Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-09, 22:52   #241
ScarlettO
Wtajemniczenie

Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Ja wiem, że to za mało, ale ja tyle jem "normalnie" (też zazwyczaj monotonnie)- w sensie że nic nie okrajam aby było mniej, tu i tak coś pododawałam "na siłę" Od dawna mam z tym problem Ale jem mniej więcej tak samo juz dłuuuugi czas i jak nie ćwiczę to stoję w miejscu, a jak dodaję ćwiczenia to coś mi tam spada.
Natomiast chciałam iść drogą tej książki, ale dziś jak policzyłam to złapałam doła i mi entuzjazm opadł

Często tak jest na początku.. Na sfd były watki dziewczyn, które musiały z niskiej kcal przejść na wysoka i do tydzień dodawały po 100kcal i liczyły wszystko... To na początku wydaje sie niemożliwe, żeby jeść tak dużo ze zdrowego jedzenia ale potem to 2000kcal to za mało jest a weź tez pod uwagę, ze większości warzyw sie nie wlicza (wlocza sie do bilansu strączkowe i korzeniowe głownie) a i warzywa mogą mieć ok 200kcal sumarycznie, zależy ile kto ich je kwestia przyzwyczajenia. Dobra owsianka, omlet ma juz 500 a te 3 obiady to najlepiej jeść właśnie bo robisz jedzenie na jeden czy dwa dni i masz spokój jak jesz 2x dziennie to samo Eldo (dziewczyna informatyka) tak robi no i inne laski na redukcji tez

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Swoją droga jak wroce to zamawiam sobie te książkę

No i w ogóle nie podobam sie sobie, spuchlam od @ i to jedzenie tez mnie napompowalo, czuje sie conajmniej 10kg cięższa, a nie mamy tu kuchni i nie mam jak gotować, będę nusiala jakoś sobie poradzić na jogurtach czy coś, choć na pewno na rybkę jeszcze skoczymy
ScarlettO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 22:59   #242
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30

Cytat:
Napisane przez ScarlettO Pokaż wiadomość
a te 3 obiady to najlepiej jeść właśnie bo robisz jedzenie na jeden czy dwa dni i masz spokój jak jesz 2x dziennie to samo Eldo (dziewczyna informatyka) tak robi no i inne laski na redukcji tez
Właśnie tak się zastanawiam że może to tylko tak przerażająco wygląda
Ja jem późno śniadanie i myślę że już przez to wyjdą mi 4 posiłki zamiast 5. Jakby tak jeść po siłce obiad I, później obiad II i kolację jak teraz to jakoś by poszło Ale musiała bym sobie trochę też dzień przeorganizować i np na siłkę zbierać się wcześniej
Póki co, zacznę od zapisywania, jak jest "normalnie", w tym czasie dokończę książkę i zobaczymy co mi z tego fantu wyjdzie

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 23:31   #243
Georgina_Kincaid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
Witajcie chcialabym dolaczyc mam 26 lat, jedno dziecko, maz i 2 koty na stanie :P niestety po ciazy z wlasnego lenistwa sie strasznie zapuscilam waze 77kg przy 164cm wzrostu :/ od tygodnia wdrazam skakanke i programy treningowe chodakowskiej i mel b. Posilki co 3-3,5h i duzo wody. Unikam fast foodow, chipsow i slodyczy. Przyda mi sie na pewno motywacja w wiekszym gronie.
Witam
Cytat:
Napisane przez LittleBeetle Pokaż wiadomość
Jaka kaleka dziś ze mnie
Przez felernego kapcia potknęłam się o próg, lecąc prze przedpokój widziałam już siebie lądującą na drzwiach kuchni Na szczęście chwyciłam się jakimś cudem klamki i skończyło się na pokrwawionym i opuchniętym palcu u nogi. Jakby tego było mało to wracając do tegoż samego pokoju zrobiłam to samo tylko wlatując z pompą do środka

