|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
kamab strasznie współczuję tej sytuacji... A na umowie masz zaznaczone, że mogą przekazać Waszą rezerwację innemu zespołowi? Ten nowy zespół jest faktycznie jakiś niepoważny. Ale nie przejmuj isę już, nic nie załatwisz... Musisz się teraz skupić, by w ten dzień wyglądać pięknie i żeby nie było widać po Tobie tych nerwów. Poza tym co by się nie działo, to przeciez wychodzisz za mąż za Ukochanego mężczyznę i tylko to się liczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
kamab, bardzo Ci współczuję tej całej sytuacji, przecież ten czas powinien być dla Ciebie najpiękniejszy, ale wiem, że trudno się nie denerwować
pomyśle, że to musi być Twój dzień, bo będziesz ślubować z Ukochanym a za późno już na znalezienie innego zespołu lub DJa? bardzo dobrze, że nie chcesz tego tak zostawić, mam nadzieje, że dostaną zasłużoną karę trzymaj się! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
kamab, w głowie mi się nie mieści, że w dzisiejszych czasach, kiedy takie kosmiczne kwoty idą na weselne sprawy zdarzają się jeszcze takie rzeczy!
![]() ![]()
#244 | |
Zakorzenienie
|
Kamab trzymaj się
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
Jeśli na Twoje 4 posty- 3 reklamuja jeden salon to coś jest na rzeczy.....:/
#246 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Telka, dziękuję za zdjęcia! Są przepiękne!!! Wyglądałaś olśniewająco!!! Tak dziewczęco i delikatnie! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Kamerzysta załatwiony
![]() ![]() Maciejko pokazywał nam Waszą czołówkę ![]() ![]() zespól , sala, kościół, fotograf, kamerzysta - załatwione czy powinnam sie zajac jeszcze czymś ?? chyba na razie bedzie cisza.... Kochane nabieram wątpliwości co do sali... nie wiem czemu.. dzisiaj podpstrzyłam dworek arkadia i mi sie bardzo spodobał - wrecz sie zachwyciłam ale... termin mają już zajęty ;/ kamab - qrcze współczuję... moze jednak ustrzezesz nas przed takim "super' zespołem ? i nie daruj im tego... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Kochane zespół będzie grał ten trzeci. Innej możliwości nie ma. Stratni jesteśmy na zaliczce dla zespołu z którym podpisaliśmy umowę. Temu trzeciemu musieliśmy dać zaliczkę no i cenę już nam wyższą powiedział.
Nazwy zespołu który nas w to wszystko wplątał nie chce na razie podawać, ale nie omieszkam tego na tym forum za jakiś czas zrobić. Ci panowie zapamiętają mnie do końca życia ![]() Moje małe śledztwo wykazało że sprzedali nas drugiemu zespołowi już w 2009 roku, a drugi zespół oddał nas trzeciemu zespołowi w czerwcu tego roku. W głowie mi się to wszystko nie mieści, jak w ogóle mogło dojść do tego i to bez naszej wiedzy i zgody. I z jakiej racji te zespoły się na to godziły. Niby ten trzeci zespół mówi ze byli pewni ze my wiemy o wszystkim. Ale ja już nikomu nie wierze.
#249 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |Bo przecież w lubelskich PM siła ![]() ![]() ![]() Wierzę, że mimo tych wszystkich przykrości i nerwów jednak ten dzień będzie najpiękniejszy i przede wszystkim Wasz.. bo to Wy będzie w tym dniu najważniejsi !!! 3mam kciuki ![]() 3maj się mocno ![]()
![]() |
#250 |
Rozeznanie
|
kamab22 życzę Ci żeby ten nowy zespół okazał się super i żebyście się dobrze bawili. Trzymaj sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I koniecznie napisz, jaki to zespol, zeby inne PMki nie musialy przez to przechodzic ![]()
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
kamab trzymaj się! będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak wiec wszystkim przyszlym PMkom zycze duzo opanowania, spokoju i wytrwalosci. Swoja droga jak sie czyta takie rzeczy jak np o zespolach handlujacych Waszym terminem slubu to wez sie tu czlowieku opanuj ![]()
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
bellebelle, dziekuję za zdjęcia! wyszły extra
![]() ![]() sarame! witamy po długiej nieobecności! i oczywiście czekamy na relację, bo my głodne wrażeń w wzruszeń ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
zespół musi się spisać, ten który jest, będzie dobrze ![]() musi mu zależeć na renomie ![]() ważni są goście i ich chęć do zabawy i będzie wszystko super! a z tym pierwszym to jakaś totalna pomyłka... sprzedali termin i imprezę i nie oddali zaliczki?????? tylko sąd ![]() Cytat:
![]() odkąd pamiętam, ale to super że jest już data! GRATULACJE! ![]()
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
Onaella, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Mam nadzieję, że ślub i wesele były takie, jak sobie wymażyliście. Czekamy na relację.
kamab22, 3mam gorąco kciuki za Ciebie, abyś się już nie stresowała, cieszyła się Wielkim Dniem, aby nowy zespół super się sprawdził i aby poprzedni dostał zasłużoną nauczkę!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Wtajemniczenie
|
kamab, również Ci bardzo współczuję, ale teraz najważniejsze to nie rozpamiętywać tego, tylko zająć się ustaleniem przebiegu imprezy z tym nowym zespołem, żeby znali Wasze wymagania i spisali się jak należy. A tamtym zespołem co Was tak wystawił zajmiesz się na spokojnie po ślubie, muszą dostać nauczkę, bp to skrajnie nieprofesjonalne zachowanie - a i to mało powiedziane!
Tenaya24, gratuluję daty, pozałatwianych spraw i wyboru DJ-a! Będę z niecierpliwością czekać na Twoją relację, bo sama podpisałam właśnie niedawno umowę z Maddenem.
#259 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pięknej miłosci bellebelle czy ja widziałam Twe fotki (bo już mi się miesza co czyje) Cytat:
Cytat:
![]() I bardzo bardzo mocno trzymam za WAS kciuki, zeby najbliższa sobota była najpiękniejsza. powiem Ci, że na samym weselu juz na to wszystko nie zwraca się uwagi. Ważni będziecie tylko WY. ale zespołowi nie odpuśćcie za nic!
![]() |
#260 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No do robienia glupic min to ja mam chyba wrodzony talent ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#261 | |
Raczkowanie
|
dawno mnie tu nie bylo i pewnie mmnie juz nie pamietacie wiec sie przypominam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dla zainteresowanych mam do oddania(bez żadnej zaliczki) termin w Katarzynce w Garbowie na 17 wrzesnia 2011 cena:130zl/os za 2 dni ![]() pozdrawiam wszyskie przyszle Panny Młode ![]() Edytowane przez moniczkar_ Czas edycji: 2010-08-17 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
moniczkar tak z ciekawości, możesz zdradzić ile płacisz za osobę w paradisie? co masz w cenie? i czy dopłacasz za pokrowce na krzesła?
![]() Edytowane przez tweetek86 Czas edycji: 2010-08-17 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
120zl bez ciast, owocow,tortu i alkoholu a 130 lub 135 z ciastem owocami i tortem
![]() ![]() ![]() aha i tam jak ktos chce to jest juz fontanna i doplaca sie 400zl ![]() Edytowane przez moniczkar_ Czas edycji: 2010-08-17 o 20:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
no glupie to jest ale im chodzi o to ze jest duza sala i im sie nie oplaca .... i ze wesele podobno by sie "zgubilo" nie wiem widzialas jak to teraz wyglada?
www.wesela-paradise.pl ja sie tym akurat nie przejmuje bo bede miala ok 200 gosci Na weselu byl tam moj brat,moja przyjaciolak i bardzo zachwalali obsluge i jedzonko ze pyszne i duuuuzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Kamab, to straszne co teraz przechodzisz. Jak oni w ogóle mogli?! Nie możesz tego im przepuścić, muszą za to zapłacić. Co za ludzie...
Onaella, spóźnione, ale szczere życzenia - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Czekamy na relację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zdjęcia wybrałam takie żeby tej katastrofy na głowie nie było widać...poza tym na początku wesela jeszcze często biegałam do łazienki i ja poprawiałam... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Współczuję tych nerwów - ale mam nadzieję że mimo wszystko wesele będzie cudowne!!! ![]()
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
tweetek86
mam nadzieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuje serdecznie za życzenia ![]() wszystko udało się idealnie ![]() ![]() pogoda mega upalna, na szybko powiem tylko tyle, że na termometr przestałam patrzeć gdy zobaczyłam u siebie na balkonie na słońcu 43 stopie ![]() odezwę się jak się ze wszystkim ogarnę bo ciągle jeszcze chodzę jak w amoku ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.