Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-08, 15:58   #2551
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX

Ja kupowałam rożne chusteczki, zależało od promocji ale Dada lubię.Tylko że ja jestem troche ignorantka i nie wczytuje sie w składy były fajne, chłonne, nie za małe-mi pasowały .
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:05   #2552
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Dobra ostatnie pranie powieszone i obiad podszykowany. Teraz odsapnac i po dzieciaki do szkoly zaraz.

MAJKA ja po porodzie wygladalam jak bym sie przez sitko opalala tak mi naczynka popekaly i to twarz, dekold, biust i rece. Masakra. Seksi to sie dopiero poczulam jak wrocilam do domu i sie normalnie umylam od gory do dolu i normalnie ubralam.

U mnie majtki sa obowiazkowe w szpitalu w liscie co zabrac ma rodzaca sa wpisane

CASHMERE z pudru to jedyny ktory mi podchodzi to johnsona.

BIRD ale jak od 6 stycznia 3tygodnie? Kalafiorze super z ta kasa u nas kazde dostanie z pzu po 4200zl dostanie

MALINKA cudny brzus

A ja bym nie chciala urodzic w czyjes urodziny. Wole zeby kazdy mial osobno swoje swieto. Juz mi wystarczy ze maz i moj ojciec obaj sa z 6 marca

A w ogole to moj syn powiedzial wczoraj pani ze ja sie strasznie zle czuje i jest coraz gorzej.. jak mnie dzis zobaczyla to w szoku byla ze tak dobrze wygladam.. nie wiem skad mu sie to wzielo. W przedszkolu za to myslaly ze mam termin na dniach to powiedzialam ze ja tak tylko groznie wygladam

Ale super macie ubezpieczenie tyle kasy rozmarzylam się...
A Twój starszy dobry jest skąd mu się to wzięło?? Dzieci mają wyobraźnię nie ma co!

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Ja we wrzesniu, nie grzali i jeszcze okna otwierali.
Ale Niemcy to zimnolubni jacys. Dostalam zalecenia ze szpitala ze w pokoju noworodka powinno byc 16-18 stopni

16-18 toż to by zamarzlo te dzieciatko. Ale słyszałam że to taki zachodni styl żeby hartowac od samego początku. Koleżanka mieszka w Anglii i tez jak kiedyś przyjechała z malym to było wczesną wiosną to ja w kurtce poubierana a jeszcze zimno mi było a ten malutki gole nóżki bo skarpety ściągał co chwile a ona nic...
Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
To ja mam taka

Super fajna!

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
No to fajny zakup w takim razie zrobiłam
Ee ja tam się nie przejmuje tak bardzo składem i będę używała dade jeśli tylko dzidzi podpasuja.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:11   #2553
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Ja też mam Dadę i dużo ludzi sobie chwali, nie panikujmy. Zresztą chyba nie używamy tych chusteczek do każdego przewijania, tylko awaryjnie, np. w terenie, podczas odwiedzin gdzieś. W domu to ja planuję myć dzidzi dupkę, a nie wycierać

tak mi się chciało ziemniaków, usmażyłam patelnię i teraz mi niedobrze

Chyba się umyję i pójdę do Biedry po coś niezdrowego, mam taką ochotę...
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:14   #2554
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ja też mam Dadę i dużo ludzi sobie chwali, nie panikujmy. Zresztą chyba nie używamy tych chusteczek do każdego przewijania, tylko awaryjnie, np. w terenie, podczas odwiedzin gdzieś. W domu to ja planuję myć dzidzi dupkę, a nie wycierać

Jestem tego samego zdania jeśli chodzi o chusteczki
Mi tez niedobrze ale to po obiedzie mnie jeszcze trzyma. Dzisiaj schabowe były a ja nie przepadam za miechem w ciąży i mimo że już dwie godz temu zjadłam to nadal go czuje a fee.
Tez się zaraz ubieram i do sklepu idę po składniki na ciacho.

Stary 2015-01-08, 16:17   #2555
gosiak0512
Zakorzenienie

CZARNA ja też sie nie wczytuje grunt ze nie uczula to fo stosuje i skora po tym jest ok

HANKA my mamy takie grupowe ubezpieczenie w robocie i oboje ubezpieczeni. Placimy po 59zl miesiecznie a zaklad doplaca 13zl jeszcze

PAVLINECZKA ja chusteczki na codzień bede uzywala, przy trojce dzieci to trzeba ulatwiac sobie zycie

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:17   #2556
Hanka20
Zakorzenienie

Aha zapomniałam Wam napisać na czym polega kontrolna wizyta ciężarnej u internisty: więc miałam robione ekg, mierzone ciśnienie i osluchal mnie pan doktor. Potem wpisał do karty ciazy ze wszystko ok i tyle. Pytał się ogólnie jak się czuje czy były jakieś pobyty w szpitalu itp.

Edytowane przez Hanka20
Czas edycji: 2015-01-08 o 16:18
Stary 2015-01-08, 16:19   #2557
gosiak0512
Zakorzenienie

HANKA ja za to w tej ciazy bym mogla wlasnie mielone ciagle jesc tak mi sie chcę a ta wizyta to chyba nie obowiazkowa bo pierwsze slysze o tym

Stary 2015-01-08, 16:19   #2558
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

chipsy?

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Jestem tego samego zdania jeśli chodzi o chusteczki
Mi tez niedobrze ale to po obiedzie mnie jeszcze trzyma. Dzisiaj schabowe były a ja nie przepadam za miechem w ciąży i mimo że już dwie godz temu zjadłam to nadal go czuje a fee.
Tez się zaraz ubieram i do sklepu idę po składniki na ciacho.

jakkie ciacho?

Cytat:
Aha zapomniałam Wam napisać na czym polega kontrolna wizyta ciężarnej u internisty: więc miałam robione ekg, mierzone ciśnienie i odsłuchać mnie pan doktor. Potem wpisał do karty ciazy ze wszystko ok i tyle. Pytał się ogólnie jak się czuje czy były jakieś pobyty w szpitalu itp.
Haha'D
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:19   #2559
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
CZARNA ja też sie nie wczytuje grunt ze nie uczula to fo stosuje i skora po tym jest ok

HANKA my mamy takie grupowe ubezpieczenie w robocie i oboje ubezpieczeni. Placimy po 59zl miesiecznie a zaklad doplaca 13zl jeszcze

PAVLINECZKA ja chusteczki na codzień bede uzywala, przy trojce dzieci to trzeba ulatwiac sobie zycie
No to super oferta jak za taką kwotę która placicie

Stary 2015-01-08, 16:19   #2560
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
madzix no nie wiem czy ta nasza pogoda idealna na spacerek bo mąż mi się rozchorował a ja będąc o 9 w Medicover,a potem na zakupach wywinęłabym parę razy orła więc leżakuję w pokoiku a mąż chrapie w salonie
Udanego dnia brzuszki

Pozdrawiam
Malinka

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Kurcze,jak czytam o Waszych mężach to mój jest "prawie" idealny bo jak to zodiakalny baran czasem uparty,nerwowy i obrażalski,ale sprząta,gotuje,pranie też mu nie straszne, w ryzach trzyma budżet, mobilizuje mnie nawet do zakupów,pełna organizacja...a no i uwielbia zakupy i ma świetny gust.
soniuska śliczny synuś <3

Pozdrawiam
Malinka
no to zazdro (jak pisze Sonia)
A u nas nie ślisko, tylko wietrznie i mokro nad morzem

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Sylwia - masz torbę z Lidla?
ja mam piłkę Dziś będzie testowanie, jak napompuję bo nie ma pompki w zestawie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czemu rozbieracie juz choinki?
Nasza pewnie bedzie stala do lutego, moze dluzej

Na lepszy sen w ksiazce ciazowej polecaja pic mleko z miodem. I ograniczac napoje od 18:00, zeby nie budzic sie do wc
ja mam zwykłego świerka a o dziwo prawie się nie sypie. Pije ładnie wodę to stoi. Jak zacznie łysieć to wyleci z hukiem:P
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:20   #2561
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
no to zazdro (jak pisze Sonia)
A u nas nie ślisko, tylko wietrznie i mokro nad morzem

ja mam piłkę Dziś będzie testowanie, jak napompuję bo nie ma pompki w zestawie

ja mam zwykłego świerka a o dziwo prawie się nie sypie. Pije ładnie wodę to stoi. Jak zacznie łysieć to wyleci z hukiem:P
Daj znac jak pilka
Stary 2015-01-08, 16:23   #2562
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:

Nie no jasne, ja jako ambitnie nastawiona przyszła mama po raz pierwszy teraz tak mówię, ale może się to zmienić w praniu

Nawet teraz przez te kilka miesięcy ciąży już wiele rzeczy mi się pozmieniało - od podejścia: tylko cesarka w prywatnej klinice do: bez przesady, w zwykłym szpitalu SN byleby znieczulenie dawali także i kwestia chusteczek może się zmienić

Hanka - gapa ze mnie - wszystkiego najlepszego Czyli pozbyłaś się 2 z przodu? Mnie to za rok czeka

soniu- dokładnie zwykłe solone jakoś za mną chodzą
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:24   #2563
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
HANKA ja za to w tej ciazy bym mogla wlasnie mielone ciagle jesc tak mi sie chcę a ta wizyta to chyba nie obowiazkowa bo pierwsze slysze o tym
Brrrrr wszystko tylko nie mięso! Chyba sobie kupię lody dzisiaj tak mi smaka robisz codziennie tymi czekoladowym...
A na wizytę położna kazała mi iść wiec poszłam

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
jakkie ciacho?

Haha'D
Urodzinowe robie na jutro bo po pizzy przyjeżdża mama z siostra na kawę i ciacho. Zrobie biszkopt z śmietaną galaretka i owocami.to mi się zawsze sprawdza wszyscy lubimy.

Stary 2015-01-08, 16:26   #2564
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:

Kto mi powie, na co ja tyle pieniędzy wydałam na allegro? Poczytałam posty o kontroli wydatków i chciałam sobie wpisać wszystko ładnie ( pomijając, że już wyszło, że wydałam więcej niż zrobiłam) mam jakieś dziwne kwoty za wpłaty z all np. -199 zł za co ja się pytam? za dużo robię tych zakupów i na spontanie i nie wiem już, co kupiłam, a pousuwałam część z kupionych i teraz weź i weź... Wyszło mi, że tylko od ostatniej wypłaty wydałam ponad 600 zł na allegro, a nie kupiłam przecież nic konkretnego, oprócz ostatniego zamówienia z apteki i tego wyprawkowego Nawet nie wiem, co kupiłam!
to się dopiero nazywa zakupocholizm:P:P
Ja dziś odebrałam zamówienie z Gemini. W lutym klikam resztę wyprawki na allegro i będzie koniec będę spakowana i gotowa

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Kochana wytrzymasz już wkrótce zobaczysz maluszki :
odpoczywaj i zdrowiej

widać, że się wiercił
synuś tatusia

ja ostatnio obliczyłam, że 6 stycznia Paula będzie donoszona i mogę rodzić. Czyli niecałe 3 tygodnie

ja wczoraj kupiłam koszulę do karmienia w textilu - fajna jest do porodu biorę starą, a szlafrok mam

super

dziś od rana dobry dzień to tak chyba w ramach ostatnich wydarzeń. Rodzice dali nam 1000zł dla małej, mąż dowiedział się, że z jednego z ubezpieczeń za urodzenie dostanie 600zł więcej (jest ubezpieczony w dwóch miejsach) i do tego wchodzę na konto i już jest i moja i męża wypłata. Szok
tak więc dziś kliknę allegrowy koszyk za jakieś 250zł muszę jeszcze przejrzeć
ee no to wiecej kasy zawsze lepiej, allegro wita

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
dziewczyny, która torba do mojego wózka? może jednak ta szara z różowym, bo mało tego innego koloru? czy może jednak te granatowa z zielonym?
brązowa chyba najmniej.

pomóżcie
Moim zdaniem najbardziej pasuje 1
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:26   #2565
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no jasne, ja jako ambitnie nastawiona przyszła mama po raz pierwszy teraz tak mówię, ale może się to zmienić w praniu

Nawet teraz przez te kilka miesięcy ciąży już wiele rzeczy mi się pozmieniało - od podejścia: tylko cesarka w prywatnej klinice do: bez przesady, w zwykłym szpitalu SN byleby znieczulenie dawali także i kwestia chusteczek może się zmienić

Hanka - gapa ze mnie - wszystkiego najlepszego Czyli pozbyłaś się 2 z przodu? Mnie to za rok czeka

Smaaaacznego!

