|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
| Na plotkowym królujemy, każdą kupę świętujemy |
|
7 | 16,67% |
| W pieluszce znów kupa, na plotkowym obgadana nasza grupa |
|
2 | 4,76% |
| Pierwsze ząbki posiadamy gryźć więc wszystko zaczynamy |
|
2 | 4,76% |
| Czas się napić butlę soczku mamy przecież już pół roczku |
|
17 | 40,48% |
| Siadać pięknie zaczynamy, pierwsze ząbki posiadamy |
|
11 | 26,19% |
| Mamusie i dzidziusie VII-VIII |
|
3 | 7,14% |
| Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Cytat:
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2552 |
|
Raczkowanie
|
Meldujemy się, że żyjemy!
Ale będzie mnie teraz mało, bo przygotowania do świąt mnie porwały! Pierwszy raz mam aż taką radość z tego, nie mogę sie doczekać Przesyłamy od całej naszej trójki pozytywne, świąteczne fluidy na ten przedświąteczny i świąteczny czas! P.S. - też męczymy się z wysypką brzuszkową, podejrzewamy soczek jabłkowo gruszkowy - zobaczymy Trzymamy kciuki za inne dzieci z podobnymi problemami
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez surka Czas edycji: 2013-12-12 o 22:32 |
|
|
|
#2554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jaka ona jest słodka
Też mam porównanie na fb ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() Dzoan te nasze Maluszki coraz bardziej ruchliwe. Dobrze, że nic sie nie stało poważnego. ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2555 |
|
Zadomowienie
|
Hej
żyjemy jakoś wracamy od pediatry, Kari waży 6725g i w końcu wskoczyła na 50 centyl. I dostaliśmy Bebilon Pepti więc witam w klubie
|
#2556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2558 |
|
Zadomowienie
|
Nie sadzicie ze to jest dziwne aby az tyle dzieci mialo alergie? Czyzby rozwoj cywilizacji sprawial, ze alergie staka sie nowa plaga
![]() Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Wlasnie kupilam Edkowi stroj elfa ) Troszke za duzy, bo rozmiar 6-9, ale tylko taki byl w sklepie. Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk
|
#2559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oczywiście córa nie chce tego pić ![]() postaram się ponadrabiać was wieczorkiem
|
|
#2560 |
|
Rozeznanie
|
Dziekujemy za odpowiedzi w sprawie smoka. Moja dluuuugo go nie wypluwa i dlatego wyciagam o ile mi pozwoli. Tez uzywa tylko do zasypiania i niestety widze ze zasniecie bez niego jest juz niemozliwe. Mam nadzieje ze juz po i Adas moze sie cieszyc pelnym brzuszkiem.
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;44124658]Moonlight- moj po zasnieciu wypluwa smoka... Albo czasem zasypia bez.. W dzien daje mu jak juz strasznie marudzi albo szykuje sie do snu.. Z tym odstawianiem to spokojnie, jak dziecko uzywa go sporadycznie, nie chodzi ze smokiem w buzi non stop to zadnego wplywu na uzebienie czy nauke mowy miec nie bedzie [/QUOTE]O uzebienie sie nie martwie raczej o histerie zwiazana z oduczaniem ale te 6 miesiecy to faktycznie malutko. Ja bylam pos..na jak mala miala raz 38 stopni wiecej sobie nawet nie chce wyobrazac.
|
|
|
|
#2561 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44127126] A propos: Mówię mamie, że ma wysypkę. Mama pyta, czy sprawdziłam w necie, co to może być. Ja mówię, że nie, bo pewnie mi wyskoczy zaraz jakaś poważna choroba, skaza białkowa czy coś. Mama: skaza białkowa? Ja: no z nabiału. Mama: no a Ty jesz ciągle tylko ten ser i ser... Moja mama też lubi stawiać diagnozy, jak Adaś marudzi to w 99% moja matula twierdzi, że to brzuszek ![]() Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;44127918] Starszakowi to uszylam taka grubszą opaske na glowe i w niej raczkował. .. Duzo razy troche zamortyzowala upadki i obtluczenia [/QUOTE] Dobry patent z tą opaską ![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44128281]U nas jest histeria za histerią dziś. Nie daję sobie rady. TŻ ma urlop w przyszłym tygodniu, alleluja....[/QUOTE] Współczuje ![]() Cytat:
Super Cytat:
za wagęKiepskie żarcie, wszędzie pełno chemii, polepszaczy, konserwantów, dziadostwa, zanieczyszczenia - wszystko to ma wpływ. Ehh takie czasy... |
|||||
|
|
|
#2562 |
|
Konto usunięte
|
No i najprawdopodobniej alergia pokarmowa...
Alergie na kosmetyki zwykle ujawniają się na ciele, a tu tylko na buzi jest wysypka. Mam podawać jeden składnik dziennie (przez kilka dni) i obserwować reakcję. No i co najgorsze - ja mam zrezygnować z nabiału Ja jestem totalnym nabiałożercą, wszystkie mięsa i szynki świata mogłyby dla mnie nie istnieć. Tego się obawiałam Mam nadzieję, że to nie na nabiał, w sumie pojawienie się wysypki zbiegło się w czasie z rozszerzaniem diety, ale kto wie.. DZIEWCZYNY GORĄCA PROŚBA NA SZYBKO!!! TŻ zaraz pójdzie na zakupy do Tesco po pracy, co można jeść z chlebem przy ograniczeniu nabiału oprócz szynki i dżemu? Czym można posmarować chleb? Co jecie na obiady? Boziu, ja padnę z głodu, u mnie na obiad co drugi dzień są pierogi z serem, a codziennie masełko i jogurcik... OMG jajek też nie? Dzisiaj chciałam zrobić kotlety w panierce... Coś czuję, że nie będzie mi potrzebna Chodakowska ![]() http://pinkcake.blox.pl/2009/09/Rest...zjajeczna.html Czyli nie zostaje mi nic, najs. Macie rację, jemy tyle syfu, a nasze dzieciaczki cierpią ![]() Czekam na Wasze propozycje
Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2013-12-12 o 16:29 |
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Dopiero teraz chwilkę znalazłam,od rana coś..a to kontrola z bratem w szpitalu,a to maz chciał żeby gdzieś go podrzucić. I spacer po 13tej. Zgłosiłam dzisiaj ze net mi w teł nie działa tylko na wi-fi,kilka dni temu naprawili coś,ze w końcu można się do mnie dodzwonić. I ciągle coś. A najlepsze ze to wina operatów a nie telefonu. Idę was poczytać,bo pewnie zaraz Igi wstanie. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#2564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44130186]No i najprawdopodobniej alergia pokarmowa... Alergie na kosmetyki zwykle ujawniają się na ciele, a tu tylko na buzi jest wysypka. Mam podawać jeden składnik dziennie (przez kilka dni) i obserwować reakcję. No i co najgorsze - ja mam zrezygnować z nabiału Ja jestem totalnym nabiałożercą, wszystkie mięsa i szynki świata mogłyby dla mnie nie istnieć. Tego się obawiałam Mam nadzieję, że to nie na nabiał, w sumie pojawienie się wysypki zbiegło się w czasie z rozszerzaniem diety, ale kto wie.. DZIEWCZYNY GORĄCA PROŚBA NA SZYBKO!!! TŻ zaraz pójdzie na zakupy do Tesco po pracy, co można jeść z chlebem przy ograniczeniu nabiału oprócz szynki i dżemu? Czym można posmarować chleb? Co jecie na obiady? Boziu, ja padnę z głodu, u mnie na obiad co drugi dzień są pierogi z serem, a codziennie masełko i jogurcik... OMG jajek też nie? Dzisiaj chciałam zrobić kotlety w panierce... Coś czuję, że nie będzie mi potrzebna Chodakowska ![]() http://pinkcake.blox.pl/2009/09/Rest...zjajeczna.html Czyli nie zostaje mi nic, najs. Macie rację, jemy tyle syfu, a nasze dzieciaczki cierpią ![]() Czekam na Wasze propozycje [/QUOTE]Współczuję, nie jestem ci w stanie pomóc, ja też jestem nabiałowiec |
|||
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
PERSE u nas pokarmowa alergia pokazała się wszędzie tylko nie na buzi. Wspolczuje ze kazali odstawić od razu cały nabial.. U mnie wystarczyło tylko mleko,chociaż wydaje mi się ze coś z rozszerzania diety szybciej...a na kanapki pasty rybne,warzywa (sałata,pomidor,ogorek,rz odkiewka itd) z jajek żółtko może uczulać jak juz kazali vi nabial. Dziwie się ze o soi ni wspomnieli bo to tuż obok nabialu silny alergen
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#2566 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44130186]No i najprawdopodobniej alergia pokarmowa...
Alergie na kosmetyki zwykle ujawniają się na ciele, a tu tylko na buzi jest wysypka. Mam podawać jeden składnik dziennie (przez kilka dni) i obserwować reakcję. No i co najgorsze - ja mam zrezygnować z nabiału Ja jestem totalnym nabiałożercą, wszystkie mięsa i szynki świata mogłyby dla mnie nie istnieć. Tego się obawiałam Mam nadzieję, że to nie na nabiał, w sumie pojawienie się wysypki zbiegło się w czasie z rozszerzaniem diety, ale kto wie.. DZIEWCZYNY GORĄCA PROŚBA NA SZYBKO!!! TŻ zaraz pójdzie na zakupy do Tesco po pracy, co można jeść z chlebem przy ograniczeniu nabiału oprócz szynki i dżemu? Czym można posmarować chleb? Co jecie na obiady? Boziu, ja padnę z głodu, u mnie na obiad co drugi dzień są pierogi z serem, a codziennie masełko i jogurcik... OMG jajek też nie? Dzisiaj chciałam zrobić kotlety w panierce... Coś czuję, że nie będzie mi potrzebna Chodakowska ![]() http://pinkcake.blox.pl/2009/09/Rest...zjajeczna.html Czyli nie zostaje mi nic, najs. Macie rację, jemy tyle syfu, a nasze dzieciaczki cierpią ![]() Czekam na Wasze propozycje [/QUOTE]O matko, szczerze współczuje bo ja bez mlecznych rzeczy chyba bym oszalała....dzień bez sera żółtego jest dniem straconym. Bez kaszki mlecznej z biedry też plus takiej diety jest właśnie taki, że je się zdrowiej no i chudnie![]() Ale mi się wydaje, że problem jest w rozszerzaniu diety.....tyle czasu kp i było ok aż tu tak nagle alergia???? |
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
DzOAN ojej,oby się tylko na guzie skończyło...
TESO niezły patent chyba sciagne od Ciebie ta opaskę ![]() GHIA kciuki za neuro! TYSIA wszystkiego najlepszego dla Mikołaja! ANULKA Michas takie krótkie drzemki robi? A jak nie śpi to nie daje nic zrobić? KRYSIA ale cię w wir świat wciągnęło i jaka fajna rodzinka!SURKA ale różnica )) Właśnie odkryłam ze jak klikne w ścieżkę od zdjęcia to mi je na tapatalk pokazuje ))Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#2568 |
|
Konto usunięte
|
A jak myślicie, co mogło być alergenem z zestawu:
marchew, jabłko, dynia, ziemniak, banan? Mago bez kitu, ja nie wiem, co mogłabym jeść, naprawdę umrę z głodu. A teraz przy Małym to ja nie mam czasu na nic, a tym bardziej na bawienie się w jakieś wymyślne potrawy. Tak to na szybko wsunęłam jogurt jak spał, teraz to nie wiem, co zrobię. Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2013-12-12 o 17:11 |
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44130186]No i najprawdopodobniej alergia pokarmowa...
[/QUOTE] Ja już jestem głupia. Tari na FB pisała, że była dziś z Ptysiem u alergologa z wysypką i wg Pani doktor alergia na warzywa nie wyjdzie w tym wieku, tyko jeśli jest to później. U nich to skaza białkowa i azs. Co z tymi naszymi dziećmi. Same alergie. U Miśka też wczoraj pojawiła się wysypka na nogach i już się martwię. Na razie smaruję i obserwuję, nie pogłębia się, ale już mam serce w gardle. ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- No właśnie zwykle robi sobie jedną taką porządną. Dwie czasem trzy godziny i po południu jeszcze jedną już krótką, zazwyczaj 30 minut, ale dziś jakaś taka maruda z niego. Teraz mąż go przejął, bo mi ręce odpadają z noszenia go. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2570 |
|
Konto usunięte
|
Alergie na kosmetyki zwykle ujawniają się na ciele, a tu tylko na buzi jest wysypka. Mam podawać jeden składnik dziennie (przez kilka dni) i obserwować reakcję. No i co najgorsze - ja mam zrezygnować z nabiału Ja jestem totalnym nabiałożercą, wszystkie mięsa i szynki świata mogłyby dla mnie nie istnieć. Tego się obawiałam Mam nadzieję, że to nie na nabiał, w sumie pojawienie się wysypki zbiegło się w czasie z rozszerzaniem diety, ale kto wie.. DZIEWCZYNY GORĄCA PROŚBA NA SZYBKO!!! TŻ zaraz pójdzie na zakupy do Tesco po pracy, co można jeść z chlebem przy ograniczeniu nabiału oprócz szynki i dżemu? Czym można posmarować chleb? Co jecie na obiady? Boziu, ja padnę z głodu, u mnie na obiad co drugi dzień są pierogi z serem, a codziennie masełko i jogurcik... OMG jajek też nie? Dzisiaj chciałam zrobić kotlety w panierce... Coś czuję, że nie będzie mi potrzebna Chodakowska ![]() http://pinkcake.blox.pl/2009/09/Rest...zjajeczna.html Czyli nie zostaje mi nic, najs. Macie rację, jemy tyle syfu, a nasze dzieciaczki cierpią ![]() Czekam na Wasze propozycje [/QUOTE]Perse ja robie pasty: z bialej fasoli troche pasty tahini i zielona pietruszka, albo pieczony balkazan tez z pasya tahini i do tego koperek albo hummus z ciecierzycy.. jajka moga byc przepiorcze, warzywa mozesz, pomidor na kanapke, parowki drobiowe dobrej jakosci, owsianke na wodzie z ziarnami i pokrojonym bananem itp. |
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
YEVELE ładnie Karinka razy
a Ty nie bylas kp?JAKIERKA koniecznie pokaz Edka w stroju elfa ![]() OLIATH kciuki! MOONLIGH ssanie i wkladanie dwóch palców w tym okresie jest zupełnie naturalne i dzięki temu poznaje świat. Poza tym jak do 3mies nie uzywalas smoczka to moim zdaniem bez sensu uczuć mala tego.jeśli cię niepokoi że ssie to poobserwuj w jakich sytuacjach tak robi czy jest wtedy zmęczona czy przestraszona..a może dziaselka pomasuj... LACHRYMA co za sen:p ONA 80cm no tak ile Franek ma wzrostu? W sumie Igi juz na 74 zaczął nosić..ale ten czas goni Igi wstał,resztę doczytam pozniej Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Wiekszość przeniosła się na FB, ja wchodzę tam i zaglądam, ale jakoś mam sentyment do wizażu
Bez niego nie było by grupy na FB
|
|
|
|
#2573 |
|
Zadomowienie
|
kiedyś tak, później karmiłam mieszanie, później tylko ściągałam i dokarmiałam a od 4 mcy się dar natury skończył i tylko mm. Jeśli kiedyś będzie mi dane drugie dziecię to mam nadzieję że dłużej będzie kp
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
SURKA mam podobne odczucia. Poza tym za dużo spamu tak i ciężko jakkies sensowne info wychwycić
TESO o właśnie owsianka na wodzie ) dziekujeCYNAMONKOWa kciuki,daj znać jak poszło! ![]() KEJT i jak kanapa poszła? Super ze jest poprawa u Fi My na 4kach od miesiąca. Igi miał niecałe 7kg ale w nocy 3ki przesikiwal. Najpierw lampki z promocji z miała ale kiepskie bo niby nie były mokre ale pupa lekko wilgotna i kupa plecami wylazila. Teraz świąteczne rady i super sa MAGOLINKA wspolczuje nocki IWONKA nie zaprzecze bo zdolne mam dziecko. A Korwin tak czasami myślę że to wina parapetu MISIACZKA alergia objawiła się suchymi plackami na ramionach i nogach na koniec na brzuszku. Wyczuwalna jak się dotykało,widoczna tylko po kąpieli. Zaczęłam się zastanawiać co jadłam nowego ostatnio...zaczelam przyjmować żelazo a to podobno często uczula..plus pediatra kazała odstawić soje i mleko. Po 2tygodniach skora zrobiła się ładna. Kapalismy w emolium,dostawał fenistil i po kąpieli krem robiony w aptece. Jak zeszło to zaczęłam najpierw żelazo jeść,po tygodniu znowu się suche pojawiło. Odstawilam. Zeszło. Potem kawa z mlekiem i po dwóch dniach znowu. Nabial ogólnie ok,ale samo mleko nie. Teraz soje chce wprowadzić jeszcze i zobaczyć. Tak żeby ewentualnie do świat zeszło. Póki co skorka super Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Perse, mega współczuję. Ja też mogę tylko żyć o pierogach, serach i jogurtach.
Z tego co wymieniłas w diecie małego bezpieczna jest chyba dynia Kurde, szkoda, że na fb się tyle dzieje, bo poniekąd sporo informacji nas omija. Tyle dziewczyn już się tutaj nie pojawia... dziwnie tak. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2576 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44130186]No i najprawdopodobniej alergia pokarmowa... Alergie na kosmetyki zwykle ujawniają się na ciele, a tu tylko na buzi jest wysypka. Mam podawać jeden składnik dziennie (przez kilka dni) i obserwować reakcję. No i co najgorsze - ja mam zrezygnować z nabiału Ja jestem totalnym nabiałożercą, wszystkie mięsa i szynki świata mogłyby dla mnie nie istnieć. Tego się obawiałam Mam nadzieję, że to nie na nabiał, w sumie pojawienie się wysypki zbiegło się w czasie z rozszerzaniem diety, ale kto wie.. [/QUOTE] O masz Ci los Współczuje diety, niestety nic w tej kwestii nie pomogę.Odnośnie pogrubionego alergolog powiedział mi dziś, że jeśli jest jakaś alergia to występuje na całym ciele a nie tylko na buzi. Normalnie zgłupiałam. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44130824]A jak myślicie, co mogło być alergenem z zestawu: marchew, jabłko, dynia, ziemniak, banan? [/QUOTE] Lekarz dziś stwierdził, że na banany jest jeszcze za wcześnie i one mogą uczulać i lepiej na nie uwazać. Cytat:
Po wizycie u alergologa: - dostaliśmy zaświadczenie na uczulenie na mleko - badania na alergie w tym wieku nie wyjdą, wiec nawet nie ma co ich robić - mamy uważać z prowadzaniem nowych pokarmów i porządnie obserwować, skoro niektóre Franka uczulają - gdyby plamki były na całym ciele to by oznaczało poważna alergie, a że są tylko na buzi to prawdopodobnie ślina tak działa, dostaliśmy maść robioną z cynkiem ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
Mnie na fb brakuje - cytowania. Tu podejdę zacytuje a po jakimś czasie odpisze, a tam muszę sie przebijać przez posty i nie chce mi się
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2013-12-12 o 18:53 |
|||
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ ZA KCIUKASY, mąż przeszedł ten etap rekrutacji jak tornado, w pn rozmowa z szefem szefów i znowu będę żebrała o kciuczki
![]() SURKA, no właśnie jeszcze nie mam "swojej" hurtowni czy sortowni i lecę trochę w ciemno po róznych okazjach. Juz wiem na pewno, ze raczej nie oplaca sie kupowac z dostawa kurierem, bo istnieje ryzyko, ze w ostatecznym rozrachunku średnia cena ciuszka wyjdzie na tyle wysoka, ze w najlepszym razie inwestycja się tylko zwroci ![]() Średnio mi sie teraz pisze na wizazu z Wami rowniez dlatego , ze rozpadl sie nam watek z powodu fejsbuka Ja nie jestem fanką fejsa, choc mam tam profil, wiec powoli wypala sie we mnie chec pisania duzo i czesto - po co w sumie, skoro watek staje sie bocznym nurtem, a nurt glowny wartko plynie w innym miejscu ![]() Dla mnie to bardzo trudne, glupia jakas jestem, ale tyle tu przezylam z Wami pieknych, dobrych, czarodziejskich chwil, ze az mi sie ryczec chce i tyle kiedy widze dwie czy trzy stronki na dzien nowe... a bywalo i 30 i 50... Strasznie sie zzylam z Wami, a teraz mam debilne uzucie, ze wszyscy mnie zostawili i cos sie skonczylo na zawsze juz
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
Byłam z nim na spacerku. Później się zdrzemnęliśmy. I cały wieczór płaczliwy..Zaraz go kąpiemy i spać. Zmęczona się czuję..taki marudny, że już słuchać nie mogę Mąż też przeziębiony, tylko ja się jeszcze trzymam. Mam nadzieję, że Mały zaśnie spokojnie i będę miała chwilę dla siebie i dla Was..ostatnio nie nadążam, choć zrobiło się spokojniej przez fb. Mnie też jest jakoś dziwnie, że większość przeniosła się tam i już tu nawet nie zagląda. A tam już totalnie nie da się nadążyć i przeczytać wszystkiego. Tylko na bieżąco można 'drukować'.. nowe posty co kilka sekund. I rzeczywiście podzieliłyśmy się na dwie grupki. Szkoda. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

Składałam zamówienie na All i miałam Małego na kolanach. Pisałam na klawiaturze i moje ręce przechodziły pod jego paszkami.. Mały nagle poleciał główką do przodu, zupełny luz w męśniach miał i uderzył czółkiem o kant stołu
Nie byłam pewna gdzie dokładnie się uderzył..bałam się, że w ciemiączko 
Trzymamy kciuki za inne dzieci z podobnymi problemami 
coś czuję nockę piękną przed nami. No nic budzę go bo do neuro trzeba się zbierać 

, ze rozpadl sie nam watek z powodu fejsbuka