![]() |
#241 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: pies-pająk i straszenie ludzi
Cytat:
Cytat:
Nastraszyłaś kuzyna, który boi się pająków ale sama nie chciałabyś być wystraszona amstaffem, bo się ich boisz. Logiczne. Dlatego właśnie przestałam komukolwiek mówić o moich fobiach, bo straszenie mnie uważają za świetną rozrywkę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#243 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy ofiary tych burackich żartów dostały kasę z tego co ten koleś zarobił na filmiku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
A pamiętacie pająki na lince, które podskakiwały jak się nacisnęło pompkę? Hit kolonii ze 20 lat temu, ale są chyba w sprzedaży do teraz. ( http://www.imagic.pl/files/24225/P1050338.JPG ) Byłam na koloniach jakieś 20 lat temu, kiedy każdy takiego chciał mieć i na tychże koloniach jedno z dzieci położyło drugiemu takiego pająka na kołdrze. Dziewczynka tak się przestraszyła że wyrżnęła głową w ścianę i skończyło się wstrząśnieniem mózgu.
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Wystraszenie kogoś to dowcip? Jak dostanie zawału albo uciekając wpadnie pod samochód nadal będziesz się śmiała? A niechby któraś z tych kobiet była w ciąży - wiadomo jak silny stres potrafi wpłynąć na płód. Nadal śmieszne? Edytowane przez GgochaA Czas edycji: 2014-09-10 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#246 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Cały czas ciekawi mnie czy autor filmików podzielił się kasą którą zarobił z ofiarami tych żartów. ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- A potrafisz pojąć, że są osoby dla których takie ''dowcipy'' są straszne? Np. osoba z arachnofobią? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Konto usunięte
|
Swoją drogą ciekawe jaka była reakcja policji jak ludzie na policje dzwonili.
Żyję w świecie gdzie dorośli fizycznie ludzie o mentalności bezmyślnych nastolatów są coraz częściej uważani za normę. Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-09-10 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Konto usunięte
|
Przeczytałam połowę wątku i mi cycki opadły. Ciekawe czy te wyluzowane zachowałyby ten swój luz gdyby jakiś debil przestraszył na śmierć ich matkę. Mojej koleżance z arachnofobią jeden gościu położył n książce dużego czarnego pająka. Dziewczyna zemdlala i rozcięła sobie luk brwiowy. Suuuuper zabawne, nie ma co. Zgadzam się z emą i tyene.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Ale rozumiesz że ludzie są różni, różnie reagują i boją się różnych rzeczy? Znam dziewczynę, która wpada w panikę na widok osy - bo kiedyś została tak użądlona że ledwo przeżyła (ma uczulenie). Większość ludzi machnie ręką żeby odpędzić owada, a ona autentycznie mdleje ze strachu. I co, też należy się śmiać? No przekomiczne, istotnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Dobre podsumowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Normalnie geniusz. Podobnie jak pan od podtapiania chomików i wieszania homarów na linkach. Cudowne.
Edytowane przez Hvid Czas edycji: 2014-09-10 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Wg mnie w takiej hipotetycznej sytuacji on powinien odpowiadać za umyślne spowodowanie uszczerbku na zdrowiu czy śmierci bo chyba upośledzony umysłowo nie jest by nie móc przewidzieć, co może się stać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Bo zimą o 16 jest już ciemno a jeśli jest mocno pochmurny dzień to już o 15. ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Właśnie. Zawsze reakcją obronną jest albo ucieczka albo atak. Chyba każdy kto skończył szkołę średnią o tym wie bo i na przysposobieniu obronnym i na biologii i pewnie jeszcze gdzieś po drodze jest omawiana sprawa adrenaliny i systemu ''walcz albo uciekaj''. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
wasza koleżanka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Konto usunięte
|
Co Ty wygadujesz? Myślisz że jak ktoś jest w sytuacji zagrożenia to oblicza ile metrów jest od niego to zagrożenie i potem zastanawia się czy ma atakować czy uciekać czy nic nie robić? Kobieto, czy Ty jesteś robotem czy co że takie bzdury wygadujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Konto usunięte
|
Takasobie, nie wydaje mi się, by osoby, z których Wardęga robi sobie żarty, dostawały za to kasę. Chociaż kto tam go wie, może to faktycznie są podstawieni ludzie - aktorzy.
Nie zrozumiemy się w tej kwestii (mówię o ogóle wizażowej społeczności). Niektórzy (w tym ja) uważają jego żarty za głupie, nieodpowiedzialne, dla innych to po prostu śmieszne i nie widzą w tym niestosowności. Myślę, że wszystkie argumenty przeciw Wardędze, jakie miały paść, padły. Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2014-09-10 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poziom inteligencji emocjonalnej i empatii u niektórych mnie przeraża. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#261 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Jakie bezsensowne porównanie. Tak jak tekst ''pozwij pająka że wylazł Ci zza szafy i wystraszył'' czy jakoś tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie sądzę, że facet mentalnie jest na poziomie gimbazy. On wie, co robi. Taki sobie obrał schemat zdobywania popularności - szokując i wywołując żywą dyskusję na swój temat. "Nie ważne, jak on nas mówią, ważne, że mówią". Cytat:
Starajmy się dyskutować na poziomie. Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2014-09-10 o 13:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Najwyraźniej czuję się prywatnie dotknięta bzdurami jakie tu co niektórzy wypisują, a moją obroną nie jest ucieczka tylko atak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#267 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie zachowanie Wardęgi jest może nie debilne, a nieodpowiedzialne. Zawsze krytykuję jedynie poglądy, zachowania, nigdy człowieka. Myślę, że to zdrowe podejście i cieszę się, że "druga strona" zachowuje się podobnie (poza małymi wyjątkami, jak zarzucanie komuś kija w d... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Konto usunięte
|
Tylko że mówimy o żałosnych żartach. Jak ktoś ma taki gust że je lubi to niech się liczy z brakiem akceptacji takiego żałosnego gustu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Konto usunięte
|
Wyluzuj, dziewczyno... Wczoraj (poza jakimiś nielicznymi wyjątkami) była tutaj dyskusja na poziomie, z wymianą argumentów. Teraz się zacznie kocioł i straszenie banami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.