|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() ![]() Nuna czekam aż Julka jednak zdecyduje się wyjść ![]() witam się i ja po porannych badaniach krwi teraz odpoczywam z kawką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Iza tylko tyle nam napiszesz ![]() Czuje córeczkę u Ciebie ![]() No brawo!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś moja gwiazda włączała włączony silnik ![]() Cytat:
![]() ![]() tak samo jak jest pęcherzyk nieregularny i jakiś taki pofałdowany - ale pęka to znaczy ze jakośc jest słaba tyle ile my :P tzn do porodu grupowego! pierwszy raz robisz??? Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-06-14 o 10:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
Co mam jeszcze pisać,lekarz wszystko pomierzył.Małe tak fajnie ssało kciuk
![]() ![]() Popołudniu musze zrobić zdjęcie brzucha.Musiałam już kupić legginsy ciążowe bo zwykłe mnie cisły ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-06-14 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zadomowienie
|
Robiłam z 1,5 roku temu.
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- IZa gratki! Super, teraz będziesz spokojna, że będzie już ok.
#2647 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zadomowienie
|
W temacie examów z prawka, mój egzaminator miał chyba z 80 lat
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Linka, nie mam tych wyników, w trakcie przeprowadzki gdzies sie zapodziały, a gina miałam innego więc nie mogę dokładnie sprawdzić, ale z tego co pamiętam to ok było - z tego co pamiętam, wiem bynajmniej, że było ok z badaniami, nie wzbudziły we mnie wkur$%#$% ![]() Grubo ponad rok, w sumie powiedzmy, że 13cs, ale raz były starania raz nie, trudno dokładnie powiedzieć ![]()
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze to kwestia jakies pierdoły , może wystarczy 1 tabletka..nie raz tak sie zdarzało ze 1 tab bromka czy 1 tab dupka i ciąża jak ta lala ![]() no i po 12 cyklach to by sie męża przydało pobadac.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Spokojnie, mąż badany - ok, ja robiłam jakieś tam podstawowe badania - ok, ale ja podchodzę do tego z dystansem, nie wpadam w szał, co ma być to będzie... nie widzę powodu bym miała rwać sobie włosy z głowy ![]() W jednym cyklu się staramy w drugim nie i tak sobie czas leci... ![]()
![]() |
#2651 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poważnie zwykłe legginsy Cię cisną? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | ||
Zakorzenienie
|
Po tym powolnym wzroście tempki ..zawsze mi tak jakoś rośnie nie od razu i powoli.
Cytat:
A jak chodziłam do ginów na osiedlu to raz widać było pęcherzyk pofalowany, więc musiał być albo po pęknięciu albo po zLUFowaniu, ale gin nie potrafił mi powiedzieć .. tylko się przyznał, że on na bezpłodności się nie zna .. ja już im (ginom) w ogóle nie ufam i jakoś nie mam ochoty do nich łazić i jeszcze im płacić krocie .. Bez sensu. ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
Co ma być to będzie. A jak nie będzie fasoli to idę do szkoły. O ile mi zaoczne zrobią. A może będzie i jedno i drugie. A co!
![]() |
#2653 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja sobie kupię z 3 psy i będę ciotką psiarą ![]()
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
To ja przygarnę jeszcze 2 koty i będę ciotką kociarą
![]() btw, moja kota nie pcha mi się na brzuch, jestem rozczarowana, przecież POWINNA ![]() Ale śmialiśmy się z TŻ, że pilnuje brzucha bo śpi obok mnie całą noc, dokąd nie wstanę. I jest ostatnio mega przytulaśna, ale na kolana tylko do TŻta ![]()
#2655 |
Zadomowienie
|
czyli co,Nuna jednak chyba pobiegla rodzic
![]() bo cosik cisza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maru a może poszukaj jakiegoś dobrego na stronach typu znanylekarz?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
Spoko, w końcu może poszukam ,.,. najgorsze jest to, że w Łodzi wielu ginów się rozmienia na drobne, przyjmują w różnych miejscach, pracują w szpitalach i ciężko znaleźć takiego, który jest w jednym miejscu po południu co 2 dni .. a jak pisałam, urlopu na nich brała nie będę ani jeździła za nimi po całym mieście. Pracuję na zadupiu, zanim się autobusem stąd wydostanę to już jest 17, weź jeszcze jedź na drugi koniec miasta .. gdzie w większości do 18 większość czynne. A tam, gdzie np do 20 co dzień inny gin.
#2658 |
Zadomowienie
|
Color a jak tam Twoj TZ? Bywa czesciej w domu i jak Mu idzie zajmowanie sie Tymkiem?I jak sie ma Twoja Mama?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | ||
Rozeznanie
|
Witam się
![]() święta racja ![]() Domciątko, cześć! ale Cię tu dawno nie widziałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę chyba sobie usmażyć placka ziemniaczanego, bo wczoraj TŻ zrobił cały garnek ciasta, bo mu się zachciało z wieczora placków ziemniaczanych, ale zjadł 2 i poszedł spać, a tego ciasta tyle zostało ![]() ![]()
![]() |
#2660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No widzę generalnie ze sie nie spinasz faktycznie. Ja jak sie upre to bede cały szczecin leciec ![]() U mnie też jest zawsze pofalowany pęcherzyk..lekarze mowili nie raz ze pękł ale on dopiero miał pęknąc i też mialam podejrzenie ze LUF to potrafił mięc 26mm na usg , a okazało się ze pęka jak jest na prawde duzy nawet 27mm ![]() mam z Wami zapędy na 'zwierzęciarę' ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam kebaby na obiad
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej strony moje tempki może isę wolno rozkręcają, ale różnice są dosyć spore .. czasem najniższa od najwyższej różni się o cały stopień. A pęcherzyk .. może niepotrzebne się zraziłam do ginów konowałów, trza znaleźć takiego, co się zna i sprawdzić .. A co do wieku, no cóż .. z jednej strony prawda, nie mlodniejemy, z drugiej nie chcę też na siłę być mamą, nie uda się to nie, ja mam co z życiem robić, a np rodzić chwilę przed 40 czy nawet po też nie mam ochoty. Nie wyjdzie teraz to trudno ![]()
![]() |
#2663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do głupich pytan związanych z ciążą, mnie np denerwuje : -który miesiąc -prawie 6 -o jezu, ale masz wielki brzuch, jak Ty do porodu pójdziesz. Jestem w końcówce 5 miesiąca, przytyłam 3 kilo, nogi i ramiona mi zeszczuplały, tyle, ze dużo mi poszło w cycki i brzuch, no ale cóż ludzie już mnie widzą jak hipopotama.
![]() |
#2664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pytań, to już pisałam, że mnie w ogóle taka gadka nie rusza. Niech sobie pogadają, jeśli sprawia im to frajdę. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie nie. Jestem. lepiłam pierogi. Pochowałam do zamrazalki i robiłam jeszcze obiadek. Myłam podłogę, naczynia, po batalii gotowania i mi zeszło. ![]()
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
wiecie co ? ja chyba nie jestem gotowa do ciązy...
nuna sobie tak mówi swobodnie ze czop ze już zaraz..a ja jestem zesra.na. Ja!!! Gdybym była w ciązy bym pod koniec panikowała ze zaraz poród , ze boli o matko..niedobrze mi sie zrobiło na samą myśl..niczego sie tak nie boje w zyciu jak porodu..nawet kredytu tak nie przezywam hahaha |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Linka Ty się boisz? Nie wierze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do bólu, być może masz podobnie jak ja, mnie ktoś uszczypnie i już mnie boli, poza tym od razu mam siniaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Dobra, robię siusiu, pakuje torbę i lece na spotkanie a potem to już weeeeeeeekend! ![]() Miłego !!!!!
![]() |
#2670 |
Zadomowienie
|
Nuna, zdjęcie brzucha dawaj!!!
![]() pewnie to będzie Twoje ostatnie tutaj.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.