|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oryginalne kosmetyki i nie tylko!
hej za meteorki nie widze niestety nic ale za MAxfactor przygarne z checia pedzel Kozlowskiego oraz odleweczke szamponu Goldwell
|
|
#244 |
|
jak promyczek słońca....
|
Pollena-Malwa, Gloria, Emulsja do włosów, 200 ml. Nieużywana. Produkt zbiera świetne recenzje na KWC! Ciężko ją dostać
Richards & Appleby - Henna Treatment Wax do ciemnych włosów, 480g. Pozostało ok 85%. _________________________ ____________________ Interesowałyby mnie te dwie pozycje, bardziej WAX chyba. ![]()
|
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za sally hansen?
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop. Użyta kilka razy, zużycie małe. Wymienię za coś "wow" dla mnie, bo nie jestem przekonana do jej wymiany ?
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Clinique, High Impact Mascara - nowy, nieotwierany. Kolor 01 Black, 4 ml. Będę wybredna, bo lubię ten tusz.
Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop. Użyta kilka razy, zużycie małe. Wymienię za coś "wow" dla mnie, bo nie jestem przekonana do jej wymiany te rzeczy mi się podobaja ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop.
Malwa emulsja do włosów tusz Clinique |
|
|
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
Moge oddac jeden cien, ale nie wiem czy Tobie sie to oplaca, na tuszu specjalnie mi nie zalezy
chyba ze masz cos ciekawego poza watkiem.
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za Sephora, Fluo Beach. Śliczny zestaw dwóch peelingów do ciała i dwóch żeli do mycia ciała. Jeden peeling i żel o zapachu monoï tiara, drugi peeling i żel - green tea lemon. 4x50 ml. Nowe, nieużywane, w eleganckim czarnym opakowaniu, które nie zostało nawet otwarte, idealny na prezent. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
Sephora, Fluo Beach. Śliczny zestaw dwóch peelingów do ciała i dwóch żeli do mycia ciała. Jeden peeling i żel o zapachu monoï tiara, drugi peeling i żel - green tea lemon. 4x50 ml. Nowe, nieużywane, w eleganckim czarnym opakowaniu, które nie zostało nawet otwarte, idealny na prezent. Proszę odpisz u mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395074
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wpadło Mi w oko ...
pozdrawiam Ania
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Revlon VitalRadiance EyePrimer. 3,1g, pozostało ok. 50% w fajnym, zakręcanym opakowaniu, nie wiem, do kiedy jest data ważności
czy jest świeża ta baza? nie stwardniała w opakowaniu? cos u mnie?
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
jedynie co mi sie spodobalo to samoopalacz Scott Barnes - Self Tan Mist.
Co to za kolor? jasny/ciemny? ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- ja bylabym chetna na ten samoopalacz
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#258 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj,
interesowały by Cię puste flakony po Hugo Boss Pure purple, escada ocean lunge i britney speras curious ? jeśli tak, daj znać
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
więc może innym razem
pozdrawiam
|
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
Bourjois, Ombre Stretch Eyeshadow - cień do powiek, kolor 01 Intense Black,
maska gloria
|
|
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
Hej, coś u mnie za Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 01 Golden Ligh i okulary żelowe [masz może ich zdjęcie?]?
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop. Użyta kilka razy, zużycie małe. Wymienię za coś "wow" dla mnie, bo nie jestem przekonana do jej wymiany |
|
|
|
|
#265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#267 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za bibułki matujące i samoopalacz??
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresowały mnie maski Gloria, ale one są taniutkie - i za kamuflaż chciałabym 3 sztuki, ich wysyłka drogo by Cię kosztowała
poza nimi nic mnie nie zainteresowało.
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za
Coastal Scents - Black Oxide. Czarny mat. Może być stosowany do twarzy, oczu, ust, paznokci. Mogę zrobić niewielką odsypkę. Z całego serca polecam, jako jeden z naprawdę nielicznych produktów utrzymuje mi się dosyć długo na "linii wodnej" i ogólnie jest "wow" i poprosze zdjęcie
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

?