|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Magdalenka, jak nie lubisz kawy, to spróbuj Yerba mate, super pobudza, ja ostatnio się nią posiłkuję i piję mniej kawy (1 dziennie albo wcale), a nie jestem senna
|
|
|
|
#2552 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ostatnio jestem w takiej desperacji, że piję redbulle
![]() ale kopa porządnego daje ![]() rzekłabym nawet, że to redbull napisał za mnie pracę magisterską
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wypiłam kiedyś tylko łyka. Niesmaczne w ogóle i sama chemia
|
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idziemy z Tż na drinola
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
wenedka Miłego drinkowania
|
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym się kłóciła, bo to nieprawda i MUSZĄ Ci sprzedać po cenie z metki. A jak nie to poproszę z kierownikiem. Kiedyś miałam taką sytuację w Zarze i poprosiłam o rozmowę z kimś starszym stażem i kupiłam spodnie z nowej kolekcji za 49zł. A dziewczyna za mną miała dokładnie te same spodnie i zapłaciła prawie 300zł
|
|
#2559 | ||
|
Winter is coming
|
Cytat:
Cytat:
Ale upał dziś. Dobrze, że w robocie mam chłodno to tak tego nie odczułam. Zaraz lecę pod prysznic. Chociaż w sumie mi nie przeszkadza, lubię ciepło i lubię prysznice ![]() Jeszcze tylko jutro do pracy i urlop
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
I czy mam tu stać do zamknięcia sklepu, czy może wolą zachować się zgodnie z prawem i sprzedać mi tę koszulkę. |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2563 |
|
Wtajemniczenie
|
ojj uwierz mi też nie smakują, ale piłam gorsze rzeczy już
|
|
#2564 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
- powinno pomóc
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wnikam
To nawet nie chodzi o wykłócać. Ot, takie Twoje prawo i tyle, oni doskonale o tym wiedzą i nie powinni nawet dyskutować z Tobą, tylko kasjerka z uśmiechem powinna skasować na niższą kwotę i tyle. Ale musieliby trochę klasy mieć i starać się o klienta, a sieciówkom to mało zależy :/ |
|
|
|
#2566 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Dziękuję, za wyrażenie opinii na temat mojej sukni Postaram się ją przymierzyć. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wierzę, że są orkiestry, które potrafią zrobić coś takiego w dobrym stylu, jednak ja jestem uprzedzona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mgr obronione w terminie na 5 i żyje... ![]() (tak, tak, wiem jakie to nie zdrowe )
|
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Kate Noir, o co chodzi z tymi stopami i ślubem?
![]() Że mężulek będzie grzał? ![]() Ja się cieszę, bo mój TŻ to tak mega grzeje, że hej! Ciepłe stópki mam w 5 minut przy nim. Bo ogólnie to nieraz mam takie jak trupek
|
|
|
|
#2569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2570 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
Cytat:
Wiele z Was pisze, ze albo ma juz swoje mieszkania, albo ma na nie perspektywe, a my jestesmy w ciezkiej sytuacji i strasznie mi z tym momentami trudno. Rodzice TZta nam raczej nie pomogą, moja mama jest sama i tez nie. TZ pracuje w panstwówce ma bardzo fajną prace, ale zarabia 1800, plusem jest to, ze w sierpniu bedzie sie starał o podwyzke, bo mam nadzieje dostane juz teraz umowe na stałe, czesto tez trafiają mu sie jakies dodatkowe bonusy pieniezne, 13-sta pensja, dodatki itepe, ja na razie zarabiam 1500, ale mam nadzieje ze firma zacznie działac i z czasem bedzie coraz lepiej, ale na razie mielibysmy zdolnosc kredytową w granicach 180tys, a marzy nam sie dom pod krakowem - konkretnie w okolicach Skawiny, a to są kwoty dwa razy wyzsze, wiec nie wiem co zrobimy... mam nadzieje, ze bedziemy mogli na razie mieszkac u rodziców TZta i odkładać...Cytat:
osiedle tuż za prądnikiem białym![]() Cytat:
w hucie - super! na dębnikach - tez cudnie w samym centrum tez - bomba lokalizacyjnie omineło mnie tylko południe na razie
|
||||
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przysiędze powinno być: ... i będę ci nocami grzał stopy, nie zależnie od pogody!
|
|
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
Konkretnie okolice Wieliczki Ale na wsi ![]() Huta - super? Gryzie mi się to, mój wujek mieszka przy placu Centalnym, koszmarek.
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I że będę Twoim kaloryferem do końca życia ![]() Odnośnie mieszkania w Krakowie, to ja całe zycie mieszkalam w Hucie, teraz też tu mieszkam i sobie chwalę Fajna okolica, zielono, jest gdzie pojeździć na rowerze, iść na spacer z psem, dla dzieci też fajnie, blisko plac (tomex), gdzie kupuję warzywa, owoce, mięso, wędliny, wszędzie sklepy, blisko do mamy i do brata
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Ale piszecie
Znowu drinkujemy Dziś byliśmy na Helu i patrzyliśmy jak karmili foczki Jakie one słodkie http://www.youtube.com/watch?v=2FQjz...ature=youtu.be |
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś tak tam hmm...mało wesoło? nie wiem jak to powiedzieć ![]() ja tez już w kilku miejscach w Krakowie mieszkałam i każde ma swoje plusy i minusy
|
|
|
#2576 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pisałam swego czasu artykuł o NH i troche sie o niej dowiedziałam - dla mnie to jest wspaniałe, pełne klimatu miejsce.Cytat:
![]() 11 miesiecy, 11 dni do ślubu
"A ja bez ciebie jak wiadro bez wody, jak śliwka bez pestki, bez poręczy schody" Edytowane przez Verunka Czas edycji: 2013-06-19 o 20:20 |
||
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z kolei nie chciałabym w Bronowicach mieszkać Nie wiem czemu, nie lubię tam nawet jeździć za bardzo
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Widzę, grube tematy znów. Ostatnio wyjątkowo ciekawie się tu zrobiło. ![]() W pracy mały sajgon i wariacji - jak któregoś dnia własnoręcznie nie uduszę mojego Dyra, to normalnie będzie cud! Mam gościa powyżej uszu!!! Dzisiaj to już przeszedł samego siebie, że miałam ochotę wstać i wyjść. Ciekawe teraz tylko jak moje 'postawienie się' (żeby nie było, wszystko grzecznie i uważam, że prawidłowo) będzie oddziaływać na fakt, że niedługo kończy mi się umowa. ![]() Po pracy kilka spraw do załatwienia, dopiero zjedliśmy obiad i mamy chwilę na odsapnięcie. Obawiam się, że na więcej mnie dzisiaj nie stać.
|
|
#2580 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hhaha Tycikata uwielbiam Cię jesteś lekiem na całe zło ![]() Cytat:
to śmierdzi strasznie Tz lubi i jak to cholerstwo otwiera w aucie - cuchnie, aż mnie zzbiera na.... no na wiecie co Ja drinkuje z książkami ![]() AAAAAAaaaaaaa zazdroszczę!!!! Udanego urlopu życzę wypoczywajcie z Tztem na maksa !!! ![]() Cytat:
Pamiętaj, że we dwójke jest wszystko łatwiejsze i wszystko ma sens w życiu na pewno Wam się ułoży i może nie od razu, ale za jakiś czas, gdy już będziecie strarsi uda Wam się wybudowac wymarzony dom - tak jak moim rodzicom Będę 3mać za to kciuki, tylko najważneijsze nie załamywać się, a w chwilach zwątpienia się wspieraać szanujecie się i kochacie, a to jest najważniejsze a reszta się jakoś ułoży, bo widzę że Ci na tym bardzo zależy i firma lepiej będzie prosperować - zobaczysz masz świetne pomysły, więc co do tego wątpliwości nie mam! Także główka do góry mała Ja dziś włączyłam pozytywne myślenie, ale po całym dn. wystąpił jakiś bład, bo nastały wątpliwości muszę uskutecznić z kimś rozzmowę o sensie życia, coby naładować się pozytywniejszą energią - mamooooo nadchodzę! czyli wieczorne rozmowy z mamą cd.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

i że mogę zrobić od razu zwrot jeśli nie chcę tej koszulki... i zrezygnowałam z niej ale zaś ceregiele ze zwrotem kasy, zastępczym paragonem trzeba czekać bo im transakcje nie spłynęły jeszcze itd.. eh. nie lubię takich sytuacji i szkoda bo gdyby koszulka kosztowała tak jak pisze na metce to by tż miał fajną ale aż taka piękna i cudowna nie była żeby kupować drożej.. i niby jest prawo że muszą sprzedać po cenie wystawionej a i tak nie można nic zrobić bo oni powiedzą że albo bierzesz drożej albo w ogóle i tyle jest z tego...
Postaram się ją przymierzyć. 

wytłumaczcie mi dlaczego kurierzy są tacy beznadziejni? dzwonił do mnie o 10 że już zaraz przywiezie mi paczkę i żebym wyszła przed dom do niego
Znowu drinkujemy