Formuła 1 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-12, 17:57   #2671
kas!a
Zakorzenienie

Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez tass822 Pokaż wiadomość
cześć kobietki
dołączam się do wątku bo uwielbiam F1, uwielbiam Roberta Kubicę i tak się cieszę, że w końcu stanął na podium należało mu się

widzę, że piszecie coś o tek księżniczce, która ściskała Roberta....
patrzcie, co na pudelku napisali, ja pozostawiam to bez komentarza...
http://www.pudelek.pl/artykul/10741/...o_ksiezniczce/
Cześć.

Co do księżniczki - tekst wklejały dziewczyny już wcześniej, ale zdjęcia są po prostu piękne. Straszna ta kobieta, a fe.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 17:59   #2672
tass822
Zadomowienie

ta księżniczka to Fiona powinna miec na imię
a Robert mądry chłopak, na pewno ma łeb na karku
Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Cześć.

Co do księżniczki - tekst wklejały dziewczyny już wcześniej, ale zdjęcia są po prostu piękne. Straszna ta kobieta, a fe.
a to przepraszam, jestem tu od niedawna, nie czytałam wszystkiego

Edytowane przez tass822
Czas edycji: 2008-06-12 o 18:00 Powód: dopis
tass822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 18:13   #2673
kas!a
Zakorzenienie

Swoją drogą, to dziwny ten 'brukowcowy' pogląd na świat. Zobaczą kobietę gratulującą Robertowi wygranej i już snują mroczną historię ich związku.

wymiana książek:

Stary 2008-06-12, 18:17   #2674
tass822
Zadomowienie

Cytat:
Swoją drogą, to dziwny ten 'brukowcowy' pogląd na świat. Zobaczą kobietę gratulującą Robertowi wygranej i już snują mroczną historię ich związku.
muszą wymyślać takie nowości, aby ludzi zachęcić do czytania lub kupowania gazet. Czy to prawda czy "news" wyssany z palca, zrobią wszystko, żeby coś im sie sprzedało. Szkoda, że nie patrzą na to, iż inni cierpią...

a słyszałyście, że Robert miał narzeczoną i podobno zerwał z nią zaręczyny??? ciekawe czy to prawda, bo też na pudelku o tym czytałam...
Stary 2008-06-12, 18:19   #2675
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
To znak dla nas!

KUR** Niemcy przegrywają 0:2. Se Podolski napomagał
nat92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 18:21   #2676
tass822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
no właśnie.... ehhh
Stary 2008-06-12, 18:23   #2677
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
a słyszałyście, że Robert miał narzeczoną i podobno zerwał z nią zaręczyny??? ciekawe czy to prawda, bo też na pudelku o tym czytałam...
Prawda, że miał narzeczoną i był z nią chyba nawet sporo czasu, ale nie wiem czy to prawda, że z nią zerwał. Może.

Cytat:
Kurcze. Ostatnie czego nam potrzeba to punkty dla Chorwacji.

wymiana książek:

Stary 2008-06-12, 18:24   #2678
mimi_77
Zakorzenienie

czy kos jeszcze jak ja nie lubi Hamiltona? moze jestem uprzedzona ale wyglada mi na pewnego siebie i ze jak przegra to sie obraża na wszystkich ;p

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 18:25   #2679
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
czy kos jeszcze jak ja nie lubi Hamiltona? moze jestem uprzedzona ale wyglada mi na pewnego siebie i ze jak przegra to sie obraża na wszystkich ;p
A czy ktoś go lubi?

Co do meczu, to musimy wygrać teraz i z Austrią i z Chorwacją z jak najlepszym statusem bramek, co jest raczej mało prawdopodobne, bo to co Chorwaci robią z Niemcami to pogrom... Ale gdybyśmy wygrali to jest szansa, że Niemcy nie wyjdą z grupy
Stary 2008-06-12, 18:26   #2680
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Nie bylo mnie przez krotki czas, a wy tyle tego naprodukowalyscie Ah ja to sie z wami mam

Cytat:
Też byś chciała, nie?
Bożuchno, a co z pracą? Znalazłaś już coś?
No ba
Narazie nie szukam, bo chce isc od sierpnia Teraz mam czas na lenistwo A czasu na prace bedzie jeszcze duzo...

Cytat:
Ja bym chyba nie jechała. Chyba, że nie boisz się czasem 'zostać sama' i sama siebie zabawiać na wakacjach, wyjść do klubu, czy poznać jakichś innych ludzi. Bo obawiam się, że ten wyjazd to dla Twojej koleżanki sposób na zbliżenie się do tego 'nibyjeszczeniechłopaka'. A może znajdzie się ktoś, kto też będzie chętny na wyjazd? Jakiś singiel? Koleżanka albo kolega?
No nie, sama bym nie chciala byc. Ale chyba najpierw sie z nia spotkam i dowiem sie o co tak na prawde chodzi z tym chlopakiem. Chyba sie nikt nie znajdzie, zeby do nas dolaczyl....

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
Tak, tak włosy nie zęby - odrosną i te inne sprawy
Tyle, że mi dużo osób mówi, że ładniej mi w dłuższych, a zwłaszcza jedna na której zdaniu mi zależy
Ale ta osoba akurat nawet nie zauważyła, że byłam u fryzjera, więc odbieram to jako znak, że wszystko jest w porządku
Tez odrazu o chlopaku pomyslalam Ale nie martw sie, oni tak maja NAwet jakbys sie przefarbowala to pewnie tez by nic nie zauwazyl.

Cytat:
A jak powiesz prosto z mostu to myślisz, że by nie zrozumiała, albo coś? No bo w sumie nie ma co kręcić, prawda taka, że jakby ona się czuła w takiej sytuacji, chociaż z drugiej strony jeżeli ten wyjazd to wszystko byłoby takie czysto ziomalskie i bez mizdrzenia się tych par aż by mdliło to mogłoby być fajnie
Chyba, że ona naprawdę, naprawdę nie ma zamiaru nic z tym 'nibyjeszczeniechłopakiem ' jak to Kasia określiła to byłoby w sumie.. spoko
Kurcze już nic nie wiem, Bożuś nie pomogłam Ci chyba za bardzo
Pewnie by zrozumiala, ale ja mam takie "szczescie", ze jeszcze sie obrazi... To lepiej niech sie nie miziaja itp to wtedy moge jechac
Troche zakrecilas, ale spoko skumalam

Cytat:
O ja, szalejesz
Pokażesz się, co nie?
Jo jo, pokaze Jedynie, ze zmienie zdane i nie przefarbuje, bo ja bardzo zmienna jestem Zreszta juz od dawna mam tu dodac fotke i cos mi nie wychodzi... Kurcze, ale wkurza mnie to, ze na kazdej wygladam jak nie ja ;/ Gr...

Lunka gratuluje zdania egzaminu! I to jeszcze z takim dobrym wynikiem, widzisz jaka zdolna jestes I nie dziwie sie, ze taka szczesliwa jestes, bo w koncu zaliczenie egazminow na studiach to nie lada wyczyn Wiem jak to jest jak moj brat zdaje i jak juz w koncu udaje mu sie zdac, az w szoku jestem
I mi w sumie tez wczoraj bylo troche zal Szwajcarii, bo stracili bramke w ost minutach... Ale musze przyznac, ze ladnego gola strzelil Ja w sumie bardziej bylam za Turkami, bo mieli ladnego bramkarza (ale ze mnie kibic, jak maja kogos ladnego w druzynie to kibicuje, a jak nie to niech spadaja)
A co do tego, ze masz takie emocjonalne podejscie to nawet dobrze, bo jestes wrazliwa osoba, a to jest cecha, ktora cenie u innych

tass822 witam serdecznie ale sie nas duzo juz zrobilo
Tylko ciagle sie dziwie, ze zadnego faceta nie ma na naszym watku... Hm a moze oni po prostu nie wchodza na wizaz?

Jejku... CO sie z tymi Niemcami dzieje? ;/ Moze oni to specjalnie robia, zeby nam utrudnic zycie? A Podolski moglby strzelic kilka bramek, w koncu tak chcial, zebysmy wyszli z gr to niech teraz pomoze....
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 18:26   #2681
tass822
Zadomowienie

Cytat:
hihi ja nie przepadam za nim.
wydaje mi się, że jest zbyt wyniosły. Poza tym uważa się chyba za najlepszego a jak coś zwali to minę ma jakby smierć zobaczył.
Jakoś nie zdobył mojej sympatii
lubię za to Fina, Raikonena
Stary 2008-06-12, 18:28   #2682
mimi_77
Zakorzenienie

Raikonnem zawsze taki poważny ale spoko jest. Ja za to lubie Masse i Alonso, ale ostatnio troche sie osłabili co nie?

Antosia 12.05.2015

Stary 2008-06-12, 18:31   #2683
tass822
Zadomowienie

Cytat:
Raikonnem zawsze taki poważny ale spoko jest. Ja za to lubie Masse i Alonso, ale ostatnio troche sie osłabili co nie?
też lubię Masse i Alonso, fakt słabiej im idzie, ale myślę, że jeszcze to nadrobią
A co do Raikonena, każdy Fin ma taki wyraz twarzy Taki ich urok
Jak oglądałyście skoki narciarskie, to przypomnijcie sobie jak tez zawsze poważny był Ahonen
Stary 2008-06-12, 18:33   #2684
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
też lubię Masse i Alonso, fakt słabiej im idzie, ale myślę, że jeszcze to nadrobią
A co do Raikonena, każdy Fin ma taki wyraz twarzy Taki ich urok
Jak oglądałyście skoki narciarskie, to przypomnijcie sobie jak tez zawsze poważny był Ahonen
Jak dla mnie to Massa się znacznie poprawił, Alonso ma słaby bolid, więc też nie można mówić o osłabieniu. Co do Ahonena, to potwornie mi szkoda, że kariere zakończył, nie wiem czy przez to nie zaprzestanę oglądania skoków.

EDIT: Ooo, Podolski strzelił. Może jeszcze wyrównają!
Stary 2008-06-12, 18:35   #2685
tass822
Zadomowienie

Cytat:
Co do Ahonena, to potwornie mi szkoda, że kariere zakończył, nie wiem czy przez to nie zaprzestanę oglądania skoków.
hihi
moim zdaniem, to Fini, przez ten kamienny wyraz twarzy mają w sobie to coś
Stary 2008-06-12, 18:42   #2686
mimi_77
Zakorzenienie

Fakt, zmiana team'uprzez Alonso do tego doprowadziła. A Niemcom zostało 5 min. Zobaczymy

Antosia 12.05.2015

Stary 2008-06-12, 18:48   #2687
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Hah, Schweinsteiger dostał czerwoną! Ale się dzieje!
Stary 2008-06-12, 18:49   #2688
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Lunka! Gratulacje z całego serca ! Zdolna z Ciebie bestia
Nat również gratuluję !
Kasia na anemię najlepsza sałata taka co rośnie koło szosy, ma mnóstwo mnóstwo żelaza a tak serio to jedz wątróbkę albo pasztet( chyba że nie lubisz) powinno pomóc.
Z śmiesznych wiadomości: wchodzę do pracy a tam stoją drożdżówki z truskawkami , oparłam się im ale na zaplecze nie wchodziłam zbyt często, jedynie z zamkniętymi oczami...

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 18:51   #2689
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Joasiu, dziękuję Drożdżówki z truskawakmi? Pyyychaa

No i Szwaby przegrały:| Módlmy się o nasz mecz z Chorwacją, nie możemy pozwolić sobie nawet na remis:/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-12, 19:09   #2690
mimi_77
Zakorzenienie

No no no. ile kartek sie posypało. Ale akurat sie ciesze bo nie lubie Szwajnsztangiera ;/ bardzo nie lubie wręcz i strasznie sie zachował. aczkolwiek lubie jak sie cos dzieje na boisku. Wcozraj tez jeden Szwajcar przywalił Turkowi z głowki, ze temu az sie czolo rozcieło. krew sie lała. łojojoj

Antosia 12.05.2015

Stary 2008-06-12, 19:11   #2691
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

ja tylko wyraże swoją radość po raz kolejny dziś
no więc cholernie sie ciesze że wreszcie ktoś skopał tyłki szwabom, że ktoś im pokazał że nie sa tacy cudowni, że wreszcie mogłam zobaczyć nerwy na twarzy Lehmana, że ten cały Bastian dostał kartke ehh, aż mnie serce kłuje z tych emocji to kolejna zła strona mojej emocjonalności ale wole to niż nie czuć nic

zaraz mecz naszych więc później skomentuje co tam naskrobałyście

a i kolega przed chwilą mi napisał że musimy wygrać 4:0 dziś i 1 golem z Chorwacją ja nie wiem jak on to liczy
Stary 2008-06-12, 19:14   #2692
mimi_77
Zakorzenienie

Zgadzam sie. Niemcy to jedyna druzyna pikarska do której czuje niesmak, bo do wiekszosci jestem neutralnie nastawiona. A Odonkor ze świnia mi sie kojarzy.

Antosia 12.05.2015

Stary 2008-06-12, 19:17   #2693
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
no więc cholernie sie ciesze że wreszcie ktoś skopał tyłki szwabom, że ktoś im pokazał że nie sa tacy cudowni, że wreszcie mogłam zobaczyć nerwy na twarzy Lehmana, że ten cały Bastian dostał kartke ehh, aż mnie serce kłuje z tych emocji to kolejna zła strona mojej emocjonalności ale wole to niż nie czuć nic

Lunka, nie ciesz się za szybko, bo to dla Polski zła wiadomość. Nie możemy teraz nawet zremisować Przyznam się, że najbardziej marzy mi się wygrana Austrii z Niemcami Ale mam realne marzenia...

Dziewczyny, umieram Jem same sucharki, piję herbatę, a brzuch mnie boli niesamowicie Znowu czekają na mnie nieprzespane noce
Stary 2008-06-12, 19:22   #2694
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Cytat:
Lunka, nie ciesz się za szybko, bo to dla Polski zła wiadomość. Nie możemy teraz nawet zremisować Przyznam się, że najbardziej marzy mi się wygrana Austrii z Niemcami Ale mam realne marzenia...

Dziewczyny, umieram Jem same sucharki, piję herbatę, a brzuch mnie boli niesamowicie Znowu czekają na mnie nieprzespane noce
Napij się zielonej herbaty jak masz w domu. Albo ugotuj sobie ryżu troszkę.
No mam nadzieję, że wygramy, chociaż cieszę się, że Niemcy przegrali, bo ich nie lubię

Stary 2008-06-12, 19:27   #2695
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Napij się zielonej herbaty jak masz w domu. Albo ugotuj sobie ryżu troszkę.
No mam nadzieję, że wygramy, chociaż cieszę się, że Niemcy przegrali, bo ich nie lubię
Mam zieloną herbatkę, mam nawet jakiś antybiotyk na to, bo mi się to nawraca co pare miesięcy

EDIT: Tragedia, masakra i porażka. Boruc to nadczłowiek i nadbramkarz... Ale reszta to trampkarze:|

EDIT2: Nie sądziłam, że na meczu poruszą temat NASA

Edytowane przez nat92
Czas edycji: 2008-06-12 o 20:14
Stary 2008-06-12, 20:45   #2696
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość

a i kolega przed chwilą mi napisał że musimy wygrać 4:0 dziś i 1 golem z Chorwacją ja nie wiem jak on to liczy
Ja przez wiekszosc czasu kibicowalam Niemcom, bo dla nas lepiej by bylo jakby oni wygrali, bo tak musimy 2 mecze wygrac, a widzac jak grali Chorwaci to juz sie boje jak nasi sobie z nimi poradza... Ale w sumie w koncowce pomyslalam, ze moze lepiej jak ktos utrze nosa tym pewnym siebie Niemcom Bo taka prawda, ze oni nie potrafia myslec, ze moga jakis mecz przegrac. Zreszta gdyby nie mieli w skladzie Polakow to by ani jednej bramki jeszcze nie mieli

Jesli kolega ma racje to nasi musza sie wziasc do roboty w 2 polowie, bo jak narazie jest cienko... A Boruc po prostu wymiata, ja sie dziwie, ze on jeszcze nie przeszedl do lepszego klubu. Ale widac jak sie chlopak denerwuje, ciagle przeklina...Chociaz ja sie mu nie dziwie :P
No i Roger strzelil pierwsza bramke Tak troche smiesznie jest jak Brazylijczyk dla Polski strzela, ale co tam Wazne, ze w ogole ktos strzelil

Cytat:
Oj biedna... A co Ty tak w ogole masz z tym brzuchem? Wiesz, mnie tez czesto boli, ale od pewnego czasu mniej. Nawet mialam USG robione i nic nie wykazalo... A ten antybiotyk nie pomaga?

Cytat:
EDIT2: Nie sądziłam, że na meczu poruszą temat NASA
A ja o tym nie slyszalam A co takiego powiedzieli?
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 21:58   #2697
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Powiem jedno jestem zrozpaczona i wściekła . Boruc i tak ma u mnie kwiaty pięknie dziś się zachowywał. Więcej nic nie napiszę bo nerwy mnie zżerają. Nat NASA mnie też rozwaliło na maksa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 07:45   #2698
mimi_77
Zakorzenienie

jestem zażenowana, wsciekła i własnie! brak słów! gdyby w sędzia sędziował w Anglii nigdy by nie podyktował karnego! tam sie gorsze rzeczy dzieja na boisku.

Antosia 12.05.2015

Stary 2008-06-13, 08:14   #2699
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Nie mam słów jeśli chodzi o wczorajszy mecz! Jeszcze mi nerw nie przeszedł! Tak sie nie robi nie dyktuje sie karnego z niczego w ostatniej chwili! Nie mieliśmy żadnej szansy na odegranie sie! Kończe na ten temat bo i tak mnie serducho boli

Lunka gratulacje zdania z rewelacyjnym wynikiem, ja bym chyba umarła ze szczęścia!

Kasia ja też mam anemie ale z dietą mi nie idzie bo nie znoszę wątróbki, a inne czerwone mięsa też mi nie podchodzą! Więc raz na jakiś czas biorę tabletki z żelazem, szczególnie w czasie kobiecych dni w zasadzie to nie sama z siebie biorę tylko TŻ
sie drze żebym nie zapominała bo jak zapominam (co jest u mnie normą) to potem się robię taki 'Lunatyk' ale da sie z tym zyć! Więc się nawet nie próbuj martwić!
Anetuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 08:52   #2700
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Ale ja się dobrze odżywiam.

pewnie dla niej rzucił narzeczoną.

A ja tam lubię Nicka w BMW. Z początku to byłam na niego cięta, ale z biegiem czasu stwierdziłam, że jest z niego taki śmieszny, owłosiony gość.

Ja się muszę pochwalić, że mam 4 z matmy na koniec.

Mi się Podolski podoba. Chociaż właściwie, to jego można podciągnąć pod Polaka. Pochwalę się, że jest z mojego miasta i mieszkał koło mojej koleżanki. Po Euro będę czatować pod jego domem, bo słyszałam, że ma przyjechać do rodziny.
ale te ciągłe diety
możliwe
a ja jakoś nie moge sie przekonać ostatnio był tak wkurzony na Roberta że ten wygrał, nawet mu nie pogratulował i sie nie usmiechał do kamery...
łał to gratuluje, to jest coś
a mi nie chociaż blondyn, to nie pociąga mnie
heh może akurat go dorwiesz, tylko mu żadnej krzywdy nie zrób

Cytat:
cześć kobietki
dołączam się do wątku bo uwielbiam F1, uwielbiam Roberta Kubicę i tak się cieszę, że w końcu stanął na podium należało mu się
ale widzę, że plotkujecie tu też o innych rzeczach
to i ja się Wam pożalę... mam na głowie tyle egzaminów, że aż się wszystkiego odechciewa
jak Wy sobie radzicie z tą nauką i ze stresem przed egzaminami???

widzę, że piszecie coś o tek księżniczce, która ściskała Roberta....
patrzcie, co na pudelku napisali, ja pozostawiam to bez komentarza...
http://www.pudelek.pl/artykul/10741/...o_ksiezniczce/

witaj
jeśli chodzi o moje egzaminy to poprostu przysiadłam nad nauką przez cały rok różnie to bywało, ale examy to już nie żarty, jak sie nie postarasz to ...
a stres zawsze jest, ja sie wogóle nie bałam przed egzaminami, dopiero po i wyników
no to własnie stamtąd wklejałam artykuł
biore to raczej z przymrużeniem oka

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Tass, ja po prostu unikam nauki, jak ognia Dopiero z nożem na gardle się uczę, a wtedy nie ma już czasu na stres

o to to to przez cały rok głównie sobie bimbałam a jak przyjdzie co do czego to sie siada, uczy sie i nie ma zmiłuj

Cytat:
wiesz co najgorsze w tym wszystkim? wiem, ze tyle nauki jest, ale zawsze coś wynajdę, żeby naukę odłożyć na bok i zająć się czymś innym tak jak teraz, zamiast siedzieć z nosem w książce to ja po wizażu buszuję

ja często mam tak, że siedze ucze sie, pomysle o czymś i potrafie tak z pół h sie zamyślić przypominam sobie że miałam sie uczyć a zaraz znowu sie zamyśle nad czymś i zero koncentracji

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Ooooo a ta księżna/księżniczka czy kto to tam jest to chodzący koszmar. Mam nadzieję, że Robert ma łeb na karku.
no pewnie, Robert głupi nie jest

Cytat:
Cześć.

yh, każdy sie starzeje

Cytat:

wystarczy że dwie osoby sobie staną koło siebie, ktoś cyknie zdjęcie i na drugi dzień okazują sie parą

Cytat:

yyy to chyba był żart z tym pomaganiem nam jakby chciał pomóc, to daaaawno temu by sie po raz drugi zgłosił do PZPNU i grał by u nas, tak jak Ebi czy nawet taki Roger

Cytat:
ja go lubie :p

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości