|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 3,95% |
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! |
0 | 0% |
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! |
22 | 28,95% |
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! |
0 | 0% |
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. |
2 | 2,63% |
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. |
2 | 2,63% |
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. |
1 | 1,32% |
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. |
0 | 0% |
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. |
1 | 1,32% |
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. |
31 | 40,79% |
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. |
0 | 0% |
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. |
0 | 0% |
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. |
1 | 1,32% |
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. |
0 | 0% |
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. |
9 | 11,84% |
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. |
4 | 5,26% |
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. |
0 | 0% |
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Cytat:
jeju dziwię Ci się że jeszcze chcesz z nim rozmawiać.. ![]() tacy faceci się nie zmieniają!!! załóż sprawę o alimenty, ustalenie ojcostwa i tyle, a kontakty z nim ogranicz tylko do wizyt z dziećmi. Ja bym chyba prędzej ![]() ![]() Drugie dziecko jest jego? a on twierdzi że nie?? ✂✂✂✂a to udowodnij mu że jest i niech kasę szykuje!!!!!!!! ![]()
![]() |
#2642 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
[QUOTE=zanetaa88;27024066]Znam takich co używali tabletki i w tak mają bobaska, oczywiście teraz nie są ze sobą...Co to za ludzie się rodzą
![]() Shira a gdzie zdjęcie ![]() ![]() Ja robiłam ostatnio słonecznikowy, niby dobry ale jakiś za ciężki był ![]() I kupiłam na nowo składniki aby je jeszcze raz zrobić. Nienawidzę ciasta drożdżowego wyrabiać, ale muszę się zmotywować ! tak zdjęcie zanim się kapnęłam że mogłam zrobić to okruszki zostały ![]() a przepis na chlebek ci napisze jest pyszny i nie ciężki mój pan i władca uwielbia ![]() przepis jest na dwa chleb w takich rynienkach ![]() 1 kilo maki pszennej tortowej 1 szkl otrąb pszennych 5 łyżek słonecznika 5 łyżek pestek dyni 5 łyżek lnu 2,5 łyżeczki soli 5 dkg drożdży 1litr wody(0,5l gazowanej, 0,5 nie gazowanej 1 łyżeczka cukru całość wymieszać ja nie robię zaczynu tylu kruszę drożdże do tego i całość ręką wymieszam odstawiam aż ładnie wyrośnie daję do formy znowu na chwilkę żeby się wyruszało, piec koło godziny na 200 C wiadomo obserwować żeby się nie przypalił zależy jak dobry masz piekarnik ![]()
#2643 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() dziubek79, moniczka2123, Vaniliova11, aania_20, youyou, Natka_, BABONIK ![]() ![]() Lale3ka witamy ![]() kindzia890 ![]() ja nadal zakatarzona ale gardlo ciut mniej boli, wczoraj duzo lezalam, a wieczorem mielismy gosci i mila niespodzianke, brat tz z przyjacielem zrobili nam prezent, powiem szczerze ze jestem mega zaskoczona, bo dostalismy nianie Aventa i laktator elektroniczny tez Avent ![]() strasznie sie ciesze ![]()
#2644 |
Zakorzenienie
|
Znowu mi sie słabo robi.... dziewczyny czy Wy też tak macie? zaczyna mnie to martwić...... bo dzieje się tak dzień w dzień.... czasem po dwa razy........ uderzenia gorąca, duszno i słabo............
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tak nie mam może masz niskie ciśnienie próbowałaś zmierzyć może kawa albo wsuń coś słodkiego? jak nie pomaga to ja bym dzwoniła do gina chyba ze to z upału masz bardzo ciepło w domku?
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
agulaaabar obiecałaś, że zadzwonisz do gina
![]() ![]()
#2647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kawę już piłam rano.... a w domu mam chłodno.....nie wiem już kurcze co to.... No miałam o te skurcze dzwonić.... a to uczucie słabosci trwa ok pół godz i przechodzi.... w srode mam wizyte u gina moze poczekam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
drugi biszkopt się piecze, jeden podwójny już jest - jeszcze masy trzeba zrobić - poskładać i udekorować - a tu jeszcze mi wypadło że musze sąsiada do lekarza zawieść bo mnie bardzo prosił ale to taki fajny straszy człowiek, i nie raz bardzo pomaga, paczki moje odbiera jak kurier przywozi a mnie nie ma albo listy i w ogóle wspaniały człowiek a teraz mu zdrowie niedomaga... ech..
a potem szybkie porządki w kłaczkach będą i siup do gina a reszta pracy nad tortem po powrocie pewnie... Agulaabar zadzwoń do gina bo takie zasłabnięcia to nie przelewki.
![]() |
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znać co powiedział lekarz ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- wróciłam z targu z truskawkami (10 zł za kg) ale nie dałam już rady z zakupami bo cięzko i nie kupiłam sobie arbuza ![]() aaaa i w mięsnym miła pani ekspedientka poprosiła mnie bez kolejki do lady żebym nie musiała stać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmm to ja bym zadzwoniła co ci szkodzi.... ![]() oo Beatko to trzymam za twoją wizytę i też dziś piekę tylko murzynka ![]()
![]() |
#2652 | |
Zadomowienie
|
agulaaabar zadzwon do lekarza, upewnisz sie czy to nie jest nic powaznego
![]() Cytat:
![]() jeszcze nie jadlam, czekam na nasze polskie, najlepsze i na te z ogrodka tesciowej ![]() kilka dni temu w lidlu jak stalam w kolejce do kasy (bylam ostatnia, przede mna 2 osoby) podszedl do mnie gosc i mowi "ja stalem za ta pania" ![]() noszzzzz kurde, wcisnal sie przede mnie bezczelny
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
jeszcze mam smaka na ciasto z rabarbarem z przepisu z bloga Żanetki88
![]() biszkopcik czekoladowy się upiekł i zaraz idę masy szykowac ![]()
![]() |
#2654 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za wizyte ![]()
![]() |
#2655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to witam piątkowo ![]() Wpadłąm tylko na chwilę was nadrobić i mykam do mamy druknąć sobie język niemowląt ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas piękna pogoda, cieplutko, fajnie ![]() W domu zaczyna się robic duuszno, u mnie jak nagrzeje to poprostu masakra... Jak mąż wróci to muszę go chyba poprosić żeby już załączył klimatyzację, bo sama nie potrafię. Cytat:
![]() Beata, Oliweczka, Jacieee ![]() Cytat:
![]() JustPi super, że z Hania wszystko wporządku, a z szyjka nie ma żartów, oszczędzaj się i śmigaj na L4 ![]() Nerola najważniejsze, że juz jesteście w domku, a chłopcy napewno będą dbać o swoją mała księżniczkę ![]() Cytat:
![]() A z wyprawka to sobie poradzilas szybko i sprawnie i masz wszystko i czego mu więcej trzeba? Jesteś zaradna i sama tego dowiodłaś ![]() ![]() Byłam wczoraj znowu w H&M-ie i znowu kupiłam coś dla Dominika ![]() I zamówiliśmy mu jeszcze taką huśtawkę: http://allegro.pl/fisher-price-husta...601558660.html |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Mi mały dał pospać do 9 ! Przeważnie to przez 7 już nie śpię. Doktorka mi wysłała dzisiaj tematy na egz. 2 czerwca - masakra jednym słowem, strasznie trudna tematyka... Za wizyty dzisiejsze mocne mocne ![]() Jest ich dzisiaj baaardzo dużo! Beatko ja Cię podziwiam, Twój talent kulinarny ![]() Zresztą jak i u Żanety ![]() A jak tam Twoja kuzynka z Paulinką? kindzia890 Niektórzy mężczyźni chyba nigdy nie dorosną...Naprawdę, nie wiem skąd się biorą takie przypadki... Mi się nóż w kieszeni otwiera, gdy słyszę o takich facetach. I jeszcze ma czelność twierdzić, że jest bezpłodny...No nie... Współczuję Ci słuchania o jego życiu seksualnym z tamtą kobietą, ja bym na pewno nie dała rady słuchać, bo bym po prostu zwróciła całą kolację... Baboniku, tak , masz rację, ale proszę Igorka, by siedział jeszcze grzecznie w brzuchu tak ze 3 tyg i pozwolił mamuśce zaliczyć sesję letnią bez problemów ![]() A dziś 20 maja, więc za równo miesiąc wypada mój termin porodu. 9 miesiącu ahoj przygodo !! ![]()
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
Natka świetne ciuszki. A jakie ceny ?
![]()
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULACJE, ALE TEN CZAS LECI!!! U nas dziś 31 tydzień i do tp 63 dni, w niedziele beda równo 2 miesiące ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
no właśnie bo też ciekawa jestem a nie orientuje się z H&M-owych cenach
![]()
![]() |
#2663 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
pisałam tutaj wczoraj, ale do teraz mój post sie nie pojawił:/ może sa jakies myczki, które mi umknęły, nie jestem obeznana za bardzo w obsłudze tego forum ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, kiedy to zleciało... ![]() A u Ciebie też już coraz bliżej! ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() Zamiast się uczyć, pisać pracę to wchodzę na forum. Więc, lepiej się dobrze zastanów ![]() ![]()
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
lisek230 witaj
![]() ![]() ![]()
#2666 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciuszki śliczne ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Zielony komplet (spodnie, body) -39,90 -Komplet (biała koszulka ze słonikiem i spodenki w kratkę)-39,90 -Ogrodniczki w kratkę-39,90 W H&M-ie można trafic na dużo fajnych rzeczy i wcale nie drogich jakby się wydawało. Powiem Wam, że tańsze są tam rzeczy niż w takim normalnym sklepie z odzieżą dziecięcą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny Wy piszecie że nikt Was nie przepusza np w kolejce a co ja mam powiedziec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.