Cytat:
Brrrrr wszystko tylko nie mięso! Chyba sobie kupię lody dzisiaj tak mi smaka robisz codziennie tymi czekoladowym...
A na wizytę położna kazała mi iść wiec poszłam

Urodzinowe robie na jutro bo po pizzy przyjeżdża mama z siostra na kawę i ciacho. Zrobie biszkopt z śmietaną galaretka i owocami.to mi się zawsze sprawdza wszyscy lubimy.
mniami
Stary 2015-01-08, 16:28   #2566
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki no niestety pozbylam się i tęskno mi za nią buuuu
Co do podejścia u mnie tak samo tez mi się zmienia z biegi czasu. Człowiek chyba dojrzewa do pewnych decyzji stopniowo.

Stary 2015-01-08, 16:32   #2567
gosiak0512
Zakorzenienie

Zajrzalam na konto i jak milo wyplata jest

PAVLINECZKA no ja mylam wacikami z woda i z miseczka latalam ale to tylko przy odparzeniu bo tak to nie wygodnie tym bardziej ze przy malym dziecku to czasem na prawde jest co robic, bo jak karmisz piersią to ty karmisz i sie zejdzie , małe zasnie to pranie gotowanie itp..

Stary 2015-01-08, 16:33   #2568
kamilove
Zakorzenienie

Witamy się w 28 tyg

Prawdopodobnie mamy wózek! Nie będę na razie pokazywać jaki co i za ile żeby nie zapeszać , do wieczora wszystko się wyjaśni ale cena bardzo fajna, wózek używany miesiąc, jak nowy i full zestaw proszę o aby wszystko się powiodło

Co do szlafroków to jak któraś nie ma polecam zajrzeć do pepco, dziś kupiłam, są na % za 30zł i fajne bo nie takie grube że wygląda się jak bałwanek tylko zgrabne i milusie bardzo

Sonia widziałam już na insta ale mały, czad zdj!

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
dzieki, daj znac po jak go oceniasz
no film jak na Kinga przystało wykręcony i to nieźle ale fajnie się oglądało trochę absurdalny ale po czasie wszystko się wyjaśnia

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Jestem lasencje jestem. Nie będę kitu wciskać, że podczytuję skoro tego nie robię, ale nic nam nie jest co prawda kuruję się w szpitalu od 03 stycznia z paskudnym zapaleniem płuc. Ale z Majką i Leosiem wszystko ok

Wczoraj moje marudy wróciły z wyprawy. Marcel chory i nie zacznie przedszkola w styczniu pewnie bo był R dziś z nim u lekarza i ma młody zapalenie krtani.
Dziewczynki za to zadowolone, stęskniły się ale nie mogą do mnie przychodzić. Jakieś fatum nade mną normalnie ciąży i niech już będzie marzec
Dziś zaczęłam 29tc wy też? Czy ja może źle liczę już

Zdrówka dziewczyny dla was. Postaram się być na bierząco, ale ciężko tu z zasięgiem i internet mi łapie jak chce...

Buziaki :-*

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

I wogóle to witam się w części 9 bo wcześniej chyba nie miałam szansy
zdrowiej i 3majcie się tam dzielnie

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Ja to bym chciała na 23.03 (40w) się rozpakować w 32 ur.męża-najpiękniejszy prezent by był
A to my dzisiaj 28w3d

Pozdrawiam
Malinka
ślicznie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ok, wstawilam zdjecie brzuszka jesli ktoras chcialaby zobaczyc- zapraszam do albumu
witajcie też pięknie

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
srokao poleca też tibelly z netto i tami cotton natural care- ja widziałam w rossmanie.
a srokao to jakiś guru tu czy co? ciągle o niej piszecie ja kiedyś też patrzyłam jak nawiedzona na składy ale jednak zdrowy rozsądek wygrywa, najlepsze jest to co nam służy, trzeba się przekonać, przetestować
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:34   #2569
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem jak mogą zabraniać, ale jak widać moga Ja bym sie do tego nie stosowała. Jak leżałam w nocy i nad ranem po cc to nie miałam majtasów i czułam sie jakbym leżała cała we krwi :/ Nie dałam rady sie ruszyc, zajrzec tam, ale okazało sie, że nic takiego sie nie dzieje, a czułam wypływanie i to był taki stres ogromny. Potem miałam gacie siateczkowe (te z fizeliny mi nie pasowały)
a ja wlasnie sie dowiedzialam, że to bezmajtkowanie ma swój szczytny cel - otóz rana wietrzona szybciej się goi, a bez majtek jednak podkład tak ściśle nie przylega. a z majtkami to rana pardon le mot ale gnije...
u w moim szpitalu jest zabronione.
a w jednej ksiązce nt ciązy i połogu to zalecano opalać na słoneczku krocze po kilka minut dziennie - podobno super gojenie przyspiesza. ja mam balkon z wylotem na cmentarz - moge sobie opalac
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:35   #2570
kamilove
Zakorzenienie

Bird ja bym brała tą szarą z różem chyba
Stary 2015-01-08, 16:35   #2571
gosiak0512
Zakorzenienie

HANKA dzis nie kusze bo wczoraj zjadlam dwie porcje

Stary 2015-01-08, 16:35   #2572
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Zajrzalam na konto i jak milo wyplata jest

PAVLINECZKA no ja mylam wacikami z woda i z miseczka latalam ale to tylko przy odparzeniu bo tak to nie wygodnie tym bardziej ze przy malym dziecku to czasem na prawde jest co robic, bo jak karmisz piersią to ty karmisz i sie zejdzie , małe zasnie to pranie gotowanie itp..
O jak milo

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Witamy się w 28 tyg

Prawdopodobnie mamy wózek! Nie będę na razie pokazywać jaki co i za ile żeby nie zapeszać , do wieczora wszystko się wyjaśni ale cena bardzo fajna, wózek używany miesiąc, jak nowy i full zestaw proszę o aby wszystko się powiodło

Co do szlafroków to jak któraś nie ma polecam zajrzeć do pepco, dziś kupiłam, są na % za 30zł i fajne bo nie takie grube że wygląda się jak bałwanek tylko zgrabne i milusie bardzo

Sonia widziałam już na insta ale mały, czad zdj!

no film jak na Kinga przystało wykręcony i to nieźle ale fajnie się oglądało trochę absurdalny ale po czasie wszystko się wyjaśnia

zdrowiej i 3majcie się tam dzielnie

ślicznie

witajcie też pięknie

a srokao to jakiś guru tu czy co? ciągle o niej piszecie ja kiedyś też patrzyłam jak nawiedzona na składy ale jednak zdrowy rozsądek wygrywa, najlepsze jest to co nam służy, trzeba się przekonać, przetestować
kciuki za wozek!
Dzieki kochana
Ja lubie czytac sroki opinie dot skladow. Nie lubie szitu uzywac.

Przyszly kocyki Syneczka!
Stary 2015-01-08, 16:37   #2573
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
O jak milo

kciuki za wozek!
Dzieki kochana
Ja lubie czytac sroki opinie dot skladow. Nie lubie szitu uzywac.

Przyszly kocyki Syneczka!
poka
Stary 2015-01-08, 16:37   #2574
gosiak0512
Zakorzenienie

GOCZEK po 2 cieciach jestem i majtki nosiłam siatkowe i nic mi nie zgnilo majtki sa luzne i komfort ze jak kaczka nie drepczesz. No i widoki masz super z okna

Stary 2015-01-08, 16:38   #2575
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
poka
Jutro bo dzis juz slabe swiatlo
Stary 2015-01-08, 16:39   #2576
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
GOCZEK po 2 cieciach jestem i majtki nosiłam siatkowe i nic mi nie zgnilo majtki sa luzne i komfort ze jak kaczka nie drepczesz. No i widoki masz super z okna
ja nie wyobrażam sobie chodzić i zaciskać nogi by podkład nie wypadł jbc też będę na bank nosić te piękne majty
Stary 2015-01-08, 16:39   #2577
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez nie będę używać przy każdym przewijaniu

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:40   #2578
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro bo dzis juz slabe swiatlo
ok

od jutra po północy (albo dziś) mają być nowe kupony na allegro, czekam i zamawiam te pościele i kocyki wszystkie, zawsze 20zł będzie zaoszczędzone chyba, że jakieś nowe kupony wymyślą...
Stary 2015-01-08, 16:40   #2579
gosiak0512
Zakorzenienie

SONIA milo by bylo jak by jeszcze transfer internetu oddali to bym wyprawke pyknela

Stary 2015-01-08, 16:41   #2580
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
ok

od jutra po północy mają być nowe kupony na allegro, czekam i zamawiam te pościele i kocyki wszystkie, zawsze 20zł będzie zaoszczędzone chyba, że jakieś nowe kupony wymyślą...
N oja wlasnie mysle co za te kupony juz kupic hehe.
Tzn w sumie nie mysle ale fajnie byloby skorzystac z promocji.
Ja mam kocyki z bobas styl. Cudne sa.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości