![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciuchy, buty, dodatki, kosmetyki, różne, zapraszam :)
niestety nic , pozdrawiam
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=542244 - nowy wątek! PILNIE SZUKAM! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post26991567 Jeżeli nie jesteś zainteresowana wymianą - napisz mi to po prostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Wiec jak ? robimy ta wymiankę? widze,ze komplety poscieli jeszcze masz. 1 na pewno bym chetnie sie wymienila a nawet 2 , czekam na odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
3tusze ze zdj są czarne jeden niebieski nie bardzo bo sama pisałaś że jest zmechacona trochę a moja bluzka jest idealna bo tylko raz ją miałam a może coś za pościel bys znalazła?
![]() |
#246 |
:)
|
niestety nic, szukam rzeczy dla dzidzi moze masz takie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
niestety nic na wymianke nie znalazlam,
SZEROKOŚĆ W PASIE NA PŁASKO - 39CM X2
DŁUGOŚĆ 37CM DWIE KIESZONKI Z PRZODU I Z TYŁU. sa satynowe spodenki z kokardka. nie wiem czy dalsze wymiary podawac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
hej, przesyłam obiecane zdjecie ksiazki pratchetta, sorry, ze tak pozno,ale w pracy kociol
![]()
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
to moze zarezerwuj mi te 3 posciele i moze poczekam chwile moze ktoras zrezygnuje z jeszcze jednej poscieli to bym torebke jeszcze czerwona ci mdala..
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
no ja bylam zainteresowana skinorenem, rozem i zelem punktowym
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1302188700
mogłabyś podać wymiary? ![]()
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
hej,
tak jestem zainteresowana. Fajnie by było jakbyś znalazła też coś za tusz ![]()
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
wolałabym bez kolczykow. termin maseczki sprawdze w domu, ok?
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
Przykro mi, nic dla siebie nie wypatrzyłam
![]()
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Hej,
wymiary bluzki już Ci wysyłałam i była za duża o ile dobrze pamiętam. Przejrzyj wątek. Mogę oddać: Piankę Venus Podkład Miss Sporty Długi łańcuch do spodni (12 zł) Łańcuch do spodni z zawieszkami (5 zł) Czerwona gumowa bransoletka Nike (kupiłam w komplecie 3 szt. za 39,90) La Roche Posay mleczko Korektor L'Oreal Pozostałych rzeczy już nie ma. Bluzki niestety nie mam.
![]() |
#261 |
BAN stały
|
Hej za szarą sukienkę i tą narzutkę za pościel mogę się wymienić, przepraszam, że nie odpisywałam ale w trakcie zaliczeń na studiach jestem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Hej,
mam 2 posrebrzane łańcuszki, jeden grubości ok. 3 mm i długości ok. 45 cm, drugi grubości ok. 4 mm i długości ok. 65 cm, które zapewne przydadzą Ci się do robienia biżuterii. ![]() mogę również dorzucić nowy balsam do ust Avon o zapachu cytryny, gruszki lub jeżyny z maliną ALBO nową męską kulkę pod pachy z Avonu. Rzeczy z Twojej wish nie mam ![]()
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Bardzo przepraszam za tak dlugie nieodpisywanie. Nie zauwazylam Twojej wiadomosci
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
Balsamy są bezbarwne, fajnie nawilżają
![]() Ok, mogę dodać balsam i łańcuszki ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Nie wiem czy mało, na wrocławskim targu świebodzkim takie pościele są po 25 zł ![]() ![]() ![]() Jednak mój korektor L'Oreala został kupiony za ok. 50 zł ![]() Piankę Venus Podkład Miss Sporty Długi łańcuch do spodni (12 zł) Łańcuch do spodni z zawieszkami (5 zł) Czerwona gumowa bransoletka Nike (kupiłam w komplecie 3 szt. za 39,90) La Roche Posay mleczko Korektor L'Oreal 2 łańcuszki nowy balsam malina z jeżyną Avon słodycze niestety nie wytrzymają u mnie w domu nawet 2 dni, bo mój mąż się lubi bawić w czarodzieja i sprawiać że znikają, bezpowrotnie ![]() Mogę ewentualnie dorzucić 2 budynie Winiary, śmietankowy i waniliowy [to są te prawdziwe, co z mlekiem się robi i wychodzą 4 miski z jednego, a nie te na pół kubka ![]() Jednak nie wiem czy Cię to usatysfakcjonuje ![]() chyba że jakiś drobiazg z wątku np coś z tych rzeczy: 11. Próbka 1,5 ml Retin-Ox 12. Próbka nawilżającego żelu wzmacniającego L'Oreal 2 ml 20. Brokat sypki caboodles, 1 g, pozostało ok. 50% (brak na zdj.) 21. Błyszczyk z zawieszką - błyszczykiem - dodam gratis 22. Nitka dentystyczna Nevadent, zostało jej duuużo 50. Dr Irena Eris pro-ujędrniające serum do ciała na noc, 5 ml, nowe Daj znać jak się zdecydujesz ![]()
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
5kompletów pościeli mi się spodobało.
![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
Tak, wiem, że to jest irytujące, ale sama Ci napisałam, że zawsze mi szkoda tych pieniędzy na pościel jak w tej cenie mogę mieć fajny ciuch
![]() ![]() Oddam Ci większość z tych rzeczy co Ci wysłałam... Więc podsumowując: Od Ciebie pościel satynowa tusz Astor Ode mnie Piankę Venus Podkład Miss Sporty Długi łańcuch do spodni Łańcuch do spodni z zawieszkami Czerwona gumowa bransoletka Nike La Roche Posay mleczko Korektor L'Oreal Balsam do ust Avon malinowy 2 łańcuszki brokat sypki caboodles Próbka 1,5 ml Retin-Ox Próbka nawilżającego żelu wzmacniającego L'Oreal 2 ml
Błyszczyk z zawieszką - błyszczykiem - dodam gratis Nitka dentystyczna Nevadent, zostało jej duuużo być może te ostatnie Ci się nie przydadzą, ale zawsze możesz komuś dodać do wymianki albo coś ![]() Wysyłam PW.
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
KSięga pytań zakochanych
Nauka fotografowania Przemoc i prześladowanie w szkole Rozwój społeczny ucznia Tesy. Bawiąc sie poznajesz siebie Testy PSI W jakim stanei są książki? róż avon https://wizaz.pl/forum/attachment.php...2&d=1302190453 rozowy kompletn poscieli z satyny --< najbardziej mi zalezy co moglabys oddac? spodnei nei maja wzorkow.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.