Jestem próżna - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-22, 12:53   #241
benito_mruffkolini
BAN stały

Dot.: Jestem próżna

Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko Pokaż wiadomość
Ale zadymę rozkręciłyście . Fajnie.

Chociaż w sumie, benito, już kilka razy natknęłam się na Twoje posty, gdzie wychwalasz się pod niebiosa i piszesz, że jesteś inteligentna i masz poczucie humoru. Ja żem zawsze myślała, że o takich rzeczach pisać nie trzeba, bo to inni oceniają czy posiadasz te cechy, no ale jak już tak bardzo musisz, to pisz

Gdyż np. ja jestem jednostką skromną i tak o sobie nie piszę, a Fresa i tak MI loty obniżyć każe.
Jakoś przeżyję to raczej.
Podkreślam - RACZEJ.

o bosze

to wszystko dlatego, że jak ktoś mnie mało zna to może nie wiedzieć, że moje stwierdzenia o "boskości" są mocno ironiczne i żartobliwe, podobnie jak 80% rzeczy, które piszę i mówię (wstawię sobie w opis chyba, ale i tak wątpię czy pomoże )
nie jestem w stanie (i nie chce mi się ) zmieniać swojego stylu komunikowania tylko dlatego, że są na tym forum osoby, które WSZYSTKO biorą śmiertelnie poważnie

co do twierdzeń sine.ira na mój temat - domyślam się, że jesteś jedną z tych osób, o których wspomniałam i nie podoba Ci się, że ktoś może być inteligentny, a przy tym zabawny, a przy tym jeszcze piękny
a że wszystkie Twoje posty na tym forum są niesamowicie poważne, napastliwe, i sorry - nudne to pewnie stąd ta zazdrość
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 13:03   #242
Rena
Zakorzenienie

Nie sadze, zeby poglady prezentowane przez Calkiem-Spoko i Wyraka byly przejawem hipokryzji.

Otwarcie przyznali sie co im imponuje oraz co im nie imponuje. Jak dla mnie kawa na lawe. Zaklamania tu nie widze.

Mozna sie zgadzac lub nie zgadzac. Mi osobiscie nie przeszkadza. Moje neurony spia spokojnie.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 13:03   #243
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
o bosze

to wszystko dlatego, że jak ktoś mnie mało zna to może nie wiedzieć, że moje stwierdzenia o "boskości" są mocno ironiczne i żartobliwe, podobnie jak 80% rzeczy, które piszę i mówię (wstawię sobie w opis chyba, ale i tak wątpię czy pomoże )
nie jestem w stanie (i nie chce mi się ) zmieniać swojego stylu komunikowania tylko dlatego, że są na tym forum osoby, które WSZYSTKO biorą śmiertelnie poważnie

co do twierdzeń sine.ira na mój temat - domyślam się, że jesteś jedną z tych osób, o których wspomniałam i nie podoba Ci się, że ktoś może być inteligentny, a przy tym zabawny, a przy tym jeszcze piękny
a że wszystkie Twoje posty na tym forum są niesamowicie poważne, napastliwe, i sorry - nudne to pewnie stąd ta zazdrość
No. Nie zawiodłaś mnie. A nudne to jest powtarzanie (oczywiście w ramach żartu, jakże inaczej) jakim to jest się inteligentnym, zabawnym i pięknym. Kurde, normalnie jakbyś sama siebie chciała przekonać, że masz takie właśnie przymioty.
Ale to już twoja broszka.
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 13:05   #244
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Twoje posty na tym forum są niesamowicie poważne, napastliwe, i sorry - nudne to pewnie stąd ta zazdrość
Każda krytyka Ciebie to zazdrość?

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 13:06   #245
goldfish3000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez city girl Pokaż wiadomość
babki cię zignorowały i dalej swoje to jak nazwać taką cechę gdy nie przejmujemy się innymi i zamiast gadać o takich rzeczach na pw dyskutujemy na ogólnym...bo próżność chyba nie pasuje

Ale twoje wypowiedzi są zawsze i wszędzie ściśle związane z głównym tematem?
Babki sobie pogadały i tyle a temat wróci na właściwe tory.
Po co ten lament nad wartością merytoryczną wątku?

Jestem w szoku.
Zaraz wracam.

Mój suwaczek
goldfish3000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 13:07   #246
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
o bosze
Nie pomoże. Poczucie humoru jest jak d*** i każdy ma swoje. To, że sto razy powtórzysz, iż je posiadasz, nie znaczy, że stanie się to prawdą dla wszystkich.

No ja tam tej ironii i żartobliwości nie chwytam specjalnie, ale to dlatego, że dość mało bystra jestem i chociaż każdy Twój post jest na jedno kopyto żartobliwy, i nawracasz w kółko to samo, jak śp dziadek mojego TŻta, to i tak za Chiny nie chwytam.

No i jak widać, nie wszystkich śmieszą:

Cytat:
Napisane przez TheCuteOne Pokaż wiadomość
Chyba chodzi tu o hipokryte.
Podawanie wyłącznie pierwszej literki chyba mialo być zabawne.

Cytat:
Wiesz, dla mnie - i nie tylko - Twoje posty nie są zbytnio zabawne, więc specjalnie nie ma odczucia, że mi się nie podoba, jaka to tam według siebie piękna i inteligentna jesteś.

Cytat:
Tak, zwykle śmiertelnie poważnie piszę eseje o swoich brudnych adidasach
calkiem-spoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 13:10   #247
leuwen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
A jak kobieta nie zarabia to też jest żalosna? Ja tu nie widzę żadnej różnicy. Dlaczego jak kobieta utrzymuje faceta to już jest oburzenie a facet to zarabiać na kobietę musi?
Ok niech sobie każdy zarabia(to nawet dobrze bo przecież każdy chce zarabiać na siebie czy rodzine) ale w tej reklamie chodzi o to, że facet ma zarabiać na zachcianki tej kobiety co to nie ruszy tyłka tylko ma wymagania.

Facet to nie koń pociągowy, a jak kobieta chce spełnić zachciankę to niech nie liczy wiecznie na faceta tylko sama ruszy tyłek i zarobi. Nikt nic nie musi ...a tym bardziej facet nie musi zarabiać na kobiece zachcianki... jeśli facet robi jak wół a kobieta siedzi i nic nie robi i tylko ciągnie od niego kasę to moim zdaniem właśnie ten facet jest żałosny znam paru takich naiwniaków...
Tak nas stworzyła natura, ze kobieta ma momenty w życiu w których potrzebuje większego oparcia w mężczyxnie. Moze jestem staroświecki, ale uwazam ze facet który nie potrafi zarobić na utrzymanie rodziny jest załosny. Nie zabieram przez to paniom prawa do robienia kariery.

Cytat:
Leuwen
ponieważ z niewiadomych przyczyn nie mogę Cię zacytować (no popatrz, nawet moja przeglądarka nie chce czytać tego co gryzmolisz )
to odpowiem Ci to samo, co napisałam koledze Wyraczkowi

to nie moja wina, że większość współczesnych facetów w odpowiadającym mi wieku i o odpowiednim stanie cywilnym to lekko upośledzeni umysłowo i mocniej niedorozwinięci emocjonalnie kretyni
no cóż ja biedna na to poradzę
Może jesteś zbyt egocentryczna Może właśnie wina leży po Twojej stronie.
Proponuję opisać swoja historię w przyjaciółce albo tutaj na forum. Z pewnoscią ktos Ci coś doradzi. Albo przerzuc się na dziewczyny (ja je bardzo lubię nie przeszkadza mi w nich brak inteligencji)

Cytat:
Napisane przez hkmghmkghkmgkghkghkgkg Pokaż wiadomość
Wcale nie jesteś próżna to normalne, przecież nie zmusisz siebie do chodzenia z jakimś łachmytą, któremu cieknie gil z nosa Dojrzałaś już dawno, kiedy stworzyłaś ten wątek p.s. za 4 miechy też będę 18-stką
To jak się ma 18 to jest sie dojrzałym?

Cytat:
akuat staropanieństwo niesamowicie mnie cieszy

no i pewnie zburzę Ci światopogląd ale można się rozmnażać bez posiadania balastu w postaci męża - ale to już temat dla dużych chłopców, więc wytłumaczę Ci może kiedyś
Beni! jak jesteś fajna sztuka i nie straszysz wyglądem, to mozesz dac znać jak będziesz chciała sie porozmnażać bez zobowiazań Mogę nawet sobie te okularki załozyć i inteligentnego poudawać Dla dobrego bonusa jestem wstanie wiele poswiecić

Cytat:
w ogóle człowieku, czy Ty się we mnie zakochałeś??
że odczuwasz permanentną potrzebę odpowiadania na każde zdanie każdego mojego postu??
nie chcę być okrutna, ale - sorry, nie masz szans
A ja? Mam szansę?

Cytat:
Napisane przez city girl Pokaż wiadomość
A ja jestem próżna i jestem snobką i materialistką...i dobrze mi z tym. Dletego studiuje ekonomie na renomowanej uczelni dlatego interesuje się tym co się dzieje w kraju bo nie wyobrażam sobie zbłaźnienia się ignorancją we stylu "a kto jest teraz premierm?" dlatego jestem ambitna i kocham wszystko co w najlepszym gatunku i wcale nie chce dorośleć i się zmieniać bo gdyby nie były prawdą słowa Adama Smitha że człowiek zawdziecza swój obiad kasie którą płaci a nie uprzejmości karczmarza to świat by się nie rozwijał w takim tempie. Człowiek to homo ekonomicus który zawsze ma za mało i chce więcej
City? Trzeba chodzic na uczelnie by wiedzieć kto jest premierem?
Pan Smith którego tak tutaj cytujesz był również prekursorem Marksizmu
Człowiek kóry zawsze ma za mało i chce więcej zazwyczaj nie dożywa 60tki a jego zona wraz z gachem i wyrodnymi dziecmi wydają forsę którą przez całe życie uciułał

Cytat:
Ale zadymę rozkręciłyście . Fajnie.
Chociaż w sumie, benito, już kilka razy natknęłam się na Twoje posty, gdzie wychwalasz się pod niebiosa i piszesz, że jesteś inteligentna i masz poczucie humoru. Ja żem zawsze myślała, że o takich rzeczach pisać nie trzeba, bo to inni oceniają czy posiadasz te cechy, no ale jak już tak bardzo musisz, to pisz

Gdyż np. ja jestem jednostką skromną i tak o sobie nie piszę, a Fresa i tak MI loty obniżyć każe.
Jakoś przeżyję to raczej.
Podkreślam - RACZEJ.
Z postów Beni wynika ze uważa wiekszość poza nilicznymi wyjatkami za idiotów. dlatego zapewne pisze nam o tym ze jest inteligenta błyskotliwa itd.... bo my debile sami tego nie zauważymy. A tak przynajmniej buractwo wie z kim ma czelność polemizować
leuwen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-22, 13:12   #248
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Mysle, ze moge siebie nazwac pragmatyczna materialistka. Na pieniadze patrze, a jakze, ale tylko pod katem poczucia bezpieczenstwa i godnego zycia. Nie obchodzi mnie kto jakiej marki ma buty, czy ciuchy, byle by dobrze mu/jej bylo w nich Doceniam oryginalnosc stylu, kreatywnosc ubioru... A prozna jestem, jak chyba kazda kobieta. Lubie sie elegancko ubrac i umalowac, kiedy wychodze, widziec podziw w oczach mojego faceta. Na codzien ubieram sie tak, zeby mi bylo najpierw wygodnie, a potem zeby mi w tym bylo do twarzy
A tak a propos facetow i ich kasy: moj nie ma wlasnego mieszkania, ani samochodu, kasy ma na razie malo, ale za to skonczyl prestizowe studia i z roku na rok dostaje coraz to lepsze angaze i coraz wyzsza pensje (nie chce sie tu chwalic, tylko podaje jako przyklad!). Jestem z niego dumna, bo wiem, ze za pare lat bedzie specem w swojej dziedzinie, a co za tym idzie, bedzie jemu i nam wiodlo coraz lepiej.

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 13:20   #249
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez leuwen Pokaż wiadomość
City? Trzeba chodzic na uczelnie by wiedzieć kto jest premierem?
Zrób sondę w jakichś zawodówkach i kiepskich liceach, to byś się zdziwił, ile osób nie wie, kto jest premierem, bo "nie interesuje się polityką"

Cytat:
Napisane przez leuwen Pokaż wiadomość
Z postów Beni wynika ze uważa wiekszość poza nilicznymi wyjatkami za idiotów. dlatego zapewne pisze nam o tym ze jest inteligenta błyskotliwa itd.... bo my debile sami tego nie zauważymy. A tak przynajmniej buractwo wie z kim ma czelność polemizować
Ja tam rozumiem, że sobie taki image na forum obrała, ale na Boga...nawracanie w co drugim poście o tym samym na swój temat i jeszcze wmawianie ciemnemu ludowi, że to żartobliwe i ironiczne, gdy ta żartobliwość i ironia nie śmieszy, to już naprawdę nie staje się fascynujące, a wręcz przeciwnie.
Stary 2008-02-22, 13:25   #250
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Ja C odpowiem, bo się znam: picie whisky z colą to nie jest żaden snobizm, tylko barbarzyństwo. W żadnym lepszym pubie takiego napoju Ci nie podadzą. Tak sporządzonym napojem delektują się zazwyczaj nasi rodacy
No ekstra tylko ja jestem u siebie w domu a nie w żadnym klubie(w klubie jednak też tak często podają) i lubię sobię tak czasem "po profanować"

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość

Warszawianko, nareszcie ktoś załapał moje poczucie humoru .
Tak sobie czytałam ten wątek rozmawiając przez telefon i poważnie,się zakrztusiłam aż
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 13:27   #251
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
MI
No właśnie.
Z ciekawości zapytam, czy Ty i Siner.ira to jedna i ta sama osoba?, a może o adwokaturę ją prosiłaś?, bo się mnie za to to uczepiła.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-22, 13:29   #252
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
No ekstra tylko ja jestem u siebie w domu a nie w żadnym klubie(w klubie jednak też tak często podają) i lubię sobię tak czasem "po profanować"
Miałam na myśli puby na Wyspach Brytyjskich

Chociaż tam najpopularniejszym napojem wśród rodaków i tak są tak zwane cidry, typu Ice Dragon, typu tysiąc litrów w plastikowym baniaku w promocji za 1 funta
http://www.e-foodandwine.co.uk/produ...roducts_id=933

Warto wiedzieć

Cytat:
No właśnie.
Z ciekawości zapytam, czy Ty i Siner.ira to jedna i ta sama osoba?, a może o adwokaturę ją prosiłaś?, bo się mnie za to to uczepiła.
A jak powiem, że nie jesteśmy jedną osobą, to uwierzysz?
No dobra, sine.ira i ja to jedna osoba
Tak samo Alchemia i ja to też jedna osoba.

Występuję w trzech osobach niczym sam Pan Bóg.

A o adwokaturę nikogo prosić nie muszę, znam się na tym najlepiej
Stary 2008-02-22, 13:37   #253
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Zrób sondę w jakichś zawodówkach i kiepskich liceach, to byś się zdziwił, ile osób nie wie, kto jest premierem, bo "nie interesuje się polityką"
Wykształcenie niewiele ma wspólnego z wiedzą.
Tak się składa,że w ubiegłym oglądałam Milionerów.

Graczem był student architektury.

Pada pierwsze pytanie:
-bohaterka powieści to inaczej:
a.heroina
b.kokaina
c.amfetamina
d.morfina

I wiesz?, że wykorzystał przy tym pytaniu koła ratunkowe?, bo nie znał na nie odpowiedzi .

Zastanawiałam się, jak on maturę zdał, że o tych studiach to już nie wspomnę...

Na pewno gdzieś na Wrzucie lub Youtube krążą odcinki Milionerów, kto nie wierzy niech poszuka, lub czatuje na powtórki.

Cytat:

A o adwokaturę nikogo prosić nie muszę, znam się na tym najlepiej
Wiem, że doskonale sama sobie radzisz, stąd moje pytanie się wzięło.

Stary 2008-02-22, 13:40   #254
leuwen
Zadomowienie

Cytat:
Tak się składa,że w ubiegłym oglądałam Milionerów.

Graczem był student architektury.

Pada pierwsze pytanie:
-bohaterka powieści to inaczej:
a.heroina
b.kokaina
c.amfetamina
d.morfina

I wiesz?, że wykorzystał przy tym pytaniu koła ratunkowe?, bo nie znał na nie odpowiedzi .

Zastanawiałam się, jak on maturę zdał, że o tych studiach to już nie wspomnę...

Na pewno gdzieś na Wrzucie lub Youtube krążą odcinki Milionerów, kto nie wierzy niech poszuka, lub cxatuje na powtórki.

Może chłopina był przed sesją i jak zaobaczył kokainę amfetaminę, to juz się póxniej nie mógł skoncetrować
leuwen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 13:43   #255
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
Myślę, że sine.ira nie zdzierżyła po prostu.

Ja trochę też, bo, jak to ujął leuwen, należę do debili, co nie zauważają tej 80procentowej "ironii i żartobliwości".
Stary 2008-02-22, 13:45   #256
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja trochę też, bo, jak to ujął leuwen, należę do debili, co nie zauważają tej 80procentowej "ironii i żartobliwości".
A teraz to już kokietujesz , bo dobrze wiesz, że jesteś inteligentna, ale pewnie chciałaś to usłyszeć.

P.S
A o tym studencie, co powiesz??

Stary 2008-02-22, 13:50   #257
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
A teraz to już kokietujesz , bo dobrze wiesz, że jesteś inteligentna, ale pewnie chciałaś to usłyszeć.
No fakt, dobrze wiem, że taka jestem, ale cóż mam począć, biedny żuczek, że wolę poczucie humoru ze "Świata według Kiepskich" niż niby śmieszne wypisywanie swoich zalet i takie tam podstawówkowe teksty do Wyraka, czy się zakochał, bo jak tak, to nie ma szans.

A o studencie, to cóż mogę powiedzieć? Daleko takich nie muszę szukać Mój rodzony brat, kilka miesięcy przed rozszerzoną maturą z geografii, na pytanie taty, gdzie leży Honduras, odpowiedział, że w Afryce.
Stary 2008-02-22, 13:54   #258
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
A o studencie, to cóż mogę powiedzieć? Daleko takich nie muszę szukać Mój rodzony brat, kilka miesięcy przed rozszerzoną maturą z geografii, na pytanie taty, gdzie leży Honduras, odpowiedział, że w Afryce.
Hm...
Cytat:

Stary 2008-02-22, 13:59   #259
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
A słyszałaś powiedzenie, że im wyższy piedestał, z tym większym hukiem się z niego spada?(obniż może trochę loty)
To może przestań wszystkich oceniać, łajać i pouczać, bo w tym przypadku niechybny upadek może się skończyć poważnymi obrażeniami.

Cytat:

a tu jednak nie, wybrałaś sobie Fresiaka żeby przelać swoje frustracje
Oczywiście, kto się z Tobą nie zgadza, jest sfustrowany

Cytat:
co do Wyraka: nie ja nacisnęłam ZP zresztą chłopiec popełnił błąd, że przeniósł naszą zajadłą dyskusję z PW na forum
a za głupotę się płaci, przykro mi
i teraz jeszcze obraził się za te 2 punkciki (wcale nie ode mnie) i nie chce się ze mną dalej kłócić (serce me we krwi pływa )

za to pochwalę Ci się, że Twoje punkty będziesz zawdzięczać już mi
Jeśli nie pamiętasz, bądź nie jesteś w stanie zrozumieć, to Cię olałem na privie i tutaj niniejszym to samo czynię.

To że Sine.ira dostała za normalną dyskusję warna, a taki troll sobie obraża ileś osób w wątku i nic, świadczy już tylko źle o modach

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 14:02   #260
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
Hm...
No co, ja go bronić nie będę, bo to śmierdzący leń.
Ale cudem maturę zdał i się na studia dostał

Chociaż mój TŻ twierdzi, że mój brat powinien rzucić te studia i zostać zawodowym wodzirejem na weselach, bo ze swoją towarzyskością i wesołością, jak nikt się do tego nadaje
A wodzirej nie musi wiedzieć, gdzie jest Honduras.
Stary 2008-02-22, 14:03   #261
Chii1986
Zakorzenienie

Leuwen ja też uważam, że facet nie potrafiący zarobić na rodzinę jest żałosny ale jest różnica miedzy zarabianiem na rodzine a na zachcianki kobiety ...tym bardziej takiej, która nie robi nic równowaga musi być..jak to w naturze

Fresa też oglądałam ten odcinek milionerów... byłam zszokowana jak można nie wiedzieć takiej oczywistej rzeczy ale okazało się,że mój Tż- też student,tego nie wie... pierwszy raz słyszał nazwe heroina odnośnie bohaterki sztuki...
zdziwiło mnie to bo dla mnie to oczywistość.

Ale jak się dobrze zastanowiłam to stwierdziłam, że w sumie tego ze szkoły nie wyniosłam...z tego co pamietam sama gdzieś wyczytałam, że jest taka nazwa... no ale szło na logike odpowiedzieć- pozostałe nazwy typu morfina nie pasowały poza tym heroina od heros(bohater)... no ale ten koleś z teleturnieju ogólnie nie był bystry.. najwiekszego wspólnego dzielnika też nie znał...

ogólnie to co dla jednych oczywiste to dla innych nie za bardzo.. ja do niedawna nie wiedziałam co to jest sprzegło...

znam chłopaka, który ma 20 lat a myśli,że Mazury nie sa w Polsce...znam wielu takich ludzi- nie przeszkadza mi się to z nimi przyjaźnić, nie czuję się lepsza z tego powodu,że wiecej wiem...że cokolwiek wiem nie jestem "snobem" z punktu widzenia doboru przyjaciół na podstawie tytułów naukowych czy wiedzy
Stary 2008-02-22, 14:22   #262
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Miałam na myśli puby na Wyspach Brytyjskich

Chociaż tam najpopularniejszym napojem wśród rodaków i tak są tak zwane cidry, typu Ice Dragon, typu tysiąc litrów w plastikowym baniaku w promocji za 1 funta
http://www.e-foodandwine.co.uk/produ...roducts_id=933

Warto wiedzieć

Iiieeeee tam
Na Wyspy mnie nie ciągnie.
Tzn nie na te
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 14:25   #263
Rena
Zakorzenienie

Ocenianie kogos po tym co umie lub nie umie, swiadczy tylko i wylacznie o tym, jaki macie stosunek emocjonalny do danego czlowieka.

Geografia to byl moj numer jeden na liscie najmniej lubianych przedmiotow w czasach szkolnych. Drugie miejsce zajmowala chemia.
Stary 2008-02-22, 14:33   #264
syntagma
Zakorzenienie

o matko, ale sie kisielek tu zagotowal Widze, ze kazdy ma cos do kazdego tutaj i nadeszla godzina szczerosci

W wypowiedziach na temat bardzo sie pogubilam niestety i juz kompletnie nie wiem, kto patrzy na marki, kto nie na marki - ale na wyglad, kto snob, a kto hipokryta

I jak tu dyskutowac z wami?
a do tego tyle czasu zalegle strony nadrabialam, ze zapomnialam jogurty do lodowki wlozyc

Stary 2008-02-22, 14:41   #265
miss no nick
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syntagma Pokaż wiadomość
W wypowiedziach na temat bardzo sie pogubilam niestety i juz kompletnie nie wiem, kto patrzy na marki, kto nie na marki - ale na wyglad, kto snob, a kto hipokryta
Niech sobie kazdy podpis zrobi i bedzie wiadomo kto na co patrzy i kim jest .
Stary 2008-02-22, 14:43   #266
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss no nick Pokaż wiadomość
Niech sobie kazdy podpis zrobi i bedzie wiadomo kto na co patrzy i kim jest .
moznaby liste zrobic rowniez:

nick - snobka
nick - twierdzi, ze nie snobka, no ale (tu cytat odpowiedni)
nick - szkoda gadac w ogole, beznadziejny przypadek
nick - wychodzi polskie buractwo
nick - lachon, ktory patrzy na nike i adidasa

....
Stary 2008-02-22, 15:23   #267
linka88
Raczkowanie

Dla mnie słowo "próżna" oznacza, że myślę cały czas o swoim wyglądzie, nie wychodze nieumalowana, ciągle się czeszę, żeby przypadkiem nikt nie zobaczył mnie w złej fryzurze itd. I pod tym względem, jestem próżna ale myślę, że bez przesady. Oczywiście potrafię mieć zepsuty dzień, gdy wiem, że wglądam źle, np. wstałam z zapuchniętymi oczami, a włosy za nic nie chciały się ułożyć Patrzenie na marki ubrań jest dla mnie raczej prostactwem, a nie próżnością, co innego patrzenie na estetykę ubrań. Nie potępiam np.dzieczyny, która nie może przekonać się do chłopaka z powodu jego stylu ubierania się ( po prostu ją to razi i koniec, nie lubi np. facetów w rurkach i obcisłych bluzkach) Co innego, jeśli ktoś krytykuje strój innych, bo czyjeś buty nie mają znaczka adidasa. Patrzenie na marki kojarzy mi się po prostu z obchodzeniem się swoim bogactwem (najlepiej jeszcze gdy jest się utrzymankiem rodziców, i nic się nie wnosi do budżetu rodziny), patrzenie ogólnie (nie podoba mi się jego strój) kojarzy mi się z poczuciem estetyki i może trochę brakiem tolerancji (przy zbyt ostrej krytyce).
linka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 15:53   #268
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
To może przestań wszystkich oceniać, łajać i pouczać, bo w tym przypadku niechybny upadek może się skończyć poważnymi obrażeniami.
Po co to jeszcze roztrząsasz?
Gdyby nie to, że złamałeś regulamin, pbrażając Benito, nawet bym Cię na Wizażu nie zauważyła, a to dowodzi tego, że nie wszystkich oceniam, łajam i pouczam, jak sugerujesz.

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
To że Sine.ira dostała za normalną dyskusję warna, a taki troll sobie obraża ileś osób w wątku i nic, świadczy już tylko źle o modach
Pytanie tylko: kto jest trollem?, bo jak na nowego użytkownika masz niezły dorobek punktowy na koncie.Wiem, wiem: za niewinność .

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Fresa też oglądałam ten odcinek milionerów... byłam zszokowana jak można nie wiedzieć takiej oczywistej rzeczy ale okazało się,że mój Tż- też student,tego nie wie... pierwszy raz słyszał nazwe heroina odnośnie bohaterki sztuki...
zdziwiło mnie to bo dla mnie to oczywistość.
Dlatego nie powinno się oceniać ludzi na podstawie wykształcenia, bo ktoś po zawodówce lub kiepskim liceum, jak to ujęła Całkiem-Spoko, może wiedzieć coś, o czym student nawet nie słyszał.

Stary 2008-02-22, 16:26   #269
hkmghmkghkmgkghkghkgkg
Raczkowanie

O ja p******ę ...
Czy Wy wszyscy oszaleliście?
Każdy się tutaj przyczepia do byle czego.
Jakbyście pragnęli kłótni.
Hahah tak uważam, że człowiek który ma 18 lat jest baaardzo dojrzały, tak tak miałam na myśli jej decyzję, że ta decyzja o napisaniu czegoś takiego tutaj była dojrzała... eh
Coś okropnego się tutaj dzieje.
A6W -0-

hkmghmkghkmgkghkghkgkg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 17:15   #270
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego nie powinno się oceniać ludzi na podstawie wykształcenia, bo ktoś po zawodówce lub kiepskim liceum, jak to ujęła Całkiem-Spoko, może wiedzieć coś, o czym student nawet nie słyszał.
Ciezko tez oceniac na podstawie wiedzy. Idac dalej tym tropem

Czy mi sie dobrze kojarzy calkiem-spoko jest chyba z Olsztyna i pisala kiedys, ze chodzila do katolickiego liceum?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości