![]() |
#241 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. I
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Poprawa była już po ok 3-4 dniach. Już? eee.... a dziewczyny, a kiedy planujecie powrót do aktywności łóżkowej? bo my już napaleni do granic możliwości, ale wciąż mam różowy śluz, tzn podbarwiony krwią ale bardzo delikatnie, i trochę się boję żeby sobie nie zaszkodzić :/ [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;47384945]No to teraz ja proszę o rady... o 20 kąpie małego, potem jedzenie, odbijanie. Widać ewidentnie, że jest śpiący, więc zapalam lampke, gasze światło, wsadzam do wózka i bujam. Po kilku minutach zasypia. Przestaje bujac, budzi się. Po godzinie takiego czegoś mam już nerwy, przestaje bujac. Budzi się, ryk jakby ze skóry obdzierali. Daję cycka, jednego, drugiego. Zje/napije się, odkładam, bujam. Znów to samo. Robię butle, wypija raz nic, raz 60ml, raz 120 nawet. Znowu bujam, a co przestaje to się budzi. Takie" usypianie" trwa do jakiejś 23 albo k później. O co chodzi?[/QUOTE] ![]()
![]() |
#242 |
Konto usunięte
|
Karolkya moja mama za to wcale się wnukami nie interesuje. Nie wiem już co gorsze
![]() Sola możliwe... sytuacja z tz, z karmieniem, itd... oprócz tego myślałam, że jak już jedno dziecko mam, to z drugim jakoś łatwiej pójdzie mi ogarnięcie tej całej sytuacji i może stąd te nerwy... |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Aaaa wiem jedno, wczoraj wieczorem nieśmiało ucieszyłam się, że mamy już ustalony popołudniowy i nocny rytuał, że o 20 kąpiel później jedzenie, przebieranie i jedzenie w sumie w kółko (z drobnymi przerwami) do 21:30 i spanie, później pobudka ok 2 i 6 ![]() ![]() ![]() Berenika_26 nie umiem Ci poradzić, bo ja sama nie wiem robić jak mały nie chce mi spać... Wydaje mi się, że jestem trochę niekonsekwentna, za szybko reaguję, a dziecko też musi troszkę się pokręcić w łóżeczku ![]() Karolkya widzę, że moja mama jest podobna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem co z tymi moimi cyckami, cały czas mi się wydaję, że mały niedojada, ale ładnie przybywa więc chyba sobie wkręcam... Pewnie też te upały robią swoje, małemu chce się pić i przez to szuka cycka co chwilkę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;47387147]Nie wiem już co robić. Adaś miał jeszcze większe problemy z zasypianiem, szczególnie w dzień. I żadne sposoby nie pomagały, dopiero bujanie w kołysce. Ale jego wystarczyło chwilę bujnąć i spał. Jak miał pół roku, to do łóżeczka go przenieśliśmy i już nie było problemów z zasypianiem.[/QUOTE] tez czekam na kołyskę do konca tyg mam ją miec u siebie... Cytat:
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My już wróciliśmy ![]() ![]()
![]() |
#247 | |||
Zadomowienie
|
padam dziś na pyszczek
![]() ![]() ![]() sama szukam ![]() ![]() ![]() jest jeszcze jeden sposób - mały ryczy i ryczy, aż padnie, ale go nie polecam ![]() ojej, już ![]() ![]() Chocolate, Ty to musisz mieć meksyk z dwójką ![]() Cytat:
![]() wkurza mnie to, ale z drugiej strony nie chce przerywać tej bliskości między nami. I widok mojego syna, który nie płacze i jest totalnie odprężony sprawia, że pozwalam mu na to przysypianie przy piersi. Oczywiście, wiem, że to się na mnie zemści ![]() tylko datą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja ze swoją nie mam problemów. Za to mama tżeta czasem mnie wkurza ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#248 | ||||
Zadomowienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;47384945]No to teraz ja proszę o rady... o 20 kąpie małego, potem jedzenie, odbijanie. Widać ewidentnie, że jest śpiący, więc zapalam lampke, gasze światło, wsadzam do wózka i bujam. Po kilku minutach zasypia. Przestaje bujac, budzi się. Po godzinie takiego czegoś mam już nerwy, przestaje bujac. Budzi się, ryk jakby ze skóry obdzierali. Daję cycka, jednego, drugiego. Zje/napije się, odkładam, bujam. Znów to samo. Robię butle, wypija raz nic, raz 60ml, raz 120 nawet. Znowu bujam, a co przestaje to się budzi. Takie" usypianie" trwa do jakiejś 23 albo k później. O co chodzi?[/QUOTE]
Wiesz co mój tak ma na spacerze- jak wózek stanie to od razu się budzi,albo zaczyna się kręcić i jeczec...u nas wtedy podanie smoczka go uspokaja,ale jak Olek nie akceptuje smoczka to nie wiem co innego Ci poradzić ![]() W domu jak mały jest śpiący to sam zasypia gdziekolwiek- w łóżeczku,na kanapie,na ramieniu,przy cycku,a jak nie chce spać to żadne cudowanie go nie uspi ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do drugiego pytania to mi się w ogóle nie spieszy do igraszek...wizyte u gina mam 26 sierpnia,wiec dopiero wtedy jak powie,ze wszystko się dobrze zagoilo to spróbujemy... ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- U nas dzisiaj nocka w miarę,chociaż im bliżej rana tym częściej mały się budził ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
smoczek - mały nie przepada za nim. Nie wiem czy jest antysmoczkowy czy akurat ten model mu nie przypasował i powinnam przetestować inny
![]() ![]() ![]() biogaia - podajemy małemu od ponad tygodnia ( w trakcie karmienia) i nie zauważyłam jakiś spektakularnych zmian. ale leki, które stosujemy (biogaia, espumisan, delikol) pomagają mu na brzuszek ![]() ciało po porodzie - jak jest u Was? ostatnio miałam chwilę przed lustrem i się trochę załamałam ![]() ![]() ![]() ![]() nie mam kompletnie czasu na pielęgnację i ostatnio niczym się nie smaruje ![]() ![]() ![]() ![]() fryzjer czy kosmetyczka też odpadają, bo karmię piersią i mały jest wciąż niewyregulowany....raz śpi 3 h raz 15 min ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#251 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uświadomiłyście mnie, że muszę umówić się do gina na kontrolną wizytę. Karolina często Radek śpi na brzuchu? Jurek przynajmniej raz dziennie i zawsze jest to długa drzemka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
Hejka
Upał znów nie do zniesienia, a miało już dziś być ochłodzenie. Mąż był na weekend więc czytałam Was tylko na telefonie w czasie karmienia, a wtedy jedną ręką źle pisać. Spanie z dzieckiem u nas Mały śpi w łóżeczku, ale kilka razy mi się zdarzyło jak już nie miałam sił nad ranem to wzezmę go do łóżka i wtedy kładę między naszymi poduszkami na pieluszce tetrowej na płaskim materacu, tak żeby nakryć go jego kocykiem a nie naszą kołdrą. Ulewanie nie wiem jak długo to będzie trwało ale nasz tez często ulewa ale zwykle przez to że przewijam go po karmieniu i podnoszeniu po jakichś 10-15 min i wtedy mu się zdarzy. Ale podaczas karmienia też mu się często uleje jak jest lekko do góry podniesiony i na to rady już nie znam. Karmienie to już chyba pisałam, zazwyczaj jedna pierś wystarcza. Pisałam kiedyś że chyba mi się zastój robi, ale szybka reakcja poskutkowała. Przed karmieniem ogrzałam pierś pod prysznicem i po karmieniu stwardnienia już nie było. Aktywnośc seksualna mąż chodzi za mną i się ciągle nakręca a ja na samą myśl jestem przerażona jak to będzie. Póki nie pójdę do gin a to w połowie sierpnia i nie będze wiedzieć że wszystko jest ok to nic z tego. Wczoraj Miłoszka trochę przeciągneliśmy z kąpaniem bo dopiero przed 21 go wykąpałam. Wcześniej urządziliśmy sobie małą wycieczkę 60 km i do miasta na spacer, dobrze mu się śpi w samochodzie i w ten sposób karmienie o północy przesunęło się na 2.30. I muszę go tak nauczyć bo jak go wykąpie o 19 to później przed północą już się budzi na karmienie i 3 razy w nocy je a ja jestem nieprzytomna. A dziś nawet się wyspałam. I matka dziś miała wychodne ;D Moja mama mi z Małym została a ja pojechałam szybko do sh i do rossmana. Musiałam dokupić body z długim rękawem na chłodniejsze dni bo albo wszyskie za duże albo w praniu przez to ulewanie. I ładnie spał do 11 ![]()
#253 | |
Wtajemniczenie
|
Przeżyłam weekend z rodziną Tż-ta ale ledwo żyje
![]() Teściowa w sumie zachowywała się w porządku ale ciotka na marginesie była położna co chwila wyrywała mi małą z rąk i wszystko robiła po swojemu bo w końcu to ona się niby na tym zna, co z tego że ma nawyki sprzed 10lat ![]() Wymęczyła mi dziecko za wszystkie czasy ![]() Idę dzisiaj z małą do lekarza bo oczka nadal ropieją, jeden dzień jest lepiej a potem znowu to sami. Chce też sprawdzić jak nam przybiera na wadze bo wydaje mi się, że słabo. Mam nadzieję, że to tylko moja paranoja ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Ciało po porodzie mi zostało niecałe 2 kg ale chyba to głównie w udach mi zostało i mega celulit na udach. W sumie wcześniej też miałam ale nie aż taki. Moja pielęgnacja kończy się na ekspresowym prysznicu jak Maluch zaśnie. Na twarz szybko krem i lece do niego. Balsam szybko przed spaniem nałoże. A o peelingu czy głębszej pielęgnacji tylko marzę. Wczoraj udało mi się paznokcie pomalować i nałożyć podkład, tusz i róż ale to w biegu w 3 min. Kolor na włosach też by pasowało położyć. Ale po porodzie zrobiło mi się tak że wolę posrzątać w domu niż dbać o siebie. Chyba w kurę domowa sie zmieniam.
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nie chodze wiecznie usmiechnieta i zadowolona |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę różnicę w zachowaniu małego w weekendy, gdy jesteśmy we dwoje i dzielimy obowiązki między siebie i tygodniu, gdy ponad 12h jestem sama z dzieckiem i czasami po prostu nie wyrabiam ![]() staram się walczyć ze swoimi negatywnymi emocjami, ale cóż...różnie wychodzi. najtrudniejsze są chwile, gdy nie mogę zaspokoić swoich najprostszych potrzeb: sen, głód, pójście do toalety ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;47384945]No to teraz ja proszę o rady... o 20 kąpie małego, potem jedzenie, odbijanie. Widać ewidentnie, że jest śpiący, więc zapalam lampke, gasze światło, wsadzam do wózka i bujam. Po kilku minutach zasypia. Przestaje bujac, budzi się. Po godzinie takiego czegoś mam już nerwy, przestaje bujac. Budzi się, ryk jakby ze skóry obdzierali. Daję cycka, jednego, drugiego. Zje/napije się, odkładam, bujam. Znów to samo. Robię butle, wypija raz nic, raz 60ml, raz 120 nawet. Znowu bujam, a co przestaje to się budzi. Takie" usypianie" trwa do jakiejś 23 albo k później. O co chodzi?[/QUOTE]
Witaj w klubie bujaczek.. Ja czasem leżę na łóżko i nogą bujam (mam stopę na kole). Masakra... Mam nadzieje że kołyska mu się spodoba.. Po co było materac za 200zl kupować?? Jak śpi cały czas w wózku... Kołyske zamówiłam w piątek ale mają czas realizacji do 5 dni... Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem pozytywnie zaskoczona, spodziewałam się dramatu a tu brzuch zaledwie lekko "luźny", kilogramów nie zostało mi nic a nic, jedynie zero jędrności, cellulit mam od kostek po szyję. Ale jak zacznę ćwiczyć to będzie lepiej, nie mogę sie już doczekać. Ale położna mówiła żeby z ostrymi ćwiczeniami poczekać nawet do 8 tygodni po cc. No i pogoda nie sprzyja, więc nie jest mi żal ;p
![]() |
#259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wyglądu po porodzie to ja mam już 1 kg mniej niż przed ciążą,ale że do szczuplych nie należę to szału nie ma ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#261 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Kiedy ja Was nadrobię...
Cytat:
![]() Dzielne te nasze szkraby Kubuś ledwo jękną nie to co ja ![]() Cytat:
![]() Już małej AZS diagnozują? trochę chyba wcześnie tak czy inaczej oby jej nie miała ![]() Cytat:
![]() Dobrze że wygrywasz z opryszczką smarowałaś czymś? Już długo nie odciągałam ale ostatnio około 100ml z jednej piersi a jak ważyłam synka przed i po karmieniu to tylko 0gr przybrał ale to też już ze 2 tygodnie temu Cytat:
![]() I moją Kluskę kto nie widzi to mówi że wygląda na 3 miesiące i troszkę mi szkoda że nie miałam okazji nacieszyć się takim Okruszkiem bo 6 kilowego bobasa ciężko tak nazwać... Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;47355998] Mamy możliwość jechać z bratem tz i jego dziewczyną nad jezioro na tydzień, bo mieli jechać ze znajomymi, zaklepali już domek, wpłacili zaliczkę, a tamci wtedy odwołali. Ale już nie wiem co robić, czy to z dziećmi dobry pomysł w ogóle jechać...[/QUOTE] Ja bym pojechała. Zawsze to zmiana otoczenia i atrakcja dla Adasia ale przegadaj z Tżem jak on to widzi Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czemu miałaś problemy z księdzem? Ja dziś byłam w kancelarii żeby się podpytać ale nie było proboszcza ![]() ![]() Herbatki pediatra bardzo nam odradzała te typowe dla dzieci hippa przez cukier w nich zawarty a tym bardziej żeby samemu nie dosładzać. Robiłam zwykłą z apteki ale mały nie chciał pić więc podaje mu teraz samą wodę i ciągnie jak jest spragniony ![]() Skóra jak tam walka z brzuszkiem? Znalazłyście sposób na rozciągniętą skórę? Słońce w jakich godzinach wychodzicie z dziećmi w takie upały i czy smarujecie je kremami? lecę nadrabiać dalej... |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Seks - my już próbowaliśmy nie raz i jest lepiej niż przed ciążą. Ale teraz biorę te tabletki i nie wiem, czy to ich wina, czy przez to, że karmię tylko w nocy, ale krwawię. Wygląda to jak okres, i pobolewa mnie dziś brzuch w dodatku ![]() Skóra na brzuchu - u mnie nadal pozmarszczana jak u starej babki ![]() Uśpiłam moje dzieci ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas a`la "pępkowe" było w ubiegły weekend i Kubuś dał się nam obojgu wybawić czego i Tobie życzę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Napisz mi proszę jak i z czym robisz owsiankę na wodzie bo nigdy nie robiłam a mam straszną ochotę Nasz tak ma zawsze w wózku jak na jakąś nierówność najadę. Nie wiedziałam że tak to się nazywa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Berenika super
![]() ![]() ![]()
#265 |
Wtajemniczenie
|
Boginii mieszkamy z moimi rodzicami bo zbieraamy kaske na dom...
Pater ja tez w sumie nie przejmuje sie tymi fochmi mojej mamy w sensie ze dlczego i oj szkoda i latam ja przepraszc. Raczej to olewm i jak nie chce sie odzywac to niech sie nie odzywa. Wkurz mnie tylko sam fakt focha... W koncu to moje dziecko a ona jako babcia powinna mnie wspierc i pomgac a nie probowc rzdzic po swojemu... Wyslane za pomoca Tapatalk2 ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Pradip nasza pediatra zmierzyla Zosie bo sie ladnie wyprostowala i nie bylo problemu. Wyslane za pomoca Tapatalk2 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
Pradip Bo my z Tż ślub w październiku dopiero bierzemy i oczywiście się oberwało, ze mieszkamy razem itd. a proboszcz taki 'regułowy'. Pogada, pogada, dwie stówki dostanie i przestanie narzekać.
Ja ogólnie małemu nie kupuję jakiegoś specjalnego ubranka. Chcę go ubrać w białe body i kupię mu jakiś sweterek biały albo bluzeczkę i tyle. Raz, że ciężko z rozmiarem, bo on już nosi 62, ale niektóre jeszcze za duże. Dwa, że bez sensu kupować teraz. Wolę kupić mu jak będziemy ślub brali. ![]() Moje dziecko mnie zaskakuje po raz kolejny. Spał standardowo do 6, potem do 9. później zasnął między 10.30 a 11. Potem dokarmiony i od 12 śpi do teraz. ![]() Już powoli się wierci i kręci i mam nadzieję, że się obudzi w końcu. Jutro muszę jechać do miasta, mam nadzieję, że mały mi pozwoli z rana. Muszę umówić go na szczepienia no i zobaczyć za ubrankami na chrzciny. Jeżeli chodzi o figurę po porodzie. Nadal zostało mi 3 kilo. Mam wrażenie, że z tych 3 to 2kg ważą piersi. W spodnie się dopinam te z przed ciąży, ale tylko jak mają wyższy stan, w biodrach brakuje jakieś 3-4 cm. Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczona ![]() Uciekam dalej. AAch. bazile: ściskam Was z całych sił, wierzę że będzie wszystko dobrze! ![]()
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wyszukiwałam już ćwiczeń z dzieckiem, ale nie wyobrażam sobie traktowania J jak ciężarków, bo mi chyba ręce odpadną ![]() Pradip: ciuszki - u mnie to czarna magia ![]() ![]() ![]() Czekam na paczkę od mamy, jeśli będę coś kupowała to 68 i 74 ![]() ![]() pieluszki: od 2 tygodni używamy 2. owsianka: (używam różnych płatków śniadaniowych np. owsianych, orkiszowych, żytnich itd, czasem je mieszam a czasem solo). Do gotującej się wody wrzucam płatki (ok 1/2 szkl wody na 6-7 łyżek płatków. Chwilę gotuję. Gdy odrobinę się przestudzą dodaję czubatą łyżeczkę miodu, migdały, prażone pestki słonecznika i dyni (podobno są lżej strawne) i jakieś owoce. Zwykle banana + maliny/borówki. opryszczka - na początku plastry, potem w ciągu dnia pastę do zębów ![]() ![]() Niby taki duży bobas jest dużo łatwiejszy w obsłudze, ale mi też brakuje takiej kruszyny. Po porodzie byłam w szoku, gdy zobaczyłam jakie ogromne dziecko ze mnie wyszło ![]() ![]() ![]() skóra - u mnie fajnie sprawdzają się naturalne kosmetyki :masło shea i olej arganowy. natłuszczają i uelastyczniają skórę na dłużej, ale w te upały nie mam ochoty się lepić ![]() ![]() ![]() słońce - nie smaruję niczym, bo gondola jest zabudowana a na daszku zamocowałam pieluchę, bo słońce go razi. Podczas spacerów przykrywam go tetrówką, więc chyba promienie słoneczne nie są dla niego zagrożeniem ![]() ![]() spacery - ostatnio porażka ![]() ![]() ![]() A Wy ile razy wychodzicie z Maluchami na spacer? ![]() pielęgnacja fałdek - mam problem z szyją. Mały nie chce odchylić głowy a przebicie się przez tysiąc podbródków to nie lada wyzwanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w takich sytuacjach, gdzie moja złość sięgała zenitu to po prostu wychodziłam z pokoju, żeby ochłonąć. Uważam, że dziecku bardziej zaszkodzi moja złość niż przypuśćmy pół minuty samotności. Cytat:
![]() Co do ostatniego zdania to jak moja starsza miała trudny okres to jak któraś godzina mineła a ja byłam bez śniadania to szłam je robić, przychodziłam i jadłam koło niej, czasem trzymając ją na jednym ręku, czy bujając nogą w bujaczku. To przecież żaden egoizm, że matka też potrzebuje coś zjeść. Do toalety to też normalnie chodzę, jak na dłuższe posiedzienie to leżaczek i stawiałam go koło siebie. Jak słyszę, że mnie woła to cały czas do niej mówię, że zaraz do niej przyjdę, jak robiłam sobie jedzenie to zaglądałam czy wszystko ok.Dzięki temu nie rozkręca się to. Z tym, że ja nie mam jakiś dużych metraży. Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Bogini ja wychodze zwykle raz dziennie. Ja tez mam problem z szyja. Ja tez cwiczylam poprzednio z Chodakowska i tez ja lubie, ale ona ma malo cwiczen na sam brzuch tzn. Troche sa malo intensywne jak dla mnie. Fajne cwiczenia nas brzuch ma Mel B. 10 minut i zdychalam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Wtajemniczenie
|
Byłyśmy u pediatry. Młoda w 3tyg przytyła 500g
![]() Cytat:
Co do fałdek to też mam problemy z szyjką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |||||||
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;47388636]Karolkya moja mama za to wcale się wnukami nie interesuje. Nie wiem już co gorsze[/QUOTE]
moja teściowa tez olała wnuka i bardzo mnie to cieszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() poproś lekarza żeby pokazał Ci jeszcze raz jak masować oczko. U nas doktor mocniej nacisnęła i wylazła małemu taka kulka, do końca dni strasznie mu się paskudziło wiec zamówiłam na następny dzień antybiotyk a jak go wykupiłam to jak ręką odjął oczko czyściutkie ![]() Cytat:
![]() Ja też nie chce satynowego garnituru ![]() Cytat:
![]() ![]() Kiedyś lubiłam zimne prysznice ale po ciąży coś delikatna sie zrobiłam... Głowę jakoś mu odchylę choć strasznie nie lubi mycia szyi gorzej z karkiem bo jak go kładę na brzuszek to od razu podnosi sie na rączkach i mu się robi baleronik broniący dostępu do karku. A już najgorzej mam z pachami ![]() Jak jest chłodniej to mały całe dnie spędza w wózku na ogródku a jak takie upały to wychodzimy rano i wieczorem a jak śpi to też w wózku w otwartych drzwiach Dzieki za przepis na owsiankę na pewno spróbuję. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.