Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-16, 07:53   #241
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

kamab strasznie współczuję tej sytuacji... A na umowie masz zaznaczone, że mogą przekazać Waszą rezerwację innemu zespołowi? Ten nowy zespół jest faktycznie jakiś niepoważny. Ale nie przejmuj isę już, nic nie załatwisz... Musisz się teraz skupić, by w ten dzień wyglądać pięknie i żeby nie było widać po Tobie tych nerwów. Poza tym co by się nie działo, to przeciez wychodzisz za mąż za Ukochanego mężczyznę i tylko to się liczy
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 08:47   #242
cindi
Rozeznanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

kamab, bardzo Ci współczuję tej całej sytuacji, przecież ten czas powinien być dla Ciebie najpiękniejszy, ale wiem, że trudno się nie denerwować
pomyśle, że to musi być Twój dzień, bo będziesz ślubować z Ukochanym
a za późno już na znalezienie innego zespołu lub DJa?
bardzo dobrze, że nie chcesz tego tak zostawić, mam nadzieje, że dostaną zasłużoną karę
trzymaj się!

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 09:15   #243
Chatka
Wtajemniczenie

kamab, w głowie mi się nie mieści, że w dzisiejszych czasach, kiedy takie kosmiczne kwoty idą na weselne sprawy zdarzają się jeszcze takie rzeczy! Jestem po prostu tak zdziwiona, że nawet nie wiem, co Ci poradzić... Chyba tylko tyle, żeby zachować spokój, do wesela, a dopiero potem myśleć o sądzie (który swoją drogą należy odwiedzić, bo to, co Was spotkało, to skandal!). Póki co skoncentruj się na tym wszystkim, co udało się świetnie zorganizować, z czego jesteś dumna... A swoją drogą może faktycznie popatrz w necie odstąpienie DJa jakiegos (chyba szybciej się znajdzie, niż zespół) na Twoją datę... Często jest tak, że młodzi rezygnują z kogoś tuż przed ślubem. 3mam kciuki, żeby wszystko się udało po Waszej myśli!!! I gotuje się we mnie, że tacy ludzie w ogóle śmią zajmować się takimi zawodami!!!

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 09:40   #244
Telka10
Zakorzenienie

Kamab trzymaj się wierzę że mimo tych problemów to i tak będzie najpiękniejszy dzień w Twoim życiu!!!

Cytat:
Napisane przez cindi Pokaż wiadomość
kamab, bardzo Ci współczuję tej całej sytuacji, przecież ten czas powinien być dla Ciebie najpiękniejszy, ale wiem, że trudno się nie denerwować
pomyśle, że to musi być Twój dzień, bo będziesz ślubować z Ukochanym
a za późno już na znalezienie innego zespołu lub DJa?
bardzo dobrze, że nie chcesz tego tak zostawić, mam nadzieje, że dostaną zasłużoną karę
trzymaj się!
Kamab ma ślub za 5 dni...więc chyba łatwo odpowiedzieć na to pytanie...

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 10:20   #245
8mouse3
Rozeznanie

Jeśli na Twoje 4 posty- 3 reklamuja jeden salon to coś jest na rzeczy.....:/
Stary 2010-08-16, 15:48   #246
justinaa9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bellebelle Pokaż wiadomość
Dziekuje
Tak, fotograf mial swietny pomysl zrobienia krotkiego pleneru na terenie Dworku gdzie odbywalo sie wesele jako ze nie mielismy po slubie mozliwosci na normalny plener A tak nigdzie nie musielismy sie ruszac, tylko wymknelismy sie na pol godzinki
Bellebelle - piękne zdjęcia!!! Widać taką radość i miłość w Was... Cudownie! Dziękuję za możliwość obejrzenia ich. I fajny pomysł z tym plenerem.

