![]() |
#2581 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
Cytat:
![]() W mojej wyobraźni te kolory do siebie pasują ![]() ![]()
![]() |
#2582 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za porady
![]() Karolina: ja nie miałam rękawicy, ale po smarowaniu ręką nic sie nie stało, trzeba tylko szybko zmyc, żeby sie paznokcie nie zabarwiły. Kupiłam buty ![]() Mogą być duże, ale popróbuję z wkładkami.
#2583 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Dorwałam się do neta, ale jutro już wracam z urlopu do domu. Pogoda nad morzem niezbyt dopisała. Nie było jak się opalać, bo jest pochmurno i raczej chłodno. Konieczny jest sweterek lub żakiet, bo mi jest zimno. Za to dobrze się zwiedza, bo nie ma upału. Zwiedziłam Gdynię wraz z akwarium, Sopot, Gdańsk (park w Oliwie i słynne organy), płynęłam statkiem na Hel i tam byłam w fokarium a dziś jeszcze jadę pochodzić po plaży w Rewie. Jutro znów 10-cio godzinna podróż pociągiem do domu. Podróż do Gdyni była okropna: w pociągu duszno, robiło mi się słabo i niedobrze ![]() Miłego dnia ![]()
#2584 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie, że tyle zobaczyłaś, zwiedzałaś też działy kosmetyczne w sklepach? ![]() ![]() Ja wczoraj byłam w hebe i w rossmannie i nie było nowych żeli aa:/ W końcu nic nie kupiłam, choć szłam do kasy z kredką bourjois, ale się opamiętałam, i tak nie mam czasu się malować ![]()
![]() |
#2585 | ||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ten pawilon to jest tak bardziej w głębi, w stronę pętli i Opolskiej? Tam mi nie jest po drodze jakoś specjalnie, tym bardziej że teraz jeżdżę wzdłuż torów po starej stacji na tym odcinku. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wyszłam dzisiaj wcześniej z pracy, źle się czułam i właśnie wyleguję się w łóżku, zaraz się zdrzemnę i może potem pouczę. Okropny dzień, boli mnie głowa, a na klatce schodowej mam malowanie i pan malarz potwornie głośno pogwizduje na moim piętrze, na zmianę z tłuczeniem się (które nie wiem czemu przy malowaniu występuje). ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
Zakorzenienie
|
![]() No, jestem już w domu. Nie ma to jak się wyspać we własnym łóżeczku ![]() Wróciłam wczoraj o 20 do domu, na szczęście podróż pociągiem upłynęła bez rewelacji żołądkowych i czułam się całą drogę dobrze. W ostatni dzień pobytu wyszło słońce, trochę się poopalałam na plaży w Rewie. Super tam jest - taki cienki cypelek plaży a po obu stronach morze ![]() ![]() kochanie - byłam w Rossmannie, ale tylko po potrzebne rzeczy typu pianka do golenia (kupiłam z Isany brzoskwiniową, nawet fajna), chusteczki nawilżające itp. W jednej z galerii, gdzie weszłam na chwilę była jakaś promocja w Marionnaud na błyszczyki Juicy Tubes, po 60 zł za sztukę. Ale wymacałam kilka kolorów i nie wzięłam żadnego ![]() ![]() Szkoda tylko, że nie kupiłam sobie nowego tuszu do rzęs, bo Architekt już powoli kończy żywot, a tusz grzebyczkowy z Oriflame mimo zgęstnienia wciąż skleja i muszę szybko kupić coś innego. Aha, muszę jeszcze przyznać, że nad morzem poprawiła mi się cera. Nie wiem czy to zasługa powietrza tam, czy tego, że nie miałam czasu na grzebanie przy twarzy i wyciskanie ![]()
#2587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę wypoczynku ![]() Umówiłam się na próbny makijaż na wtorek, mam wstępną koncepcję (granat + szary + granatowa kreska linerem) zobaczymy jak wyjdzie ![]()
![]() |
#2588 |
Zakorzenienie
|
Hosenko to i tak cud z moją cerą, że tak dobrze wygląda, bo obżerałam się raczej niezdrowym żarciem. Rybę (smażoną) jadłam 2 razy, a tak to nie odmówiłam kebabu, lodów, frytek...
![]() Pokażesz fotki makijażu? ![]() Przejrzałam co tu pisałyście pod moją nieobecność i widzę, że są jakieś nowe żele AA. Wyglądają kusząco ![]()
#2589 |
po prostu Em :)
|
Jeśli znajdziecie chwilę, wypełnijcie mi proszę ankietę do pracy lic. Będę wdzięczna.
![]() http://www.speedyshare.com/files/294..._literacka.doc Możecie pogrubić odpowiedzi. ![]()
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
Isa: pewnie, że wrzucę
![]() Em: już wypełniam ![]() Przyszły buty ![]() ![]() ![]()
#2591 |
Zakorzenienie
|
em, ja też wypełniłam i odesłałam
![]() Mam ochotę kliknąć sobie perfumy Ricci Ricci. Spodobały mi się jak niuchałam je w Gdyni. Mam w dodatku w torebce blotterek wypsikany tym zapachem i cała torebka w środku nim pachnie ![]()
#2592 | ||||
Zakorzenienie
|
I ja powróciłam
![]() Cytat:
![]() Cenowo tak w okolicach do tysiaka. Byłoby bardzo dobrze żeby miał tryby MASP, zoom optyczny nie musi być jakiś szalony, zwykłe 5x w zupełności wystarczy. Żeby akumulatorek wytrzymał przynajmniej 250 zdjęć bez ładowania, żeby w miarę szybko się zbierał do następnego zdjęcia, fajnie by było gdyby robił też zdjęcia w formacie 3:2. I obiektyw ma być chowany- jak jest wyłączony to nie wystaje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2593 |
Zakorzenienie
|
Witam w ten deszczowy poranek. Siedzę właśnie w biurze, bo w piątek szefowa zadzwoniła czy nie przyszłabym na chwilę rano, bo jest nagła akcja i musimy szybko odpowiedzieć na jedno pismo. No więc siedzę tu i czekam na szefową, ale mam nadzieję, że przed 10.00 stąd wyjdę, bo mam plany zakupowe.
W sobotę zepsułam już doszczętnie moje słuchawki do kompa, więc dziś idę po nowe. Nigdy więcej nie kupię jakichś badziewnych za 20 zł ![]() rzyrafko ja też myślę o zakupie aparatu ![]() ![]() Ja myślę nad jakimś kompaktem, bo na lustrzankę to mnie nie stać, a zresztą obiektywy są przecież pierońsko drogie ![]()
#2594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^pt^PORTAPRO Dałam za nie chyba 128 zł, jakość dżwięku jest rewelacyjna i z tego co czytałam w tej cenie nie mają konkurencji jeśli o to chodzi. Kolega mój tez ich używa i to dużo bardziej intensywnie niż ja, nie miał żadnych problemów z nimi i nic się jeszcze nie zepsuło. Do tego maja dożywotnią gwarancję- trzeba tylko zarejestrować zakup na ich stronie. Fajnie się składają, w zestawie jest chyba pokrowiec i duży jack. Ja sobie kupiłam przedłużacz 5-cio metrowy i mogę w nich spać i korzystać z łazienki ![]() ![]() ![]() Własnie ja też nie chcę na razie lustrzanki- nie planuję robić ton odbitek na papierze fot. Ale chcę żeby można się było nim porządnie pobawić dlatego zależy mi na tych trybach manualnych i taki kompakcik zaawansowany to jest to ![]() ![]() ![]() ![]() Ruszam zobaczyć do sklepu jak tam moja reklamacja czytnika kart, to bym cyknęła aktualizacje kosmetyczne ojcowym aparatem (jeszcze nie tym nowym, ale jak go odbierze to walnę nim sesję całych zbiorów- ale będzie zabawa! I najlepiej zobaczę czy mi odpowiada odwzorowanie kolorów w Panasonikach). A póki co małe podsumowanie lipcowe: z pielęgnacji nie zrobiłam żadnych zapasów ![]() ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2011-08-01 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2595 |
Zakorzenienie
|
Dostałam od TŻ kolczyki na urodziny (nie bedziemy się widzieli w środe) - wypatrzyłam je sobie jako kolczyki do slubu
http://www.anka-bizuteria-sklep.pl/e...fer-lopez.html tylko że z jasnego srebra. Rzeczywiscie, takie jak na teledysku ![]() Buty z reklamy Always, kolczyki z teledysku Lopez ![]()
#2596 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko dzięki za radę, ale kupiłam coś mniej wymyślnego w kształcie
![]() Wzięłam Panasonic, o te: http://www.burak.pl/produkt/sluchawk...rp-ht161e-k-7/ Są większe niż moje uszy i ładnie je obejmują, więc może nie będą uciskać mi na małżowiny tak jak te poprzednie. Czasem po kilkunastu minutach już mnie całe uszy bolały ![]() Byłam na małych zakupach w Rossmanie też, efekty poniżej wraz z odebranymi kosmetykami z Avonu i Ori ![]() ![]() I kupiłam też balerinki w CCC, zwykłe czarne z kokardką, ale nie są materiałowe tylko z ekoskórki, więc dobre na jesień i deszcz ![]()
#2597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2598 |
Zakorzenienie
|
![]() Wiecie co, tak się maziam tym nowym Glam Shine`m i jego smak i konsystencja mi przypomina Juicy Tubes ![]()
#2599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Były inne kolory? Fajny ten Glam Shine. Ile kosztował? Mój lipiec wypadł kiepsko przez te hurtowe zakupy żeli ![]() zużyć pełnowymiarowych tylko 5 i wszystko pielęgnacja plus 4 saszetki. Przybyło ![]() Za to dziś już poleciała do kosz miniatura tuszu EL i miniatura mleczka do ciała YR ![]() Co polecacie z YR?Bo kupiłam sobie na grouponie 2 kupony po 29 zł każdy zamiast po 60 i zastanawiam się na co je spożytkować ![]()
![]() |
#2600 | ||
Zakorzenienie
|
Czytnik kart dopieor poleciał do producenta, czyli kolejne 3 tyg czekania
![]() ![]() Cytat:
![]() żadnymi zelami mnie tu nie kusić ![]() Cytat:
![]() Miałam pracować nad CV i listem mot. a pół dnia neewsweeka czytałam ![]()
![]() |
#2601 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() skusiłaś się na promocję w R. 9,99 za 2 żele Palmolive? ja się oparłam, bo żel to ostatnia rzecz jaka jest mi potrzebna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajna jest też winogronowa maseczka nawilżająca ![]() ![]() ja już drugi tydzień na stażu, na szczęście mam do wyrobienia 20h tygodniowo, mogę je dowolnie rozłożyć i dzięki temu czw i pt mam wolny ![]() ![]() ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-08-01 o 17:56 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powrzucałam aktualizacje. Wydaje mi się, że taty obecny aparat nie koryguje szumów tak jakbym chciała (patrząc na zdjęcie z lakierami, ale pielegnacja jak na fotę bez lampy w tym świetle wyszła nieźle ![]()
![]() |
#2603 |
po prostu Em :)
|
Ja się skusiłam na kupon z groupona 45 zł zamiast 100 zł.
![]() Jakbyście były zainteresowane to dziś na blogu pojawiły się trzy nowe notki o Essence. ![]()
![]() |
#2604 |
Zakorzenienie
|
http://www.panasonic.pl/html/pl_PL/P...?view=&angle=1 znalazłam idealny aparat- ma tylko jedną wadę: CENA ok 1600 zł
![]() Em, czytałam o Essence ![]() ![]()
#2605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie pamiętam ceny GS, ale teraz jest jakaś promocja w R. na kosmetyki L`Oreala ![]() Cytat:
![]() Ten błyszczyk wzięłam jako jeden z ostatnich różowy. Był jeszcze jeden odcień różu, z którego została ostatnia sztuka a tak to były same pomarańczowe i te bezbarwne, choć one wszystkie nie nadają w ogóle koloru. Żele mnie uwiodły odkąd nosek napisała o tym różanym ![]() ![]() Cieszę się, że na stażu Ci sie podoba ![]()
![]() |
#2606 |
Zakorzenienie
|
takei butki byłyby dla mnie zbyt niebezpieczne
![]() robiłam małe porządki w kosmetykach- 2 mgiełki avonu oddałam siostrze i wyrzuciłam flaszkę po edp Nomadic Oriflame- wyparowały ostatnie kropelki jak byłam u babci ![]() szukałam promocji na maszynki w gazetkach i w naturowej są Bellki airflow za 7,99! Em, nie wiesz przypadkiem czy one są na starowiślnej czy w Kaziu? Bo napisali, że w wybranych sklepach.
#2607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2608 | ||
Wtajemniczenie
|
Hosenko, i jak wyszedł makijaż? Pokażesz gdzieś?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że podoba Ci się na praktykach i możesz sobie tak fajnie poukładać godziny ![]() Nie mam czasu pisac PW, więc napisze tutaj: Organzza, Karolina, dziękuję za przelewy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2609 |
Zakorzenienie
|
Kochanie: jeszcze nie wiem jak bo to 16 jestem w pracy
![]() Umówiłam się na 16.30 ![]() ![]() Jeśli uda mi sie zrobić dobre zdjecia (jakoś nie umiem robić zdjeć makijazy ![]() ![]()
#2610 |
Zakorzenienie
|
Ja też czekam na fotki makijażu
![]() Osa mnie użądliła w palec u nogi ![]() Zapomniałam napisać, ze wczoraj użyłam masła Bielendy z olejkiem arganowym, jest bardzo treściwe i gęste. Dobre będzie na chłodniejsze dni. Zapach całkiem ładny i intensywny.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.