Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-20, 09:08   #2641
youyou
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez kindzia890 Pokaż wiadomość
Tłumaczył mi się jeszcze, że używał gum a ona tabletek.. wiec niby jak by miała zajść w ciąże? ale znając jego to tylko tak mówi, żeby mnie bardziej nie wkurzyć.. przez 7 lat będąc z nim może w sumie z 20 razy używaliśmy gumek.. ale jak on twierdzi.. "to tylko ze mną tak, z innymi nie" chciała bym to zobaczyć... nie tyle co my cierpimy(kobiety) co te małe istotki.. co ona zawiniła, że facet myślał fi*tem a nie głową? Z Bartkiem przy wyprawce pomagała mi mama. Miała wtedy taką możliwość. Teraz jej nie ma i musze wszystko kompletować sama.. wózka jednak nie będę miała bo dostał ktoś inny a zostały mi najgorsze rzeczy do kupienia.. wózek, łóżeczko, przewijak, chusta i laktator a na niego liczyć nie mogę, bo to przecież nie jego Przynajmniej z Bartkiem nie ma tego problemu.. mamy jutro jechać i mu kupić jakieś ubranie bo rośnie jak na drożdżach...

jeju dziwię Ci się że jeszcze chcesz z nim rozmawiać..

tacy faceci się nie zmieniają!!! załóż sprawę o alimenty, ustalenie ojcostwa i tyle, a kontakty z nim ogranicz tylko do wizyt z dziećmi.

Ja bym chyba prędzej niż chciała słuchac o jego problemach z innymi kobietami

Drugie dziecko jest jego? a on twierdzi że nie?? ✂✂✂✂a to udowodnij mu że jest i niech kasę szykuje!!!!!!!!
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 09:12   #2642
Shira_83
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

[QUOTE=zanetaa88;27024066]Znam takich co używali tabletki i w tak mają bobaska, oczywiście teraz nie są ze sobą...Co to za ludzie się rodzą

Shira a gdzie zdjęcie Chleb?! Jaki chleb?! Też chce!!
Ja robiłam ostatnio słonecznikowy, niby dobry ale jakiś za ciężki był
I kupiłam na nowo składniki aby je jeszcze raz zrobić. Nienawidzę ciasta drożdżowego wyrabiać, ale muszę się zmotywować !

tak zdjęcie zanim się kapnęłam że mogłam zrobić to okruszki zostały

a przepis na chlebek ci napisze jest pyszny i nie ciężki mój pan i władca uwielbia
przepis jest na dwa chleb w takich rynienkach

1 kilo maki pszennej tortowej
1 szkl otrąb pszennych
5 łyżek słonecznika
5 łyżek pestek dyni
5 łyżek lnu
2,5 łyżeczki soli
5 dkg drożdży
1litr wody(0,5l gazowanej, 0,5 nie gazowanej
1 łyżeczka cukru

całość wymieszać ja nie robię zaczynu tylu kruszę drożdże do tego i całość ręką wymieszam odstawiam aż ładnie wyrośnie daję do formy znowu na chwilkę żeby się wyruszało, piec koło godziny na 200 C wiadomo obserwować żeby się nie przypalił zależy jak dobry masz piekarnik

Stary 2011-05-20, 09:17   #2643
Kolina
Zadomowienie

witajcie

dziubek79, moniczka2123, Vaniliova11, aania_20, youyou, Natka_, BABONIK dziekuje, brzuszek wydaje mi sie juz taaaaki duzy

Lale3ka witamy

kindzia890 brak slow, tylko sie denerwujesz przez niego, odizluj sie, zerwij kontakt, tak zebys miala spokoj do konca ciazy

ja nadal zakatarzona ale gardlo ciut mniej boli, wczoraj duzo lezalam, a wieczorem mielismy gosci i mila niespodzianke, brat tz z przyjacielem zrobili nam prezent, powiem szczerze ze jestem mega zaskoczona, bo dostalismy nianie Aventa i laktator elektroniczny tez Avent
strasznie sie ciesze
Stary 2011-05-20, 09:20   #2644
agulaaabar
Zakorzenienie

Znowu mi sie słabo robi.... dziewczyny czy Wy też tak macie? zaczyna mnie to martwić...... bo dzieje się tak dzień w dzień.... czasem po dwa razy........ uderzenia gorąca, duszno i słabo............

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 09:24   #2645
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Znowu mi sie słabo robi.... dziewczyny czy Wy też tak macie? zaczyna mnie to martwić...... bo dzieje się tak dzień w dzień.... czasem po dwa razy........ uderzenia gorąca, duszno i słabo............

ja tak nie mam może masz niskie ciśnienie próbowałaś zmierzyć może kawa albo wsuń coś słodkiego? jak nie pomaga to ja bym dzwoniła do gina chyba ze to z upału masz bardzo ciepło w domku?
Stary 2011-05-20, 09:25   #2646
Zmalowana
Zakorzenienie

agulaaabar obiecałaś, że zadzwonisz do gina Więc łap za telefon jak nie chcesz dostać po tyłku !!

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 09:31   #2647
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
ja tak nie mam może masz niskie ciśnienie próbowałaś zmierzyć może kawa albo wsuń coś słodkiego? jak nie pomaga to ja bym dzwoniła do gina chyba ze to z upału masz bardzo ciepło w domku?
Zmierzyłam 119/64 tętno 111...
kawę już piłam rano.... a w domu mam chłodno.....nie wiem już kurcze co to....

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
agulaaabar obiecałaś, że zadzwonisz do gina Więc łap za telefon jak nie chcesz dostać po tyłku !!
No miałam o te skurcze dzwonić.... a to uczucie słabosci trwa ok pół godz i przechodzi.... w srode mam wizyte u gina moze poczekam

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-20, 09:34   #2648
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

drugi biszkopt się piecze, jeden podwójny już jest - jeszcze masy trzeba zrobić - poskładać i udekorować - a tu jeszcze mi wypadło że musze sąsiada do lekarza zawieść bo mnie bardzo prosił ale to taki fajny straszy człowiek, i nie raz bardzo pomaga, paczki moje odbiera jak kurier przywozi a mnie nie ma albo listy i w ogóle wspaniały człowiek a teraz mu zdrowie niedomaga... ech..

a potem szybkie porządki w kłaczkach będą i siup do gina a reszta pracy nad tortem po powrocie pewnie...

Agulaabar zadzwoń do gina bo takie zasłabnięcia to nie przelewki.

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 09:38   #2649
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
wiadomo najlepiej zadzwon do lekarza i sie upewnij ale mnie też się to zdarza i do tego niedobrze mi się robi, tyle że nie codziennie ale jednak.
daj znać co powiedział lekarz

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

wróciłam z targu z truskawkami (10 zł za kg) ale nie dałam już rady z zakupami bo cięzko i nie kupiłam sobie arbuza a taki piękny był

aaaa i w mięsnym miła pani ekspedientka poprosiła mnie bez kolejki do lady żebym nie musiała stać fajnie tak
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 09:46   #2650
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Zadzwoń do gina - będziesz spokojniejsza

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość

aaaa i w mięsnym miła pani ekspedientka poprosiła mnie bez kolejki do lady żebym nie musiała stać fajnie tak
Dobrze Ci. Mnie ani razu w czasie ciąży nikt nie przepuścił w kolejce, ani nie zaprosił poza kolejką do kasy np. A brzuch widzieli, że jest, bo gapili się na niego jakby nie wiadomo co tam było, a to tylko dziecko

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 09:47   #2651
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Zmierzyłam 119/64 tętno 111...
kawę już piłam rano.... a w domu mam chłodno.....nie wiem już kurcze co to....

No miałam o te skurcze dzwonić.... a to uczucie słabosci trwa ok pół godz i przechodzi.... w srode mam wizyte u gina moze poczekam

hmmm to ja bym zadzwoniła co ci szkodzi....

oo Beatko to trzymam za twoją wizytę i też dziś piekę tylko murzynka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-20, 09:54   #2652
Kolina
Zadomowienie

agulaaabar zadzwon do lekarza, upewnisz sie czy to nie jest nic powaznego

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
...

