|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie od 1 czerwca!!!!:)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
A ja to w sumie tych grzeszków nie żałuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
To ja muszę się pochwalić, że u mnie kolejny kilogram w dół. Podsumowanie miesiąca - 3,300 na minusie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
Gratuluje moja droga
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Mogę się do Was przyłączyć?? Zawsze to w kupie siła jak to mówią...Będzie mi łatwiej zrzucić kg. A mam i co, nie wiem ile ważę dokładnie, ale mam 163cm wzrostu i ok.68kg, chcę ważyć przynajmniej 55kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() To ja wracam do was. Czerwcowa dieta mi nie wyszła więc robię podejście lipcowe :P Moją motywacją będzie sierpniowy ślub przyjaciółki no i sierpniowy wyjazd nad morze ![]() Mój plan nr 1 - biegam. Wczoraj zaczełam, nie spodziewałam się jednak że z moją kondycją tak kiepsko... no ale cóż, trening czyni mistrza. Chcę też codzień robić brzuszki i ćwiczyć trochę z hantelkami. A co do diety... niestety nie mam na nią pomysłu, tej którą stosowałam ostatnio (czyli 1000 kcal) już nie chcę. Pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
Witam was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Ja dziś 2. dzień dietki i już się czuję lżej
![]() Tzn... może "dietki" nie do końca. Drugi dzień jem mniej bo po pierwsze nie mam czasu na jedzonko (dziśn znów 11 h w pracy), po drugie nie mam też takiej ochoty jaką miewałam przez ostatnich wiele wiele dni (że mogłam jeść, jeść i jeszcze raz jeść). Także narazie po prostu jem mniej a od jutra czy też innego najblizszego dnia zamierzam przejśc na dietę Dukana bo brzmi całkiem nieźle ![]() Ćwiczyć niestety jeszcze nie zaczęłam (brak czasu oczywiście) no ale wszystko przede mną. A jak wasze postępy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
grzeszę !
![]()
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
Liyiah-a więc tak.Przede wszystkim-słodycze,bo co innego ;/ zjadłam już nie jeden raz ciasto,ciastko itp..Musze się zabrać za siebie,coś moja dieta odchodzi w zapomnienie...mam slabą wolę walki ! Musisz chyba mi jakiegoś kopa przywalić żebym się wzieła a siebie
![]()
![]() |
#255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że mimo zbliżającego się wypadu na weekend nad jeziorko, potem wieczoru panieńskiego przyjaciółki, następnie jej ślubu i w końcu wyjazdu nad morze - ja mam wciąż za małą motywację. Ale jak TO WSZYSTKO jest za małą motywacja to ja juz nie wiem co miałoby mi pomóc się zmobilizować :P Chyba właśnie ten pożądny kop :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Dawno nie zaglądałam więc przepraszam Cię z góry,że dopiero teraz odpisuje. Rzuciłam dietę,nie dawałam rady,za dużo grzechów,ale od poniedziałku zaczynam! Znalazłam w gazecie-nowa dieta jagodowa,w 10 dni schudniesz 3 kg ;D Postaram się ją stosować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coś tu cicho,czyżby reszta dziewczyn równiez za bardzo podjadała? ![]()
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Ja schudłam póki co 4kg. Generalnie to jest tak gorąco że w ogóle nie mam ochoty na jedzenie, jak już to jogurt nat, sushi, sałatka albo jakiś koktajl orzeźwiający. Dzisiaj spożyłam loda na śniadanie
![]()
![]() |
![]() |
#259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
almirith-gratulacje,ja chciałabym 3 kg ![]()
![]() |
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio troszeczkę schudłam bez żadnej swzczególnej diety, po prostu nie za bardzo chciało mi się jeść więc jadłam mniej. Narazie ten stan mnie się trzyma a waga utrzymuje na jednym poziomie. Czuję się lepiej niż jakiś czas temu ale jednak te 3 kilo fajnie byłoby zrzucić...
Póki co jednak nie mam ani czasu, ani siły, ani ochoty na diety. Więc narazie niech jest jak jest, a potem zobaczymy ![]() Justa trzymam kciuki żeby ci się udało z nową dietką :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A podjadanie to właśnie efekt głupich diet, czy to Dukana czy jeszcze głupszej diety z taniej gazety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Hej dziewuszki
![]() ![]() ![]() ![]() tamlin111-miałam już zamiar wysłać Ci wiadomość prywatną i zapytać jak dietka,bo dawno nic nie pisałaś moja droga ![]() Liyiah- te upały powodują,że tylko pić się chce-to dobrze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze, to ja się nie odchudzam już ho ho, gdyż mam to za sobą i jestem na utrzymaniu. O diecie, jaką proponuję pisałam w 200 wątkach, można sobie poszukać. O diecie i ćwiczeniach, bo taki Dukan jest dla leni, którzy mają w nosie swoje zdrowie i nie chce im się ćwiczyć. Jeśli Tobie się wydaje, że Dukan jest zdrowy, to gratuluję braku wiedzy nt. dietetyki. Bo to, że się na niej chudnie, nie znaczy, że jest dobra. Na kopenhaskiej też się chudnie i co z tego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
Ja uważam, ze jeśc powinno się wszystko ale po trochę. Dlatego wazne jest aby dieta była ZBILANSOWANA !!!!!!
Takie diety proteinowa - Dukan, Kwaśniewskiego itd nie są fizjologiczne. Co organizm interesuje, że dzisiaj jemy proteiny jutro coś tam. On jest zaprogramowany, by zawsze dostawać WSZYSTKO , bo nagle mu ani trzustka ani kościec nie zniknął i wszystkie składniki są potrzebne. Nawet cukier jest ważny, masło. Znajoma była w sanatorium bardzo poważnym na odchudzaniu i tam codziennie rano dawano im pokaźny kawałek masła. Czemu? Bo śniadanie jest najwazniejsze, potem tłuszczu jeść już nie trzeba. I ślicznie schudli bez jo-jo. Tamlin, litości. Jezeli chcesz być traktowana poważnie, daruj sobie proszę teksty - zazdrościsz, bo Tobie się nie udało. Przyjmij proszę do wiadomości, że rady udzielane tutaj ze strony osób poważnych nie sa powodowane złośliwością, ale wiedzą. Znajomością problemu. Aby osoby młode, które się totalnie nie znają i brną w niemądre diety, nie niszczyły sobie zdrowia, bo im go nikt nie odda. I dodam, ze nie mam problemów z nadwagą, bo zaraz nastąpi szarża na mojego skromnego nicka ![]() W ten sposob z nadwagą nigdy większych kłopotow nie miałam, wolę mieć kilka kg więcej, niż wikłać się w Dukany czy Tukany ![]() Z tym cudactwem pierwszy raz się spotykam, natomiast pamiętam, jaki szał ogarnął naiwne duszyczki, gdy wprowadzono dietę dra Kwaśniewskiego. Tam z kolei - dieta lipidowa. Np 5 parówek ze słoikiem majonezu. Zero węglowodanow, chleba. Ludzie mieli niesamowity wrzut energii, chudli. Po paru latach stłuszczona wątroba. A wystarczyło pamiętać bardzo proste zdanie z biochemii-- tłuszcz spala się w ogniu węglowodanów. Albo zapytać mądrzejszych, nie atakować ich słowami poniżej poziomu ![]()
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2010-07-20 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
cerveza gramatykę miałama jeśli nie wiesz co to znaczy to Twój problem. Po prostu nie podoba mi się że wszystkich atakujesz tak jakbyś była wyrocznią tego świata. Ton Twoich wypowiedzi działa drażniąco i jeśli wchodzisz w 200 wątków i szukasz kolejnych to chyba coś jest nie tak. Nie chcą Cię czytać.
Poza tym to KRZYWE ZWIERCIADŁO weźcie to pod uwagę. Nie twierdzę że Dukan jest the best ale jest ok. Jeśli ktoś chce z nim chudnąć to co Wam to przeszkadza??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Wtajemniczenie
|
Mnie osobiście nie przeszkadzałoby. Za mnie nikt nie umrze, więc za mnie żyć nie powinien i vice versa.
Ale uważam, i to nie podlega dyskusji, że postawą antyspołeczną jest, kiedy widzimy, że ktoś sobie, świadomie lub nie, szkodzi i nie reagujemy. Chociaż, aby powiedzieć - hej, słuchaj, zrobisz sobie krzywdę, nie tędy droga, są lepsze - jezeli oczywistym jest, że dysponujemy większą wiedzą, doświadczeniem, niż on. Poza tym wchodzą tutaj nowe osoby i wszystkie herezje żywieniowe MUSZĄ być natychmiast obalane, aby się sto razy zastanowiły przed zastosowaniem tych ósmych cudów świata, bo koleżanki chudną. Inaczej forum Wizaż mogloby mieć prawne kłopoty, że sprzyja propagowaniu bezsensownych diet a wiemy, że tak nie jest. Właśnie dlatego, że krzywe zwierciadlo tu jest, trzeba uświadamiać, jakie ma być zwierciadło prawidłowe. Jak? Pokazując wady krzywego zwierciadła.
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2010-07-20 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
W sumie masz rację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.