|
|
#242 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Aktualizacja i dokładka
znajdziesz cos za cos z listy?:
Avon-peeling do twarzy z serii Cleraskin-40% Eris-krem chlorofilowy pod oczy(Lirene)ok-35% Eris-żel do mycia twarzy truskawkowy-50%(buteleczka z pompką) Lirene-balsam brązujący-ok.50-40% Soraya-krem do twarzy Beauty Creator Kuracja wodna-głęboko nawilż.-45% AA-balsam do ciała z masłem mango i extraktem z papai-300ml/ubytek do 10% Ziaja-balsam do ciała "ujędrnianie-rozświetlanie"ok 60% Avon-nawilżający balsam do ciała perfumowany Individual Blue isa dora-cień brązowy,opalizujący |
|
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Pytałaś u mnie w wątku o serum termoochronne, u Ciebie zainteresował mnie jedynie Physiogel (ile go jest??) ale to za dużo za Pantene. Może coś jeszcze sobie dobierzesz?? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
prawdopodobnie go sprzedam-jest na licytacji,więc może coś innego sobie wybierzesz?
|
|
|
|
|
#248 |
|
Przyczajenie
|
Ten cień z Isa Dora też mnie interesuje
|
|
|
|
|
#249 |
|
Przyczajenie
|
Hej wklejam ci mój link:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post2781285 Edytowane przez m@rusia Czas edycji: 2006-09-26 o 20:36 Powód: nowe zdjęcia |
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
- Lirene-balsam brązujący-ok.50-40%
- Soraya-przyspieszacz opalania ultranawilż.na plażę i do solarium-użycie znikome - AA-balsam do ciała z masłem mango i extraktem z papai-300ml/ubytek do 10% - Ziaja-balsam do ciała "ujędrnianie-rozświetlanie"ok 60% - Max Factor 2000-tusz do rzęs,zostało chyba mniej niż połowa Zajrzysz do mnie?
|
|
#252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
EMI CHCIALAS OPIS KOSEMTYKOW JUZ JEST DODANY W MAOIM WATKU ZAJRZYJ I DAJ ZNAC JAK NAJSZYBCIEJ CO WYBRALAS
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#255 |
|
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Podoba mi sie: Max Factor 2000-tusz do rzęs,zostało chyba mniej niż połowa isa dora-cień brązowy,opalizujący znajdziesz coś? pwoiedz czego szukasz poza watkiem mam pełno kosmetyków poza wątkiem czekajace na wymianke ![]() Prosze odp u Mnie w watku (link w podpisie )
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałaś u mnie, że chciałabyś krem YR i balsam.
Ja u Ciebie wypatrzyłam: - Inglot-cień AMC nr.68 soczysty granat - cienie sypkie i prasowane (musiałybyśmy tylko uzgodnic ile i które )- ewentualnie lakiery rimmela, jeżeli masz gdzieś fotki kolorów
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
No to niestety takie kolorki lakierów mi nie odpowiadają, a same cienie to jednak trochę za mało jak na wymiankę....
|
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
to moze wymienilybysmy sie tak ze ty mi dasz :
Soraya-przyspieszacz opalania ultranawilż.na plażę i do solarium-użycie znikome LUB Avon-nawilżający balsam do ciała perfumowany Individual Blue ??????????odpisz u mnie |
|
|
|
|
#265 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Interesowalyby mnie:
AA-balsam do ciała z masłem mango i extraktem z papai-300ml/ubytek do 10% Bell-odsypka sypkiego-jasne złoto Manhattan-cień intensywny turkus-użycie znikome Maybelline Water Shine Diamonds-pomadka nr.107-95% (jaki to klolor )Max Factor 2000-tusz do rzęs,zostało chyba mniej niż połowa isa dora-cień brązowy,opalizujący Znalazlabys cos u mnie w zamian http://www.wizaz.pl/forum/showthread...94#post2833994
|
|
#266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
to moze wymienilybysmy sie tak ze ty mi dasz :
Soraya-przyspieszacz opalania ultranawilż.na plażę i do solarium-użycie znikome LUB Avon-nawilżający balsam do ciała perfumowany Individual Blue ?????????? a ja tobie to mleczko ? odpisz u mnie |
|
|
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

)
)