wróciłam z targu z truskawkami (10 zł za kg) ale nie dałam już rady z zakupami bo cięzko i nie kupiłam sobie arbuza a taki piękny był

truskaweczki
jeszcze nie jadlam, czekam na nasze polskie, najlepsze
i na te z ogrodka tesciowej

kilka dni temu w lidlu jak stalam w kolejce do kasy (bylam ostatnia, przede mna 2 osoby) podszedl do mnie gosc i mowi "ja stalem za ta pania" w reku mial 2 piwa
noszzzzz kurde, wcisnal sie przede mnie bezczelny
Stary 2011-05-20, 09:56   #2653
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

jeszcze mam smaka na ciasto z rabarbarem z przepisu z bloga Żanetki88
już rabarbar mam gotowy i obrany ale pewnie wieczorkiem upiekę bo już teraz nie zdąże a poźniej gin..

biszkopcik czekoladowy się upiekł i zaraz idę masy szykowac

Stary 2011-05-20, 09:56   #2654
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
drugi biszkopt się piecze, jeden podwójny już jest - jeszcze masy trzeba zrobić - poskładać i udekorować - a tu jeszcze mi wypadło że musze sąsiada do lekarza zawieść bo mnie bardzo prosił ale to taki fajny straszy człowiek, i nie raz bardzo pomaga, paczki moje odbiera jak kurier przywozi a mnie nie ma albo listy i w ogóle wspaniały człowiek a teraz mu zdrowie niedomaga... ech..

a potem szybkie porządki w kłaczkach będą i siup do gina a reszta pracy nad tortem po powrocie pewnie...

Agulaabar zadzwoń do gina bo takie zasłabnięcia to nie przelewki.
a Ty znowu kusisz dobrociami

za wizyte
Stary 2011-05-20, 09:56   #2655
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Sygnie też bym się zdenerwowała ! I pewnie na focha poszłabym do innego sklepu zobaczyć wózki.Pamiętam jak w Opolu podchodzę do kiosku kupić wodę,patrzę nikogo nie ma, ale słyszę że ktoś się rusza... więc zapłukałam w szybkę to baba na mnie z ryjem czy Ja poczekać nie mogę ,a mi szczena opadła powiedziała, że nie mogę i poszłam do innego sklepu
Wierz mi że poszłabym do innego sklepu, ale w Lesznie tylko w tym jednym mają jedo i emmaljungi W pozostałych nie znalazłam nic co by mnie zachwyciło To znaczy były 2 takie wózki, ale jeden miał gondolę tylko 74 cm, a drugi był w promocji za jedyne 1999 zł i na dodatek był granatowo błękitny, a ja nie cierpię koloru niebieskiego pod żadną postacią A jakbym chciała inny kolor to by mi sprowadzili ale już z ceną 2300 Więc wolałam już zamówić jedo i liczę na cud, że Młodemu się nie będzie tak spieszyć na ten świat i wózek zdąży dotrzeć

A tak w ogóle to witam piątkowo
Wpadłąm tylko na chwilę was nadrobić i mykam do mamy druknąć sobie język niemowląt

za wszystkie dzisiejsze wizyty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-20, 09:57   #2656
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry
U nas piękna pogoda, cieplutko, fajnie
W domu zaczyna się robic duuszno, u mnie jak nagrzeje to poprostu masakra...
Jak mąż wróci to muszę go chyba poprosić żeby już załączył klimatyzację, bo sama nie potrafię.

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Blondynka a to nie Ty pisałaś o brzydkiej bliźnie po CC znów coś pochrzaniłam
To Meszsares pisała o bliźnie

Beata, Oliweczka, Jacieee za wizyty

Cytat:
Napisane przez kindzia890 Pokaż wiadomość
Witam
nie mam siły Was nadrabiać za szybko piszecie.. miałam wczoraj znowu ciężki dzień rozmawiałam z ojcem Bartusia... podobno rozstał się z tą swoją panną, ale podobno jest teraz w ciąży Czemu faceci są tacy nie poważni? Oczywiście powiedział, że to nie możliwe, żeby to było jego... typowe.. mi też to samo powiedział bo głupek uważa, że jest bezpłodny... no i efektem tego będzie miał w sumie 3 dzieci...Ryczałam jak głupia wczoraj...Z tego wszystkiego śniło mi się, że poszłam do kibelka i leciała ze mnie krew zamiast siku Nie wiem już sama co mam myśleć o tym wszystkim.. Szczerze to mam już dosyć wszystkiego..
Ooo żesz co za durny facet Niech płaci alimenty i do niczego Ci więcej taki pajac nie jest potrzebny!

JustPi super, że z Hania wszystko wporządku, a z szyjka nie ma żartów, oszczędzaj się i śmigaj na L4

Nerola najważniejsze, że juz jesteście w domku, a chłopcy napewno będą dbać o swoją mała księżniczkę

Cytat:
...A z wyprawką sobie poradzisz, ja też jakoś dałam radę, Mały nie musi mieć wszystkiego co najlepsze, ma tyle na ile mnie stać. A z gołym tyłkiem na pewno nie będzie chodził
Najwazniejsze co będzie miał to wspaniałą, kochającą mamę, która świetnie sobie radzi sama!
A z wyprawka to sobie poradzilas szybko i sprawnie i masz wszystko i czego mu więcej trzeba? Jesteś zaradna i sama tego dowiodłaś A kiedyś znajdziesz tego jedynego, który będzie podporą dla Ciebie i wpaniałym tatusiem dla Filipka

Byłam wczoraj znowu w H&M-ie i znowu kupiłam coś dla Dominika Poniżej wklejam zdjęcia.
I zamówiliśmy mu jeszcze taką huśtawkę:

http://allegro.pl/fisher-price-husta...601558660.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010115.jpg (62,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010116.jpg (50,3 KB, 30 załadowań)
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 09:57   #2657
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Dobrze Ci. Mnie ani razu w czasie ciąży nikt nie przepuścił w kolejce, ani nie zaprosił poza kolejką do kasy np. A brzuch widzieli, że jest, bo gapili się na niego jakby nie wiadomo co tam było, a to tylko dziecko
tak samo jak mnie ani razu nie skorzystałam jeszcze z przywileju bycia w ciązy - nawet do busa do Rze nikt mnie nie przepuści a nieraz taki tłok że musze uważać żeby mnie ktoś łokciem nie uderzył w brzuch albo nie przycisnął.. masakra.

Stary 2011-05-20, 09:58   #2658
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
agulaaabar zadzwon do lekarza, upewnisz sie czy to nie jest nic powaznego

truskaweczki
jeszcze nie jadlam, czekam na nasze polskie, najlepsze
i na te z ogrodka tesciowej

kilka dni temu w lidlu jak stalam w kolejce do kasy (bylam ostatnia, przede mna 2 osoby) podszedl do mnie gosc i mowi "ja stalem za ta pania" w reku mial 2 piwa
noszzzzz kurde, wcisnal sie przede mnie bezczelny
ooo żeszzzzzz skubany trzeba było mu "co było a nie jest nie pisze się w rejestr " matko co za palant!!!!
Stary 2011-05-20, 10:04   #2659
Marina1
Zakorzenienie

Hej dziewczyny!

Mi mały dał pospać do 9 ! Przeważnie to przez 7 już nie śpię.
Doktorka mi wysłała dzisiaj tematy na egz. 2 czerwca - masakra jednym słowem, strasznie trudna tematyka...

Za wizyty dzisiejsze mocne mocne !
Jest ich dzisiaj baaardzo dużo!

Beatko ja Cię podziwiam, Twój talent kulinarny

Zresztą jak i u Żanety i blog też już podczytuje i niebawem ,,zerżnę" kilka przepisów.
A jak tam Twoja kuzynka z Paulinką?

kindzia890 Niektórzy mężczyźni chyba nigdy nie dorosną...Naprawdę, nie wiem skąd się biorą takie przypadki...
Mi się nóż w kieszeni otwiera, gdy słyszę o takich facetach. I jeszcze ma czelność twierdzić, że jest bezpłodny...No nie...
Współczuję Ci słuchania o jego życiu seksualnym z tamtą kobietą, ja bym na pewno nie dała rady słuchać, bo bym po prostu zwróciła całą kolację...

Baboniku, tak , masz rację, ale proszę Igorka, by siedział jeszcze grzecznie w brzuchu tak ze 3 tyg i pozwolił mamuśce zaliczyć sesję letnią bez problemów

A dziś 20 maja, więc za równo miesiąc wypada mój termin porodu.
9 miesiącu ahoj przygodo !!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-20, 10:06   #2660
Zmalowana
Zakorzenienie

Natka świetne ciuszki. A jakie ceny ?

Stary 2011-05-20, 10:09   #2661
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość

GRATULACJE, ALE TEN CZAS LECI!!!

U nas dziś 31 tydzień i do tp 63 dni, w niedziele beda równo 2 miesiące

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 10:10   #2662
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
no właśnie bo też ciekawa jestem a nie orientuje się z H&M-owych cenach

Stary 2011-05-20, 10:10   #2663
lisek230
Przyczajenie

Witajcie,
pisałam tutaj wczoraj, ale do teraz mój post sie nie pojawił:/ może sa jakies myczki, które mi umknęły, nie jestem obeznana za bardzo w obsłudze tego forum jako lipcóweczka chciałam dołączyć do Waszego grona, jesli można oczywiście Termin mam na 4 lipca. Z jednej strony widząc natężenie Waszych rozmów, boje się wkręcić w te wszytski dyskusje, bo jestem w trakcie kończenia pracy lic. i obawiam sie, że zamiast wykazywać sie wiedzą tam, będę tutaj z Wami dyskucić ale spróbuje to jakos pogodzić.
lisek230 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-05-20, 10:14   #2664
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
GRATULACJE, ALE TEN CZAS LECI!!!

U nas dziś 31 tydzień i do tp 63 dni, w niedziele beda równo 2 miesiące
Dziękuję
Nie wiem, kiedy to zleciało...
A u Ciebie też już coraz bliżej!

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez lisek230 Pokaż wiadomość
Witajcie,
pisałam tutaj wczoraj, ale do teraz mój post sie nie pojawił:/ może sa jakies myczki, które mi umknęły, nie jestem obeznana za bardzo w obsłudze tego forum jako lipcóweczka chciałam dołączyć do Waszego grona, jesli można oczywiście Termin mam na 4 lipca. Z jednej strony widząc natężenie Waszych rozmów, boje się wkręcić w te wszytski dyskusje, bo jestem w trakcie kończenia pracy lic. i obawiam sie, że zamiast wykazywać sie wiedzą tam, będę tutaj z Wami dyskucić ale spróbuje to jakos pogodzić.
Witaj , hehe znam ten ból.
Zamiast się uczyć, pisać pracę to wchodzę na forum.
Więc, lepiej się dobrze zastanów , nie no żartuję
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 10:14   #2665
Zmalowana
Zakorzenienie

lisek230 witaj To forum wciąga jak...błoto moja mgr leży odłogiem

Stary 2011-05-20, 10:14   #2666
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Wow! Gratulujęklask i: ale zleciało...

Cytat:
Witajcie,
Witamy - napisz coś o sobie, np. na kogo czekasz itp

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj znowu w H&M-ie i znowu kupiłam coś dla Dominika Poniżej wklejam zdjęcia.

Ciuszki śliczne

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 10:15   #2667
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
no właśnie bo też ciekawa jestem a nie orientuje się z H&M-owych cenach
-Czapeczka-9,90
-Zielony komplet (spodnie, body) -39,90
-Komplet (biała koszulka ze słonikiem i spodenki w kratkę)-39,90
-Ogrodniczki w kratkę-39,90

W H&M-ie można trafic na dużo fajnych rzeczy i wcale nie drogich jakby się wydawało. Powiem Wam, że tańsze są tam rzeczy niż w takim normalnym sklepie z odzieżą dziecięcą
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-05-20, 10:16   #2668
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

dziewczyny Wy piszecie że nikt Was nie przepusza np w kolejce a co ja mam powiedziec jak jade z małym on we wozku u nawet nikt drzwi w sklepie nie pomoże otworzyć każdy sie jeszcze wpycha
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 10:17   #2669
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny!
tak na pocieszenie to mnie to czeka za 2 dni (trzymając się ostatniego terminu )

Cytat:

za zakupy

Cytat:
Witajcie,
próbuj kochana może Ci się jednak uda wdrożyć a w ogóle to witaj
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 10:18   #2670
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
-Czapeczka-9,90
-Zielony komplet (spodnie, body) -39,90
-Komplet (biała koszulka ze słonikiem i spodenki w kratkę)-39,90
-Ogrodniczki w kratkę-39,90

W H&M-ie można trafic na dużo fajnych rzeczy i wcale nie drogich jakby się wydawało. Powiem Wam, że tańsze są tam rzeczy niż w takim normalnym sklepie z odzieżą dziecięcą
ja musze jechać i cos dla Oliviera kupic zob czy M nie bedzie krecil nosem
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości