|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() ahh dziekuje, "hitlerek" jest słodziutki ![]() tiiaaa, wreszcie w miare polubila lezenie na brzuszku, jeszcze sie nie przewraca na plecki i odwrotnie, ale czytalam, ze jak dzieci malo byly ukladane na brzuszku to tak jest... Cytat:
aaa i wlasnie wrocilam z zakupow i kupilam konika morskiego z Fisher Price w realu za 84zł, ciekawe czy jej sie spodoba... ![]() aaaale jest zachwycona! konik z fp to chyba najlepsza zabawka ![]() Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2010-03-20 o 18:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
A z tą suchą skórą na łydkach, może skarpetki ją obcierają? Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#243 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
ja robić tak samo jak wy
![]() Ale może Karenina nam pomoże ![]() A tak w ogóle, to Brombi, nie odpisałaś na moje pytanie ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Mamusie moja Kamilka przekreciła sie z brzuszka na plecy i to 3 razy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#246 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Pietrusia gratuluję!
Ja to się będę cieszyła jak mój mały zechce chcociaż na brzuszku leżeć... Pedistra sugerowała, że to może przez przepukline pępkową nie chca... Bo jak jelitka tam wejdą to nie jest to za przyjemne... W sumie wcześniej lubiał na brzuszku i codziennie leżał... nawet sypiał na nim... więc chyba to przepuklina ![]() Olalicious teoretycznie dzieci urodzone przed czase moga pewne rzeczy robic później... Mój Piotruś przekręca się na boki tylko, i podnosić się chce do siadu więc leżaczek rozwiązal problem. Jak widzi co się dookoła dzieje to nie wydziwia. A konik FP jest rewelacyjny! mały go kocha i zawsze po kąpanku i jedzonku jak mu włącze to ładnie zasypia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
Lenka właśnie zasnęła, Tż ma dzisiaj wyjściowe... no to ja posiedzę na wizażu i przytakuje jakiś filmik.
co do zakupów to ja jeszcze kupiłam kiecke dzisiaj i kosmetixy - a co! coś mnie sie nalezy za te trudy macierzyństwa! hihihi ![]() mój kurczak też ani myśli przewracać sie na boki, brzuszki plecki... ale ja ta jestem wyznania że każde dziecię rozwija się indywidualnie i ma jeszcze czas! widać że teraz koncentruje się na puszczaniu baniek ze sliny, piszczeniu oraz wydawaniu odgłosów z rodzaju "dziwne" ![]() pietrusia! gratulacje dla małej!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Guciu powiedział, że może mieć trudno przez te jego przyblokowanie pasu barkowego, przewrót z placków na brzuszek jest trudniejszy niż z brzuszka na plecki ![]() Mamusie chłopców, czy Wasi synkowie chwytają się za siusiaczki? Bo mój jakieś 4 dni temu przypadkiem się złapał w kąpieli i teraz za każdym razem go łapie ![]() A po głowie sie drapią? Bo mój jakiś czas temu obczaił, że może się sam głaskać po twarzy i drapać po głowie i robi to kilka razy dziennie. Śmiesznie wtedy wygląda, niestety jeszcze nie udało mi się tego złapać i uwiecznić, ale usilnie próbuję ![]() Na koniec chciałam Wam pokazać, jak bardzo Filusiowi smakowała dzisiaj marcheweczka z ziemniaczkiem, normalnie zeżarł pół słoika i płakał jak się skończył http://www.youtube.com/watch?v=L3xystUx-4U Oluś Twoja Mała słodka ![]() Gdyby nie to, że Filuś ma już narzeczoną to bym swatkę do Łodzi słała ![]() Ona chyba do Tatusia podobna, co?
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#251 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() cudnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Sie czepiasz
![]() Ale fakt, pchał łapki do tej miseczki a potem je wycierał w spodnie. Muszę jakiś vanisz kupić czy coś ![]()
#254 |
Zadomowienie
|
jednym słowem brombi zakończyliście etap
"sprzedam ciuszki po chłopcu stan bardzo dobry! " na: "sprzedam ciuszki po chłopcu stan dobry, widać oznaki noszenia" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Brombi mój maluszek od może dwóch tygodni łapie sisiaka- odkrył go przy którymś przewijaniu. Muszę mu łapki wycierać chusteczkami po przewijaniu
![]() ![]() A to nasz dzisiejszy zakup ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
zebra, jakie twój mały miny trzaska!!!!
super! |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jaką Filuś ma narzeczoną?? Jak to? Już? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Brombis na 4 roku mialam pschologie i koleś nam mowil, ze jak maly chlopczyk lapie sie za siusiaka to nie wolno mu raczki zabierac bo urosnie gej
![]() Pietrusia gratuluje przewrotu Kamilki ![]() ![]() Moja krolewna na przewijaczku dzis mi sie obrocila, ale prawie bo zdazylam ja zlapac, bo jeszcze by mi wyleciala:/ a bylo to po kapieli jak zabieralam sie za masowanie pleckow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Xpressja za to go tak kocham i znosze jego okresy marudności, bo jak strzeli mine albo usmiecha nie da sie już czuć złości
![]() Ola kurde hehe nawet córeczka na zdjeciu ma minkę taką jak tatuś ![]() Dziwne uczucie mnie ogarnęło a zakupach jak mierzyłam staniki.... musiałam sobie cycki w nich układac i upychać ![]() dobrze, że w staniku jakoś wyglądają... Przynajmniej nie będę nigdy miała romansów w głowie, bo gzie z takimi cycuchami... teraz to tylko mężowi pokazywać hahaha Odwala mi po broFarze ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-03-20 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cała mamusia ![]() ![]() ![]() ile Twoj Tz ma lat? Ola Ty chodzisz na solarke? ![]() Bo ja karnacje mam dosc ciemn a twarz jest zawsze taka biala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a Blanka, obawiam się że podobna do tatusia... u mnie też wszyscy mówią że mała to tż w sukience ![]() domi, mamusia???? eeetam tatuś! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a swoja droga mina Petera zarombista- jak zwykle ![]() ile dalas za lezaczek? ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-03-20 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hahaha! dobre! na pocieszenie powiem ci że ja mam jeszcze rozstępy na brzuchu... no nic tylko sie upić! ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- dziewczyny ja mam do oddania staniki z intimissimi, kupiłam przed ciąża są w idealnym stanie ! intimissowska 3 może któraś bedzie zainteresowana oddam w dobre ręce - tzn cycuszki. jak coś to na PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Leżaczek jest zaje... Firma Nestor, dałam 130 zł niecałe. Wygodny napewno, bo mały w nim chętnie sobie poleguję i zasypia jak sie zmęczy ![]() ![]() Xpressja a co za duży czy za mały stanik ![]() Rozstępy mega mam na cycach waśnie przez to, ze dużo i szybko urosły. Na brzuchu nie mam ani jednego ale co ztego jak on ie wyjściowy. W sumie ujdzie jeśli nic nie zjem ![]() Jest mi źle... piwo się skończyło ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-03-20 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a matki nasze non stop na rękach nas nosiły! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
Domi, na jaka solarke, mam samopalacz z oriflame (jest naprawde super) i pudry brązujące
![]() Ale jak skoncze odciaganie mleczka to sie chyba na solarke z raz moze dwa przejde ![]() Moj tż ma 25 lat. xpresja- dzieeeeki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Mi w sumie rosly przez cala ciaze wiec mam nadzieje, ze nie bedzie tak źle...oby
![]() a ja mam rozstepy na posladkach i udach..i to zrobily mi sie juz prawie na finischu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Następna z TŻtem przystojniakiem ![]() Córcia chyba tak ogólnie bardziej do TŻta podobna, ale oczka zdaje się po Mamusi ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.