Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes > Służby mundurowe

Notka

Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-28, 11:00   #2641
megiii85
Raczkowanie

Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
Dot.: Odp: Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III

Cytat:
Napisane przez erk Pokaż wiadomość
Ja się cieszyłam jak mój mógł wychodzić, bo przynajmniej zjadł coś co lubi na obiad albo pozałatwiał sprawy z bankiem, który nam żyć teraz nie daje. Uważam że to lekka przesada zabraniac dorosłemu facetowi wychodzić :/ mój wieczorami i tak w pokoju siedzi i ze mną gada

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kochana trzeba pamiętać o jednej bardzo istotnej rzeczy, mianowicie oni nie są tam na koloniach muszą być od czasu do czasu zgnojeni jak szmata brzydko mówiąc, bo na ulicy nikt ich nie będzie głaskał i na komendzie przełożeni też ich głaskać nie będą - oni są w Policji, a nie na zielonej szkole musi być dyscyplina. Szkoła to jest pikuś prawdziwa szkoła życia jest na ulicy i niech się lepiej szybko tego nauczą, że oni są tylko pionkami, a czasem bandyckie ścierwa mają większe prawa niż nasi policjanci.
megiii85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 11:41   #2642
erk
Rozeznanie

Odp: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III

Zdaję sobie z tego sprawę doskonale kochana tylko nie lubię jak mi chłop marudzi że głodny chodzi

Oliwcia mój Aniołeczek 08.04.2016

1cs

erk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 12:19   #2643
megiii85
Raczkowanie

Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
Dot.: Odp: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III

Cytat:
Napisane przez erk Pokaż wiadomość
Zdaję sobie z tego sprawę doskonale kochana tylko nie lubię jak mi chłop marudzi że głodny chodzi

hehe to niech weźmie sobie zapasy na adaptację, albo większą ilość gotówki, bo tam czasem przez 14 godzin nic ci nie dadzą do jedzenia raz jest prowiant raz nie. A jedzenie na tamtejszej stołówce woła o pomstę do nieba, więc chłopaki żyją na fastfoodach
Mój tż ostatnio w domu zachwalał i zjadł dwa talerze zupy kalafiorowej, a jak go znam od 28 lat to nigdy tego nie jadł. Jak tu zjeżdża to wsuwa wszystko co dostanie ;p

Edytowane przez megiii85
Czas edycji: 2013-06-28 o 12:23
Stary 2013-06-28, 12:37   #2644
MonikaArt
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez megiii85 Pokaż wiadomość
Kochana trzeba pamiętać o jednej bardzo istotnej rzeczy, mianowicie oni nie są tam na koloniach muszą być od czasu do czasu zgnojeni jak szmata brzydko mówiąc, bo na ulicy nikt ich nie będzie głaskał i na komendzie przełożeni też ich głaskać nie będą - oni są w Policji, a nie na zielonej szkole musi być dyscyplina. Szkoła to jest pikuś prawdziwa szkoła życia jest na ulicy i niech się lepiej szybko tego nauczą, że oni są tylko pionkami, a czasem bandyckie ścierwa mają większe prawa niż nasi policjanci.
Święta prawda

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
hehe to niech weźmie sobie zapasy na adaptację, albo większą ilość gotówki, bo tam czasem przez 14 godzin nic ci nie dadzą do jedzenia raz jest prowiant raz nie. A jedzenie na tamtejszej stołówce woła o pomstę do nieba, więc chłopaki żyją na fastfoodach
Mój tż ostatnio w domu zachwalał i zjadł dwa talerze zupy kalafiorowej, a jak go znam od 28 lat to nigdy tego nie jadł. Jak tu zjeżdża to wsuwa wszystko co dostanie ;p
A u mojego w Sieradzu mają takie wypasione jedzenie, że aż za dużo im dają...i wszystko bardzo smaczne - przynajmniej mojemu smakuje. Widocznie co szkoła, to obyczaj...
MonikaArt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 12:41   #2645
megiii85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MonikaArt Pokaż wiadomość
Święta prawda

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

A u mojego w Sieradzu mają takie wypasione jedzenie, że aż za dużo im dają...i wszystko bardzo smaczne - przynajmniej mojemu smakuje. Widocznie co szkoła, to obyczaj...
Mój tż był w Sieradzu i bardzo zachwalał tamtejsze jedzenie, a teraz jest w Piasecznie na adaptacji i STRASZNIE narzeka na jedzenie
Stary 2013-06-28, 13:03   #2646
erk
Rozeznanie

Jak mojemu coś ugotuję to też zachwala jak głupi niestety non stop na fast foodach jedzie w słupsku :/

1cs

Stary 2013-06-28, 13:06   #2647
MonikaArt
Raczkowanie

Cytat:
Mój tż był w Sieradzu i bardzo zachwalał tamtejsze jedzenie, a teraz jest w Piasecznie na adaptacji i STRASZNIE narzeka na jedzenie
Nas czeka adaptacja w Łodzi (najprawdopodobniej), więc nie będzie problemu z jedzeniem Ale nie zdziwiłabym się jakby go wysłali do Piaseczna...
MonikaArt jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 13:15   #2648
sin_08
Rozeznanie

O matko, mój TŻ na szkółce je to, co zjadliwe narzeka tylko na jakieś flaczki i wtedy chodzi na jakieś śmieciowe jedzenie -.- no, i oczywiście jak zostaje na weekend. Sorry, na stołówce dają im 14 bułek i myślą że na następny dzień im nie sczerstwieją? i do tego jakieś jogurty, ser żółty... Nie pamiętam już

Opinia co do jedzenia szkółki w Katowicach nie jest zła regularnie posiłki dostają, i się cieszą wiadomo że to jedzenie różni się od domowego, no ale cóż

sin_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 18:38   #2649
erk
Rozeznanie

Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III

Mój na początku nie marudził, ale jak przez tydzień na kolację dostawali makrelę czy co tam innego, to mu zbrzydło. Na szczęście wtedy docenia moje kulinaria

1cs

Stary 2013-06-30, 15:28   #2650
sin_08
Rozeznanie

Haha no w sumie... Codziennie to samo do jedzenia dostawać

Stary 2013-07-01, 07:39   #2651
Butterfly_1101
Raczkowanie

...

Edytowane przez Butterfly_1101
Czas edycji: 2013-08-11 o 21:04
Butterfly_1101 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 11:42   #2652
megiii85
Raczkowanie

Weekend nawet ujdzie, bo bez tż niestety.

Ale dzisiaj ważny dzień ponieważ tz KOŃCZY ADAPTACJĘ W PIASECZNIE i dzisiaj już wraca do domu na stałe

Nie macie pojęcia jak się cieszę, że zakończył się ten warszawki SYF!
Stary 2013-07-01, 14:00   #2653
erk
Rozeznanie

No tu super, wkońcu powrót do normalności

U nas ok, w sumie spędziliśmy jeden dzień razem bo pracowałam, ale spokojnie było :p

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

A jak Tobie Butterfly?

1cs

Stary 2013-07-01, 15:06   #2654
Rotkohl
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III

ja już czekam na nastepny piatek
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:13   #2655
megiii85
Raczkowanie

znowu dziewczyny milczą ;p

Co robicie kobitki w wolnych chwilach? Macie jakieś hobby?
Stary 2013-07-01, 16:21   #2656
rybka92
Raczkowanie

Ehhhh ja dziewczyny umieram .... jelitówka mnie dopadła.....

U nas weekend ciężki bo jelitówkę najpierw dostał Konrad więc wiecie ;( biedaczek nic nie mógł zjeść ;/

Ojj megiiii85 jak ja ci zazdroszczę ... mój w tym tygodniu rusza na adaptację

A ja gdy tylko znajdę wolną chwilkę to czytam czytam czytam <3 kocham czytać książki zaczęło się od gimnazjum i trwa do dziś
rybka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:42   #2657
megiii85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rybka92 Pokaż wiadomość
Ehhhh ja dziewczyny umieram .... jelitówka mnie dopadła.....

U nas weekend ciężki bo jelitówkę najpierw dostał Konrad więc wiecie ;( biedaczek nic nie mógł zjeść ;/

Ojj megiiii85 jak ja ci zazdroszczę ... mój w tym tygodniu rusza na adaptację

A ja gdy tylko znajdę wolną chwilkę to czytam czytam czytam <3 kocham czytać książki zaczęło się od gimnazjum i trwa do dziś
Bidulko to odpoczywaj, też lubię czytać jaka jest Twoja ulubiona książka?
oto jedne z moich ulubionych kolejność bez znaczenia:
1. Zielona mila
2. Wielki marsz
3.Miasteczko Salem
4.Pachnidło
5. Kwiat Pustyni
6.Samotność w sieci
7. Déjà vu
8.Jedenaście minut
9. Alchemik
10. Pamiętnik narkomanki
11.Śniadanie u Tiffany''ego
i tyle co tak na szybko ;p

Nie masz pojęcia jak się cieszę, że już dziś Tż wraca
Stary 2013-07-01, 17:04   #2658
rybka92
Raczkowanie

hmmm a ja
1.Millenium (wszystkie 3 cześci)
2Kwiat sniegu i sekretny wachlarz
3.Igrzyska śmierci 9 wszystkie czesci)
4.zmierzch
5.cztery pory roku s.kinga
6.stowarzyszenie wędrujacych dzinsow
7.Dziennik nimfomanki

hmm i duzo duzo wiecej

musze greya przeczytac

sorki ze tak bez polskich znakow iitp. ale pisze jedna reka i mam malego na kolanach

Edytowane przez rybka92
Czas edycji: 2013-07-01 o 17:19
rybka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 17:19   #2659
Rotkohl
Zakorzenienie

ja też uwielbiam ksiażki czytać, ale ostatnim czasem przyznaje zaniedbałam to , bo cierpie na permamentny brak czasu ale teraz sesja zakończona, póki pracy na wakacje nie znajde, to będe moła wszystko nadrobić.
Przedewszystkim uwielbiam ksiażki Erika Emanuela Schimtta
Z polskich Marek Krajewski jest moim faworytem choc tyle tych ksiażek sie przeczytało, że zawsze sobie przypomne o innym ulubieńcu Ogólnie lubie kryminał, thrilery, przede wszytskim takie mroczne jak to u Krajewskiego jest, troche fantasy, science fiction, ale w kierunku wilkołaków, wampirów, czarownic itp, zdecydowanie jestem antyfanką Tolkiena. Poza tym ksiażki z zakresu tak dziwnych że nie potrafie ich sklasyfikować jak "Kiedy byłem dziełem sztuki" schmitta
Milenium mi nie podeszło, moze dalej ciekawsze jest, ale wyznaje zasade, że jeśli po przeczytaniu 1/5 ksiazki wogóle mnie ona nie wciaga, to nie ma sensu marnować na nią czasu i siegam po coś innego.

Poza tym uwielbiam szyć, choć ja bym to nazwała eksperymentami z maszyną niż szyciem Miałam dzisiaj siąść i nadrabiać, ale sensacje żoładkowe mi nie pozwalają
Stary 2013-07-01, 19:06   #2660
perelka8942
Raczkowanie

Ja też uwielbiam książki a wszystko zaczęło się od Harrego Pottera, potem, K. Siesickiej i jej "jezioro osobliwości" i kolejnej części czyli "zapałka na zakręcie", poza tym wszystkie, ostatnio bardzo gustuje w książkach Nicholasa Sparksa i Federicco Moccia np. "3 Metry nad niebem", "Wybacz, ale będę Ci mówiła skarbie", ogólnie lubie niestety romansidła ale Dana Browna też lubię pomimo że jest odrobinę przereklamowany... a no i najważniejsze... Wszystkie zmierzchy i inne książki opodobnej tematyce tyle że np. z upadłymi aniołami w roli głównej

heh i wracając do tematu Tż... mój też w tym tygodniu wyjeżdża na adaptacje... najgorsze jest to że nie wiem dokładnie kiedy ma się tam stawić (tzn ile czasu nam razem zostalo zanim znów mi go zabiorą)
perelka8942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 19:19   #2661
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka8942 Pokaż wiadomość
Ja też uwielbiam książki a wszystko zaczęło się od Harrego Pottera, potem, K. Siesickiej i jej "jezioro osobliwości" i kolejnej części czyli "zapałka na zakręcie", poza tym wszystkie, ostatnio bardzo gustuje w książkach Nicholasa Sparksa i Federicco Moccia np. "3 Metry nad niebem", "Wybacz, ale będę Ci mówiła skarbie", ogólnie lubie niestety romansidła ale Dana Browna też lubię pomimo że jest odrobinę przereklamowany... a no i najważniejsze... Wszystkie zmierzchy i inne książki opodobnej tematyce tyle że np. z upadłymi aniołami w roli głównej

heh i wracając do tematu Tż... mój też w tym tygodniu wyjeżdża na adaptacje... najgorsze jest to że nie wiem dokładnie kiedy ma się tam stawić (tzn ile czasu nam razem zostalo zanim znów mi go zabiorą)
no właśnie akurat zmierzch mi pasujacej mi tematyki wogóle mi nie podchodził, napisany jezykiem dla 13 latki, ale w sumie to ksiazka chyba z przeznaczenia dla 13latek wiec nie mam co sie czepiać
Stary 2013-07-01, 19:44   #2662
patision
Raczkowanie

Hey no mój TŻ wraca jutro bo teraz jeszcze pracuje ostatni dzień bo ma jakieś zabezpieczenie .... W końcu zleciało dziadostwo burdelska warszawa;p
patision jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 19:59   #2663
MARLUSIAA
Raczkowanie

A mój mąż już dzisiaj w nocy wróci z adaptacji!!!:ju pi:
MARLUSIAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 20:18   #2664
patision
Raczkowanie

w koncu naszy TŻ bd mieć w domu
patision jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 20:19   #2665
sin_08
Rozeznanie

MARLUSIAA zazdroszczę - mój jeszcze szkółki nie ukończył

U mnie weekend bardzo dobrze musieliśmy się nacieszyć sobą bo nie wiem kiedy go zobaczę :| czy za 2 tygodnie, czy dopiero za 6 .. także tego.

Stary 2013-07-01, 20:39   #2666
megiii85
Raczkowanie

Dziewczynki odnośnie książek u was też jest taki problem , aby coś upolować? U mnie w mieście jak i w sąsiednich mieścinach ciężko coś konkretnego dorwać, bo są albo pojedyncze egzemplarze, które są zawsze wypożyczone i za jedną książką czasem muszę dzwonić po pięć razy pytając czy już ktoś oddał, albo nie mają wielu pozycji, które mnie interesują. Wtedy jest możliwość ściągania z neta w formacie pdf, ale na dłuższą metę oczy strasznie mi łzawią... a za każdym razem coś kupować i sprzedawać nie ma sensu. Po pierwsze szkoda mi pieniędzy na kolejne książki, a na allegro jak wystawię to czasem tygodniami wystawiam i sprzedać nie idzie....
Stary 2013-07-01, 20:43   #2667
perelka8942
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki odnośnie książek u was też jest taki problem , aby coś upolować? U mnie w mieście jak i w sąsiednich mieścinach ciężko coś konkretnego dorwać, bo są albo pojedyncze egzemplarze, które są zawsze wypożyczone i za jedną książką czasem muszę dzwonić po pięć razy pytając czy już ktoś oddał, albo nie mają wielu pozycji, które mnie interesują. Wtedy jest możliwość ściągania z neta w formacie pdf, ale na dłuższą metę oczy strasznie mi łzawią... a za każdym razem coś kupować i sprzedawać nie ma sensu. Po pierwsze szkoda mi pieniędzy na kolejne książki, a na allegro jak wystawię to czasem tygodniami wystawiam i sprzedać nie idzie....
a ja z kolei nie lubie książek z biblioteki... kupuję... i mam i czasem wracam do ulubionych pozycji, lubię sobie zaznaczać cytaty itp

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 20:53   #2668
Rotkohl
Zakorzenienie

ja nie lubie kupować książek, bo uważam ze to bez sensu, zeby stały i si ekurzyło, bo raczej 2 raz do nich nie wróce, zazwyczaj ciekawsze tytuły pożyczam od szwagra, on należy do tych kupujących ksiazki

do biblioteki za książkami nie dzwonie, bo raczej nie ma tak ze napalam sie na ksiązke której nie widziałam na oczy, raczej ide patrze co mja i z tego wypożyczam, a zazwyczaj pytam czy maja coś ciekawego w tym i tym stylu
Stary 2013-07-01, 21:08   #2669
perelka8942
Raczkowanie

ja kupuje i trzymam dla przyszłych pokoleń a i wracać do książek lubię, bo czasem jakiś ciekawy cytat przegapię jak czytam pierwszy raz
Stary 2013-07-01, 21:08   #2670
erk
Rozeznanie

Co do książek ja jestem maniaczką fantastyki Uwielbiam Piekarę i jego sagę o inkwizytorze, czytam obecnie "Pana Lodowego Ogrodu 3" Grzędowicza oraz "Pomnik Cesarzowej Achai tom 1 i 2" Ziemiańskiego. Mi weekend jeszcze szybko zleciał, bo miałam egzamin z języka migowego, więc mnóstwo nauki

1cs

Edytowane przez erk
Czas edycji: 2013-08-11 o 20:59
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Służby mundurowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości