![]() |
#2581 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pupilowy zakątek...
Cudowna praca! Ach ta secesja, ach te złocenia, ta faktura, cieniowania... <3
Martuś - pozwolę sobie odpowiedzieć także na Twoje pytanie, bo sama mam pracę z gotowym złoceniem. Ja lakierowałam lakierem do złoceń. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2582 |
Osiołek z zakątka :)
|
Martusiu to jest polakierowane lakierem maimerii z szelakiem a potem lakierem do złoceń, albo maimerii albo Daily Art, teraz nie pamiętam firmy. A do tego bitum w dużej ilości i patyny w różnych kolorach, u mnie akurat turkus, pomarańcz i zieleń
![]() Ten papier jest bardzo dobry gatunkowo i złocenia są jako żywe ![]() ![]() Faktura to pogięty papier i pasta strukturalna gruboziarnista. Całość pokryta była szlagmetalem, nie folią. Z folią mam inną pracę, tym razem z warsztatów z Viką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2583 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Figa, dzięki bardzo Ewa! Na prawdę super piękny obraz!
![]() Pokazuj Ewuś to Vikowe! ![]() Fajnie, że reaktywowałaś wątek.
![]() |
#2584 |
Wtajemniczenie
|
Fantastyczny obraz, świetnie wygląda ta rama jakby wtopiona w obraz no i te kolory, faktura... no i ten Mucha.... już wiem, że będę zgapiać
![]() ![]()
![]() |
#2585 |
Osiołek z zakątka :)
|
Zgapiaj do woli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Zakorzenienie
|
Niewiele nas tu zagląda, ale miło, że coś się dzieje
![]() Podziwiałam już Twoją damę, ale chętnie uczynię to jeszcze raz - jestem pod ogromny wrażeniem ![]() Warsztaty u Ani - no tez mi się marzą, ale jakoś umykają. Może kiedyś się uda ![]()
![]() |
#2587 |
Wtajemniczenie
|
Gdybyśmy nie były porozrzucane po różnych zakątkach naszego kraju to można byłoby się razem umówić na takie warsztaty, a tak to każda szuka bliżej własnego domu...
![]() |
#2588 |
Zadomowienie
|
Witaj,Ewuniu.Piękny obraz zrobiłaś.Prace decu i osoby,które je potrafią robić podziwiam od zawsze.Jest to technika trudna,ale dzięki niej powstają cudeńka.Dzięki Tobie (wymianka na wizażu.....kiedy to było ?!) mam możliwość podziwiać na żywo.Dobrze,że wróciłaś,bo będzie okazja do podziwiania kolejnych SUPER prac.Pozdrawiam serdecznie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.