Wymienię Oryginalne kosmetyki i nie tylko! - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 13:45   #241
Ceith
korzonek

Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Oryginalne kosmetyki i nie tylko!

A co byś chciała za samą Henne?
Stary 2010-01-20, 17:05   #242
tomama
Witchdoctor

Przekupka: 247 pkt / 100% pozyt.

Dobrze, wymiana za cien mi pasuje Czekam na adres
Stary 2010-01-25, 10:56   #243
ewciaa82
Zakorzenienie

Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.

hej za meteorki nie widze niestety nic ale za MAxfactor przygarne z checia pedzel Kozlowskiego oraz odleweczke szamponu Goldwell
ewciaa82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 11:38   #244
bebunio
jak promyczek słońca....

Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.

Pollena-Malwa, Gloria, Emulsja do włosów, 200 ml. Nieużywana. Produkt zbiera świetne recenzje na KWC! Ciężko ją dostać

Richards & Appleby - Henna Treatment Wax do ciemnych włosów, 480g. Pozostało ok 85%.

_________________________ ____________________

Interesowałyby mnie te dwie pozycje, bardziej WAX chyba.

dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw
bebunio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-30, 00:06   #245
Claire91
Wtajemniczenie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie za sally hansen?
Stary 2010-01-31, 14:33   #246
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

Cos u mnie za
Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop. Użyta kilka razy, zużycie małe. Wymienię za coś "wow" dla mnie, bo nie jestem przekonana do jej wymiany ?

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Im mniej rzeczy mnie denerwuje tym lepiej się czuję
UrbanWarrior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 18:33   #247
ddiana
Zakorzenienie

Przekupka: 134 pkt / 100% pozyt.
GG do ddiana

Clinique, High Impact Mascara - nowy, nieotwierany. Kolor 01 Black, 4 ml. Będę wybredna, bo lubię ten tusz.
Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop. Użyta kilka razy, zużycie małe. Wymienię za coś "wow" dla mnie, bo nie jestem przekonana do jej wymiany
te rzeczy mi się podobaja

moje flaszki
ddiana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-02, 11:36   #248
MagdaK7
Zadomowienie

Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.

Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop.
Malwa emulsja do włosów
tusz Clinique
MagdaK7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-02, 14:57   #249
MagdaK7
Zadomowienie

Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.

Moge oddac jeden cien, ale nie wiem czy Tobie sie to oplaca, na tuszu specjalnie mi nie zalezy chyba ze masz cos ciekawego poza watkiem.
MagdaK7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-02, 15:21   #250
kamila901
Zakorzenienie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

Hej
Znajdziesz coś u mnie za Sephora, Fluo Beach. Śliczny zestaw dwóch peelingów do ciała i dwóch żeli do mycia ciała. Jeden peeling i żel o zapachu monoï tiara, drugi peeling i żel - green tea lemon. 4x50 ml. Nowe, nieużywane, w eleganckim czarnym opakowaniu, które nie zostało nawet otwarte, idealny na prezent.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320

kamila901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-02, 16:18   #251
pysiak103
Zakorzenienie

Przekupka: 67 pkt / 100% pozyt.

znajdziesz coś u mnie za:

Sephora, Fluo Beach. Śliczny zestaw dwóch peelingów do ciała i dwóch żeli do mycia ciała. Jeden peeling i żel o zapachu monoï tiara, drugi peeling i żel - green tea lemon. 4x50 ml. Nowe, nieużywane, w eleganckim czarnym opakowaniu, które nie zostało nawet otwarte, idealny na prezent.

Proszę odpisz u mnie

Mój wątek

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395074
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-03, 10:29   #252
ana761
Zakorzenienie

Przekupka: 206 pkt / 100% pozyt.
GG do ana761

Niestety nic nie wpadło Mi w oko ...

pozdrawiam

Ania

Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu......
ana761 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-05, 21:44   #253
braworka
Zakorzenienie

Przekupka: 76 pkt / 99% pozyt.

Revlon VitalRadiance EyePrimer. 3,1g, pozostało ok. 50% w fajnym, zakręcanym opakowaniu, nie wiem, do kiedy jest data ważności

czy jest świeża ta baza? nie stwardniała w opakowaniu?
cos u mnie?

braworka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 13:35   #254
annamonica
Zakorzenienie

Przekupka: 62 pkt / 100% pozyt.
GG do annamonica

jedynie co mi sie spodobalo to samoopalacz Scott Barnes - Self Tan Mist.
Co to za kolor? jasny/ciemny?

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

ja bylabym chetna na ten samoopalacz
Stary 2010-02-13, 01:58   #255
Spoora
Zakorzenienie

Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.

Niestety nic
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-16, 10:03   #256
Soso
Zakorzenienie

Przekupka: 117 pkt / 100% pozyt.

Podoba mi sie u Ciebie miniatura high impact
Soso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-16, 20:47   #257
nadeo
Raczkowanie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

Dokładka
Bourjois, Ombre Stretch Eyeshadow - cień do powiek, kolor 01 Intense Black. Pozostało ok. 95%.
nadeo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-16, 21:04   #258
.domi
Wtajemniczenie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
GG do .domi

witaj,
interesowały by Cię puste flakony po Hugo Boss Pure purple, escada ocean lunge i britney speras curious ?
jeśli tak, daj znać
.domi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-16, 22:24   #259
annamonica
Zakorzenienie

Przekupka: 62 pkt / 100% pozyt.
GG do annamonica

więc może innym razem
pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 22:28   #260
.domi
Wtajemniczenie

GG do .domi

Bourjois, Ombre Stretch Eyeshadow - cień do powiek, kolor 01 Intense Black,
maska gloria
Stary 2010-02-18, 14:38   #261
Jagoleks
Raczkowanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Hej, coś u mnie za Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 01 Golden Ligh i okulary żelowe [masz może ich zdjęcie?]?

Jagoleks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-18, 23:29   #262
nadeo
Raczkowanie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

Dokładka:
  • Garnier, szczotka prostująca włosy. Nowa.
  • Inglot AMC, profesjonalny cień do powiek, kolor nr 65 (czerń z drobinkami) 2,4 g. Pozostało ok. 95%.
nadeo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-19, 00:11   #263
.domi
Wtajemniczenie

GG do .domi

coś za cień?
Stary 2010-02-19, 01:07   #264
buzichocho
Zakorzenienie

Przekupka: 291 pkt / 100% pozyt.

coś za:
Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop. Użyta kilka razy, zużycie małe. Wymienię za coś "wow" dla mnie, bo nie jestem przekonana do jej wymiany
buzichocho jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-19, 09:51   #265
marzenian20
Raczkowanie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez nadeo Pokaż wiadomość
Trochę się u mnie nazbierało niepotrzebnych mi do szczęścia kosmetyków. Może komuś się przydadzą
Chętnie wymienię się na kosmetyki i kosmetyczne akcesoria różnego rodzaju. Puste flakony po oryginalnych perfumach też mile widziane

Kosmetyki są oryginalne! Balsamy do ciała w otwieranych pudełeczkach były nabierane na szpatułkę, także nie miały kontaktu z ludzkim ciałem (moje zboczone momentami podejście do higieny oraz niechęć do balsamu pod paznokciami ). Jeśli gdzieś nie ma opisu kosmetyku, np. ile go pozostało, to znaczy że nie miałam czasu się rozpisywać, ale dopiszę jak najszybciej co i jak

W ramach wymiany mogę kupić maskę do włosów Pollena-Malwa - Studio Gloria oraz bazę pod cienie Joko - wiem, że dosyć ciężko je dostać, więc mogłabym pójść i kupić, także byłyby to całkiem nowe, nieotwarte rzeczy specjalnie kupione na wymianę.

WYMIANA
DOKŁADKA!
ZAREZERWOWANE (wstępnie, można o nie ewentualnie pytać)
WYMIENIONE lub NIEAKTUALNE

• Scott Barnes - Self Tan Mist, samoopalacz do ciała w sprayu, 150 ml. Ubytek znikomy.
  • kosmetyczka z The Body Shop - beżowa, ze złotawym frędzlem przy zapięciu, ze ślicznym motywem pawia (?), duża i pojemna. Nieużywana.
  • Sephora, Fluo Beach. Śliczny zestaw dwóch peelingów do ciała i dwóch żeli do mycia ciała. Jeden peeling i żel o zapachu monoï tiara, drugi peeling i żel - green tea lemon. 4x50 ml. Nowe, nieużywane, w eleganckim czarnym opakowaniu, które nie zostało nawet otwarte, idealny na prezent.
  • Coastal Scents - Black Oxide. Czarny mat. Może być stosowany do twarzy, oczu, ust, paznokci. Mogę zrobić niewielką odsypkę. Z całego serca polecam, jako jeden z naprawdę nielicznych produktów utrzymuje mi się dosyć długo na "linii wodnej" i ogólnie jest "wow"
  • Nivea, Styling Mousse Flexible Curls - pianka. 50 ml, nowa, nieużywana.
  • Sephora - Round a kiss STRASS, paletka z 4 błyszczykami, odcień 02 Pink kiss. Zużycie może z 10-15% z każdego koloru
  • Sensique - Puder prasowany, mapka rozświetlająca, odcień 106, 13g. Pozostało ok. 95%
  • Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop. Użyta kilka razy, zużycie małe. Wymienię za coś "wow" dla mnie, bo nie jestem przekonana do jej wymiany
  • Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 01 Golden Light - mogę odsypać
  • Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 02 Bare Light - mogę odsypać
  • Farouk Biosilk - Silk Therapy Gel, żel do włosów, .5 fl. oz., czyli bodajże 15 ml. Nieużywany
  • Pollena-Malwa, Gloria, Emulsja do włosów, 200 ml. Nieużywana. Produkt zbiera świetne recenzje na KWC! Ciężko ją dostać
  • Etui na pędzle z materiału skóropodobnego, 12 miejsc na pędzle, w dobrym stanie.
  • Rimmel - chowany pędzel do pudru z naturalnego włosia. Użyty kilka razy, wyczyszczony specjalnym płynem dezynfekującym do pędzli
  • Richards & Appleby - Henna Treatment Wax do ciemnych włosów, 480g. Pozostało ok. 85%.
  • okularki żelowe na oczy Vision Express - nowe, idealne na zmęczone oczy
  • Schwarzkopf - Got2b Smooth & Chic Anti-Frizz Lotion, lotion przeciwko puszeniu się włosów. Z uwagi na dziwny kształt butelki pokazuję na zdjęciu w pierwszym poście ile zostało
  • NYX, Single Eyeshadow - cień do powiek, kolor Cherry. Użyty tylko kilka razy.
  • L'Oreal, Studio Line, Hot Liss - krem wygładzający na gorąco. 150 ml, pozostało 80%.
  • Goldwell Dualsenses Scalp Regulation Deep Cleansing Shampoo - głęboko oczyszczający szampon do włosów, mogę zrobić dużą odlewkę, do 100 ml. Bardzo wydajny.
  • Clinique, High Impact Mascara - nowy, nieotwierany. Kolor 01 Black, 4 ml. Będę wybredna, bo lubię ten tusz.
  • Sally Hansen, Instant Cuticle Remover - preparat do usuwania skórek, świetne opinie na KWC. Mogę odlać ok. 10-15 ml. Bardzo wydajny.
  • ETJA, olejek rozmarynowy, 10 ml. Pozostało ok. 2/3 opakowania. Przechowywany w chłodnym, ciemnym miejscu.
  • Rossmann, bibułki matujące. Pozostało ok. 50%, czyli 20 sztuk.
  • Carmex, balsam do ust w słoiczku. 7,5g, pozostało ok. 80%
  • Miss Selene, minilakier, kolor ciemnoróżowy. Pozostało 70%
  • Revlon, Vital Radiance Smoothing Eye Primer. 3,1g, pozostało ok. 50% w fajnym, zakręcanym opakowaniu, nie wiem do kiedy jest data ważności
  • Bourjois, Ombre Stretch Eyeshadow - cień do powiek, kolor 01 Intense Black. Pozostało ok. 95%.
  • Garnier, szczotka prostująca włosy. Nowa.
  • Inglot AMC, profesjonalny cień do powiek, kolor nr 65 (czerń z drobinkami) 2,4g. Pozostało ok. 95%.
  • Essence, Glossy Lipbalm, Sweet Strawberry - błyszczyk do ust. Używany tylko za pomocą pędzelka. Pozostało ok. 65%.
  • Tigi Bed Head After Party Smooting Cream, krem wygładzający, 100 ml. Pozostało ok. 2/3 opakowania
  • Sephora - Lip Gloss, odcień Sweet Berry, 15 ml. Nieużywany, nawet nieodpakowany z folii. W opakowaniu wygląda na ciemny, ale tak naprawdę nie jest bardzo kryjący, delikatnie przyciemnia usta (test w Sephorze)
  • Kozłowski, pędzel EB 502 z naturalnego włosia, skośnie ścięty. Idealny do robienia kresek eyelinerami płynnymi, żelowymi czy sypkimi. Umyty i zdezynfekowany specjalnym płynem do pędzli, w idealnym stanie. Mam za dużo skośnych pędzli
  • Kryolan - Kajal do oczu, kolor cielisty. Użyty 2 razy - króliczek
  • Stila - podwójny błyszczyk do ust Lip glaze doubles, odcień midnight bloom/berry, 3,9 ml. Nieużywany, nieotwierany, w oryginalnym pudełku - króliczek
  • Revlon - Vital Radiance, Brow Fill-In Powder, cienie do brwi, odcień 06 Dark Brown, 1,7g. Dwa odcienie: jaśniejszy i ciemniejszy brąz, w pudełeczku lusterko oraz pędzelek. Użyty kilka razy. Zużycie znikome. Tu się szczerze przyznam, że nie wiem, do kiedy jest data ważności - mucia18
  • Everyday Minerals EDM, concealer - korektory w samplach, odcienie Intensive Light (pozostało ok. połowy), Multi-Tasking i Multi-Intensive - zużycie znikome
  • Everyday Minerals EDM, podkłady w samplach, w nawiasach podane, ile zostało: Beige Neutral intensive (1/3 opakowania),Fawn intensive (zużycie znikome), Winged Butter intensive (1/3), Neutral intensive (1/3), Buttered Tan matte (zużycie znikome), Medium Beige Summer matte (2/3), Sandy Medium matte (zużycie znikome), Medium Tan semi matte (zużycie znikome)
  • Pasta cukrowa Camsakizi, lekko podgrzewana i wybierana trzonkiem od łyżeczki, także nie jest “macana”, ok. 270g. Pozostało jakieś 85-90% - mucia18
  • Dr. Hauschka - Seidenpuder (puder jedwabny) - mogę trochę odsypać
  • Mogę się zastanowić nad zrobieniem odlewki z wód toaletowych Sephora Wanilia i Karmel oraz Wanilia i Czekolada, ale tu będę wybrzydzać, bo lubię te wody. Niestety nie posiadam atomizerków, także w tym przypadku trzeba by mi je przesłać
  • Oliwka Hipp, nieużywana - Marigold19
  • Babyliss - szczotka do włosów z włosiem z dzika. Używana 2 razy, umyta i wyczyszczona, stan: jak ze sklepu - króliczek
  • Kryolan - Transparent Puder TL9, transparentny puder, nie nadaje żadnego koloru. Mogę trochę odsypać
  • Inter Fragrances - Sun Protect, mgiełka do włosów chroniąca przed promieniami UV, 150 ml. Pozostało ok. 2/3 opakowania
  • Pollena-Malwa, Studio Gloria - Maska do włosów suchych, zniszczonych i farbowanych, 240 ml. Pozostało 85-90%. Produkt zbiera świetne recenzje na KWC! Ciężko ją dostać
  • zestaw upominkowy The Body Shop truskawkowy - 60 ml żelu pod prysznic, 50 ml masła do ciała i myjka do ciała, wszystko ładnie zapakowane, nowe, nie było otwierane, idealne np. na prezent - mirra77
  • Dead Sea Products - Mineral Care Spa Body Butter With Red Grapefruit, masło do ciała o zapachu czerwonego grejfruta, 500 ml. Pozostało ok. 90%
  • Dead Sea Treatment Absolute Care SPA - Hydro Body Cream Vanilla & Coconut, nawilżający krem do ciała, 400 ml. Pozostało ok. 60%
  • Farmona - Tutti Frutti brzoskwinia i mango, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 60% - mucia18
  • Farmona - Tutti Frutti karmel i cynamon, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 90%
  • Farmona - Tutti Frutti kiwi i karambola, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 60% - mucia18
  • Bourjois, Petit Guide de Style - cienie do powiek, kolor 15 Call me Rose. 2,5g, zużycie znikome - magnum_357
  • Driclor, antyperspirant - magnum_357
  • Essence - Volume Boost Base Mascara, baza pod tusz do rzęs, 7 ml. Użyta 3-4 razy - magnum_357
Witam jestem zainteresowana różem i czarnym cieniem Bourjois co by Cię interesowało w zamian?
marzenian20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-19, 14:22   #266
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

Przekupka: 146 pkt / 100% pozyt.

Niestety nic, pozdrawiam
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-19, 14:37   #267
lady soszana
Rozeznanie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
GG do lady soszana

coś u mnie za bibułki matujące i samoopalacz??
dla Ciebie się budzę każdego dnia?!

Ciuszki
Książki

lady soszana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-19, 16:15   #268
Nicole
Zakorzenienie

Przekupka: 77 pkt / 99% pozyt.

Zainteresowały mnie maski Gloria, ale one są taniutkie - i za kamuflaż chciałabym 3 sztuki, ich wysyłka drogo by Cię kosztowała poza nimi nic mnie nie zainteresowało.

Nicole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-19, 16:25   #269
SAH20
Rozeznanie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.

Cos u mnie za
Coastal Scents - Black Oxide. Czarny mat. Może być stosowany do twarzy, oczu, ust, paznokci. Mogę zrobić niewielką odsypkę. Z całego serca polecam, jako jeden z naprawdę nielicznych produktów utrzymuje mi się dosyć długo na "linii wodnej" i ogólnie jest "wow"

i poprosze zdjęcie
Stary 2010-02-21, 16:23   #270
Marigold19
🦄

Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.

Niestety nic nie wyszukałam

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości