![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Styczeń. Perfumy- YR, Oriflame, odlewki, próbki, kosmetyki, olejenieaktualny zapraszam do nowych wątków: kosmetyki, perfumy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591062 ubrania, buty, dodatki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591054 Witam w nowym wątku Post nr 17 ubrania, buty, biżuteria i inne ---------->>>>>>>>>>>> Przedstawione rzeczy chciałabym wymienić tylko na perfumy. Moja wymiana: (na zdjęciach nie ma wszystkich rzeczy) dokładka rezerwacja Perfumy: -Calvin Klein, Night Obsession,miniatura 4ml, jedynie sprawdzenie testowe, wymienione -FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik, zapach bardzo słodki, mi przypomina zapach akacji, -Jesus del Pozo, In white, niestety po terminie (2011) : ( oceniam na ok.90/100ml, cały flakon tylko za coś ekstra, odlewki mogę zrobić, ale nie mam atomizerów, (mogę używać) -Nicole Cosmetics, nr 111, odpowiednik Lancome- Hypnose, atomek 33ml, bez kilku psików, -Oriflame, Precious 50ml, bez kilku psików, kartonik, -Shiseido, Zen 30ml-wymienione -Yves Rocher, Comme une Evidence 50ml, kartonik, bez dwóch psików, -Yves Rocher- Iris noir, miniatura, 5ml,jedynie sprawdzenie testowe, kartonik, wymienione, -Yves Saint Laurent, Baby Doll, odlewka w atomku 9/10ml. z wymiany, Próbki, Sample: (na prośbę zdjęcia) -Annick Goutal, Un Matin d'Orage, EDT, 1,75ml bez jednego psika, wymienione -Aquolina, Pink Sugar Sensual, ok. 1ml, wymienione -Avon, Today EDP, ok. 0,4ml -Boadicea The Victorious, Intense, EDP, ok, 1,5ml, bez jednego psika, wymienione -Cacharel, Amor Amor Forbidden kiss, ok.1,5 ml, z wymiany -Cacharel, Anais Anais, EDT, 1ml, wymienione -Cartier, Cartier de Lune, EDT, ok. 0,6ml -CHANEL no.5 EDT, 2ml, bez jednego psika, -Christian Dior, Dolce Vita, ok. 1,5ml, z wymiany, -Creed, Love in black, 2,5ml bez jednego psika, wymienione -Gucci by Gucci, 3ml, bez jednego psika, z wymiany, -Hugo Boss, Boss Woman, EDP, ok. 1,5ml, -L'Artisan Parfumeur, La Chasse aux Papillons, EDT, 1ml, bez jednego psika, wymienione -Les Parfums De Rosine, Rose d'Ete, 2ml, bez jednego psika, -Lolita Lempicka, Forbidden Flower, ok. 3ml, z wymiany, -Lolita Lempicka, Lolita Lempicka, EDP, ok. 2,1ml, z wymiany, -Marc Jabobs, Daisy, EDT, 1,2ml, -MDCI, Rose de Siwa, EDP, 0,5ml, bez jednego psika, -Paco Rabanne, Black XS, EDT, ok. 1ml -Parfum d'Empire, 3 Fleurs, 1,6ml, bez jednego psika, wymienione -Tom Tailor, New Experience woman, ok. 0,6ml, -Victor&Rolf, Flowerbomb ok. 1,2 ml, z wymiany, -Yves Rocher- Neonatura Cocon ok. 2,5ml, z wymiany Kosmetyki: -Alterra, Szampon do włosów pozbawionych blasku i łamliwych Morela i pszenica, ok. 90/200ml, -olej lniany organiczny ZSK, 30 ml, zużycie minimalne, -olej tamanu ZSK, 15ml, nowy, fabrycznie zamknięty, (w negocjacjach) -olej makadamia organiczny Naturalne Piękno, 10ml, fabrycznie zamknięty, (w negocjacjach) -kwas hialuronowy 1%, ZSK, 60ml, nowy, wymienione -korektor antybakteryjny Bell, zużycie małe, wymienione -Farmona, Sweet secret, kokosowy krem do rąk i paznokci ok.100ml/130ml wymienione -Magic Visage, Glamour, lakier do paznokci w kolorze takim, ok. połowy z 12ml, za drobiazg, -szminka NYX, kolor Fig (ma wadę) -krem Yves Rocher, Cure Solutions, Anti–Fatigue Soin Vitalité 24h, 15ml, nowy -Soraya, Care Control, podwójna maseczka drożdżowa antybakteryjna, nowa -olej do włosów Dabur Vatika, kokosowy ok.55ml/200ml wymienione -Vollare, puder w kulkach, 8g, Powder pearls 4, nieużywany, ale po terminie (10.2011) Gratis, gdyby ktoś chciał: -Ziaja, Nuno, krem antybakteryjny, prawie cały, po terminie, (sierpień 2011), -sypki brokat, -próbka Garnier, Ultra Lift, Anti wrinkle, -naklejki na paznokcie, -malutki pilniczek w mini saszetce, -kolczyki, Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2012-02-03 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń. Perfumy- YR, Oriflame, odlewki, próbki, kosmetyki, oleje
cos u mnie za :
-olej tamanu ZSK, 15ml, nowy, -olej do włosów Dabur Vatika, kokosowy ok.55ml/200ml
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
przykro mi, ale MF już nieaktualne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za olej Vatika?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=31144015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie widzę dla siebie. Pozdrawiam.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A może znajdziesz coś u mnie za:
-olej lniany organiczny ZSK, 30 ml, zużycie minimalne, -olej tamanu ZSK, 15ml, nowy, -olej do włosów Dabur Vatika, kokosowy ok.55ml/200ml ? Poza wątkiem mam ewentualnie jeszcze trochę próbek perfum
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za YR Comme une Evidence i olej tamanu?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
-olej do włosów Dabur Vatika, kokosowy ok.55ml/200ml
cos u mnie?
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
-olej lniany organiczny ZSK, 30 ml, zużycie minimalne,
-olej tamanu ZSK, 15ml, nowy, Victor&Rolf, Flowerbomb ok. 1,2 ml, FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik Coś u mnie?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nie znalazlam nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Odlewki chętnie zrobię
![]() Chanel Chance do 4ml Chloe Love do 4ml Wera Wang-Princess do 8ml B.Spears-Fantasy do 1ml Thierry Mugler-Alien EDP do 1ml może coś bys jeszcze znalazła?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Moja dalsza wymiana:
dokładka rezerwacja Ubrania: -bluzka tuba granatowa, nienoszona, rozm. z matki l/xl (wg mnie s-l) -bluzka wiązana,Reserved, rozm. z metki s, nowa, -dół od kostiumu, delikatna falbanka, rozm. z metki 44, myślę, że na 42 też będzie dobry, nowy, z metką, -rajstopy, 2x microfibra, rozm. m, aksamitne, jedwabiste rajstopy, matowe, kryjące, kolor oliwka, nowe, zapakowane, -rajstopy, microfibra, rozm. m, aksamitne, jedwabiste rajstopy, kryjące, dość grube, kolor ciemny fiolet, nowe, zapakowane, -gruba czapka, dwa razy noszona, -legginsy, białe, grubsze, wg mnie l, żółto-musztardowe, cienkie, wg mnie s,m, nieużywane, -spodnie jeansowe rurki, rozm. z metki 40, dwa razy noszone -spodnie cytrynowe, rurki, raz noszone, rozm 40-42, -sweterek Terranova, rozm. z metki s, raz noszony (w rzeczywistości jaśniejszy) -tunika bokserkazielona, rozm. uniwersalny (w rzeczywistości bardziej zielona, nie turkusowa) Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2012-01-30 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ubrania:
*duże rozmiary: -spódnica, rozpinana, rozm. ok. 50, zamsz, -płaszcz, rozm. ok. 50 Biżuteria: -korale, plastikowe, drewniane, -bransoletki, plastikowe, -biżuteria sztuczna, kolczyki, naszyjnik -pierścionek srebrny, średnica 17mm -kolczyki, zwykłe, z zatyczką Pozostałe rzeczy: -świeczka żelowa, raz palona, zużycie minimalne, -komplet: dwie świeczki+świecznik szklany w kształcie płatka śniegu, w opakowaniu, otwarte, ale nie używane, jak nowe, -spinka do włosów, nieużywana, -sztuczne pasemka, -atlas samochodowy, stare wydanie, w środku m.in. znaki drogowe, mapa przejść granicznych, -portfelik, w środku lusterko Gratis (gdyby ktoś chciał): -Atlas samochodowy, w środku mi.in znaki drogowe, -sztuczne pasemka Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2012-02-01 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Niestety Aliena sama mam tylko 5ml.
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- No też własnie nie za bardzo ,mogę 3ml góra a napisz dokładnie co bys chciała za -olej tamanu ZSK, 15ml, nowy, Victor&Rolf, Flowerbomb ok. 1,2 ml, FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik Z oleju lnianego zrezygnuję,
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Może być ale tak:
Chanel Chance 4ml Chloe Love 4ml Wera Wang-Princess 4ml B.Spears-Fantasy 1ml Thierry Mugler-Alien EDP 1,5ml ? Burberry Body próbka Bo mam fiolki tylko 4ml a Aliena i Fantasy bardzo malutko. Dobra poczekam.
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witam, niestety nic nie znalazlam
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
dokładki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Hej, pytalas u mnie o próbki ale niestety nic dla siebie nie znalazlam, pozdrawiam
![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Niestety nic .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.