![]() |
#2671 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() Oj kiepskie wyniki hemoglobiny, a do tego niedoczynność to świetna recepta na słabości i omdlenia. Ja i bez ciąży miewałam sytuacje, że przy dłuższym staniu robiło mi się biało przed oczami i oblewały mnie zimne poty, w sumie bez przyczyny. Raz nawet zemdlałam w autobusie i taki staruszek ustąpił mi miejsca siedzącego (autobus pełen studentów ![]() Guru, obszerne info o norweskim podejściu do ciąży! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój mąż szanowny to ma pomysły - właśnie wrócił z garażu z bólem głowy i zastosował terapię wstrząsową, mianowicie popił apap piwem ![]() A ja dzisiaj też jestem dumna z postępu w robieniu wyprawki, wreszcie sobie u Krzysia_Jarzyny zamówiłam koszule nocne do karmienia, myślę, że nawet mogę pokusić się o rodzenie w jednej, bo specjalnie wzięłam granatową, żeby w razie pobrudzenia dało się ją jakoś doprać. Coś tam sobie jeszcze do koszyka wrzuciłam i przynajmniej mam poczucie, że będę miała cokolwiek dla siebie do torby do szpitala, bo jak na razie to mogłabym jedynie wziąć kapcie, jakby się, nie daj Boże, coś miało zaczynać ![]()
![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
To Wam wstawię moje sushi
ImageUploadedByWizaz Forum1525896198.271804.jpg A na deser Poli babka. Pola pyszna wyszła!!! Dziekuje za przepis. Zjedzona z dżemem wiśniowym ImageUploadedByWizaz Forum1525896260.553624.jpgImageUploadedByWizaz Forum1525896269.706397.jpgImageUploadedByWizaz Forum1525896280.021557.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2673 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje babkę poli polecam. Użyłam tez dzis maki polskiej tortowej i wyszła super pulchna. Gdybym użyła angielskiej wyszłoby twarde jak chleb razowy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2675 |
Wtajemniczenie
|
O kurczę Karolinka ale sushi super wyglada, babka rowniez bardzo apetycznie, mniam !
Pola zaciskaj wszystkie zwieracze szyjki i inne i nie wypuszczaj Malwinki za wcześnie ![]() Emma 800 zl o matko, co Ty tam nawrzucałas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2676 |
Zadomowienie
|
Guru fajny opis
![]() Gratuluję udanych wizyt. u mnie dzidzi też większe o tydzień, ale nie biorę tego pod uwagę, bo wiem na 100% kiedy zaszłam. co do ciągnięcia do jedzenia to też tak mam, że ciągle mi się chce podjadać. Stwierdziłam, że chociaż ograniczę słodkie. Ale średnio wychodzi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- ale mnie boli krocze. nie mogę się na niczym skupić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2677 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam 20szt białych tetrowych i chyba 6 kolorowych.. hmm czyli przesadziłam jeszcze bardziej niż Ty? ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie już dziś pobudka, myślałam by skoczyć do Lidla po leginsy, ale nie wiem czy warto.. wybieracie się? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
ja właśnie się budzę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Nie martwcie się, że ręczniki 100x100 są takie wielkie, na piczątku mocniej opatulicie maluszki i będą dłużej służyły.Ewuncji ten mały starczył na pierwsze 3 miesiące ![]() Mi z gemini wyszło 300 zł ale dla małego tylko apteczne rzeczy, kilja lekarstw dla Ewki i dla nas. Smoczki, pieluszki, chusteczki czy fridę już mam. Wczoraj już nie odzywałam się, bo miałam doła, że mężu nie odzywa się. Zrobiłam obiadek, a on nie wrócił z pracy jak zawsze tylko 2 godz później, a wszystko po to, żeby kupić mi kebaba na przeprosiny ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Hej!Syn mnie obudził po 6,jemy śniadanko,przy krojeniu pieczywa tak głęboko przeciełam palec,że boli do tej pory. Poza tym obudziłam się z zajadem w kąciku ust. Czegoś mi brakuje chyba.
Karolina cieszę się,że Ci smakuje! Madziara,ale super ze strony męża. Cieszę się,że się pogodziliście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2681 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2683 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ból momentami okropny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2685 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chyba się wybiorę w ramach spaceru ale nie z samego rana ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam sie w 33tc! Dziewczyny, w czym będą spały Wasze maluszki w salonie/ w kuchni etc? Zastanawiam się jak rozwiązać problem spania maluszka poza sypialnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mężu dzwonił do mnie z dobrymi wiadomościami- dostał podwyżkę i awans ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Ovejita my na pierwsze miesiące mamy kołyskę z kółkami więc mogę nią jeździć po całym mieszkaniu. Później pewnie na rozłożonej sofie w salonie oczywiście zabezpieczonej poduchami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2687 |
Zadomowienie
|
regularkate Jak tylko nie będzie przeciwwskazań to będę chciała rodzić naturalnie i póki co na to się nastawiam
![]() ovejita O już 33 tc u Ciebie ![]() madziara889 Super wiadomości! Gratulacje dla męża. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
Ovejta gratuluję 33 tyg!!!!!!!Jeszcze 4 tyg i ciąża donoszona!
![]() Mała będzie z nami spała w sypialni w łóżeczku(starszy chyba też,po co nam tyle pokoi ![]() Na dzień mam kojec na kółkach ,on będzie na najniższym poziomie domu i będzie nam służył w ciągu dnia! Madziara fajnie z podwyżką,przyda się dodatkowy przypływ gotówki! A jak z TŻ?-ja uwielbiam ten czas po kłotni,taka sielanka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2689 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry!
Cytat:
Można je do wszystkiego wykorzystać- ja np. Nie kupuje przescieradel na przewijak, tylko będę kłaść tetre. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi sie tak nie chce jechac do lidla... mam stosunkowo daleka a pewnie wszystko powybierane juz od godziny ![]() Cytat:
Chociaz od jakiegos czasu odpycha mnie od kebaba... na samą myśl wzdryga mnie... Cytat:
Cytat:
Hm... ja nie mam boli krocza ale jak sie przeforsuje (jak wczoraj) to czuje takie ciagniecie w pochwie, ze sie nawet wyprostowac nie umiem... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
Zadomowienie
|
U mnie Mały będzie raczej w sypialni spał w dostawce, a jest na kółkach to mogę do salonu przewieźć, to bardziej na jakieś wizyty gości itp,jesli na zewnątrz to w wózku nie domu to chyba tyle. Natomiast mam problem co kupić do naszego domu na wieś. W lecie będziemy tu na pewno czesto, nie wiem jak czesto na noce ale czasem tez, mamy duży taras itp. Wózek będzie z nami jeździł, ale to mało. Najpierw myślałam o łóżeczku turystycznym tak przyszłościowo ale teraz sama nie wiem dla takiego malucha. Może jednak mała kołyska z kołkami ? Ja do Lidla planuje popołudniu zajrzeć ale dla siebie nic nie potrzebuje, może coś z niemowlęcych rzeczy kupię. Zastanawiam się co Wy kupujecie w Gemini za takie kwoty? Ja tez mam tam niby koszyk, ale jak narazie mało co ram jest i nawet nie wiem czy tam zamówię bo cześć ma mi koleżanka ze stacjonarnej aptekibprzynuesc w dobrych cenach, tetrę kupuje do używania jako pieluchy wiec mam jakaś dobrą firmę zapisana która nie wszędzie jest. Laktator to jeszcze muszę poszukać. A właśnie do dziewczyn które kupują laktator elektryczny albo miały wcześniej - waham się między madelą a Lovi. Jakoś tak byłam bardziej w stronę Madeli ale koleżanka która niedawno używała mówi ze Madela przez to ze ma sztywne części bardzo podrażniala jej piersi i kupiła Lovi który był super. No i ja dalej niezdecydowana.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z podwyżki bardzo się cieszymy ale awans chyba ważniejszy tym bardziej, że moja rodzina przez długi czas była oburzona, że poszedł do tamtego zakładu do pracy, a nie prosił się o powrót do firmy w której pracuje szwagier. Nikt nie rozumiał, że dla nas ważniejsze jest, żeby był codziennie w domu nawet przy miejszych zarobkach niż w weekendy gdzie ciągle się kłóciliśmy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2693 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- ovejta aska gratuluję nowych tygodni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- madziara gratulacje dla męża Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2694 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry. Witam sie z ciastem na śniadanie
Współczuje Wam boli krocza. Ja nie mam jeszcze nic takiego ale wczoraj tak mnie mały dwa razy tam na dole tak kopnął ze az podskoczyłam. I to wcale nie na żarty poczułam ból. Kiedy dzieci maja najcześciej czkawkę??? Mojemu to sie chyba zdarza codziennie po posiłku, czy to mozliwe ze az tak czesto??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Anima nie wiem na ile Cie to przekona ale to chicco sie składa. W opakowaniu jest pokrowiec i mozna go przewozić. Także moze tez służyć jako łóżeczko podróżne. W sumie to dlatego sie na nie zdecydowałam rożniez. Tzowi rozłożenie go zabrało chyba 3 minuty.
Ktos pytał o to chicco jeszcze raz. Moim zdaniem najbardziej komfortowe z wszytskich jakie sa na runku, wyglada jest jaki jest ale praktyczny a to chyba najwazniejsze. Tylko trzeba pamietać ze to łóżeczko posłuży tylko do maxymalnie 6-12 miesiecy. Pozniej moze byc małe. Także troche trzeba kalkulować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Aniama albo łóżeczko turystyczne,my wybraliśmy takie http://babydesign.eu/produkty/dream/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.