|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2551 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 44
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
witajcie melduje sie i ja z samego rana
powoli dobija mnie sza³ mikolajowy ... to juz w piatek a ja nie mam polowy prezentow
|
|
|
|
|
#2552 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Pytasz
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Witaj witaj Jasne ,¿e pomo¿emy.Napisz co¶ o sobie,¿eby¶my Ciê mog³y lepiej poznaæ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny zawzie³am siê na maxa.Od wczoraj stepper i 2 zestawy mel raz za razem.Dzisiaj tez stepper 23 minuty,mel nogi i po¶ladki.Zaraz potancuje z 10 minut i lece do mista po kasiorkê
|
|
|
|
|
|
#2553 |
|
Raczkowanie
|
Ali spokojnie kobietko nie szalej bo kompleksow sie nabawie przy Tobie
jak wam dzien mija kobietki bo mi pracowicie od rana sprzatam piore a teraz czas na prosowanie milego dnia |
|
|
|
|
#2554 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale sie dzis ob³owi³am!Kupi³am sobie czadowe kozaki na platformie 2cm i szpilce 10 cm![]() z grubym korzuchem i do kolan z klamra![]() o kapcie ciep³e:Pbêde mia³a do sukienek:P a i na rurki nawlec jak znalaz³:P Pomysl Paula,ze jeszcze w tym roku wygl±da³am jak kulka t³uszczu i o takich butach nie myslalam,bo bym obcasy po³ama³a :P
|
|
|
|
|
|
#2555 |
|
Raczkowanie
|
haa to zakupy udane
szpileczki sexi uwielbiam tak w ogole to w jakim czasie schudlas? |
|
|
|
|
#2556 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nie umiem chodzic na obcasach,ale te sa na platformie i bardzo wygodne---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- No a w ogóle dosta³am dzisiaj okres ![]() ![]() Mam równo co 36 dni No i wiesz jak± mia³am my¶l przed chwil±?Pomy¶la³am,¿e skoro mam okres to bêdê tylko na stepperku dreptac,a za chwile w³±czy³± siê moja buntownicza strona i pomy¶la³am O nie!!!Tampon i jadê z koksem!¯adnych wymówek i lito¶ci.Od tego siê zaczyna.Tak¿e idê æwiczyæ,bo o 16 zejdê ogieñ robiæ![]() Na obiadek zjad³am cycka smazonego z pieczarkami a po po³udniu mandarynke pozar³am i teraz tyle co obiad.Jesli sie uda to ok 16 zjem jab³ko i tyle mojego jedzenia do jutra:P wykoncze te kg raz a porz±dnie |
|
|
|
|
|
#2557 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Cytat:
W³a¶nie z tym VN tak jest- niby nuty wymarzone, ale co¶ nie gra ![]() Mówi±c o paluszkach z sephory masz mo¿e na my¶li m in ten? Ma moje idealne nuty!!!!! ![]() Cytat:
|
|
|
#2558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak ja sie wzie³am w garsc to ty tymbardziej![]() Czy widzia³yscie ta zar±bist± wage w biedronce?????????Wa¿y,ro bi pomiary tkANKI t³uszczowej,kostnej,ile wody ile czort wie jeszcze czego.Mozna tam wpisywac cuda niewidy.40 z³!!!!Kupilabym prawie,ale chwile wczesniej 105 z³ straci³am w obuwniczym i tak nie chcia³am,zeby jacek by³ niezadowolony,¿e szastam kas± i nie wzie³am,ale dzisiaj mu wspomne,ze na miko³aja bym chciala skromn± wagê za 40 z³.Buty schowa³am w szafe,przykry³am ciuchami Wyciagne w odpowiednim momencie i jak sie zapyta skad to machne reka i powiem"³eee ju¿ dawno je mam!nie widzia³e¶??" :brz ydal:![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Zaliczy³am 20 minut steppera,10 minut mel Nogi,10 minut mel po¶ladeczki,oraz 20 minut szybkiego tañca wygibañca ![]() Na kolana i biæ pok³ony ![]() :hahaha :![]() :dzieku je: ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- znalazlam trening na plecy i klatke z mel b bede robic.Jezu boli od samego patrzenia Edytowane przez Lady Ali Czas edycji: 2013-12-03 o 18:57 |
|
|
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fatalnie siê z tym czujê. Od jutra OBIECUJÊ poprawê Nie widzia³am tej wagi i jutro lecê zobaczyæ! Hahaha agentka z Ciebie
|
|
|
#2560 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Tak poza tym to mam dzisiaj dzieñ paszteta :/ nowy podk³ad nie spisuje siê najlepiej, a przetestowa³am ju¿ tyyyyle i nie moge znale¼æ ¿adnego odpowiedniego dla siebie
|
|
#2562 |
|
Rozeznanie
|
umówi³am siê na pi±tek z kuzynk± mojego ma³¿onka.Muszê w takim razie zrobiæ paczkê jej córci.Dobrze,ze w czwartek targ jest
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Ja siê przyznam,¿e nie u¿ywam ¿adnych podk³±dów ani pudrów.Czasem jakis krem ale zaznaczam-czasem.Moj makijaz sklada sie z pomalowanych powiek,rzês oraz kredk± objade pod okiem.No i b³yszczyk good bay apetite:P |
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale podk³ad to dla mnie podstawowa kwestia, tym bardziej jestem smutna, ¿e ci±gle nie mogê sobie nic dobraæ. Niby cerê mam mieszan± w kierunku t³ustej, a ten który mam teraz podkre¶la mi suche skórki
|
|
|
#2564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2566 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Ali ty to masz Powera!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
![]() ![]() Ja zaliczy³am 40 minut skalpela .....o³ je Dietowo ok. na kolacje by³a sa³atka z sa³aty pomidora cebulki i jajka i dwie kromki chrupkiego pieczywa |
|
|
|
|
#2567 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2568 |
|
Rozeznanie
|
dobrej nocy babolki
|
|
|
|
|
#2569 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
Cytat:
no niema³o tego, choæ mój makija¿ jest zawsze subtelny(w moim mniemaniu).Kiedy¶ nie stosowa³am ani ró¿u ano bronzera i powiem, ze równica jest kolosalna, pieknie wysmukla twarz, zaznacza ko¶ci policzkowe, polecam. A w temacie, wczoraj ma³o jad³am bo mia³am szalony dzieñ, ale mam ju¿ film ze ¶lubu i w czwartek powinnam miec zdjêcia super
Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2013-12-04 o 08:08 |
|
|
|
|
|
#2570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaraz zabieram siê za æwiczenia. Mam takie zakwasy po mel b jakbym nigdy nie æwiczy³a Do tego okres leje siê ze mnie dos³owonie jakby kto¶ zapomnia³ zakrêciæ kurek.Ale nie dam siê.Ju¿ dzisiaj próbowa³±m szukaæ³agodniejszych cwiczen,ale nie!Bêdzie hardcor.
|
|
|
|
|
|
#2571 |
|
Rozeznanie
|
æwiczenia zrobi³am-20 min stepperku i mel po¶ladki i nó¿ki.Teraz pojdê do sklepu po nó¿kach.Nie chce jechac samochodem,bo kilkanascie minut temu mia³am totalnie zamroczenie.Prawie nie widzia³am.Same wielkie plamy i mroczki.Kiedy¶ ju¿ te¿ mia³am to
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Raczkowanie
|
Cze¶æ Kochane
po ¶niadanku:2 kromki z serkiem 2:jogurt Poæwiczy³am 15 minut nogi , wieczorem skalpel Co u Was ?????? Ali ale dajesz czadu ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Dziewczyny ma mo¿e która¶ jaki¶ fajny przepis na ciasteczka ¶wi±teczne tylko wiecie takie "dietetyczne" :br zydal:![]() : brzydal:---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Martynka mo¿esz wys³aæ mi linka do twojego bloga bo co¶ znale¼æ go nie mogê ![]() :p rosi:![]() :prosi :![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Rozeznanie
|
dobry wieczór
zabieram siê za chwilkê za æwiczenia Na szczê¶cie brzuch ani nic nie boli.Czyli @ nie jest a¿ taka z³a,pozatym,¿e siê leje,no ale jak ja to mówie"Dobrze,¿e jest"
|
|
|
|
|
#2575 |
|
Raczkowanie
|
Robi± siê ciasteczka dietetyczne z p³atków owsianych ....zobaczymy co z tego wyjdzie
![]() :brzyda l:![]() Æwiczenia jak dzieciaczki pójd± spaæ |
|
|
|
|
#2576 |
|
Rozeznanie
|
KAsiu natchne³a¶ mnie na robienie ciastek:P tylko jak to zrobic bez jedzenia?:P
Chcê wam powiedzieæ,¿e jestem dumna z siebie ,bo zesz³am na dó³ do kuchni zrobiæ mlodzie¿y kolacje,i napatoczy³am siê na 2 pyszne,pachn±ce p±czusie w polewie lukrowej.Zacze³am siê tak ¶liniæ i w g³owie 100 my¶li"a moze by tak kawa³eczek uszczkn±æ??Za chwile druga "a co siê bêdziesz patyczkowac i rozdrabniac??Zjedz odrazu 2 i bêdzie problem z g³owy" Bo¿e drogi uciek³am na góre.A tam sobie my¶le,ze mi sie juz nie chce robiæ mel b nog ani po¶ladkow.Ale sobie my¶le"o nie!!!!W sobote spotkanie klasowe.Chcesz siê z³amaæ?Do roboty."No i tym sposbem jestem po mojej serii æwiczeñ-20 min stepper i 20 minut z Mel B.Zaraz sobie chwilkê potañcujê:P plecy mnie ca³e i nogi w udach,pachwinach tak napierdzielaj±,¿e za przeproszeniem na kibelku nie mogê usi±¶æ bez bolu;/ Ca³e cia³o mnie generalnie boli.Ale nie dam siê!!!!!!No i przed po³udniem spacerek mia³am dosc d³ugi:P A teraz popoijam herbate na spalanie t³uszczu:P |
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam oba kosmetyki i kurczê, jako¶ nie jestem przekonana, ¿e dobrze to robiê.Co wiêcej lubiê siê malowaæ, ale szkoda mi na to czasu. Powtórzê moje pytanie do Ciebie Madziu- czy te paluszki z Sephory to takie co¶? Dietowo nie by³o ¼le
|
|
|
#2578 |
|
Raczkowanie
|
ALI kochana co Ty pijesz za herbatki cudowne zdrad¼
![]() :pros i:![]() Ponad 40 minut æwiczeñ za mn± Kolacja zjedzona o 18 i tylko woda ....... Dziateczki moje ju¿ ¶pi± smacznie |
|
|
|
|
#2579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Je¶li nie czujesz sie pewnie u¿ywaj±c bronzera i ro¿u to polecam filmiki na yotube np katosu, czy maxineczki. Ja ogólnie bardzo lubiê ogl±daæ tego typu filmiki, niektóre o glupotkach ale je¶li Ci siê nudzi to zape³ni czas. No.... to ju¿ wiecie dlaczego nie æwiczê ![]() ps. je¶li siê co¶ lubi to nie szkoda na to czasu
Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2013-12-04 o 22:03 |
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Raczkowanie
|
witam porannie was kobietki jak sie trzymacie?ja wczoraj uleglam pokusie i zjadlam lazanie
pozniej mailam wyrzuty sumienia ale dzis ostra dieta nie ma lekko . |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

No i wiesz jak± mia³am my¶l przed chwil±?Pomy¶la³am,¿e skoro mam okres to bêdê tylko na stepperku dreptac,a za chwile w³±czy³± siê moja buntownicza strona i pomy¶la³am O nie!!!Tampon i jadê z koksem!¯adnych wymówek i lito¶ci.Od tego siê zaczyna.Tak¿e idê æwiczyæ,bo o 16 zejdê ogieñ robiæ

jak ja sie wzie³am w garsc to ty tymbardziej
:hahaha :
:dzieku je: 

kl aski: Brawo za skalpel i dietke