|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
BAN stały
|
Dot.: "Żart" panów Wojewódzkiego i Figurskiego. Czy rzeczywiście żart, według Was?
no jak w jaki, śmiem uważać, że jak masz kasę to i super fafuśny 20tek się znajdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: "Żart" panów Wojewódzkiego i Figurskiego. Czy rzeczywiście żart, według Was?
Cytat:
Co ma w ogole posiadanie mlodszej partnerki czy drogie fury do rzeczy ![]() ![]() Wojewodzki udaje jakiegos mlodziaka, pisze artykuly "wylacznie do czytelnikow w wieku 18-24", ot, stary pierdziel z syndromem piotrusia pana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://sjp.pwn.pl/szukaj/znowu%C5%BC To juz oczywiscie abstrahujac od tego, ze: - nie twierdze nigdzie, ze jestem znawca polskiego. - gdzie ja niby komu co wypominam? - jak faktycznie popelnie blad, to jestem wdzieczny za zwrocenie uwagi w tej kwestii. W koncu o mowe ojczysta trzeba dbac ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
BAN stały
|
Cytat:
Poproszę (że tak sobie pozwolę zażartowac) pierdzielu, ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- a właściwie to jak Ty piszesz na ''ogólnobabskim'' ;-) forum poświeconym w głównej mierze urodzie i modzie, to udajesz już kobietę czy jeszcze? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2012-07-08 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autor sam twierdzil, ze tylko do takiego targetu pisze, prosto z okladki Wprost w pazdzierniku AD 2011 jeszcze ![]() Tutaj ta okladka (i reakcje na nia ![]() http://mediowo.salon24.pl/348994,ogo...a-sie-pis-a-ty Cytat:
![]() ![]() PS. Juz tlumaczylem wczesniej, ze np. mlodsza partnerka nie ma nic do rzeczy, jak pisalem wczesniej: nic nie rozumiesz ![]() PPS. Choc, po prawdzie, to ja wole dorosle kobiety a nie podlotki, ale mniejsza juz o to ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2012-07-08 o 13:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dlaczego nie możesz zaakceptować, że komuś tak po prostu lepiej żyć? Bo to nie pasuje do metryki? No sorki.. Dla mnie żenujące jest zmienianie partnerek zbyt często w ogóle, i znowu nieważne w jakim wieku. Jeśli chcą go piękne młode dziewczyny to dlaczego ma wybierać akurat rówieśnice..Większość facetów (większość powtarzam, nie wszyscy) zrobiliby to samo, tylko co niektórzy się do tego nie przyznają ![]() A te czerwone bryki jakie muszą być denerwujące dla niektórych facetów ![]() ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-07-08 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Konto usunięte
|
mam 50+ i kupe kasy.kasa obowiazkowa.
biorę chłoptasia -świerze mięsko mówicie ze to partner dla mnie ? ![]() ja mówię jasno i bez owijania -żigolo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Wyskoczylas z tym tak, jakby nie byla to poprawna forma, okazalo sie, ze nie mialas racji, to teraz "tak sie nie mowi"
![]() Mozemy juz skonczyc ten offtop, bo naprawde nie widze tu zadnej konstruktrywnej krytyki. Bylby blad, to bym podziekowal. Nastepnym razem polecam zajrzenie do slownika, czy dana forma nie jest poprawna, zanim bedziesz kogos poprawiac. ----------------- Co do Wojewodzkiego - nie rozumiem komentarzy, naprawde. Jak dla mnie on udaje kogos x lat mlodszego, tyle to ile lat ma jego partnerka, jak sie ubiera i czym jezdzi naprawde nie ma wg mnie nic do rzeczy ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Przepraszam P.T. Adwersarzy, że się wtrącę w jakże treściwą zdań wymianę, jednakowoż pozwolę sobie opinię wyrazić, iż Pana Wojewódzkiego ćmi to samo co Pana Ibisza, mianowicie absolutna niemożność krytycznej analizy osoby własnej, bezgraniczna miłość do samego siebie i bolesny dysonans między stanem duszy a wynikiem remanentu w zwierciadle. Z zanaczeniem jednak takim, że Pan Ibisz przedsiębierze poczynania wywołujące wśród obserwatorów co najwyżej delikatny mars politowania, aliści Pan Wojewódzki działania swe w kwestii owej bardziej przemyślanymi czyni, próbując je pozornie inteligentnymi uprawdopodobnić, atoli zbędną intrygę publice zadające.
Taki oto sąd znajduję. ![]() Edytowane przez niut80 Czas edycji: 2012-07-08 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
BAN stały
|
po 1 nie przeglądam całej prasy jak leci stąd i osoba Wojewódzkiego nie musiała czy nie musi mnie jakoś szczególnie zajmować, skoro piszesz o kimś, że jest pierdzielem i żałośliwie udaje młodziaka i właściwie nic poza tym to logiczne że zastanawiam się 'po czemu' tak, bo ilekroć słyszałam tego gościa gdzieś w wywiadzie czy programie nie odnotowywałam niczego takiego co by kazało mi twierdzić, że facet jest infantylny,
po 2gie prosiłam i proszę Cię o linki bo nie chce mi się wierzyć, że słowa z tej okładki nie są autoironią, tudzież ironią zespołu redakcyjnego tudzież nie wynika to z jakiegoś kontekstu, po 3 znakomicie wiesz, że to forum nie ma nic wspólnego z salonem24 i tego typu miejscami i jak najbardziej dyskutujesz z grupą niewiast niespecjalnie zainteresowanych wałkowaniem tematów politycznych itepe więc suma sumarum jak najbardziej prowadzisz działalność misyjną wśród ''tylko czytelniczek zainteresowanych modą i urodą'' ![]() ![]() a po 4te widziałam kiedyś Ibisza w Kiepskich grającego siebie ;-) i że tak powiem, chyba sobie tam żartował ze swojego wizerunku pięknego młodego pana, ładnie ujmując, więc nie wiem co się go znowu niektórzy tu czepiają. ;-) Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2012-07-08 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
I tyle w temacie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Konto usunięte
|
Dobrze ze TU nie padło porównanie do Małej Brytanii bo bym maczugą pobiła
![]() Najbardziej się zgodzę z opinią o W i F ze oni po prostu najzwyczajniej w świecie paplają Jak się czasami papla na pijackiej imprezie( jak ktos napisał w komentarzach) A teraz są żałosne próby dopasowania do tego ideologii ![]() ![]() Swoją drogą ,i tak poza tematem ,to drugim duetem którzy paple bez sensu i totalnie 'z górki"(jak dla mnie of kors) jest duet Mann-Materna Oni są na antenie Po prostu SĄ i juz ma byc super dobre sobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |||
Zakorzenienie
|
Skoro juz sie okrylas sromem, to mozemy konczyc wacpanna
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak chcesz, to moge jeszcze calego tekstu poszukac, pewnie gdzies wisi w sieci. Czy rozwiewa to watpliwosci co nieco ![]() Cytat:
![]() Co do tekstu o niewiastach niezainteresowanych - wiesz, ja malo tematow na tym forum zakladam, wiec sila rzeczy dyskutuje w tematach, ktore kogos na tyle interesuja, zeby je zalozyc. Wiec pudlo z ta dzialanoscia jak widac.
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2012-07-12 o 16:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z Panem Wojewódzkim jest podobnie moim zdaniem (Wyraku nie poczuj się urażony porównaniem do cyt "buraka" ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-07-12 o 17:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.