|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() dlaczego? ![]() o 15:00 jadę do babci a taki lód na drodze chyba jednak zagadam z Tatą żeby to on kierował
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli nie kupiłam ich z podejściem, że są lepsze i nie przekokną, nie spodziewałam się tego po nich ![]() a skórzane wam przemakają? nie brechtaj ze mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- ja tez nie wiem jak smakuje kutia ![]() i też nie lubie opłatkiem się dzielić
|
|
|
|
|
#243 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Za słodkie to jest:PLód Ha u mnie ulice czarniutkie tyle ze mokro ![]() Cytat:
|
|
|
#244 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
]Dzięki za wiarę w moje wrodzone ( ) i skrzętnie ukrywane zdolności. ![]() Mój uraz był nieoperacyjny. Zbyt duże ryzyko większego i trwałego uszkodzenia (mogłabym nawet nie móc po niej chodzić) i operacji nie chciał się podjąć nawet audiunkt. Przechodziłam rehabilitację 3-krotnie, które, za przeproszeniem, gó.wno mi dały. Bardzo się rozczarowałam, że dali mi głupie 70 zł. Już wolałabym w ogóle nie dostać odszkodowania. Mówiłam mamie, żeby się odwoływała, co ja bym zrobiła, tylko że wtedy nie byłam jeszcze pełnoletnia, więc nic nie mogłam zrobić.Dużo. Nie sądziłam, że aż tyle.Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Zabieram się za sprzątanie. Spokojnych świąt, dziewczyny.
|
|
|
#245 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Już przybyyyywam
Wczoraj byłam na tych zakupach, potem Tż przyjechał z zamiarem wymiany prezentami ("zaraz, zaraz, jeszcze muszę coś kupić i zapakować " ) i nie miałam kiedy do Was wpaść ![]() Cytat:
ale już, Tiramisu z Delecty robię.Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16030664]no właśniee ![]() Justynaa , tęsknimy Już, nie beczeć Cytat:
![]() Mi tak. Ale to nie Warszawka i dziury w chodnikach są większe niż na drodze... tzn różnymi chodnikami chodzę. Wszędzie breja, sól wymieszana z piachem, po wodzie też mi się często zdarza chodzić.Jakbym się wyprowadziła do Łodzi, to sobie na drugi rok kupię kalosze, bo tam to dopiero Ja tak samo ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
kolega z gimnazjum za złamanie nogi miał 5%-250 zł, Tż za nadgarstek 2%, czyli stówę. Ja nigdy nie dostałam ![]() Jak na tradycyjną polską kuchnię , to bym nie powiedziała. Nie znoszę nic z: bigosu, tłustych mięs, rosołu, wszystkiego, co np wg Tżta powinnam uwielbiać, bo wychodzi z polskiego tradycji A na Wigilii będę jadła karpia ( ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- I zapomniałam: Wesołych Świąt Żbiki ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Idę robić pierniczki z przepisu Karoliny |
||||
|
|
|
#246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale że w Warszawie gorzej z syfem, czy ze u Ciebie gorzej ?bo tu to tragedia, rano się przez zaspy śniegu zawsze przekopywałam, jak jeszcze snieg byl a tak to bloto, kałuże. tragedia. poza tym, też jesienne buty mi nie przemakały (jesien = deszcz ) moze tez dzieki temu ze suwakow nie maja? no nie wiem, w kazdym razie mam sucho i cieplo ja już spadam do dziadka, potem do babci wpadnę wieczorkiem nie żreć za dużo! ![]() (i kto to mówi...) |
||
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Warszawce jeszcze gorzej ![]() u mnie burmistrz całe miasto polbrukiem wyłożył, więc można normalnie chodzić.. tylko nie na cienkich obcasach bo wpadają w szczeliny między kostkami ![]() pilnuj żeby Ci uszami nie powychodziło. ;* dobra Bobki, ja lecę. za pół godziny wyjeżdżam do babci. a tak mi się nie chce ![]() wesołych, smacznych, spokojnych.. i w ogóle. ;*
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
To nie było specjalnie :P Szłam sobie do sklepu i była przerwa między chodnikami cos tak jak podjazd i stała tam woda. No i chciałam to jakoś sprytnie przejsc, mysle tu cos wystaje to nadepne, przeskocze i bede sucha. Tyle że się zapadło no i tak troche jak po małym jeziorku
![]() Dzięki i nawzajem ![]() Idę się do babci zbierac Do wieczora
|
|
#249 |
|
Konto usunięte
|
Żbiczkiii chciałabym Wam życzyc spokojnych i pogodnych świąt. ;*
![]() dla mnie święta już dawno straciły tą magię ale nie bedę się żaliła ![]() ;* |
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry.
![]() Ja wtedy w wannie byłam ! Zboczeniec ![]() U mnie tam jaja są. Ukryte w sałatkach ale zawsze ![]() Wpadłam na chwilę. Obrobiłam się ze wszystkim. Wykąpałam, babcia już przyjechała. Więc: Życzę Wam pięknych Świąt,
wśród kochających ludzi. |
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
ja już nerwice miałam, to była ostatnia deska ratunku.
A jak szłam do niej spać, to zahaczyłam do apteki po zatyczki do uszu. (nie pomogły )[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16034670]Żbiczkiii chciałabym Wam życzyc spokojnych i pogodnych świąt. ;* ![]() dla mnie święta już dawno straciły tą magię ale nie bedę się żaliła ![]() ;*[/QUOTE] ![]() kolację dopiero będę miała koło 18 malnę się i pójdę do kotów.
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
WESOŁYCH ŚWIĄT, ŻBIKI
|
|
|
|
#253 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
fajnie, że nie jestem sama, bo u mnie w klasie np. ze mną tylko 2 osoby są same, a nauczycielka od polskiego jak sie zapytała kto jest jedynakiem, to popatrzyła na mnie jakby chciała mnie zabić i coś tam mruknęła jeszcze.a ja juz sie najadłam wszystkiego, nie wiem co to bedzie ![]() wydaje mi się, że bardziej boli panika przed zastrzykiem ^^ No a ja juz zaraz na pierwszą wigilię
|
|
|
#255 |
|
Rozeznanie
|
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!
![]() Lecę oglądać dalej Kevina
|
#256 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wyszło ![]() Cytat:
![]() a u mnie luzik, zjadłam chyba z 20 pierogów ale w odstępach. w końcu trzy wigilie zobowiązują ![]() o rany, znowu jest xD ? pamiętam jak pierwszy raz to oglądałam ![]() szmutno mi. uświadomiłam sobie, ze moja rzeczywistosc jest zupelnie inna, niż taka jakiej się spodziewałam. |
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dostałam: harmonijkę, pamiętnik BrzydUli serialu nie oglądałam, nie będę wiedzieć o co tam biega.No i kasę. A mój brat dostał bilet na koncert Rammsteina A co dokładniej się stało ?
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
Żbiczaki moje najkochańsze
Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, ale nie wszystkich - żeby zawsze było czego pragnąć ; ) Do usłyszenia po świętach <3 |
|
|
|
#260 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Żbiczule! Nawet się tak nie obżarłam
![]() I stepper dostałam, o ja Cie, podziękowałam mocno tacie. ![]() Cytat:
![]() To nast. razem dodaj, jeśli lubisz ofc, bo dodaje smaku. A to zależy jak się zrobi. U mnie robi się z miodem, suszonymi morelami, suszonymi śliwkami, orzechami i makiem, nie dodaje się tego miodu zbyt wiele i jest b.dobre. Zostało jeszcze trochę to sobie jutro rano do owsianki wrzucę. ![]() Cytat:
bierzesz pierwszego lepszego na ulicy, mówisz mu: podobno mam szczęście w łóżku, chodź, pomożesz mi to sprawdzić. kto by się oparł? [widzisz, jaki Ci ciocia Martyna wymyśla sposoby na podryw. ]Tak, tak, teraz to skrzętnie ukrywane, zaraz powiesz, że potrafisz kaczkę z jabłkami zrobić. ![]() Ech, Polacy są tak narodowo nastawieni, żeby się raczej nie wychylać z tłumu [czyt. nie ubiegać się o swoje prawa ]. Pozostałość po komunie Pewnie mamie nie chciało się po prostu, bo i tak wiedziała, ile to zajmie?[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16034670] dla mnie święta już dawno straciły tą magię ale nie bedę się żaliła ![]() ;*[/QUOTE] ;* ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edit: zapomniałam wspomnieć, jak TŻ się postarał, kochany. Dostałam książkę M.Wojciechowskiej o Etiopii No, to brykam stąd.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-12-24 o 21:49 |
||||
|
|
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
No i ja też już po, w końcu.
Nie przepadam za tym wszystkim.. a dostałam, to co sama sobie wybrałam, jak co roku Czyli w większości ubrania (mam obsesję), słodycze, podkład i pieniądze.jutro u babci pewnie cały dzień, znowu się objem. ale dzisiaj już czułam, że to przesada :P tyle żarcia u jednej babci a potem od razu do drugiej... można mieć dość :P
|
|
#262 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ ja.Cytat:
![]() też oglądałam jednym okiem i nie do końca ![]() same rupiecie (w sensie : tona słodyczy i niepotrzebnych rzeczy). chociaż perfumy mi się nawet podobają (dostałam taki zestaw Signature Victorii Beckham.), tylko siostra nie wzięła pod uwagę, że nie lubię słodkich zapachów no,ale mogą być.i płyn do kąpieli.. taka okrągła butla z kaczką do kąpieli w środku no i to,co sobie już wcześniej powybierałam (książki i atlas i ten zestaw gaśnica, apteczka i trójkąt no i kasę. Cytat:
a tak poważnie, mam chyba to samo Cytat:
![]() dzisiaj już tylko na śniadanie do cioci. mieliśmy iść na 9:00, ale jest 8:40 a siostra i jej chrapcio jeszcze śpią ![]() więc chyba się nie wyrobimy ciocia będzie zła ![]() i tak w ogóle to świąteczne dzień dobry ;**
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ;*
Obejrzałam wczoraj 'Księżyc w nowiu' i 'Kochaj i tańcz' . Wiecie ile trwa ten drugi film? 55 minut. A w tym pierwszym Jacob po obcięciu włosów był taaaaaaaki przystojny. Cytat:
![]() Takich specjałów może nie, ale jakieś kotlety, naleśniki, surówki zrobiłabym. ![]() Pewnie tak. Myślała, że odrzucą odwołanie. Ja chciałam to zrobić mimo tego, że odrzuciliby, ale walczyłabym o swoje. O, to się postarał. Jaki telefon dostałaś?A stepper już wypróbowany? (chyba muszę wygrzebać wszystkie moje sprzęty i zacząć ćwiczyć, bo sylwester niedługo, a tu kilogramki się do mnie dorwały, ale mi wszystko w tyłek poszło. )
|
|
|
#264 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo jak byłam na tym w kinie, to jak go po ścięciu (jak to brzmi) pokazali, to całe kino fanek dostało po prostu euforii ;d Cytat:
masz szczęście, ja znowu muszę od 13 do niewiadomo której ehh dziewczyny.. choinka mi się przewróciła
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-25 o 09:49 |
||
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
strasznie bym chciałaa przewróciła się z niejasnych przyczyn
|
|
|
#267 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Widzę że nie tylko ja się wczoraj przejdłam :P Ale uniknięcie tego u mojej babci było niemożliwe:P A dzisiaj nie śpię od 5 Jak tak dalej pojdzie to sylwester będzie w domu pod kocem Dobra kończę narzekac i się idę do kościoła zbierac... Miłego dnia
|
|
#269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepszy jest ten trójkąt, apteczka i gaśnica xD no istny matrix ![]() ups. ![]() Cytat:
![]() ja wczoraj jak ubrałam to oczywiście kot mój musiał pobrzdąkać bombką, ale zaraz zostawiła i już nie rusza. póki co ![]() Cytat:
duzo aspirynki i witaminki C, syropków i będzie dobrze. 3 dni i po chorobie. a mój Mikołaj trochę pieniędzy przyniósł, voucher do kina i dwie jeszcze rzeczy, ale nie wiem co bo prezent zostawiłam u dziadka niechcący i znowu od rana jestem zła ale raczej podirytowana.
|
|||
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Teraz to już 6 ![]() Jadę do babci po obiedzie. Czyli juz niedługo. Wieczorkiem będę. Spasiona, w 9 miesiącu. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

a taki lód na drodze
chyba jednak zagadam z Tatą żeby to on kierował 
jak ja mam cienkie to mi przemakają jak tylko śnieg się na czubku buta znajdzie i rozpuści. 

Bardzo się rozczarowałam, że dali mi głupie 70 zł. Już wolałabym w ogóle nie dostać odszkodowania. Mówiłam mamie, żeby się odwoływała, co ja bym zrobiła, tylko że wtedy nie byłam jeszcze pełnoletnia, więc nic nie mogłam zrobić.
Nie sądziłam, że aż tyle.

Jak tak dalej pojdzie to sylwester będzie w domu pod kocem