|
|||||||
| Notka |
|
| Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
|
Dot.: Odp: Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
Cytat:
|
|
|
|
|
#2642 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
Zdaję sobie z tego sprawę doskonale kochana
tylko nie lubię jak mi chłop marudzi że głodny chodzi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2643 | |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
|
Dot.: Odp: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
Cytat:
Mój tż ostatnio w domu zachwalał i zjadł dwa talerze zupy kalafiorowej, a jak go znam od 28 lat to nigdy tego nie jadł. Jak tu zjeżdża to wsuwa wszystko co dostanie ;p Edytowane przez megiii85 Czas edycji: 2013-06-28 o 13:23 |
|
|
|
|
#2644 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2645 |
|
Raczkowanie
|
Mój tż był w Sieradzu i bardzo zachwalał tamtejsze jedzenie, a teraz jest w Piasecznie na adaptacji i STRASZNIE narzeka na jedzenie
|
|
|
|
#2646 |
|
Rozeznanie
|
Jak mojemu coś ugotuję to też zachwala jak głupi
niestety non stop na fast foodach jedzie w słupsku :/Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2647 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie zdziwiłabym się jakby go wysłali do Piaseczna...
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Rozeznanie
|
O matko, mój TŻ na szkółce je to, co zjadliwe
narzeka tylko na jakieś flaczki i wtedy chodzi na jakieś śmieciowe jedzenie -.- no, i oczywiście jak zostaje na weekend. Sorry, na stołówce dają im 14 bułek i myślą że na następny dzień im nie sczerstwieją? ![]() Opinia co do jedzenia szkółki w Katowicach nie jest zła regularnie posiłki dostają, i się cieszą wiadomo że to jedzenie różni się od domowego, no ale cóż
|
|
|
|
#2649 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
Mój na początku nie marudził, ale jak przez tydzień na kolację dostawali makrelę czy co tam innego, to mu zbrzydło. Na szczęście wtedy docenia moje kulinaria
|
#2650 |
|
Rozeznanie
|
Haha
no w sumie... Codziennie to samo do jedzenia dostawać
|
|
|
|
#2651 |
|
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez Butterfly_1101 Czas edycji: 2013-08-11 o 22:04 |
|
|
|
#2652 |
|
Raczkowanie
|
Weekend nawet ujdzie, bo bez tż niestety.
Ale dzisiaj ważny dzień ponieważ tz KOŃCZY ADAPTACJĘ W PIASECZNIE i dzisiaj już wraca do domu na stałe Nie macie pojęcia jak się cieszę, że zakończył się ten warszawki SYF! |
|
|
|
#2653 |
|
Rozeznanie
|
No tu super, wkońcu powrót do normalności
![]() U nas ok, w sumie spędziliśmy jeden dzień razem bo pracowałam, ale spokojnie było :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- A jak Tobie Butterfly? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
ja już czekam na nastepny piatek
|
|
|
|
#2655 |
|
Raczkowanie
|
znowu dziewczyny milczą ;p
Co robicie kobitki w wolnych chwilach? Macie jakieś hobby? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2656 |
|
Raczkowanie
|
Ehhhh ja dziewczyny umieram .... jelitówka mnie dopadła.....
U nas weekend ciężki bo jelitówkę najpierw dostał Konrad więc wiecie ;( biedaczek nic nie mógł zjeść ;/ Ojj megiiii85 jak ja ci zazdroszczę ... mój w tym tygodniu rusza na adaptację ![]() A ja gdy tylko znajdę wolną chwilkę to czytam czytam czytam <3 kocham czytać książki zaczęło się od gimnazjum i trwa do dziś
|
|
|
|
#2657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oto jedne z moich ulubionych kolejność bez znaczenia: 1. Zielona mila 2. Wielki marsz 3.Miasteczko Salem 4.Pachnidło 5. Kwiat Pustyni 6.Samotność w sieci 7. Déjà vu 8.Jedenaście minut 9. Alchemik 10. Pamiętnik narkomanki 11.Śniadanie u Tiffany''ego i tyle co tak na szybko ;p Nie masz pojęcia jak się cieszę, że już dziś Tż wraca
|
|
|
|
|
#2658 |
|
Raczkowanie
|
hmmm a ja
1.Millenium (wszystkie 3 cześci) 2Kwiat sniegu i sekretny wachlarz 3.Igrzyska śmierci 9 wszystkie czesci) 4.zmierzch 5.cztery pory roku s.kinga 6.stowarzyszenie wędrujacych dzinsow 7.Dziennik nimfomanki hmm i duzo duzo wiecej musze greya przeczytac ![]() sorki ze tak bez polskich znakow iitp. ale pisze jedna reka i mam malego na kolanach Edytowane przez rybka92 Czas edycji: 2013-07-01 o 18:19 |
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
ja też uwielbiam ksiażki czytać, ale ostatnim czasem przyznaje zaniedbałam to , bo cierpie na permamentny brak czasu
ale teraz sesja zakończona, póki pracy na wakacje nie znajde, to będe moła wszystko nadrobić.Przedewszystkim uwielbiam ksiażki Erika Emanuela Schimtta ![]() Z polskich Marek Krajewski jest moim faworytem choc tyle tych ksiażek sie przeczytało, że zawsze sobie przypomne o innym ulubieńcu Ogólnie lubie kryminał, thrilery, przede wszytskim takie mroczne jak to u Krajewskiego jest, troche fantasy, science fiction, ale w kierunku wilkołaków, wampirów, czarownic itp, zdecydowanie jestem antyfanką Tolkiena. Poza tym ksiażki z zakresu tak dziwnych że nie potrafie ich sklasyfikować jak "Kiedy byłem dziełem sztuki" schmitta ![]() Milenium mi nie podeszło, moze dalej ciekawsze jest, ale wyznaje zasade, że jeśli po przeczytaniu 1/5 ksiazki wogóle mnie ona nie wciaga, to nie ma sensu marnować na nią czasu i siegam po coś innego. Poza tym uwielbiam szyć, choć ja bym to nazwała eksperymentami z maszyną niż szyciem Miałam dzisiaj siąść i nadrabiać, ale sensacje żoładkowe mi nie pozwalają
|
|
|
|
#2660 |
|
Raczkowanie
|
Ja też uwielbiam książki
a wszystko zaczęło się od Harrego Pottera, potem, K. Siesickiej i jej "jezioro osobliwości" i kolejnej części czyli "zapałka na zakręcie", poza tym wszystkie, ostatnio bardzo gustuje w książkach Nicholasa Sparksa i Federicco Moccia np. "3 Metry nad niebem", "Wybacz, ale będę Ci mówiła skarbie", ogólnie lubie niestety romansidła ale Dana Browna też lubię pomimo że jest odrobinę przereklamowany... a no i najważniejsze... Wszystkie zmierzchy i inne książki opodobnej tematyce tyle że np. z upadłymi aniołami w roli głównej ![]() heh i wracając do tematu Tż... mój też w tym tygodniu wyjeżdża na adaptacje... najgorsze jest to że nie wiem dokładnie kiedy ma się tam stawić (tzn ile czasu nam razem zostalo zanim znów mi go zabiorą)
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2662 |
|
Raczkowanie
|
Hey no mój TŻ wraca jutro bo teraz jeszcze pracuje ostatni dzień bo ma jakieś zabezpieczenie .... W końcu zleciało dziadostwo burdelska warszawa;p
|
|
|
|
#2663 |
|
Raczkowanie
|
A mój mąż już dzisiaj w nocy wróci z adaptacji!!!
![]() ![]() |
|
|
|
#2664 |
|
Raczkowanie
|
w koncu naszy TŻ bd mieć w domu
|
|
|
|
#2665 |
|
Rozeznanie
|
MARLUSIAA zazdroszczę - mój jeszcze szkółki nie ukończył
U mnie weekend bardzo dobrze musieliśmy się nacieszyć sobą bo nie wiem kiedy go zobaczę :| czy za 2 tygodnie, czy dopiero za 6 .. także tego.
|
|
|
|
#2666 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki odnośnie książek u was też jest taki problem , aby coś upolować? U mnie w mieście jak i w sąsiednich mieścinach ciężko coś konkretnego dorwać, bo są albo pojedyncze egzemplarze, które są zawsze wypożyczone i za jedną książką czasem muszę dzwonić po pięć razy pytając czy już ktoś oddał, albo nie mają wielu pozycji, które mnie interesują. Wtedy jest możliwość ściągania z neta w formacie pdf, ale na dłuższą metę oczy strasznie mi łzawią... a za każdym razem coś kupować i sprzedawać nie ma sensu. Po pierwsze szkoda mi pieniędzy na kolejne książki, a na allegro jak wystawię to czasem tygodniami wystawiam i sprzedać nie idzie....
|
|
|
|
#2667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie lubie kupować książek, bo uważam ze to bez sensu, zeby stały i si ekurzyło, bo raczej 2 raz do nich nie wróce, zazwyczaj ciekawsze tytuły pożyczam od szwagra, on należy do tych kupujących ksiazki
do biblioteki za książkami nie dzwonie, bo raczej nie ma tak ze napalam sie na ksiązke której nie widziałam na oczy, raczej ide patrze co mja i z tego wypożyczam, a zazwyczaj pytam czy maja coś ciekawego w tym i tym stylu
|
|
|
|
#2669 |
|
Raczkowanie
|
ja kupuje i trzymam dla przyszłych pokoleń a i wracać do książek lubię, bo czasem jakiś ciekawy cytat przegapię jak czytam pierwszy raz
|
|
|
|
#2670 |
|
Rozeznanie
|
Co do książek ja jestem maniaczką fantastyki
Uwielbiam Piekarę i jego sagę o inkwizytorze, czytam obecnie "Pana Lodowego Ogrodu 3" Grzędowicza oraz "Pomnik Cesarzowej Achai tom 1 i 2" Ziemiańskiego. Mi weekend jeszcze szybko zleciał, bo miałam egzamin z języka migowego, więc mnóstwo nauki
Miłość w kolorze czerni 05.06.2014 Oliwcia mój Aniołeczek 08.04.2016 ![]() 1cs Edytowane przez erk Czas edycji: 2013-08-11 o 21:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

tylko nie lubię jak mi chłop marudzi że głodny chodzi 

i wtedy chodzi na jakieś śmieciowe jedzenie -.- no, i oczywiście jak zostaje na weekend. Sorry, na stołówce dają im 14 bułek i myślą że na następny dzień im nie sczerstwieją?