![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka, minerały, perfumy, pielęgnacja z każdej półki cenowej, również górne
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kolorówka, minerały, perfumy, pielęgnacja z każdej półki cenowej, również górne
Hej
![]() Podobają mi się paletki Sephory i róż Diora (jutro być może będę w perfumerii, to sprawdzę kolory), oczywiście jeśli są aktualne, a z zapachów Mintea??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Skoro tamta paletka cieni to jednorazówka to może wymienimy się na
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
ze swiatlem dziennym bedzie trudno bo raniutko wychodze z domu wieczorem wracam chyba ze poczekasz do niedzieli ale w internecie sa dobre fotki bo kiedys szukalam dla wizazanki
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
DiorBlush, odcień 629 Rose Lucky & Lucky Pink. Śliczny, delikatny, rozświetlający róż, idealny dla jasnej karnacji. Zużycie jedynie testowe. http://images2.amica.de/img/gen/k/r/...60x305+0+0.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
i jak tam będzie z naszą wymianą?
![]()
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
Kochana znajdziesz cos u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Duuuuużo dokładek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...eyeshadow.html
kolorek 622 w galerii gogle jest nawet fotka/i i jest dokladnie taki sam kolorek ![]()
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
eh no jak zwykle sporo mi sie podoba
![]() woda termalna avene mineralny mary key Clinique, Redness Solutions, Instant Relief Mineral Powder ![]() ![]()
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
najbardziej na puderkach mi zalezy bo cienko u mnie z nimi
![]() ![]() ![]() zalozylam nowy watek tam sa fotki rozu i cieni ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- one sa wszystkie po terminie z tego co wyczytalam w kalkulatorze chociaz ostatnio slabo sie on sprawdza a paletki sa ok 1 roze estee 2chanel ta duzo 4cienie do powiek 4 blyszczyki bronzer a 3 od ciebie o ile dobrze pamietam ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- chanel 4cienie 4 blyszczyki i bronzer ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
witam, moze cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Nic,pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
sporo masz tych rzeczy
![]() Spodobało mi się: Guerlain Divinora Ombre Eclat Duo & Liner. Odcień L'Heure Brune. Zestaw do makijażu oka - 2 cienie i eyeliner. Tylko przetestowane, czego na cieniach nawet nie widać KWC! To takie brązy? Eveline Colour Lip Vitality 3D Shine Błyszczyk do Ust, odcień nr 322 - trzeci z prawej na stronie http://www.eveline.com.pl/product/id...Lip_gloss.html NOWY. Ten błyszczyk wpada w leki beż/brąz czy jest bardzej różowawy? i jeszcze Pour Moi Biustonosz. NOWY z kompletem metek, 65 DD / E. moze coś byś sobie dobrała to bysmy zrobiły hurtową wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, nie wymienię sweterka za biustonosz.
Ale proponuję: -rajstopy i moje cienie lancome za Twoje - Gaurlain i błyszczyk Eveline |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
witaj, cos u mnie za wodę termalną i ewentualnie Eveline Caviar Prestige?
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
spójrz na gramaturę. To raczej takie próbki (chyba połowa normalnej wagi), ale spokojnie starczą na dlugo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
rajstop już nie mam, myślałam ze sie rozmyśliłas, bo długo nie odposywałaś .
Może coś innego jeszcze znajdziesz ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- już niestety nie planuję niczego mniejszego na wymianę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
z kosmetyków nic nie widzę już więcej i z ubrań także juz nie ... tak wiec chyba obydiwe musimy zrezygnować. Szkoda, że wcześniej nie odezwałas się, bo rajstopy zniknęły dosłownie 2 dni temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- W takim razie bardzo chętnie się wymienię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Rozeznanie
|
masz strasznie dużo rzeczy, przejże na spokojnie wątek i wtedy napiszę
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Solciu, to mi sie podoba
![]() Sephora - Eye Stick Express Solution Fatigue Eraser |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
BAN stały
|
niestety za paletkę nic nie znajdę ale mam ładny róż w kremie Inglot, jedynie maźnięty delikatnie palcem w celu sprawdzenia koloru, odcień 91
![]() podoba mi się : Farmona Magic SPA Kwiat Pomarańczy i Wanilia Luksusowe, aksamitne masło do ciała. 200 ml. NOWE, w ślicznym, oryginalnym szklanym słoiczku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
no to jeszcze chetnie wypróbowałabym to cudo
Benefit Thrrrob Blush, pełnowymiarowe opakowanie 12 g, tylko raz przetestowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
acha, no zdaję sobie sprawę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.