|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Haniu trzymam kciuki żeby udalo Ci sie zrobic wcześniej usg i zobaczyć Waszą ukochana fasolinkę!!!
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam zapytać o to samo?;D a teścik Lineczko już był? bo faktycznie tego tu tyle, że ciężko się nieraz zorientować co do kogo i z czym;: np carol się pomyliła i zamiast do siala_bali napisała do jaszczki;P hihi
|
|
#244 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wlasnie dobil mnie tekstem ze nie nadaje sie na matke i lepiej zebysmy nie planowali narazie slubu i dziecka ... Wiec powoli sie rozpada. Mam nadzieje ze na 2 sie nie skonczy Ze bedzie co najmniej 9 miesiecy bez
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cosmaaaaaa sorry, ale jak Ty sie nie nadajesz, toja nie wiem kto się nadaje!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech on juz nie pierniczy takich rzeczy, bo się pogrąża tylko. Nadajesz się kochana i to strasznie!!!!!
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
linka
trzymam kciuki cosmaa chyba oboje jestescie nerwuski, musicie sie dotrzec farminka wysylam priva |
|
|
|
#248 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A tak na serio, to wiem ze chcial mnie dzgnac w czuly punkt- po raz kolejny dzisiaj. Powiedzialam mu ze wychodzi na to ze oboje myslimy tak samo i ze ja z nim napewno dziecka miec nie bede. Tez zdebial, chyba bardziej niz ja... Ciekawe kiedy skonczy sie to docinanie sobie nawzajem ... Meczy mnie to... Zamiast TZ mam w domu taka malpe, co skacze po sufitach i majaczy. Najchetniej paclabym go w leb zeby sie ocknal ... Mowilam ze jest krotkowzroczny ... Jeden szczegol przyslania mu caloksztalt A .. pierscionek nadal lezy Zastanawiam sie kiedy zalapie ze nie mam go na palcu ... Z mojej strony jeszcze spoor szczerych docinek go spotka. Niech sie gotuje tak jak ja a co! Zmykam laseczki do lozka, bo padam na twarz- nooo z nic nierobienia Zycze wszystkim kolorowych snow- pieknych i spokojnych No i fasoleczkom buziaczek na dobranoc a jajeczkom uleglosci Do jutra ![]()
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wybaczcie ale nie mam sily nadrabiac!!! Udalo mi sie wyladowac po pracy (fatalny dzien a jutro nastepny
. Super zabawa, a taka mala rywalizacja zawsze poprawia humorek . No i wcale nie bylam ostatnia i udalo mi sie wyprzedzic kilku facetow wiec jestem z siebie baaardzo dumna.Teraz tylko czekam az sie nagrzeje woda zeby wziasc prysznic i myk do lozka!!! Tz tez juz w domu wiec musi stanac na wysokosci zadania |
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
ja na dziś zaplanowałam sobie kąpiel w wannie
Ale pamiętam: max 15 minut i tak do 40 stopni woda (coby bejbikowi nie zaszkodzić), no ale muszę się choć chwilkę pogrzać i zrelaksować w wodzie
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zmykam spać
miłej nocki!!!
|
#252 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez zmykam ryby kochane buziaki
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już na becie byłam i czekam na wyniki (czwartek-piątek) ![]() ![]() ![]() Dobranoc!!
|
|
#256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ja bym nie mogla tak byc na czyims utrzymaniu Kurcze, ja pracuje i kryzys nas dopadl i bylo tak, ze ostatnio pracodawca zalegal mi z wyplata za 3 miesiace i zylismy z pensji tylko meza to bylo mi z tym bardzo zle ale mloda jeszcze jestes, wiec sie w zyciu jeszcze napracujesz! I musze troche stanac w obronie Twojego tz-jak ma problemy ze wspolnikiem to ja tymbardziej bym sie tam pokazywala, by pokazac tz ze jestes za nim i by ten wspolnik tez widzial, ze tz ma w Tobie oparcie-wiesz taka walka swoch na jednego mam nadzieje, ze sie nie obrazilas - po prostu u nie to co na sercu to na jezyku Cytat:
|
|||
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry mam nadzieje że dobry będzie i facetom sie poukłada wreszcze i klepki na swoje miejsce wejdą
|
|
|
|
#258 | |
|
BAN stały
|
Dzien dobry
Cytat:
Mi tez jest z tym zle. Na poczatku nie bylo mowy, zebym brala od niego jakiekolwiek pieniadze. Bedac w PL mialam prace, szkole i swoje hobby... Odkad jestem tutaj nie mam tego, procz szkoly, ktora jak wiecie robie zaocznie ... Troche mi to wszystko powywracalo zycie i nie moge sie odnalezc... Po prostu wyladowalam u niego na garnuszku ... A nie jest mi z tym az tak dobrze, wierz mi
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie juz ok! Tz wie, ze mial muchy w nosie i tak palnal, by sie wyladowac z dobrych wiesci - mamy juz pomalowana lazienke mysle, ze w sobote bedziemy malowac pokoik i poznije juz tylko sprzatanko i przeprowadzka |
|
|
|
|
#260 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Generalnie nie spie juz od 5, bo jest chory- 38 goraczki, boli to boli tamto ... A ja jak idiotka po herbatke, po kanapeczke, po tableteczke, po jabluszko.... Wspanialomyslny stwierdzil ze pojedzie do pracy, to dostal po glowie i lezy grzecznie w lozku Teraz blaga o komputer .... Moze po poludniu dostanie ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Nas jeszcze czeka malowanie mieszkania i kupowanie mebli- co prawda potrzebujemy tylko dokupic kilka rzeczy W ten weekend Piotr sie wyprowadza |
||
|
|
|
#261 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ty kochana rób test jak Ci się spóźnia ![]() Cytat:
Witajcie kochane! Ja wczoraj byłam w kinie z moim mężulkiem wcześniej obiadek było milusio. Carol ciasto pyyyyyyyyyyycha tylko budyń okazało się za rzadki, ale wiem że następnym razem dodam więcej mąki powiem Ci że naprawdę boskie jest to ciacho.Ja znowu w pracy, jakos nic mi się nie chce, mam dość tego co robie chętnie bym zmieniła prace wrrrr A co tam u was dziewczynki? |
||
|
|
|
#262 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wrocilabym ale to sie tez wiaze z wzieciem od niego pieniedzy i samochodu, bo autokaru nie mam wczesniej- juz wszystko pozajmowane :/ To masz tak samo z praca, jak ja ze studiami ... Znudzilo mi sie ... A raczej nie czuje juz takiego zapalu jak na poczatku ... Zmienilabym ale szkoda czasu jaki juz poswiecilam i pieniedzy... 6 tysiecy droga nie chodzi ... Poki co musze sie naumiec na biochemie, dermatologie i skladniki surowcow kosmetycznych- mam 3 kolokwia w przyszla niedziele ... ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- A co do pieczenia, to ja dzisiaj robie babke cytrynowa Mam mega ochote na babeczke
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
Carol tych postów jest tyle....
dziewczyny tak pędzą z tym pisaniem że ja teraz doczytałam że oglądałaś moje zdjęciaCossma tyś powinna święta zostać facet cie obraża praktycznie cały dzień i to tuż po zaręczynach a ty go dziś leczysz i obsługujesz A co do facetów ja jestem po ślubie już 7 lat remontujemy domek wspólnie ja pełnie bardziej role przynieś zanieść po zamiatać ale jak facet ma zły dzień to chodzby co robiła to on robi wszystko...więc to jest norma i zapomniałam teraz kto to ten domek remontuje z tż ![]() Dobra dziewuszki spadam po bułeczki cynamonowe ..kto chce ? do kawy super .. Edytowane przez niutek Czas edycji: 2009-10-29 o 09:20 |
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wiedziałam, że tak będzie: wolny dzień, a ja obudziłam się przed 8. Pęcherz mnie pogonił jak nic, więc od razu zrobiłam siusiu do tego pojemniczka co dostałam w przychodni. Teraz jakieś śniadanko, potem obudzę TŻ i pójdziemy do przychodni. Nie mam pojęcia ile będę musiała czekać na wizytę u lekarza... Pogoda dziś piękna, to chyba ostatnie takie ciepłe dni tej jesieni
|
|
|
|
#266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie sie wydaje ze to raczej w tym roku bedzie odwrotnie oni beda mysleć co ty robisz i bedzie ich skrecało ze nie beda mogli zobaczycz Tosi a ty zapomnisz bo tosia bedzie wypełniała kazda wolna smutna chwilke i zamieniała w sama radosc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Cosmaaa nie raz sie kłociliscie i zawsze potem godziliscie no tak jak napisala Kasia jestescie nerwuskami i przejdzie wam kurcze nie moze tak byc przeciez sie kochacie
|
|
#267 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Z reszta moja mama wie o wszystkim i mnie tak szybko nie pusci ![]() Cytat:
Wiec kazda inna moze okaza sie dla niego lepsza Ja tez bylam ostatnio dla niego ojeju tak straszna ze az mi glupio bylo Ale on uslyszal ode mnie ''przepraszam'' a ja jeszcze nie. Cytat:
Wczoraj bylo ladnie, slonko swiecilo i nawet cieplo bylo, zero wiatru, a dzisiaj .... fuuuuj az nie chce sie z lozka wstawac ![]() Powodzenia w przychodni, krotkiego czekania i samych przyjemnych wrazen! Moze cos ciekawego sie dzisiaj dowiesz, moze bedzie juz widac bobaska? Ktory to tydzien kochana?
|
|||
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypominam sobie siebie 10 tyg temu tez szłam z wielkiem bananem na ustach ahaha ludzie patrzyli na mnie jak na swirnieta bo ide i sie sama do siebie smieje bolec bedzie cie bolało kuło i beda cie prychały jajniki jak na @ mnie tak szalało wszystko do 8-9 tyg do teraz czasem czuje pobolewanie takie uszczypniecia bo macica sie rozciaga no i zaczyna chyba przygniatac albo haczyć o niektore organy u gina ja byłam w 7 tyg i 3 dniach serduszko juz ładnie biło a malenstwo miało 12mm chyba juz wsio napisałam <mysli>
|
|
#270 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Pecherzyk napewno Cytat:
Ja tez pewnie cieszylabym sie tak ze caly swiat by wiedzial !
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

Ze bedzie co najmniej 9 miesiecy bez 

. No i wcale nie bylam ostatnia i udalo mi sie wyprzedzic kilku facetow wiec jestem z siebie baaardzo dumna.

ale ja bym nie mogla tak byc na czyims utrzymaniu
ale mloda jeszcze jestes, wiec sie w zyciu jeszcze napracujesz! I musze troche stanac w obronie Twojego tz-jak ma problemy ze wspolnikiem to ja tymbardziej bym sie tam pokazywala, by pokazac tz ze jestes za nim i by ten wspolnik tez widzial, ze tz ma w Tobie oparcie-wiesz taka walka swoch na jednego
w życiu nie dam rady tego nadrobić
trochę boję się jutrzejszej wizyty w przychodni-naczytałam się jak to może wyglądać, ale wiadomo, że w każdym miejscu może być trochę inaczej... ale pójdę z TŻ żeby się jakoś dogadać (a on jest anglistą, więc język nie jest żadną barierą
ale nie ma co sie martwić, zaczyna się nowy cykl i możesz działąś ze zdwojoną siłą!!!
mnie sie wydaje ze to raczej w tym roku bedzie odwrotnie