Non

Ja melduję 40min spacer wieczorny
Za latanie i za spacer
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
A my się przeszliśmy na mały spacerek, bo się chłodniej zrobiło przy okazji wstąpiliśmy na zakupy do Reala
za spacerek
Cytat:
Napisane przez nonessential Pokaż wiadomość
Miałam iść biegać a tu w uuuj ciemno No nic.. najwyżej skonfrontuję się z jakimś dzikim dzikiem czy jeleniem dobrze że nie ma okresu godowego bo wtedy ich podobno więcej łazi i węszy
I jak po bieganiu? Żadna dziczyzna nie wyskoczyła?
Cytat:
Hej Kochane
Trzymajcie za mnie i Madzię dalej kciuki, przeszłyśmy dalej ale ostateczna weryfikacja po 11 sierpnia

Dziś intensywny dzien, sporo zwiedzania i za dużo jedzenia od jutra zapisuje co jem, żeby było na oko ok 2000kcal, bo dziś to zjadłam za kilka dni :/ ale jest pięknie i chłodno, ok 18 stopni mogę troche chłodu przesłać a teraz z TŻ z molo wracamy i pewnie obejrzymy film i winko do tego
Na wakacjach może wpaść czasem trochę śmieciowego jedzenia Oby następne dni też tak miło minęły
Stary 2015-08-10, 00:34   #244
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

ja wróciłam z bieganka (już jakiś czas temu w sumie ) i melduje ok 6 km takiego marszobiegu interwalowego
swoją drogą melduję też że żadne dzikie zwierze (nie licząc śpiącego menela pod latarnią) nie pojawiło się na mojej drodze

wkręciłam się w nadrabianie starych seriali których nigdy nie obejrzałam w całości i takim oto sposobem już prawie 2
nonessential jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 00:41   #245
ScarlettO
Wtajemniczenie

tuż przed snem, nadrabiam

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
dobrze pod względem łatwiejszego ogarnięcia się i w ogóle niedobrze pod względem takim, że będę sama w pracy i samotna trochę tutaj. ale to tylko 1,5 miesiąca.. dam radę
będziesz z nami pisać to nie będziesz taka samotna

Cytat:
Napisane przez Georgina_Kincaid Pokaż wiadomość
Wspólne motywowanie się do warzyw to dobry pomysł
Tylko najpierw muszę jakieś kupić, a ja chodzę pomiędzy warzywami w sklepie i nic nie widzę.

Jezioro fajne i piękne ale brakuje mi morza. Tam zupełnie inne powietrze i spacery plażą. Kocham
ja lubię pomidory malinowe, cukinie, ogórki (wszelakie ) i buraki

no jest pięknie a jutro plazowanie

Cytat:
Zaczynam od dziś olejować pazurki, to najlepiej im pomogło
Już sporządziłam domową miksturkę w opakowaniu po płynnym cieniu
Przynajmniej dopóki nie zapomnę, albo.... mi się nie znudzi
też muszę do tego wrócić, bo znów poobgryzałam ze stresu i wyglądają fatalnie
Cytat:
Mi się ten film przypominał zawsze jak ich widziałam, juz pochorowanych, a co dopiero te ostatnie tygodnie
to jest mój ulubiony film romantyczny i jeden w ogóle z najkochanszych co roku oglądam raz
Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Scarlett jutro rano wyjeżdżamy. Dziś pakowanie i jeszcze jakieś zakupy.
to udanego wyjazdu i wypoczynku

Cytat:
Napisane przez Lamelkaa Pokaż wiadomość
Oprócz tego duży + dla Tż Wczoraj jeszcze zanim się położyłam to podszedł do mnie i pokazywał mi miejsca, w których widać, że coś już schudłam Wziął sobie w końcu do serca to, że się odchudzam i zrozumiał co to dzień paszteta i podły humor w jego trakcie
kochany TŻ moj to nawet nie widzi, że chudnę ostatnio stwierdził, że ciężko mu coś zauwazyć, bo za często mnie widzi

no i za brak alko i ładne trzymanie się to wymaga silnej woli
Stary 2015-08-10, 00:42   #246
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
Ej no I mnie nie wzięłaś
zapraszam znajdzie się dla Ciebie miejsce
Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Nie wiem czy znajdzie się więcej takich mądrych jak ja, które dołączają w 30 częsci wątku, ale mam nadzieję że wybór będzie dobry Szukam stabilnej grupy, a nie dziewczyn które odpuszczają po jednym miesiącu.