Cytat:
Napisane przez kamab22 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wsparcie i słowa otuchy
Byliśmy w piątek u jednego z członków zespołu. Staraliśmy się z nim dogadać, przyrzekał i gwarantował nam że w końcu zainteresuje się naszym weselem ( bo ogólnie to oni do dziś nie wiedzą co my chcemy na pierwszy taniec, jakie oczepiny itd. ) i że u nas zagra. Obiecał że do soboty 14 sierpnia do godz. 12.00 wszystko co do naszego wesela będzie ustalone. Że zadzwoni i ze się spotkamy. Dziś jest już 16 sierpnia. Po panu ni widu ni słychu. Jak zadzwoniłam do innego członka zespołu w sobotę z zapytaniem czy w końcu możemy coś ustalić, to pan mi powiedz. ze jedzie samochodem i nie może rozmawiać, ze oddzwoni później ( nie oddzwonił do dziś) , ze nie rozumie czym ja się denerwuje, ze przyjadą we dwóch z kolega i nam zagrają Qrcze, jak to we dwóch przecież my zamawialiśmy zespół. Na umowie tego nie mam ale panowie dali nam płytę na której jest napisane zespół "XXX" no to samo przez się się rozumie że nie dwóch tylko pięcioro Na umowie mamy ze umowa jest zawarta miedzy nami a zespołem XXX.
Przez to wszystko, przez te 3 dni strasznie schudłam, nic jeść nie mogę. Każdy mi mówi nie denerwuj się ale to się tak nie da. Na twarzy tak schudłam ze aż się sama źle czuje. Boje się ze suknia za szeroka może być.
Nie wiem co Ci ludzie z zespołu sobie wyobrażają, ale pewnym jest że spotkamy się w sądzie. Nie jestem mściwa i kłótliwa ale nie wyobrażamy sobie ze moglibyśmy to tak zostawić. W szczególności ze mogą tak potraktować nie tylko nas ale może i kogoś innego.
Brak mi słów na to wszystko! To jest prawdziwy skandal! Miałam nadzieję, że ten drugi zespół zachowa się na poziomie... Kamab - nie poddawaj się, dzwoń do nich i postaraj się dogadać co do imprezy. I wiem, że to bardzo trudne - ale postaraj się nie stresować. Wiadomo, każda z nas chce, żeby wszystko było w tym dniu idealne, ale czasami są rzeczy, których nie jesteśmy w stanie przewidzieć. Niech to nie zepsuje ci tego dnia! Pamiętaj, że najważniejsze jest to że staniecie się Mężem i Żoną! Tego się trzymaj!!! My wszystkie jesteśmy z Tobą!

Telka, dziękuję za zdjęcia! Są przepiękne!!! Wyglądałaś olśniewająco!!! Tak dziewczęco i delikatnie! Zdjęcia super! Coś wspominałaś, że fryzura ci się nie trzymała. Na zdjęciach w ogóle tego nie widać. I dzięki wielkie za inne namiary na priv.
Stary 2010-08-16, 19:15   #247
margolka1986
Zakorzenienie

Kamerzysta załatwiony jestem pod sporym wrażeniem Pana Pliszko
Maciejko pokazywał nam Waszą czołówkę fajny pomysł - bardzo oryginalny

zespól , sala, kościół, fotograf, kamerzysta - załatwione czy powinnam sie zajac jeszcze czymś ?? chyba na razie bedzie cisza....

Kochane nabieram wątpliwości co do sali... nie wiem czemu.. dzisiaj podpstrzyłam dworek arkadia i mi sie bardzo spodobał - wrecz sie zachwyciłam ale... termin mają już zajęty ;/

kamab - qrcze współczuję... moze jednak ustrzezesz nas przed takim "super' zespołem ? i nie daruj im tego...

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:06   #248
kamab22
Raczkowanie

Kochane zespół będzie grał ten trzeci. Innej możliwości nie ma. Stratni jesteśmy na zaliczce dla zespołu z którym podpisaliśmy umowę. Temu trzeciemu musieliśmy dać zaliczkę no i cenę już nam wyższą powiedział.
Nazwy zespołu który nas w to wszystko wplątał nie chce na razie podawać, ale nie omieszkam tego na tym forum za jakiś czas zrobić. Ci panowie zapamiętają mnie do końca życia Tego mogą być pewni.
Moje małe śledztwo wykazało że sprzedali nas drugiemu zespołowi już w 2009 roku, a drugi zespół oddał nas trzeciemu zespołowi w czerwcu tego roku. W głowie mi się to wszystko nie mieści, jak w ogóle mogło dojść do tego i to bez naszej wiedzy i zgody. I z jakiej racji te zespoły się na to godziły. Niby ten trzeci zespół mówi ze byli pewni ze my wiemy o wszystkim. Ale ja już nikomu nie wierze.
kamab22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:51   #249
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Kochane zespół będzie grał ten trzeci. Innej możliwości nie ma. Stratni jesteśmy na zaliczce dla zespołu z którym podpisaliśmy umowę. Temu trzeciemu musieliśmy dać zaliczkę no i cenę już nam wyższą powiedział.
Nazwy zespołu który nas w to wszystko wplątał nie chce na razie podawać, ale nie omieszkam tego na tym forum za jakiś czas zrobić. Ci panowie zapamiętają mnie do końca życia Tego mogą być pewni.
Moje małe śledztwo wykazało że sprzedali nas drugiemu zespołowi już w 2009 roku, a drugi zespół oddał nas trzeciemu zespołowi w czerwcu tego roku. W głowie mi się to wszystko nie mieści, jak w ogóle mogło dojść do tego i to bez naszej wiedzy i zgody. I z jakiej racji te zespoły się na to godziły. Niby ten trzeci zespół mówi ze byli pewni ze my wiemy o wszystkim. Ale ja już nikomu nie wierze.
Bidulko ... mogę sobie tylko wyobrazić jak się czujesz... bardzo współczuje ... to co się teraz wyprawia to się po prostu w głowie nie mieści..chamstwo i tyle... jak można tak potraktować swojego klienta... ale nie martw się jak tylko napiszesz co to za zespół to my już się nimi zajmiemy taką im reklamę zrobimy, że hej i może zapamiętają raz na zawsze, że tak się nie postępuje
|Bo przecież w lubelskich PM siła
Wierzę, że mimo tych wszystkich przykrości i nerwów jednak ten dzień będzie najpiękniejszy i przede wszystkim Wasz.. bo to Wy będzie w tym dniu najważniejsi !!! 3mam kciuki
3maj się mocno

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 22:03   #250
Magda_84
Rozeznanie

kamab22 życzę Ci żeby ten nowy zespół okazał się super i żebyście się dobrze bawili. Trzymaj sie będzie dobrze
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 01:50   #251
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
kamab22 życzę Ci żeby ten nowy zespół okazał się super i żebyście się dobrze bawili. Trzymaj sie będzie dobrze
Dokładnie! Teraz tylko dobre myśli i samopoczucie Wam potrzebne Będziecie się cudownie bawić bo to i tak goście są najważniejsi i to oni tworzą atmosferę wesela. Powodzenia!
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-17, 09:11   #252
bellebelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Dokładnie! Teraz tylko dobre myśli i samopoczucie Wam potrzebne Będziecie się cudownie bawić bo to i tak goście są najważniejsi i to oni tworzą atmosferę wesela. Powodzenia!
Rowniez mam nadzieje ze bedziecie sie dobrze bawic i uda Wam sie zapomniec o problemach po drodze
I koniecznie napisz, jaki to zespol, zeby inne PMki nie musialy przez to przechodzic

bellebelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 10:30   #253
blondynka77
Raczkowanie

kamab trzymaj się! będzie dobrze stres minie ci po przysiędze i zapomnisz o stresie z zespołem i się wybawisz jak nigdy
http://s5.suwaczek.com/200901024031.png
blondynka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 11:03   #254
Sarame
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cindi Pokaż wiadomość
witam Was po długiej przerwie
chyba jestem ostatnia do zameldowanie się w tym wątku :P widzę, że mam dużo do nadrobienia ale to później teraz życzę wszystkim wczorajszym PMkom wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Oj nie jestes ostatnia bo i ja mam duze tyly, no ale niestety i przed i po slubie nie mialam za bardzo czasu by do Was zerknac nawet na minutke. Dopiero po powrocie do rzeczywistosci i do pracy mam chwilke by pobuszowac po necie
Tak wiec wszystkim przyszlym PMkom zycze duzo opanowania, spokoju i wytrwalosci. Swoja droga jak sie czyta takie rzeczy jak np o zespolach handlujacych Waszym terminem slubu to wez sie tu czlowieku opanuj Masz racje kamab22 do sadu z nimi bo to przechodzi ludzkie pojecie co ludzie wyczyniaja.
Stary 2010-08-17, 11:30   #255
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

bellebelle, dziekuję za zdjęcia! wyszły extra fajnie, bo wy tacy wyluzowani. ps. twoje minki mnie rozbawiły

sarame! witamy po długiej nieobecności! i oczywiście czekamy na relację, bo my głodne wrażeń w wzruszeń
Stary 2010-08-17, 12:24   #256
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny błagam Was pomóżcie mi
Czy któraś z Was słyszała coś o zespole ART z Bychawy???
Wyobraźcie sobie ze mój zespól, ten z którym podpisałam umowę, odsprzedał nasz termin innemu zespołowi, a znów ten zespół oddal nas innemu. Właśnie zespołowi ART z Bychawy.
Nie wyobrażacie sobie co ja dziś przezywam. Jak można w ogóle bez naszej wiedzy było oddać nas innemu zespołowi. W głowie mi się to nie mieści. Cały czas myślę ze mi się to wszystko śni!!!!!!!!!!!!!
Tydzień przed naszym weselem okazało się ze zespół z którym podpisaliśmy umowę nie będzie u nas grał. To jest tak absurdalna dla nas sytuacja ze nawet opisać tego nie potrafię. Jeśli nie zdecydujemy się na zespół ART to nie mamy zespołu. A ja nie znam tego zespołu, nic o nich w Google znaleźć nie mogę na ich temat.
A z zespołem z którym umowę podpisałam to się na pewno w sadzie spotkamy, bo nie wyobrażam sobie jak tak można handlować czyimś dniem????? Dla nas jest to nie wyobrażalne.
Umowę mamy podpisana 1,5 roku wcześniej, zaliczkę zapłaciliśmy. A najlepsze jest właśnie tez z ta zaliczka ze nie wiadomo kto ja teraz ma. Nikt z tego zespołu tel ode mnie nie odbiera.
Ja już nie wiem co my mamy robić, Tydzień do naszego ślubu i wesela został. Ja z nerwów dziś nic nie jadłam prawie, a oczy z płaczu mnie już pieką
Jak tak w ogóle można bez naszej zgody było oddać nasza imprezkę innemu zespołowi. I to na dodatek przez przypadek się o tym dowiedziałam.
Nazwy zespołu nie mogę podać bo jesteśmy zdecydowani spotkać się z nimi w sadzie.
Bardzo Was proszę o jakiekolwiek informacje o tym zespole ART z Bychawy.
kamab musisz się trzymać!
zespół musi się spisać, ten który jest, będzie dobrze
musi mu zależeć na renomie muszą bawić gości i już!

ważni są goście i ich chęć do zabawy i będzie wszystko super!

a z tym pierwszym to jakaś totalna pomyłka... sprzedali termin i imprezę i nie oddali zaliczki?????? tylko sąd

Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane PMki Te nowe i te co już mnie troszkę znają Mogę już z czystym sumieniem do Was dołączyć 17 września 2011 będzie mój i tż wielki dzień W tę sobotę zarezerwowaliśmy salę, byliśmy u księdza i mamy godzinę ślubu, byliśmy też na spotkaniu z dj-em wszystko udało się załatwić a więc tak: ślub odbędzie się o godz. 17:00, wesele w Domu Królewskim, a naszym dj'em będzie dj Madden. Teraz pozostał nam kamerzysta i fotograf. Ale to co najważniejsze już mamy Pozdrawiam Was serdecznie i wszystkim ślubującym wczorajszego dnia PM-kom życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Tenaya my się przecież już dawno, dawno znamy na wizażu
odkąd pamiętam, ale to super że jest już data!
GRATULACJE!

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 12:46   #257
tikida
Rozeznanie

Onaella, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Mam nadzieję, że ślub i wesele były takie, jak sobie wymażyliście. Czekamy na relację.

kamab22, 3mam gorąco kciuki za Ciebie, abyś się już nie stresowała, cieszyła się Wielkim Dniem, aby nowy zespół super się sprawdził i aby poprzedni dostał zasłużoną nauczkę!!!!
Stary 2010-08-17, 13:44   #258
tenebrosa
Wtajemniczenie

kamab, również Ci bardzo współczuję, ale teraz najważniejsze to nie rozpamiętywać tego, tylko zająć się ustaleniem przebiegu imprezy z tym nowym zespołem, żeby znali Wasze wymagania i spisali się jak należy. A tamtym zespołem co Was tak wystawił zajmiesz się na spokojnie po ślubie, muszą dostać nauczkę, bp to skrajnie nieprofesjonalne zachowanie - a i to mało powiedziane!

Tenaya24, gratuluję daty, pozałatwianych spraw i wyboru DJ-a! Będę z niecierpliwością czekać na Twoją relację, bo sama podpisałam właśnie niedawno umowę z Maddenem.
Stary 2010-08-17, 15:07   #259
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Onaella.. to już dziś Kochana! Dużo miłości, niezapomnianej uroczystości, wspaniałych gości i udanej zabawy do samego rana! Dziś jest Twoj najszczęsliwszy dzien..najlepszego!!!!

Onaella spóźnione, ale najszczersze życzenia
pięknej miłosci
bellebelle czy ja widziałam Twe fotki (bo już mi się miesza co czyje)

Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie i słowa otuchy
Byliśmy w piątek u jednego z członków zespołu. Staraliśmy się z nim dogadać, przyrzekał i gwarantował nam że w końcu zainteresuje się naszym weselem ( bo ogólnie to oni do dziś nie wiedzą co my chcemy na pierwszy taniec, jakie oczepiny itd. ) i że u nas zagra. Obiecał że do soboty 14 sierpnia do godz. 12.00 wszystko co do naszego wesela będzie ustalone. Że zadzwoni i ze się spotkamy. Dziś jest już 16 sierpnia. Po panu ni widu ni słychu. Jak zadzwoniłam do innego członka zespołu w sobotę z zapytaniem czy w końcu możemy coś ustalić, to pan mi powiedz. ze jedzie samochodem i nie może rozmawiać, ze oddzwoni później ( nie oddzwonił do dziś) , ze nie rozumie czym ja się denerwuje, ze przyjadą we dwóch z kolega i nam zagrają Qrcze, jak to we dwóch przecież my zamawialiśmy zespół. Na umowie tego nie mam ale panowie dali nam płytę na której jest napisane zespół "XXX" no to samo przez się się rozumie że nie dwóch tylko pięcioro Na umowie mamy ze umowa jest zawarta miedzy nami a zespołem XXX.
Przez to wszystko, przez te 3 dni strasznie schudłam, nic jeść nie mogę. Każdy mi mówi nie denerwuj się ale to się tak nie da. Na twarzy tak schudłam ze aż się sama źle czuje. Boje się ze suknia za szeroka może być.
Nie wiem co Ci ludzie z zespołu sobie wyobrażają, ale pewnym jest że spotkamy się w sądzie. Nie jestem mściwa i kłótliwa ale nie wyobrażamy sobie ze moglibyśmy to tak zostawić. W szczególności ze mogą tak potraktować nie tylko nas ale może i kogoś innego.
Cytat:
Kamab, jedyne wyjście SĄD!! jak można oddać termin nie informując o tym?? jak można nie przekazać zaliczki?? po ślubie już weźcie się za nich, a po wszystkim wizaż zrobi swoje i już nie będą mieli wielkiego zainteresowania (w internecie nic nie ginie)
I bardzo bardzo mocno trzymam za WAS kciuki, zeby najbliższa sobota była najpiękniejsza. powiem Ci, że na samym weselu juz na to wszystko nie zwraca się uwagi. Ważni będziecie tylko WY.
ale zespołowi nie odpuśćcie za nic!

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-17, 18:39   #260
bellebelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tweetek86 Pokaż wiadomość
bellebelle, dziekuję za zdjęcia! wyszły extra fajnie, bo wy tacy wyluzowani. ps. twoje minki mnie rozbawiły
Dziekuje
No do robienia glupic min to ja mam chyba wrodzony talent

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
bellebelle czy ja widziałam Twe fotki (bo już mi się miesza co czyje)
Nawet nie wiem, juz sie troche pogubilam przez to wysylanie Zaraz podesle nie mniej jednak

bellebelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 19:30   #261
moniczkar_
Raczkowanie

dawno mnie tu nie bylo i pewnie mmnie juz nie pamietacie wiec sie przypominam ślub 23 lipca 2011 o godz. 17:00.Msza w Katedrze, wesele-dom weselny paradise Lubartów,fotograf Marcin Kantoch,wizażystka Marta Banach

Cytat:
Napisane przez dzela12 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ratunku nie wiem co robić ślub 20 sierpnia za rok a tu nic nie idzie załatwić zaklepałam sobie sale bo sami organizujemy wesele i wszystko pod tą sasle i wczoraj zadzwonili do mnie że źle spojrzeli na daty i że na przyszły rok nie ma terminów ze myśleli ze to za dwa lata i jeżeli któraś ma kontakt do jakieś sali ktora można wynająć to prosze o pomoc bo niechciała bym przek.ladać wesela z góry dziękuje
nie martw sie Mała, podobno w Dysie od 2 miesiecy jest jakas sala gdzie wlasnie jest bez cateringu .. ja bede miala od niej nr tel w nast tyg.wiec bede mogla Ci podac jak cosaha i jescze jedna sala tylko to jest niestety w Kurowie ale tez jest bez cateringu tak jak chcialas
Dla zainteresowanych mam do oddania(bez żadnej zaliczki) termin w Katarzynce w Garbowie na 17 wrzesnia 2011 cena:130zl/os za 2 dni
pozdrawiam wszyskie przyszle Panny Młode

Edytowane przez moniczkar_
Czas edycji: 2010-08-17 o 19:44
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 20:16   #262
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

moniczkar tak z ciekawości, możesz zdradzić ile płacisz za osobę w paradisie? co masz w cenie? i czy dopłacasz za pokrowce na krzesła?

Edytowane przez tweetek86
Czas edycji: 2010-08-17 o 20:48
tweetek86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 20:48   #263
moniczkar_
Raczkowanie

120zl bez ciast, owocow,tortu i alkoholu a 130 lub 135 z ciastem owocami i tortem a za pokrowce juz sie nie placisa w standardzie
aha i tam jak ktos chce to jest juz fontanna i doplaca sie 400zl

Edytowane przez moniczkar_
Czas edycji: 2010-08-17 o 20:50

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-17, 20:57   #264
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
120zl bez ciast, owocow,tortu i alkoholu a 130 lub 135 z ciastem owocami i tortem a za pokrowce juz sie nie placisa w standardzie
aha i tam jak ktos chce to jest juz fontanna i doplaca sie 400zl
hehe, to widzę, że trochę się zmieniło.w tamtym roku pani życzyła sobie 5-6zł dodatkowej opłaty za pokrowiec i 500zł za fontannę, ale widzę że się opamiętała co mi się nie podobało w ich praktyce, to to, że mają ustaloną minimalną liczbę osób (130) i nawet jak robiłabym wesele na 100 to i tak za te "wirtualne"50 musiałabym zapłacić
Stary 2010-08-17, 21:05   #265
moniczkar_
Raczkowanie

no glupie to jest ale im chodzi o to ze jest duza sala i im sie nie oplaca .... i ze wesele podobno by sie "zgubilo" nie wiem widzialas jak to teraz wyglada?
www.wesela-paradise.pl ja sie tym akurat nie przejmuje bo bede miala ok 200 gosci
Na weselu byl tam moj brat,moja przyjaciolak i bardzo zachwalali obsluge i jedzonko ze pyszne i duuuuzo
Stary 2010-08-17, 21:11   #266
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
no glupie to jest ale im chodzi o to ze jest duza sala i im sie nie oplaca .... i ze wesele podobno by sie "zgubilo" nie wiem widzialas jak to teraz wyglada?
www.wesela-paradise.pl ja sie tym akurat nie przejmuje bo bede miala ok 200 gosci
Na weselu byl tam moj brat,moja przyjaciolak i bardzo zachwalali obsluge i jedzonko ze pyszne i duuuuzo
tak,widziałam. etam, nie sądzę, że by się zgubiło ale jeśli będziesz miała tylu gości to nie masz czym się przejmować
Stary 2010-08-17, 21:33   #267
fraise
Raczkowanie

Kamab, to straszne co teraz przechodzisz. Jak oni w ogóle mogli?! Nie możesz tego im przepuścić, muszą za to zapłacić. Co za ludzie...

Onaella, spóźnione, ale szczere życzenia - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Czekamy na relację
fraise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 21:59   #268
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justinaa9 Pokaż wiadomość

Telka, dziękuję za zdjęcia! Są przepiękne!!! Wyglądałaś olśniewająco!!! Tak dziewczęco i delikatnie! Zdjęcia super! Coś wspominałaś, że fryzura ci się nie trzymała. Na zdjęciach w ogóle tego nie widać. I dzięki wielkie za inne namiary na priv.
Dziękuję
A zdjęcia wybrałam takie żeby tej katastrofy na głowie nie było widać...poza tym na początku wesela jeszcze często biegałam do łazienki i ja poprawiałam...

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
Kochane nabieram wątpliwości co do sali... nie wiem czemu.. dzisiaj podpstrzyłam dworek arkadia i mi sie bardzo spodobał - wrecz sie zachwyciłam ale... termin mają już zajęty ;/
Mnie takie wątpliwości dopadły jeszcze w lutym tego roku nawet podsyłam jeszcze maile do innych sal czy jakieś miejsce nie zwolniło ale rozsądna cena wzięła górę i dałam sobie spokój

Cytat:
W głowie mi się to nie mieści!!!!!!!!!! Jak można tak traktować klientów?!
Współczuję tych nerwów - ale mam nadzieję że mimo wszystko wesele będzie cudowne!!!

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 22:24   #269
moniczkar_
Raczkowanie

tweetek86
mam nadzieje
Stary 2010-08-18, 08:06   #270
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 8mouse3 Pokaż wiadomość
Ja również dołączam się do życzeń- dużo szczęścia, miłości i oby ten dzień był najpiękniejszy w życiu
Cytat:
Napisane przez justinaa9 Pokaż wiadomość
Onaella - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!
Jesteś niesamowita, że jeszcze masz czas posiedzieć na necie.

Życzę Ci, aby ten dzień był jak najcudowniejszy!!! Słoneczko już macie.

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
I ja dołączam się do życzeń ..
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEJSZEGOOOOO NA CAŁE WASZE WSPÓLNE ŻYCIE

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
ja również pragnę dołączyć sie do życzeń
onaella wszstkiego co najlepsze dla Was
Cytat:
Napisane przez bellebelle Pokaż wiadomość
Wow wow!! Mam nadzieje ze ten spokoj i zrelaksowanie nie opuscilo Cie pozniej Wszystkiego najlepszego teraz juz pewnie zabawa w trakcie i jestes juz mezatka
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość

ciut spóźniona dołączam się do życzeń
Cytat:
Napisane przez tikida Pokaż wiadomość
Onaella, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Mam nadzieję, że ślub i wesele były takie, jak sobie wymażyliście. Czekamy na relację.
Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
Onaella spóźnione, ale najszczersze życzenia
pięknej miłosci

Cytat:
Napisane przez fraise Pokaż wiadomość
Onaella, spóźnione, ale szczere życzenia - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Czekamy na relację

dziękuje serdecznie za życzenia

wszystko udało się idealnie i jestem przeszczęśliwą żoną

pogoda mega upalna, na szybko powiem tylko tyle, że na termometr przestałam patrzeć gdy zobaczyłam u siebie na balkonie na słońcu 43 stopie

odezwę się jak się ze wszystkim ogarnę bo ciągle jeszcze chodzę jak w amoku

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości