![]() |
#2641 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Anima, zbieracie miodek ?
![]() Asska super, że wszystko dobrze !!! Jestem w trakcie przegladania różności ktore dostalam od przyjaciółki dla Małej, ciuszki itp, ale jestem szczęśliwa ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
No
![]() ![]() Na minkibaby zamówiony kokon,rożek,kocyk bambusowy,kocyk minky i ochraniacz na poręcz do łóżeczka. Wózek jedziemy zamówić pod koniec maja, ale wybrany już jest więc z głowy temat. Pozostaje jedynie zamówić koszule do porodu i dwie piżamy na słodki sen i wanienkę kupić,ale to tam gdzie wózek... Mam 3x ręcznik kąpielowy Spiworki też mam kilka sztuk. Laktator w szafce już jest. Kropelki sab simplex też mam już. Muszę jeszcze znaleźć mydło ze srebrem. Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-05-09 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
Blanka mydło ze srebrem do.krocza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2644 | |||
Wtajemniczenie
|
Anima zbieracie miód?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aaaa wcinaj ciasto... ![]() ![]() Cytat:
Ja przejrzałam to co mam już i stwierdzam, że najwięcej mam 56 ![]() ![]() Blanka dzięki za listę produktów! Kurcze nie pomyślałam o oleju ze słodkich migdałów... Pewnie dużo mam takich pojedynczych rzeczy, których będzie mi brakować... Aaa tak w ogóle! Dziewczyny jeżeli planujecie zakup w Babyboom/Hubi to mam kod rabatowy na babyboom -5% ![]()
![]() |
![]() |
#2645 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2647 |
Zadomowienie
|
Tak dziewczyny wybieraliśmy miód. Takie Tż-ta hobby a i ja się wciągnęłam. Całkiem duża pasiekę mamy a ze w tym roku wiosna w pełni to i zbiory już całkiem całkiem.
Myślałam ze w tym roku już nic nie pomogę, ale spokojnie daje radę. Za to przed chwila wyszłam do ogródka, nic wielkiego 2 kwiatki posadziłam, pare chwastów usunęłam no i je da rady, schylanie powoduje wielka zgagę, już któryś raz z kolei.chyba nic już dziś nie zjem. Blanka fajnie ze udostępniłas swoje listy zakupów muszę się przyjrzeć co ja mam na liście i kupować powoli. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
Ehh mam dzis glowe w chmurach. Bylaw umowiona z mezczyzna od oswietlenia na 17 jeszcze wysłał mi SMS o 16 czy to spotkanie jest aktualne odpisałam ze oczywiscie czekam na niego... Mysle sobie mam jeszcze 2 godziny spokojnie zeobie sushi. Wstawilam ryz. Pokroilam wszytsko. Z kuchni widze ze jakis van parkuje mi przed oknem. Mysle sobie pewnie jakas przesyłka. Otwieram a gościu patrzy na mnie
![]() ![]() No nic w międzyczasie robie ciasto Poli. Piecze sie w piekarniku. Nawte miksera juz nie chciało mi sie wyciągać. Trzepaczką wymieszałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2649 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
Dodałam jeszcze do gemini te mydło że srebrem, bo jednak jest dostępne, termofor z pestek wiśni, oraz mydełko w kostce dla małej - Linomag.
Teraz już mam wszystko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-05-09 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2651 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a i u mnie pierwsze pranie się suszy ![]() ![]()
Edytowane przez Elaaaa Czas edycji: 2018-05-09 o 19:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2653 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2654 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2655 |
Zadomowienie
|
Ale u mnie burza przyszła aż mam ciary na plecach wrrrr
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2656 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2657 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2658 |
Wtajemniczenie
|
Blanka, super lista ! Przypomne tylko o pampersach - ktoras z dziewczyn mi mowila o tym jak zobaczyla u mnie w koszyku jedynki - jak jestes w klubie rossne to od 34 tygodnia ciąży mozesz odebrac paczke za 1 gr, więc ja wyrzucilam z koszyka
![]() Kropko, a ten kod skad masz ? Pewnie tylko dla jednej z nas starczy ![]() Pewnie nikogo nie zdziwie tym, ze nigdy nie jadlam sushi ![]() ![]() U Was burze a u mnie słońce i duchota caly dzień. Ogolnie czytam o tych wyprawkach, koszykach, i zaczynam łapać jakiegos schiza, że to juz zaraz, a przeciez bylo tyle czasu wczesniej, i czy ja w ogole jestem gotowa psychicznie juz na to... boje sie że czegos nie ogarne, ogólnie czuje sie ostatnio jakas nieprzygotowana, wszystko mnie stresuje i powoduje jakis wewnetrzny dyskomfort.... czy to taki normalny strach pierworodki ? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2661 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
Zua to normalne!
Też muszę się zmobilizować z tą wyprawka!Jutro kończę gemini! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2663 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Aha, summer, pytałaś skąd info o tym wiesiołku, że mógł wpłynąć na postarzenie się łożyska - tak nam wczoraj powiedział gin od prenatalnych. Bardzo mnie to zdziwiło, bo właśnie zewsząd miałam informacje, że wiesiołek jest dozwolony w ciąży. Koleżanka przez całą ciążę zażywała, bo świetnie wpływa na zapobieganie rozstępom, i nic nie mówiła, żeby jej zaszkodził. A ten ginekolog wczoraj podsumował, że nie jest zbadany dokładny wpływ różnych ziół na ciążę i dlatego uznaje się, że mogą powodować wapnienia. A już czystek jest kategorycznie zabroniony. Ale tak sobie myślę - zioła ziołami, przecież np. pokrzywa to też jakieś tam zielsko, a się je zaleca na poziom żelaza. Jakoś nie składa mi się to wszystko w logiczną całość ![]()
![]() |
![]() |
#2664 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
Regular też tak myślę z tym.lozyskiem.Cieszę się ,że mała.ładnie przybiera,a dla mnie oznacza ,że.wszystko.jest.ok.:cmo k:
Dziewczyny przypomnialam sobie.z wizyty-to.glowka.jest.przyparta, czyli.napiera,jeśli.się by.pojawiły.skurcze to.urodzić można.Gin mnie.nie straszył,wie,że jestem panikara.Stwierdziliśmy z mężem ,że i.tak.więcej nie mogę zrobić,biorę magnez,doraznie rozkurczowe i.naprawdę się oszczedzam. Ale czuję taki ból w kroczu od kilku dni i.tak.myslalam,że mała wyjścia szuka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2666 |
Zadomowienie
|
Zua ten strach zupełnie normalny. Mam to samo, raz strach przed porodem, dwa ze coś pójdzie nie tak, trzy jak to będzie z dzieckiem. Doświadczenie z dziećmi mam duże raczej i osobiście i zawodowo. No ale boje się niewyspania, ja jestem śpioch straszny; obawiam się 24 h z dzieckiem w domu itp itd. Tez się stresuje wyprawka i przygotowaniami ale z drugiej strony ci się stanie jak mi kocyka czy prześcieradła zabraknie? Kupię i tyle. Co nie zmienia faktu ze w pt i sobotę ostro jadę z lista.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2667 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a pieluch tetrowycg to chyba nakupilam za dużo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zamawiam w weekend, bo będzie już po najcięższych remontach i będę mogła pakować torbę i układać te rzeczy w szufladach ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2669 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do pieluch - tez wyszłam z takiego założenia ![]() ![]() A ubranka to nie wiem kiedy ogarnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.