![]() |
#241 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystkie półki avon,body shop,clinique i inne zapraszam !!!
9..Woda toaletowa pomme de... poj wyjsciowa 75ml wybtek jakies 6ml ives rocher
10.Yver rocher nowa bez opakowania ode lamour cos za to +wiele innych.znajdziesz coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Jednak zrezygnuje z wymiany, dosłownie o 1 post wyprzedziła Cię inna Wizażanka, z którą wymiana opłaca mi się bardziej. Odezwę się przy jakiejś dokładce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Konto usunięte
|
za MACa, plastry veet i rimmel próbka + maseczka z pomidorem i z glinka z oriflamu:
-Oriflame z serii Bahia balsam do ciała- opakowanie 200ml ubyło może 15ml. Zapach cukierkowy, słodki. Marakuja z klonem - Adidas antyperspirant w kulce. Użyty ze 2 razy. - Oriflame- "krem do rąk i paznokci z olejkiem ze słodkich migdałów" - peeling migdałowy Oriflame pisz czy Ci się opłaca ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
witam;],czy masz moze poza watkiem podkład do twarzy lub puder,do cery wrazliwej,delikatny,w odcieniu beżu?,bo to mnie najbardziej interesuje,pozdrawiam.
Agusia23 Edytowane przez Agusiak22 Czas edycji: 2008-04-02 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
nie moge nigdzie dostac atomizerkow ;/ jesli odpowiada Ci w fioleczkach po 4ml, daj znac.
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
Może znajdziesz coś u mnie?
![]() [IMG]file:///C:/Users/KATARZ%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/KATARZ%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
![]() |
#249 |
Przyczajenie
|
[quote=kasia1922;7121281]Może znajdziesz coś u mnie?
![]() z tego zdjęcia podobają mi się te środkowe cienie do powiek, oraz .Zestaw do francuskiego manicuru avon nowy+paski 5.sPRAY SAMOOPALAJCY AVON DO SREDNIEJ KARNACJI UBYTEK OK 30% - te rzeczy mnie interesują
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
a za trymera przygarnełabym jakiś zapaszek , który byś mogła oddać za niego ?
![]() |
#254 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za :
6.CIEN BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD NR O8 REGARD BLEU INSOLITE pozstaoało ok 50% ODSYPKI MACów i innych pigmentów sypkich bdb jakości przy kazdym cieniu na foto jest nazwa. MAC oraz pigmenty sypkie z EBAya odsypki w wysokosci od pół do 1 łyzeczki do herbaty interesowałby mnie GREY i FIOLETOWY BEZ. Poza wątkiem mam "INNY ŚWIAT" link do mnie dla ułatwienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() 1. Korektor cellulitu TriLaser ANEW CLINICAL AVON 150ml 5.Lawendowa maseczka do stóp avon foot works 75ml cien Inglot Vertigo turkusowa zielen (czy jest on dostepny???) zapraszam do siebie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246956
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
hej cos u mnie> prosze odp u mnie
![]()
![]() |
#261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteś zainteresowana? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
mucia18, za roz bourjois oraz kolczyki chetnie przyjelabym:
1. Korektor cellulitu TriLaser ANEW CLINICAL AVON 150ml 6.CIEN BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD NR O8 REGARD BLEU INSOLITE pozstaoało ok 50% cien Inglot turkusowa zielen oraz cien zloty Joko Winter Glamour ![]() co Ty na to? ![]()
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
ojj masz racje, nie wiedzialam jaka jest wartosc tego avonu. ale szczerze mowiac to na nim by mi najbardziej zalezalo... moze cos dobierzesz i uda nam sie wymienic? za sam kremik.??
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
a nie zgodzilabys sie oddac avonu za roz i te 2 pary kolczykow? niestety nic nmam z Twojej wish listy...
![]()
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
muciu, czy paczka ode mnie dotarła?
![]() |
#266 |
Rozeznanie
|
za zel do biustu i 3 ksiazki:
1.czego on chce-Joseph Heller 2.http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5506254 oraz EA splendor-perfumy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Rozeznanie
|
witam jak dołożysz mi do tych moro butków Jogurt do ciała - Czereśnia i gałka muszkatołowa 200 ml ubytek jakies 30ml , Smackers lip smacker pina colada 2,8ml uzyty ze 3 razy zostało min 2,5ml .. To skórzane i trampki sa twoje. wiec jak :P?
![]() |
#269 |
Konto usunięte
|
- Kolczyki krzyże wysadzane kryształkami. Pochodzenia nie znam ale są w stanie dobrym.
- Oriflame peeling migdałowy do twarz. Ubytek max. 30%.Opak-100ml - Oriflame Milk & Honey. Balsam do ciała. Opak.250ml. Ubytek ok. 15%-20% - Adidas antyperspirant w kulce. Użyty ze 2 razy. - Oriflame krem do rąk o zapachu hiacyntów. Ubytek ok.20-30% Opakowanie-50ml ZA: -Maseczka z pomidorem i z glinka z oriflamu zostało ok 45ml z 50ml -Emulsja planet spa wody mineralne islandi do mycia twarzy avon -żel pod prysznic Spring Sensation-pomarancza i grejpfrut -odsypka pigmentu MACa Green Dream -próbka rimmel recover kolor 103 true ivory ?odpowiad Ci taka wymianka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
Za komplet Sun J.Sandera znalazłam u Ciebie 4 interesujące mnie rzeczy, które w sumie dają mniej-więcej tę samą wartość. Oceń sama i odpisz czy taka wymianka Ci odpowiada:
10.Forever Aloe Propolis Creme Krem antybakteryjny 113g uzyty 2 razy (cena sklepowa to ponad 90zł) ZA COś Z LISTY POSZUKIWANYCH 16.SUDOCREM - COś SUPER 60g Krem antysceptyczny dla dzieci i dorosłych z problemami skórnymi-hipo alergiczny-raz uzyty-baaardzo wydajny 20.Oliwka dla dzieci na dobranoc ubytek max 5% 1.emerald Bay Dark Tanning(brazowy) choco-latta-love z 265ml pozostało ok 235ml wiec prawie pełny za cos extra Super kosmetyk do opalania!!!! Odżywia skórę dzięki nektarowi z agawy z kompleksem nawilzająco-brązujacym, w składzie ma wyciąg z trzciny cukrowej dzieki czemu daje szybki efekt brazujący. Wygładza skórę oraz pozostawia pachnąca dzieki masełku kawowemu shea rewelacyjny do solarium !!! ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.