Coś o sobie?
Aktualnie ważę 78,8 kg Moim celem jest powrót do 65 kg (w przyszłości do 60 kg), czyli do wagi sprzed ciąży Mam za sobą już skuteczne zrzucanie kg, więc plan mam ten sam co wtedy. Rozsądna dieta, codzienne podliczanie kcal (u mnie przynosiło to bardzo dobry skutek ) i duuużo ćwiczeń.
Wiem, że znacie się już bardzo dobrze, ale mam nadzieję ze znajdzie się jeszcze jedno miejsce
to powodzenia z nami szybki pozbędziesz się nadmiaru kg pełno tu motywacji

Cytat:
Teraz sobie uświadomiłam, że chyba sama nie wiedziałam co piszę Musiałabym ponad 3 kg zrzucić w tym wątku Ja się chyba ograniczę z pisaniem, żeby przeciągnąć wątek do września
zapędziłaś się z wiarą we własne możliwości

Cytat:
melduję shred level 1, dzień 6 29 stopni powstrzymało mnie od biegania, spróbuję wieczorem..

Alice za bieg

Arnamcia, Tulipanek z W-wy jechała, to wiesz, tam to są połączenia na całą PL i jeżdżą jednak lepsze pociągi ehhh może kiedyś w całej PL to ulepszą
Stary 2015-08-10, 00:50   #247
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
Z Chodakowską nie mogę ćwiczyć, bo jej senny głos mnie dobija Robiłam już kilka podejść i zawsze blada
oo mam to samo

Cytat:
Na końcu się okaże, że te bezdzietne presję poczują
ja już mogłabym mieć dziecko, ale jednak brak stabilizacji z mojej strony finansowej szczególnie mi uniemożliwia a raczej zdrowy rozsądek mówi, żeby jeszcze poczekać

Cytat:
I zazdroszczę, że już tak mało Ci zostało
niektórym z nas zostało więcej, ja mam np. do zgubienia min. 10 kg, a optymalnie 15 no ale zobczymy
Cytat:
Najlepiej to nie mieć wagi albo baterii mnie jakoś nie kusi by się ważyć- nie tylko teraz, wcześniej również to łajza francowata, łatwo się uzależnić i jeszcze w kłopoty wpędzić...
to akurat prawda
Cytat:
Melduje 30 minut skakanki
i za skakankę i skalpel i nice&easy
Cytat:
W ogóle TZ zobaczył, że znów piszę na wątku i akurat przeczytał o wczasach Powiedział tylko "ale co mam powiedzieć? ja się nigdy wczasami nie zajmuje a wiesz dobrze, że zawsze się godzę jak coś chcesz, policz tylko ile wyjdzie" czyli mam zielone światło ale chyba wybierzemy kwiecień lub maj będzie nieco przyjmniej do tego czasu na pewno się ogarnę
no to super miłego grzebania w ofertach

Cytat:
Mnie chyba komary dzisiaj na tej kładce zjedzą. I isy latają z czego nie jestem zadowolona
a mnie żaden w tym sezonie nie dopadł jeszcze

Cytat:
Jutro ważenie
mnie omija na szczęście ale będę płakać za tydzień
Stary 2015-08-10, 00:54   #248
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
Melduję 20min pływania kraulem i na placach. Więcej nie miałam siły, może później popływam tak jeszcze raz

Cytat:
I ja rozmiar 25
a ja nigdy takiego nie miałam

Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina Pokaż wiadomość
dziś dla relaxu: rozgrzewka Gacka+ full body workout Kępka&Gaś

Cytat:
Jeszcze raczej nie
wrzuć te foty ja się przełamałam, a też tragicznie wyglądam a wyglądasz podobnie do mnie przecież przynajmniej centrymetry to sugerują
Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina Pokaż wiadomość
Podliczyłam bilans i na chwilę obecną: B/T/W: 116,88/131,4/150,25
kalorie: 2244.
to się najadłaś dziś
Stary 2015-08-10, 01:01   #249
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie też nudy. Chyba zaczynam tęsknić za miastem i ludźmi. Po miesiącu. Zastanawiam się czy to długo czy krótko
Potańczyłabym, zaraz chyba sobie zrobię jednoosobową dyskotekę w przyczepie
miesiąc to długo wg mnie także ja bym po tyogdniu dostała kociokwiku pewnie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
To Podhale czy Kraków?

Melduję wyzwania: 110 przysiadów, 95 brzuszków i 64 wykroki i zasiadam do mojego tuńczyka z twarożkiem

Cytat:
Boże zostawić was na chwile chociaż.. lepsze kilka stron niż kilkanaście bo wiem że jesteście do tego zdolne spamiary jedne i to przez kilka godzin zaledwie

ja melduje 10km na rowerku 3 iryski i małego wafelka chyba uznam to za mini rest w diecie bo wstałam dziś taka przymulona i cały dzień spędziłam przed laptopem oglądając BrzydUle
Teraz się wzięłam za formatowanie starego komputera bo go jutro sprzedaje koleżance a dopóki się ładuje chyba pójde pobiegać trzeba jakoś spalić te iryski
no to ładnie się powstrzymałaś
no ja w sumie miałam jakieś 200 postów do nadrobienia, ponad 6 stron
Cytat:
Witajcie chcialabym dolaczyc mam 26 lat, jedno dziecko, maz i 2 koty na stanie :P niestety po ciazy z wlasnego lenistwa sie strasznie zapuscilam waze 77kg przy 164cm wzrostu :/ od tygodnia wdrazam skakanke i programy treningowe chodakowskiej i mel b. Posilki co 3-3,5h i duzo wody. Unikam fast foodow, chipsow i slodyczy. Przyda mi sie na pewno motywacja w wiekszym gronie.
hej kojarzę Cię z mojego wątku ambitnych powodzenia
Cytat:
Jaka kaleka dziś ze mnie
Przez felernego kapcia potknęłam się o próg, lecąc prze przedpokój widziałam już siebie lądującą na drzwiach kuchni Na szczęście chwyciłam się jakimś cudem klamki i skończyło się na pokrwawionym i opuchniętym palcu u nogi. Jakby tego było mało to wracając do tegoż samego pokoju zrobiłam to samo tylko wlatując z pompą do środka

Ja melduję 40min spacer wieczorny
uważaj na siebie, Alice chyba klątwę rzuciła na robienie sobie krzywdy w domu sama się poobijała, ktoś pociąl sobie palec, Ty też palce u stop
za spacerek
Stary 2015-08-10, 01:04   #250
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
A my się przeszliśmy na mały spacerek, bo się chłodniej zrobiło przy okazji wstąpiliśmy na zakupy do Reala

Cytat:
w ogóle kupiłam kurczaka ostatnio i po 2 dniach yebał i znów mam obrzydzenie do mięsa
no bo to wszystko to jest beznadziejnej jakości

Cytat:
Miałam pytać co to, ale jak nie chcesz mówić, to OK

Życzę równie miłego kolejnego dnia Jak tam @? Bardzo dokucza?
powiem jak będzie już po rozwiązaniu

a nawet nie pierwszego dnia dała mi w kośc, dziś już okej

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

Cytat:
Właśnie tak się zastanawiam że może to tylko tak przerażająco wygląda
Ja jem późno śniadanie i myślę że już przez to wyjdą mi 4 posiłki zamiast 5. Jakby tak jeść po siłce obiad I, później obiad II i kolację jak teraz to jakoś by poszło Ale musiała bym sobie trochę też dzień przeorganizować i np na siłkę zbierać się wcześniej
Póki co, zacznę od zapisywania, jak jest "normalnie", w tym czasie dokończę książkę i zobaczymy co mi z tego fantu wyjdzie
zapisywanie na pewno Ci pomoże a potem wiesz, dodać tu jednego czy dwa owoce w ciągu dnia, potem garstkę orzechów itp. to szybko podbijanie kcal pójddzie

Cytat:
ja wróciłam z bieganka (już jakiś czas temu w sumie ) i melduje ok 6 km takiego marszobiegu interwalowego
swoją drogą melduję też że żadne dzikie zwierze (nie licząc śpiącego menela pod latarnią) nie pojawiło się na mojej drodze

wkręciłam się w nadrabianie starych seriali których nigdy nie obejrzałam w całości i takim oto sposobem już prawie 2

z tymi serialami to masakra jest za dużo ich

ok, spadam spać nadrobiłam
Stary 2015-08-10, 01:55   #251
LittleBeetle
Zakorzenienie

Dzień dobry a w zasadzie chyba noc;p
Nadrobiłam
Anns niestety taka jakość:/
Arnama zapisywanie pomaga, ja tak robiłam jak schudłam w Chinach. Zapusywałam też grzeszki i łatwiej było trwać bo nie chciałam grzeszkow wpisywać
Nonessential za bieg
Scarlett no zdecydowanie poszło po kablach
Melka za ładny wynik na wadze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-10, 05:41   #252
chaleanthite
Przyczajenie

Dziewczyny... Witam sie z Wami najpierw serdecznie!

Z tej strony zapracowana 30-stka, u ktorej metabolizm juz nie ten, a trzebaby zrzucic 2 kilo przed wakacjami w pazdzierniku... Tak, wiem-niby to tylko 2 kilo, ale do tego rownie ciezko sie zmobilizowac ("przeciez nie wygladam jeszcze tak strasznie"), poza tym zanim organizm zacznie cos spalac i pojawia sie jakiekolwiek efekty to minie wiecznosc... Wiecznosc, podczas ktorej bede sobie wmawiac, ze "Aaa co tam, jeden kawalek czekolady nie zaszkodzi!". A ja chce zmienic troche styl odzywiania-przede wszystkim wiecej warzyw i owocow, mniej slodyczy (ktore oprocz dodatokwych centymetrow strasznie szkodza mojej cerze) no i generalnie wiecej ruchu... I potrzebuje jakiegos kopa, mentalnego wsparcia od ludzi borykajacych sie z tym samym problemem... No wiec...witajcie!
chaleanthite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 05:57   #253
StupidAlice
Czekoladoholik

Dzień dobry

Dopiero 7 a już smaży

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 06:03   #254
Veiovis
Zakorzenienie

Ale pędzicie z pisaniem Aż strach wyjechać na urlop przy Was

Cytat:
A mogę zapytać w jakich zawodach tam pracujecie??
Długo tam jesteście?
TŻ aktualnie pracuje w meblach ekskluzywnych (ceny za kuchnie takie, że w życiu bym tyle nie zapłaciła ), a ja aktualnie siedzę w domku Za jakiś czas na pewno bedę szukać pracy, czy uda mi się w zawodzie... zobaczymy a w Pl byłam projektantem instalacji.

Cytat:
Hej
Ja też jestem tu całkiem nowa i też z problemem po ciążowym

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Mi się chyba udało mojego uśpić, przy tych upałach jest ciężko, biedny cały mokry od potu i się męczy
U mnie na szczęście wieczory są tak chłodne, że nie mamy takich problemów. Chociaż i tak całą noc przesypia tylko w pieluszce, albo jakimś cieńkim body

Cytat:
Ja nie wiem, chyba póki co będę jadła jak jem cały czas i zapisywała posiłki, może jak dojdę do końca tej książki od Alice to mnie cos oświeci Chociaż jak zerkłam na przykładowy jadłospis, to wychodziły, jak ja to nazywam z 3 "obiady", a ja tyle chyba nie dam rady jeść A może się nauczę
Ja od dzisiaj zapisuję wszystko co zjadam, więc za jakiś czas wrzucę przykładowy jadłospis Tyle, że u mnie nie ma katowania się i np do obiadu ląduje czasem jakiś brazowy makaron, dwa ziemniaki czy coś podobnego. A to zawsze ilość kcal podniesie

Teściom wczoraj zdechł piesek (mieszkają zaraz obok nas). Miał od urodzenia problemy z tchawicą, a te ostatnie upały totalnie go wykończyły i się zadusił... próbowali go jeszcze ratować w klinice dla zwierząt, ale nic nie dało się już zrobić. 6 lat tylko miał, szkoda
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 06:06   #255
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chaleanthite Pokaż wiadomość

Z tej strony zapracowana 30-stka, u ktorej metabolizm juz nie ten, a trzebaby zrzucic 2 kilo przed wakacjami w pazdzierniku... Tak, wiem-niby to tylko 2 kilo, ale do tego rownie ciezko sie zmobilizowac ("przeciez nie wygladam jeszcze tak strasznie"), poza tym zanim organizm zacznie cos spalac i pojawia sie jakiekolwiek efekty to minie wiecznosc... Wiecznosc, podczas ktorej bede sobie wmawiac, ze "Aaa co tam, jeden kawalek czekolady nie zaszkodzi!". A ja chce zmienic troche styl odzywiania-przede wszystkim wiecej warzyw i owocow, mniej slodyczy (ktore oprocz dodatokwych centymetrow strasznie szkodza mojej cerze) no i generalnie wiecej ruchu... I potrzebuje jakiegos kopa, mentalnego wsparcia od ludzi borykajacych sie z tym samym problemem... No wiec...witajcie!
Witaj

Non, za bieganie

Scarlet, oj tam, nie jest az tak złe jak na wakacje spacerujcie duzo, to nic Ci nie przybędzie przez wakacje

Dzien dobry. Poranne zdjecia zrobione, wieczorem wyladuja w klubie

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 06:18   #256
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Brawo

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------
Cytat:

No i w ogóle nie podobam sie sobie, spuchlam od @ i to jedzenie tez mnie napompowalo, czuje sie conajmniej 10kg cięższa, a nie mamy tu kuchni i nie mam jak gotować, będę nusiala jakoś sobie poradzić na jogurtach czy coś, choć na pewno na rybkę jeszcze skoczymy
Nie trafiło się z @ ale dobrze, że jest, pij wodę może będzie lepiej

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ----------

Cytat:
Cześć

Mąż przynajmniej przed kotami wymieniony

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Cytat:
A mi się jakoś humor zdu*czył
Próbowałam sobie ogarnąć żarcie na jutro i wyszło mi jakieś 1300kcal
Ja nie wiem jak jeść więcej, żeby było zdrowo, bo wiadomo że FF czy alko można by łatwo dobić

Może wrzucicie dziewczyny Jakiś Wasz dzienny, przykładowy? Z czego Wam się zbiera np ponad 2 tys
Ale mało

Do czasu aż nie ma TŻ-a, eksperymentuj w kuchni, przeglądaj blogi, książki kulinarne powoli zmienisz nawyki, nauczysz się wszystkiego

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg

Edytowane przez StupidAlice
Czas edycji: 2015-08-10 o 06:19
Stary 2015-08-10, 06:19   #257
agulaaaa
Zakorzenienie

hej witam się i zmykam
wczoraj wpadly 3 piwa nad jeziorem jutro się już zważę i zaktualizuję tabelkę, miłego dnia
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 06:29   #258
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:

A jadłam dużo - burgera, małe kfc wpadło, lody, płatki na śniadanie, 7days, magnum więcej grzechów nie pamietam
Toś poszalała nie odchorujesz tego?

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Cytat:
Chyba sobie deserek wciągnę
Odkryłyśmy z kuzynką coś pysznego (Ona też nie lubi słodyczy ):

Często się koło nich kręcę, to chyba pora spróbować

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

Cytat:
W rejony już alpejskie, więc niestety dość daleko od PL
TŻ w Polsce nie miał złej pracy. U mnie za to tragedia... mgr inż, z umową śmieciową za 1500 zł miesięcznie Mimo to nie wiodło nam się najgorzej, ale ze względu na naszą przyszłość zdecydowaliśmy się sprzedać mieszkanie i wyjechać. Żyje nam się teraz jak na wakacjach, a o dziwo wcale nie chodzi tylko o pieniądze Ludzie tu są inni, nie ma tyle stresów, prawie wcale się nie kłócimy. Lepszy klimat jednym słowem

Z jednej strony przykro czytać, że mieszkanie musieliście sprzedać i wyjechać ( ten nasz kraj ) ale wyjazd wyszedł na duży plus, nie planujecie powrotu?

Oczyma wyobraźni widzę, zieleń i pasące się krówki

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Aguś ten alkohol nie niweczy Twojej pracy?

U mnie idealne 55 kg

---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

W środę ma być 36 stopni dziś tylko 33

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2015-08-10, 06:37   #259
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Melduję 30 min stacjonarnego.
Nie ma czym oddychać wiec więcej nie dam rady Idę na śniadanie
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-10, 06:57   #260
anulciak85
Zakorzenienie

Witam się z pociagu
Stary 2015-08-10, 07:01   #261
StupidAlice
Czekoladoholik

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;52360550]Melduję 30 min stacjonarnego.
Nie ma czym oddychać wiec więcej nie dam rady Idę na śniadanie [/QUOTE]

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Witam się z pociagu
Udanej podróży i bawcie się dobrze

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2015-08-10, 07:10   #262
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 07:30   #263
anns_
Zakorzenienie

Jeszcze 6,5h pracy

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-10, 07:37   #264
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez chaleanthite Pokaż wiadomość

Witaj Jaka waga i wzrost dokłądnie?

Witam się z rana, waga ze mnie zakpiła: -0,1 kg

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 07:44   #265
myboyismine
Zakorzenienie

witam w nowym wątku wchodze po weekendzie a tu tyle stron do nadrobienia

melduję malutkie 0,5 kg na wadze i idę nadrabiać
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 07:48   #266
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nie nadrobię, nie ma nawet opcji spamiary

Witam nowe Dziewczyny

za ćwiczenia

Nie mogłam się wbić to nie pisałem
Powiem tylko ze rzygać mi się chce już upałami

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 07:52   #267
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość

Nie mogłam się wbić to nie pisałem
Powiem tylko ze rzygać mi się chce już upałami
Jest więcej takich osób

Dziewczyny za spadki

Antilia Ty to ledwo 50 kg ważysz? Dobrze pamiętam?

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-10, 07:59   #268
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dopiero 7 a już smaży
Ja tam sie cieszę, dziś plazing

Cytat:
Ale pędzicie z pisaniem Aż strach wyjechać na urlop przy Was
Albo sie jest na bieżąco albo sie potem nadrabia ja właśnie wyjechałam i jak łapie moment to patrzę co sie działo

Cytat:
Scarlet, oj tam, nie jest az tak złe jak na wakacje spacerujcie duzo, to nic Ci nie przybędzie przez wakacje
Wczoraj wg garmina 17 tys kroków było, ale dziś mniej pewnie będzie bo idziemy na plaże ja uważam ze dość kiepsko pojadłam

Cytat:
Toś poszalała nie odchorujesz tego?
Nie, udało sie bez sensacji mój żołądek potrafi być ze stali, jednak niekiedy cierpię

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;52360550]Melduję 30 min stacjonarnego.
Nie ma czym oddychać wiec więcej nie dam rady Idę na śniadanie [/QUOTE]

Stary 2015-08-10, 08:20   #269
Antilia
Uzależnienie

Cytat:

Antilia Ty to ledwo 50 kg ważysz? Dobrze pamiętam?
54 na dzień dzisiejszy, do 50 bym chciała zejść

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 08:20   #270
justico
Raczkowanie

część Dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu, szukałam jakiejś ekipy coby sie podłączyć celem wirtualnego wspomagania.

(znamy sie z Antilia z zamkniętej grupy której już nie ma a dzieki ktorej udało mi sie w zeszłym roku zrzucić 5kg.)

i tak ważyłam sobie 73 i byłam na dobrej drodze do celu którym jest 65. potem wyjechałam do Holandii, tam zrobiłam sobie dobre mięśnie od fizycznej pracy ale niestety dużo rzeczy się złych wydarzyło i wróciłam późną jesienią z depresją,która już prawie wyleczyłam do tej pory.
Niestety dzięki antydepresantom, zmianie stylu życia (nowa praca o charakterze wybitnie siedzącym) własnemu lenistwu i zniechęceniu zapuściłam się tak, że w minioną sobotę moja waga pokazała 80kg
od 2 tygodni chodzę na fitness (uwierzcie mi, w taki parnik jest nieźle) ale wiem że to za mało póki nie okiełznam obżerania
czyli podsumowując - 32 lata, 167cm wzrost, 80kg
justico jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości