|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik - perfumowe boom
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
a co proponujesz ? może bnyć coś dobrała a ja bym wzięła całego lora
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Magdulenko, brombusiu ---> dziękuję, na razie wstrzymam się z tymi wymianami i za Shakirę jednak będę szukac czegoś z wishów. Jeśli zmienię zdanie dam Wam znać
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
Moja oferta wciąz aktualna
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda myślałam że cię namówię zamiast tej odlewki
ale molekuły jak najbardziej jestem zainteresowana
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda... ale dzieki za wiadomosc. Musze sobie S-ke w takim razie sama upolowac ![]() Sa w fajnych cenach na ebay'u, wiec pewnie niebawem sie pochwale |
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Do wishów dopisuję Paris Hilton Heiress.
|
|
|
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
Ten zapach lipowy jest mniej "kwiatowy" a bardziej "miodny", esencjonalny - w porównaniu np.do kiedys produkowanej lipy L'Occitane. Wg mnie lepiej używac małą ilośc na raz, bo inaczej staje się aż za bardzo dominujący, "gęsty" (czase czyta się takie opisy, że powietrze było aż gęste od zapachu kwitnących lip). Przypomina mi jakiś esencjonalny zapach F. Malle, ale za nic nie potrafię sobie przypomnieć, jaki
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
przypominam się!
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz ja się przypominam
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, coś u mnie za
J'adore EDP - odlewka do 15ml ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=582302 |
|
|
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczęta - małe OGŁOSZENIE:
Ponieważ w moim życiu zawodowym wiele się ostatnio zmieniło, nie będę mieć tyle czasu na wizaż co wcześniej. Dlatego postanowiłam skupić się jedynie na poszukiwaniu kilku najbardziej upragnionych zapachów, na doglądanie dużej ilości wymian z pewnością nie starczy mi teraz czasu. Skróciłam listę Wishów do 10 pozycji. Oto one: MONT BLANC Femme MONT BLANC Femme Indyviduelle LALIQUE Le Parfum LALIQUE Amethyste JOSE EISENBERG JOSE BOUCHERON Trouble LOLITA LEMPICKA Si! HERMES - dowolna odmiana Les Marveilles (najchętniej Elixir) PARIS HILTON Heiress BYREDO Pulp Dziękuję za ostatnie propozycje wymiany - ale skupię się głównie na poszukiwaniu tych powyższych. Pozdrawiam i zapraszam na priwa gdybyście miały jakiś mój wymarzony flakonik. ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- up Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2012-01-20 o 11:58 |
|
|
|
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko na zapachy konkretne wymienie attimo, neistety
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- akurat za zapach Attimo tylko AoD lub Mexx zolty najlepiej edp lub Attimo Florale "- woda perfumowana Salvatore Ferragamo - Attimo - tester 100ml - zostało przynajmniej 70 ml WYMIENIĘ NA Salvatore Ferragamo Attimo Floral lub MEXX MEXX WOMAN - taki: https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=4374628&d=1323011041 lub AoD Le Secret" a za to co wymienilas oddalabym wszytko inne, ale perfumek tylko widze szukasz ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- a Attimo jest mojej mamy jakby co to tez bede sie odzywac, pozdrawiam cieplutkoEdytowane przez m139 Czas edycji: 2012-01-19 o 23:59 |
|
|
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
a etrą juz nie jestes zainteresowana
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Do mojej listy perfum na wymianę dorzucam BLV NOTTE 20/40ml - spodobają się miłośniczkom czekolady w perfumach.Ja niestety wolę bardziej klasyczne aromaty. Zapraszam
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za Jadore?
mam Oriflame, YR, del Pozo niestety po terminie : ( https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=587916 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

ale molekuły jak najbardziej jestem zainteresowana