Nie umiem poradzic sobie z rozstaniem - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-10-10, 20:17   #241
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa
Dot.: Nie umiem poradzic sobie z rozstaniem

Cytat:
Napisane przez Słoneczkooo_ Pokaż wiadomość
Ksiaze jest tylko jeden i ja go straciłam
Aj tam. chciałby. taki z niego ksiaze jak ze mnie zakonnica:P

(TŻ może zostać...)
Michalewa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-10, 20:55   #242
czeszka82
Przyczajenie

Tydzien temu moj ex rozstal sie ze mna po prawie dwoch latach udanego zwiazku.Tydzien wczesniej chcial dluzszej przerwy, by moc za mna zatesknic, bo podobno od sierpnia zmagal sie z rozterkami czy jestem ta jedyna na cale zycie...Byl to dla mnie szok bo za bardzo nic nie wskazywalo na to, ze szykuja sie jakies drastyczne zmiany w naszym zwiazku- a jednak. Tydzien pozniej nastapilo tak romantyczne, przyjacielskie a zarazem dramtyczne rozstanie, ze do tej pory nie moge uwierzyc ze juz nie jetesmy razem...Nie zatrzymywalam go bo nie moge na sile chciec by mniec kochal tak bardzo jak powienien bo nie o to w zyciu chodzi tym bardziej, ze mamy po 25 lat...Nie potrafie go nienawidziec za to co mi zrobil ale najpierw musze sie odkochac by moc na nowo sobie ukladac zycie bez niego...Czasem mysle ze lepiej jakby chodzilo o jakas inna kobiete,ale wiem ze tak nie jest, wtedy poznalabym motywy jego postepowania...Moja prace mgr pisalam na temat stereotypu mezczyzny w oczach kobiet chcac bardziej zglebic wiedze o psychologiczno- socjologicznych aspektach meskiego swiatka ale zycie zyciem ... Na szczescie mam osoby bliskie memu sercu na ktorych moge polegac a poza tym stram sie byc silna optymista choc wiem ze np imprezy to tylko chwilowe zapomnienie bo potem i tak pozostaje bol i pustka. Ale najwazniejsi sa ludzi na ktorych mozna polegac bo wtedy o wiele latwiej. Zyce duzo optymizmu, pozytywnej energii i usmiechu mimo wszystko.Powodzonka zycze, glowa do gory
czeszka82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-10, 21:01   #243
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa

Cytat:
Napisane przez czeszka82 Pokaż wiadomość
Tydzien temu moj ex rozstal sie ze mna po prawie dwoch latach udanego zwiazku.Tydzien wczesniej chcial dluzszej przerwy, by moc za mna zatesknic, bo podobno od sierpnia zmagal sie z rozterkami czy jestem ta jedyna na cale zycie...Byl to dla mnie szok bo za bardzo nic nie wskazywalo na to, ze szykuja sie jakies drastyczne zmiany w naszym zwiazku- a jednak. Tydzien pozniej nastapilo tak romantyczne, przyjacielskie a zarazem dramtyczne rozstanie, ze do tej pory nie moge uwierzyc ze juz nie jetesmy razem...Nie zatrzymywalam go bo nie moge na sile chciec by mniec kochal tak bardzo jak powienien bo nie o to w zyciu chodzi tym bardziej, ze mamy po 25 lat...Nie potrafie go nienawidziec za to co mi zrobil ale najpierw musze sie odkochac by moc na nowo sobie ukladac zycie bez niego...Czasem mysle ze lepiej jakby chodzilo o jakas inna kobiete,ale wiem ze tak nie jest, wtedy poznalabym motywy jego postepowania...Moja prace mgr pisalam na temat stereotypu mezczyzny w oczach kobiet chcac bardziej zglebic wiedze o psychologiczno- socjologicznych aspektach meskiego swiatka ale zycie zyciem ... Na szczescie mam osoby bliskie memu sercu na ktorych moge polegac a poza tym stram sie byc silna optymista choc wiem ze np imprezy to tylko chwilowe zapomnienie bo potem i tak pozostaje bol i pustka. Ale najwazniejsi sa ludzi na ktorych mozna polegac bo wtedy o wiele latwiej. Zyce duzo optymizmu, pozytywnej energii i usmiechu mimo wszystko.Powodzonka zycze, glowa do gory
Jak rozumiem powodem rozstania byl no.. zanik jego uczuc...? a może rzeczywiscie zateskni... myslisz ze to juz definitywny koniec?
troche to rozstanie przypomina mi moje...(tyle ze po roku bycia razem) no i ja juz sie oswajam wlasciwie z tym...
Tobie tez usmiechu i powodzenia

(TŻ może zostać...)
Stary 2007-10-10, 21:36   #244
czuczenka
Zakorzenienie

Hej dziewczyny... nie bylo mnie troche czasu, a tu tyle stronic juz naprodukowane no i Pimkie nie ma tez bić bedizemy zaraz ale widze ze Michalewa sie opiekuje podczas naszej nieobecnosci wielkie buziaki dla was dziewczyny dla Olbki tez i dla Asika tez i dla yeah

Dziewczyny mija juz 3 tydzien od rozstania z panem M. powoli wracam do siebie naprawde Deprim dziala a moze znajomi? Kurcze wszystko byloby fajnie gdbym go nie widziala jeszcze, ale kurcze w ostatnich dniach ciagle gdzies sie na niego napotykam wczoraj w mpk sie spotkalismy, ale go olałam ładnie... bo machnelam szybkie CZE i tyle z naszej gadki bylo... a dzis tez sie widzielismy na wydziale... i identyczna sytuacja...... no ale cos we mnie peklo dzis i napisalam do niego eska .... o tresci zeby dal mi rade jak mam noramlnie funkcjonowac po tym jak go gdzies przez przypadek spotkam.... bo jak go nie widze nigdzie to jest dobrze i ze se daje za***iscie rady ... Pan M. mi odpisal.... ,, nie wiem co mam Ci doradzic... ty chyba woogle nie chcesz juz ze mna rozmawiac takiego mi esa odpisal... powiem ze lekko sie zdziwilam...

bo chyba to normalne... a niby o czym mam z nim gadac? jak studia i jak rodzice sie czuja? no lekko chore nieprawdaż?

Jutro ide na impreze integracyjna z nowa grupa dostalam zaproszenie zreszta od kolegi z grupy;] w sumie fajny podobno bardzo mu na tym zalezy zebym poszla bo mi kumpela mowila... hahah

czeszka82: mialam podobne rozstanie.... ehh co tu wiecej mowiac bydlak

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-10, 22:43   #245
evellllla
Raczkowanie

hej kochane!!! no lepiej mi po tym spotkaniu,starałąm się nie zamulać (<-Michalewa )
co do Słoneczka- nie prawda,że straciłaś jedynego księcia, bo każda z nas miała swojego ;P ale ja myślę, że co tam książęta- czekają na nas jescze królewicze!!!
co do "sympatii" to też mnie ostatnio kumpela na to namawia, ale ja się nie lubię w takie rzeczy bawić....
czeszka82: u mnie też się popsuł niby taki "idealny związek" chyba to standart... mój facet po 3 latach bycia ze mną na moje pytanie czy chce ze mną być odpowiedział mi : "nie wiem"... no jakby mnie ktoś młotem uderzył...dlatego się wyprowadziłam...no chyba musiałam po takim "wyznaniu" nie?
szkoda,że nas tu przybywa,bo widzę,że takie rzeczy często się zdarzają, a ja nikomu tego nie życzę
buziaki dla Was dziewuszki,dobrej nocy ,trzymajcie się dzielnie
evellllla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-11, 06:14   #246
Słoneczkooo_
Raczkowanie

czeszka82 wydaje mi sie ze jestesmy w podobnej sytuacji...moj tez nie wie czy to jest miłość i nie wie czy mnie kocha...waha sie czy to moze nie jest przyzwyczajenie... u mnie jeszcze jest gorzej bo chodzimy do tej samej klasy i codziennie sie widujemy

Dzis znowu mi sie snil....ze bylam chora w domu, rodzina i znajomi mnie odwiedzili i w pewnym momencie dzwonek. mama otiwera i mowi ktos do CIebie ja patrze a tam on z bukietem roz w jednym reku i tulipanow w drugim mowiac ze oba bukiety mu sie podobaly i nie wiedzial ktory wziac....

nadal kocham....<3

Słoneczkooo_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-11, 06:20   #247
czuczenka
Zakorzenienie

Słoneczkooo: wiem, mi tez sie dziwadla rozne snily przez bylego ale bedzie dobrze... u mnie mija juz 3 tydzien od kiedy nie jestesmy razem... powiem ci ze jest troche lepiej najwazniejsze ze juz po kątach nie płacze ja wiem ze to ciezkie jest... ale powiem wam ze zauwazam ze jest tylu innych rownie wspanialych facetow a nie jesden NASZ były mowie ci

Dzis wstalam i jakos mnie dol nawet nie dopadl.. dziwne

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-11, 08:36   #248
Asik_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czuczenka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny... nie bylo mnie troche czasu, a tu tyle stronic juz naprodukowane no i Pimkie nie ma tez bić bedizemy zaraz ale widze ze Michalewa sie opiekuje podczas naszej nieobecnosci wielkie buziaki dla was dziewczyny dla Olbki tez i dla Asika tez i dla yeah

Dziewczyny mija juz 3 tydzien od rozstania z panem M. powoli wracam do siebie naprawde Deprim dziala a moze znajomi? Kurcze wszystko byloby fajnie gdbym go nie widziala jeszcze, ale kurcze w ostatnich dniach ciagle gdzies sie na niego napotykam wczoraj w mpk sie spotkalismy, ale go olałam ładnie... bo machnelam szybkie CZE i tyle z naszej gadki bylo... a dzis tez sie widzielismy na wydziale... i identyczna sytuacja...... no ale cos we mnie peklo dzis i napisalam do niego eska .... o tresci zeby dal mi rade jak mam noramlnie funkcjonowac po tym jak go gdzies przez przypadek spotkam.... bo jak go nie widze nigdzie to jest dobrze i ze se daje za***iscie rady ... Pan M. mi odpisal.... ,, nie wiem co mam Ci doradzic... ty chyba woogle nie chcesz juz ze mna rozmawiac takiego mi esa odpisal... powiem ze lekko sie zdziwilam...

bo chyba to normalne... a niby o czym mam z nim gadac? jak studia i jak rodzice sie czuja? no lekko chore nieprawdaż?

Jutro ide na impreze integracyjna z nowa grupa dostalam zaproszenie zreszta od kolegi z grupy;] w sumie fajny podobno bardzo mu na tym zalezy zebym poszla bo mi kumpela mowila... hahah

czeszka82: mialam podobne rozstanie.... ehh co tu wiecej mowiac bydlak
Hej Widze ze bardzo dobrze sobie radzisz jak na 3 tydzien Dobrze ze idziesz na impreze, a co! A szanowny pan M niech sobie nie mysli ze do konca zycia bedziesz w poblizu i w dodatku bedziesz z nim rozmawiac! Swoja droga faceci sa dziwni, koncza zwiazek a juz chca normalnie gadac.

Cytat:
czeszka82 wydaje mi sie ze jestesmy w podobnej sytuacji...moj tez nie wie czy to jest miłość i nie wie czy mnie kocha...waha sie czy to moze nie jest przyzwyczajenie... u mnie jeszcze jest gorzej bo chodzimy do tej samej klasy i codziennie sie widujemy

Dzis znowu mi sie snil....ze bylam chora w domu, rodzina i znajomi mnie odwiedzili i w pewnym momencie dzwonek. mama otiwera i mowi ktos do CIebie ja patrze a tam on z bukietem roz w jednym reku i tulipanow w drugim mowiac ze oba bukiety mu sie podobaly i nie wiedzial ktory wziac....
Takie sny to normalne, wydaje mi sie ze w ten sposob jakos nasze wnetrze odreagowuje cala sytuacje. Tak aby byla rownowaga, np w zyciu jest teraz zle to sny musza byc dobre.
Wiecie co mnie tylko zastanawia, dlaczego jak facet ma watpliwosci to zaraz przekresla wszystko................. ....ja np nie raz mialam rozne watpliwosci, ale odczekalam, dalam szanse i jakos sie ulozylo. Oni widza chyba wszytsko czarne albo biale...........
Trzymaj sie cieplutko!

Cytat:
Napisane przez evellllla Pokaż wiadomość
hej kochane!!! no lepiej mi po tym spotkaniu,starałąm się nie zamulać (<-Michalewa )

co do Słoneczka- nie prawda,że straciłaś jedynego księcia, bo każda z nas miała swojego ;P ale ja myślę, że co tam książęta- czekają na nas jescze królewicze!!!

co do "sympatii" to też mnie ostatnio kumpela na to namawia, ale ja się nie lubię w takie rzeczy bawić....

czeszka82: u mnie też się popsuł niby taki "idealny związek" chyba to standart... mój facet po 3 latach bycia ze mną na moje pytanie czy chce ze mną być odpowiedział mi : "nie wiem"... no jakby mnie ktoś młotem uderzył...dlatego się wyprowadziłam...no chyba musiałam po takim "wyznaniu" nie?

szkoda,że nas tu przybywa,bo widzę,że takie rzeczy często się zdarzają, a ja nikomu tego nie życzę

buziaki dla Was dziewuszki,dobrej nocy ,trzymajcie się dzielnie
Ehh wspolczuje ze uslyszalas takie slowa A wydawac by sie moglo ze facet jest bardziej zdecydowany i konkretny niz babki!
A ja mysle ze nie czekaja krolewicze tylko królowie
Asik_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-11, 13:28   #249
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa

Czuczenka - ciesze sie bardzo że juz Ci lepiej koniecznie opisz jak tam integracja z Kolegą.... zgadzam się we wszystkim co napisala Asika w stu procentach! Faceci to są naprawde slabi psychicznie;/
Evelllla - takie rzeczy jak rozstania się zdarzaly zdarzaja i beda zdarzac niestety... ale dobrze ze nas tu przybywa! bo razem jest latwiej sobie z tym poradzic... Smutna jest mysl ze ktos wlasnie siedzi w kącie i płacze bo nie wie ze moze wyplakac sie u nas...
Słoneczkooo nie przejmuj sie prosze. to tylko sny... wieczorem już Ci się zatrze w wspomnieniach i nawet nie bedziesz o nim pamietala... (ja pamietam porzadnie tylko jeden sen -byl tak straszny ze sie prawie poplakalam rano... brrr...;p)
Mi troche przeszlo wczorajsze zdolowanie nawet jeszcze potem chwile smsowalam z J. Wszyscy sa tak hmm zaskoczeni tym ze zerwalismy ze ciagle mi kazdy powtarza - moze sie jeszcze zejdziecie... a ktos zapytal czy ja chce? znow być słomianą wdową chodzącą ze słomianym wdowcem...

(TŻ może zostać...)
Stary 2007-10-11, 13:49   #250
Słoneczkooo_
Raczkowanie

Dzis TZ nie bylo w szkole...z jednej strony lepiej sie czulam bo juz nie bylo tego goraca i lomotu serca na jego widok a z drugiej strony zle bo ciagle myslalam i chodzilam smutna bo przeciez nie widzial to moglam pozamulac...

nadal kocham....<3

Stary 2007-10-11, 14:26   #251
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa

Chory może? może lepiej jakbyś odpoczela od niego troche a jakby tak sobie zachorowal to z tydzien by go nie bylo... ;> bleh ale zamulająca pogoda...

(TŻ może zostać...)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-11, 15:16   #252
czuczenka
Zakorzenienie

Asik: wiem... wlasnie faceci sa beznadziejni... on mysli ze po tym co mi zrobil.. ja tak po prostu moge z nim gadac jakby sie nigdy nic nie stalo... i jakby nigdy miedzy nami nic nie bylo... rpzeciez jak ja go widze... to mi wszystko powraca... ehh dlatego najchetniej bym go nigdzie nie spotykala.... chociaz powiem wam ze czasem sie łąpie na tym, ze szukam go gdzies wzrokiem w tłumie ludzi... dziwne

Oczywiscie nie wytrzymalam i zobaczylam jaki pan M. ma opis... patrze ,, nazwa klubu druga anzwa klubu'' .... i takie podncienie jakies w opsie ze wogole chodzi na imprezki pffff ale to ejst idiota z niego no ale nie powiem serducho mi drgneło

Najgorsze, ejst jak ide ulciami miasta.. a tu pełno zakochanych par serioo macie tak dziewczyny?? albo pamietam, jak mialam jakies fazy zwaizen z ciaza.. to pelno chodzilo kobiet w ciazy

A dzis imrpezka integracyjna zobaczymy jak to wyjdzie... szczerze mowiac dziwnie sie troche czuje jakos ... bo zdaje mi sie ze gdzies dzis spotkam Exa na miescie i zepsuje mi to caly wieczor ehhh

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
Stary 2007-10-11, 15:17   #253
Słoneczkooo_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Michalewa Pokaż wiadomość
Chory może? może lepiej jakbyś odpoczela od niego troche a jakby tak sobie zachorowal to z tydzien by go nie bylo... ;> bleh ale zamulająca pogoda...
Nie nie nie chory. Jak jeszcze nie bylismy ze soba to mowil ze go nie bedzie ale jutro sie zobaczymy w szkole....

nadal kocham....<3

Stary 2007-10-11, 15:22   #254
Słoneczkooo_
Raczkowanie

A właśnie: co sadzicie o opisach na gg?? po rozstaniu lepiej nie miec zadnego czy moze jakis wesoly?? Bo czasami mam ochote walnac cos pogodnego na opis (do tej pory ciagle tylko milosne do TZ gdy bylismy razem)

nadal kocham....<3

Stary 2007-10-11, 15:23   #255
czuczenka
Zakorzenienie

Słoneczkooo: ojj szkoda mi Ciebie naprawde

Moim zdaniem trzeba miec wesole opisy bynajmniej ja mam albo jakies takie dwuznaczne dot. byłego... jak on ma radosne opisy, to czemu niby ty masz miec dolujace..

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-11, 15:23   #256
evellllla
Raczkowanie

dziewczyny sorry za pytanie w tym wątku, ale próbowałyście brać deprim?? ja mam objawy opisane w zaleceniach na branie tego leku, i niestety jest ze mną coraz gorzej i nie wiem czy warto się tym faszerować- czy to pomaga, czy raczej daje efekt placebo??
Stary 2007-10-11, 15:26   #257
czuczenka
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny sorry za pytanie w tym wątku, ale próbowałyście brać deprim?? ja mam objawy opisane w zaleceniach na branie tego leku, i niestety jest ze mną coraz gorzej i nie wiem czy warto się tym faszerować- czy to pomaga, czy raczej daje efekt placebo??
Ja jade wlasnie an deprimie codziennie ale czy on pomaga, to nie wiem... raczej to ejst takie dzialanie sobie na psychike takiez e wiesz beirzesz... i myslisz ze to ci pomaga, ale naprawde dziala uspokajajaco

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
Stary 2007-10-11, 15:27   #258
evellllla
Raczkowanie

Cytat:
A właśnie: co sadzicie o opisach na gg?? po rozstaniu lepiej nie miec zadnego czy moze jakis wesoly?? Bo czasami mam ochote walnac cos pogodnego na opis (do tej pory ciagle tylko milosne do TZ gdy bylismy razem)
ja po rozstaniu z TŻ nie dawałąm opisów z tym związanych, coby inni wścibscy nie wiedzieli co się stało... ale potem zaczęłam dawać opisy dające mu do myślenia(tzn takie żeby on wiedział,że jest mi źle). chyba lepiej nie mieć żadnego, chociaż z drugiej strony jak widzę jego wesołe opisy to mi się smutno robi,że jest szczęśliwy beze mnie, więc jeśli o podobny efekt Ci chodzi, to dawaj wesołe
Stary 2007-10-11, 15:31   #259
czuczenka
Zakorzenienie

Cytat:
chociaż z drugiej strony jak widzę jego wesołe opisy to mi się smutno robi,że jest szczęśliwy beze mnie,
Tez mnie łapie lekki dół i zachwianie dobrego nastroju... jak ma takie opisy szczesliwe ehh daltego go usunelam z listy..., no ale czasem patrze na jego opis wpisujac go znowu

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-11, 15:32   #260
Słoneczkooo_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czuczenka Pokaż wiadomość
Słoneczkooo: ojj szkoda mi Ciebie naprawde

Moim zdaniem trzeba miec wesole opisy bynajmniej ja mam albo jakies takie dwuznaczne dot. byłego... jak on ma radosne opisy, to czemu niby ty masz miec dolujace..
Wlasnie moj TZ nie mial nigdy zadnych opiso tylko jak byl ze mna to zawsze jakis do mnie teraz znowu pusto....

Ja biore Filomag żelazo i Hydroksyzyne (po niej moge ciagle spac wiec nie radze)

nadal kocham....<3

Stary 2007-10-11, 15:33   #261
Słoneczkooo_
Raczkowanie

zle mi jest...

nadal kocham....<3

Stary 2007-10-11, 16:53   #262
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa

To niech nie bedzie...
Opisy na gg... ja sama mam juz jakis czas tekst piosenki (zwykly, o ludziach) on tez. jak bylismy ze soba to po pol roku juz zadko miewalismy opisy do siebie, a teraz to tylko wczoraj mialam ze mam doła. wiem ze on tez to przezywa na swoj sposob wiec radosnych nie mam. jak bede miala dobry humor to bede miala Słoneczkooo walnij sobie coś milego ale troszke dwuznacznego... zeby sie zastanowil? moze
Mam nadzieje ze te tabletki Wam pomogą... ja sama nigdy nie bralam deprimu ale skoro Evellla masz nadzieje ze to Ci pomoze to czemu nie?skoro Czuczence dziala...
Dwa czy trzy razy mialam tak straszne dni ze chyba przydalby mi sie deprim... Przy rozstaniach z J, gdy musielismy wracac do swoich miast....

(TŻ może zostać...)
Stary 2007-10-11, 17:04   #263
Słoneczkooo_
Raczkowanie

znowu dopadl mnie dół przypomialo mi sie jak bylismy razem w gorach, wieczorami siedzielismy objeci na hustawce pod kocem, wspolne sniadania obiady kolacje, wszyscy nam zazdroscili.....biła wtedy od niego taka bezgraniczna miłość do mnie....tak bardzo mnie kochal...teraz pozostaly tylko zdjecia, pamietnik i wspomnienia....

nadal nie zmienilam jego podpisu w nr gg, w telefonie, nie skasowalam smsow...nie mam serca...chce mniec chociaz czastke jego...czemu jestem taka glupia i nie poszanowalam tej milosci tylko musialam wszystko rozwalic

nadal kocham....<3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-11, 17:28   #264
evellllla
Raczkowanie

Cytat:
znowu dopadl mnie dół przypomialo mi sie jak bylismy razem w gorach, wieczorami siedzielismy objeci na hustawce pod kocem, wspolne sniadania obiady kolacje, wszyscy nam zazdroscili.....biła wtedy od niego taka bezgraniczna miłość do mnie....tak bardzo mnie kochal...teraz pozostaly tylko zdjecia, pamietnik i wspomnienia....

nadal nie zmienilam jego podpisu w nr gg, w telefonie, nie skasowalam smsow...nie mam serca...chce mniec chociaz czastke jego...czemu jestem taka glupia i nie poszanowalam tej milosci tylko musialam wszystko rozwalic
kurcze też się tak często czuję... i od tego wszystkiego jest mi coraz gorzej
Stary 2007-10-11, 17:30   #265
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa

Nie gadaj głupstw Kochana! nic nie rozwalilaś! jesli juz to oboje nie potrafiliscie docenic tego co macie ale nie jestescie ani pierwsi ani ostatni... jestescie po prostu ludzmi! zwyklymi ludzmi... nie obwiniaj sie prosze... przyjdzie czas ze skasujesz, a jesli jeszcze tego teraz nie potrafisz to zostaw. przeciez to nic zlego...
Evelllla Ciebie też to tyczy....
głowy do góry...

(TŻ może zostać...)
Stary 2007-10-11, 17:32   #266
Słoneczkooo_
Raczkowanie

Cytat:
kurcze też się tak często czuję... i od tego wszystkiego jest mi coraz gorzej
Już nie mam sily...nic nie ma sensu....nawet nie chce mi sie paznokcji pomalowac bo po co? dla kogo? i tak nikt nie zwroci na to uwagi...

nadal kocham....<3

Stary 2007-10-11, 17:41   #267
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa

Cytat:
Już nie mam sily...nic nie ma sensu....nawet nie chce mi sie paznokcji pomalowac bo po co? dla kogo? i tak nikt nie zwroci na to uwagi...
oj zwrócą! Koleżanki, może jakis mily młody człowiek w autobusie? i pomaluj je dla siebie! zebyś Ty poczula sie ładna. zebys mogla pokazac mu że potrafisz (nie malowac paznokcie a super wygladac:P)

(TŻ może zostać...)
Stary 2007-10-11, 17:44   #268
Słoneczkooo_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Michalewa Pokaż wiadomość
oj zwrócą! Koleżanki, może jakis mily młody człowiek w autobusie? i pomaluj je dla siebie! zebyś Ty poczula sie ładna. zebys mogla pokazac mu że potrafisz (nie malowac paznokcie a super wygladac:P)
Nie jezdze autobusami:P

ja juz nie wiem co sie ze mna dzieje....momentami becze i nie widze sensu w niczym a za chwile biore sie w garsc i wmawaim sobie ze musze pokazac co strracil i go odzwyskac...i tak w kolko

nadal kocham....<3

Stary 2007-10-11, 18:54   #269
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa

Cytat:
Nie jezdze autobusami:P

ja juz nie wiem co sie ze mna dzieje....momentami becze i nie widze sensu w niczym a za chwile biore sie w garsc i wmawaim sobie ze musze pokazac co strracil i go odzwyskac...i tak w kolko
Każdy przeżywa takie rzeczy inaczej. nie mozesz od siebie wymagac za wiele, musisz przywyknac, odnalezc sie w tym... a bedzie dobrze caly czas to powtarzam (i nie tylko ja) a ja zawsze mam racje

(TŻ może zostać...)
Stary 2007-10-11, 19:01   #270
izunia89
Raczkowanie

GG do izunia89

widzę, że trochę do tyłu jestem w tym temacie wczoraj jakoś nie miałam ochoty pisać cokolwiek ale wszystko czytam kochane dziewczęta a ten pajac do mnie się nie odzywa.. chociaż piknął mi dzisiaj w nocy ale niestety już spałam pewnie by coś napisał gdybym się odezwała.. widziałam wczoraj że jego auto stoi pod domem jego dziewczyny.. eh żal mi ich obydwóch! on jej takie wy***ki robi, a oni niczego nie świadoma. Nigdy nie lubiłam jego dziewczyny (teraz tym bardziej) i czasami jak ją gdzieś spotykam mam ochote wszystko jej powiedzieć jakiego to ma "kochanego" chłopca. ale po co mi to? kurczę a taaak bym się chciała z nim spotkać!!

czekamy na Adasia!

izunia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości