![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża
Na samym poczatku mnie zatkalo jak nigdy bo w sumie bylam po skierowanie do ginekologa. Wyszlam z gabinetu ale potem sie wrocilam, zlozylam skarge, puscilam w obieg wiadomosc (mieszkam na malej wsi 3500tys mieszkancow) i poszlam do burmistrza. Ale nie ze wzgledu tego ze tak sie wypowiedziala tylko ogolnie zawsze mam z nia problemy a na wsi mamy jednego lekarza tylko.
![]() |
#242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I dobrze tak , durnemu babsztylowi! ![]() Sie może nauczy trzymać język za zębami, jak nie umie nim poprawnie operować. OJEJ,,ale mam dziś humor...PMS mode on.... ![]() A tak się jeszcze zapytam, dużo jest takich przypadków ,że lekarze mówią jakieś niestosowne komentarze w takich właśnie sytacjach ? Bo szczerze, nie spotkałam się osobiście z takim traktowaniem pacjenta, a już nie mówiac o młodych dziewczynach w ciązy.. No krew mnie zalewa jak sobie wyobraże taką sytację co opisywałaś... Edytowane przez Barbarella05 Czas edycji: 2014-11-08 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
Ciąża
Nie, w Polsce jak bylam na usg to sie nie dziwili, tzn lekarka jak spojrzala w moje dane to mowi "oj Pani ma 21 lat a ja myslalam, ze to 16 lAtka w ciazy"
![]() ![]() Moja kolezanka ostatnio poszla na pogotowie bo zrobila test ciazowy wyszedl pozytywny i tego samego dnia dostala krwawienia. Okazalo sie, ze byla w 9tc i poronila. Lekarka ja pyta "a ciaza byla planowana?" Ona mowi, ze nie, a lekarka na to "o, to widzisz jak dobrze, ze poronilas!" A kolezanka az sie poplakala.. A, jak kolezanka sie spytala, czy mogla poronic przez to, ze kilka dni wczesniej wypila dosc sporo alkoholu, to lekarka na to "to napewno nie przez alkohol! Tyle dziewzyn przeciez w ciazy pije (bo nie wiedza o ciazy) i jakos nic sie nie dzieje. To na pewno przez stres poronilas". Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() Edytowane przez spaghettii Czas edycji: 2014-11-09 o 03:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie rozumiem po co Ci gin dał skierowanie na hsgc jeżeli nie planujesz dziecka? No chyba że planujesz. Jeżeli gin dał Ci skierowanie na to badanie to je zrób i miej z głowy takie stresy że może nie będziesz mogła mieć biologicznego dziecka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze i tak, ale ona byla ogolnie malo taktowna no i mowienie, ze przeciez inne tez pija i to nie szkodzi dxiecku, to troche dziwne, szczegolnie, ze powiedziala, ze to przez stres (spowodowany klotnia z facetem, wiec i tak sie obwiniala..) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
Mama mi wlasnie opowiedziala o sytuacji sprzed 28 lat: miala juz mnie, miala 30 lat i byla mezatka, zaszla w kolejna ciaze, jak najbardziej planowana, okres spozniony, objawy sa, idzie do lekarza:
- panie doktorze, mysle, ze jestem w ciazy, czy pan to potwierdza? -tak, to na kiedy sie umawiamy na zabieg? wiecej do tego lekarza nie poszla. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Konto usunięte
|
oh ojej jaka bohaterska mama, medal zasług maryjnych
![]() pomijam fakt że w tamtych czasach to był standard, ale spoko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już podczas wypełniania rubryczek u położnej przed wizytą. -która ciąża? - czwarta - to rozumiem, że usuwamy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Konto usunięte
|
zwolnić doktorka to za mało, nic tylko wieczorem za rogiem zaczaić się i ..... przemówić do rozsądku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#256 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeżeli nic dziwnego w takim stwierdzeniu to rozumiem że Ty od swojej dziewczyny jak wpadniecie też zaproponujesz test na ojcostwo? Co prawda (chyba) nie mieszka z ex ale mogła się po krzakach pukać z kim popadnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
BAN stały
|
Nie, nawet gdybym wpadł z jakąś przyjaciółką to bym nie chciał żadnego testu bo je bardzo dobrze znam.
On, do pewnego czasu nie ![]() Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2014-11-11 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja sie wcale nie ubiegam o medal dla mojej mamy ani zadnej innej matki polki, akurat uwazam, ze aborcja to wybor indywidualny kazdej kobiety i jestem w stanie wyobrazic sobie sytuacje w ktorej ja bym sie aborcji poddala. takze ten, sarkazm troche nietrafiony. Edytowane przez poldzik Czas edycji: 2014-11-11 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyna kolegi grała na 2 fronty czy miała umowę najmu zawartą wspólnie z exem? Wiesz coś o tym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Konto usunięte
|
A daj pan spokój. 12 letniego syna wyslalabym do guantanamo i odebrala po maturach. Nie chce patrzeć na pierwsze wasy, znajdować chusteczki kolo lozka, prac poscieli :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#263 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co to za szok, to nie rozumiem, bo większość kobiet spotkało się z tym pytaniem jako z normalnym pytaniem przy procedurze. -to dziewczynka, zostawiamy? -to syn, zostawiamy? -to trzecie dziecko, zostawiamy? -ma pani 18/40 lat, zostawiamy? standard i tyle, tak kiedyś było nie ma co się nakręcać Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jezu, nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio, posiadanie na stanie ogarnietego nastolatka (obojetnie jakiej plci) wcale nie jest takie straszne. ![]()
![]() |
![]() |
#268 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.