomniałam Ci napisać wcześniej, podziwiam Cię za to bieganie
![]() ![]() ![]() ![]() Mureczko ahaa chyba, że tak ![]() ![]() ![]() ![]()
#2569 |
Zadomowienie
|
ja juz po bieganiu
![]() jak na mnie to niezle, obieglam raz Blonia, wyszlo mi ok 20 minut, bylam mega zmeczona pod koniec, ale nie odpuscilam ![]() ![]() Cindy, a ile Ty biegasz? w sensie po ile min, jakie dystanse ![]() jutro wstanez rana i walne dwa razy Blonia, a co ![]()
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
Pipson
![]() ![]() u mnie dziś 30 min hula hop i 1,5 godziny szybkiego spaceru do Czech ![]() wrzuciłam trzy fotki do albumu z wczorajszego spacerku ![]()
#2571 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wlasnie sie zaczyna w Tv perfekcyjna Pani Domu, matko, jak te kobiety sie nie wstydza z takim syfem do tv zglaszac...
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | ||||||
Wtajemniczenie
|
I ja d... sprzed kompa ruszyłam i 2 godzinki spacerku zaliczone
![]() ![]() Później wieczór z Fredrą zaliczyłam i już rozweselona na maksa 3xtifoczki, Mel B na pośladki, Tiffany bikini ![]() ![]() Dieta ok choć dziś "ubogo w wartości odżywcze" bo resztki z lodówki były ale od jutra i dietetycznie i zdrowo bo uzupełniłam zapasy świeżych rzeczy ![]() makaron szczerze to po dniu ostatnim dziś zakwasy pamiątkowe mam pod dupką i z tyłu ud ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiedziałam, że masz pieska, fajnie teraz przy takiej pogodzie spacerować/biegać/bawić się na powietrzu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jajecznica mi się podoba ![]() ![]() Cytat:
![]() Moje uda to już bez szans by grubsze były ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2573 |
Zadomowienie
|
margot, no, ale teraz czuje ze mi nogi do d. wlaza
![]() ![]() z dieta dzis znow za duzo. jak siedze po nocy i wkuwam, to nie mysle i mimochodem lece do lodowki... jutro poucze sie w ciagu dnia i pojde spac maks o 23, postanowione ![]() ![]()
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Monia, gramatyka niemiecka jest faktycznie okropna ![]() Ja przez ostatnie cztery dni jadlam tak okropnie, ze az wstyd. Smazone, tluste i slodkie. Ogarniam sie, bo pol kilograma mi przybylo, musze sie wrzucic na dobre tory z jedzeniem. I trening obowiazkowo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | ||||
Zakorzenienie
|
LikeAW Ja mam tak z tymi kanapkami jak za często je jem, np. raz dziennie po kanapce, to potem się przerzuca na 3 kanapki na dzień
![]() No to co... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Monia Ty to musisz już płynnie po niemiecku mówić ![]() ![]() A co do diety- brać się do roboty i nie marudzić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2576 | ||
Zakorzenienie
|
Pipson Brawo za bieganie
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Nadrobiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chciałam sobie kupić te jegginsy, co Meeedzik pokazywała, ale kurde...żal mi 30zł ![]() ![]() ![]() ![]() Z dietką o dziwo dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- No nie...znowu jak ja jestem to nikogo nie ma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Jeżeli ktoś się wybiera na zakupy "urodowe" dezodoranty, mleczka do ciała itp. To z carrefour jest super oferta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Na sniadanie dzisiaj mam obiad ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2577 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem duchem
![]() ![]()
#2578 |
Zadomowienie
|
Margot Oj na pewno są efekty! Ja robię mniej przysiadów i TŻ mi mówi, że widzi róznicę
![]() ![]() Zośka Fajny pomysł z tą marchewką i dipem ![]() ![]() Oooo, do Holandii? Do pracy? ![]() Miałam ostatnio małe zawirowanie, ze starej pracy do nowej odrazu szłam, nie było czasu na nic. Dzisiaj mam @, ale spróbuję coś poćwiczyć, przyszła mi agrafka w końcu ![]()
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
No to się udzielaj a nie
![]() ![]() ![]() ![]() Makaron Mam koleżankę w Holandii, mam wolne na majówkę i urodziny za tydzień= jadę na urodzinowa majówke do Holandii^^ Tak ooo sobie...odłożyłam kasę, odkładałam w sumie od października ![]() ![]()
#2580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.