![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() Co do księżniczki - tekst wklejały dziewczyny już wcześniej, ale zdjęcia są po prostu piękne. ![]() ![]()
![]() |
#2672 | |
Zadomowienie
|
ta księżniczka to Fiona powinna miec na imię
![]() a Robert mądry chłopak, na pewno ma łeb na karku ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez tass822 Czas edycji: 2008-06-12 o 18:00 Powód: dopis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Swoją drogą, to dziwny ten 'brukowcowy' pogląd na świat. Zobaczą kobietę gratulującą Robertowi wygranej i już snują mroczną historię ich związku.
![]()
#2674 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a słyszałyście, że Robert miał narzeczoną i podobno zerwał z nią zaręczyny??? ciekawe czy to prawda, bo też na pudelku o tym czytałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze. Ostatnie czego nam potrzeba to punkty dla Chorwacji. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
czy kos jeszcze jak ja nie lubi Hamiltona? moze jestem uprzedzona ale wyglada mi na pewnego siebie i ze jak przegra to sie obraża na wszystkich ;p
![]() |
#2679 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do meczu, to musimy wygrać teraz i z Austrią i z Chorwacją z jak najlepszym statusem bramek, co jest raczej mało prawdopodobne, bo to co Chorwaci robią z Niemcami to pogrom... Ale gdybyśmy wygrali to jest szansa, że Niemcy nie wyjdą z grupy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |||
Zadomowienie
|
Nie bylo mnie przez krotki czas, a wy tyle tego naprodukowalyscie
![]() ![]() No ba ![]() Narazie nie szukam, bo chce isc od sierpnia ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Troche zakrecilas, ale spoko skumalam ![]() Jo jo, pokaze ![]() ![]() Lunka gratuluje zdania egzaminu! ![]() ![]() ![]() ![]() I mi w sumie tez wczoraj bylo troche zal Szwajcarii, bo stracili bramke w ost minutach... Ale musze przyznac, ze ladnego gola strzelil ![]() ![]() ![]() A co do tego, ze masz takie emocjonalne podejscie to nawet dobrze, bo jestes wrazliwa osoba, a to jest cecha, ktora cenie u innych ![]() tass822 witam serdecznie ![]() ![]() Tylko ciagle sie dziwie, ze zadnego faceta nie ma na naszym watku... Hm a moze oni po prostu nie wchodza na wizaz? Jejku... CO sie z tymi Niemcami dzieje? ;/ Moze oni to specjalnie robia, zeby nam utrudnic zycie? A Podolski moglby strzelic kilka bramek, w koncu tak chcial, zebysmy wyszli z gr to niech teraz pomoze.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wydaje mi się, że jest zbyt wyniosły. Poza tym uważa się chyba za najlepszego a jak coś zwali to minę ma jakby smierć zobaczył. Jakoś nie zdobył mojej sympatii ![]() lubię za to Fina, Raikonena ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Raikonnem zawsze taki poważny ale spoko jest. Ja za to lubie Masse i Alonso, ale ostatnio troche sie osłabili co nie?
![]() |
#2683 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do Raikonena, każdy Fin ma taki wyraz twarzy ![]() ![]() Jak oglądałyście skoki narciarskie, to przypomnijcie sobie jak tez zawsze poważny był Ahonen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
EDIT: Ooo, Podolski strzelił. Może jeszcze wyrównają! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Fakt, zmiana team'uprzez Alonso do tego doprowadziła. A Niemcom zostało 5 min. Zobaczymy
![]() |
#2687 |
Zadomowienie
|
Hah, Schweinsteiger dostał czerwoną! Ale się dzieje!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
Lunka! Gratulacje z całego serca
![]() ![]() Nat również gratuluję ![]() Kasia na anemię najlepsza sałata taka co rośnie koło szosy, ma mnóstwo mnóstwo żelaza ![]() Z śmiesznych wiadomości: wchodzę do pracy a tam stoją drożdżówki z truskawkami ![]()
#2689 |
Zadomowienie
|
Joasiu, dziękuję
![]() ![]() No i Szwaby przegrały:| Módlmy się o nasz mecz z Chorwacją, nie możemy pozwolić sobie nawet na remis:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
No no no. ile kartek sie posypało. Ale akurat sie ciesze bo nie lubie Szwajnsztangiera ;/ bardzo nie lubie wręcz i strasznie sie zachował. aczkolwiek lubie jak sie cos dzieje na boisku. Wcozraj tez jeden Szwajcar przywalił Turkowi z głowki, ze temu az sie czolo rozcieło. krew sie lała. łojojoj
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
ja tylko wyraże swoją radość po raz kolejny dziś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no więc cholernie sie ciesze że wreszcie ktoś skopał tyłki szwabom, że ktoś im pokazał że nie sa tacy cudowni, że wreszcie mogłam zobaczyć nerwy na twarzy Lehmana, że ten cały Bastian dostał kartke ![]() ![]() ![]() zaraz mecz naszych więc później skomentuje co tam naskrobałyście ![]() a i kolega przed chwilą mi napisał że musimy wygrać 4:0 dziś i 1 golem z Chorwacją ![]() ![]()
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie. Niemcy to jedyna druzyna pikarska do której czuje niesmak, bo do wiekszosci jestem neutralnie nastawiona.
![]()
![]() |
#2693 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, umieram ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mam nadzieję, że wygramy, chociaż cieszę się, że Niemcy przegrali, bo ich nie lubię
![]() |
#2695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Tragedia, masakra i porażka. Boruc to nadczłowiek i nadbramkarz... Ale reszta to trampkarze:| EDIT2: Nie sądziłam, że na meczu poruszą temat NASA ![]() Edytowane przez nat92 Czas edycji: 2008-06-12 o 20:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesli kolega ma racje to nasi musza sie wziasc do roboty w 2 polowie, bo jak narazie jest cienko... A Boruc po prostu wymiata, ja sie dziwie, ze on jeszcze nie przeszedl do lepszego klubu. Ale widac jak sie chlopak denerwuje, ciagle przeklina...Chociaz ja sie mu nie dziwie :P No i Roger strzelil pierwsza bramke ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja o tym nie slyszalam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Powiem jedno jestem zrozpaczona i wściekła
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
jestem zażenowana, wsciekła i własnie! brak słów! gdyby w sędzia sędziował w Anglii nigdy by nie podyktował karnego! tam sie gorsze rzeczy dzieja na boisku.
![]() |
#2699 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam słów jeśli chodzi o wczorajszy mecz! Jeszcze mi nerw nie przeszedł! Tak sie nie robi nie dyktuje sie karnego z niczego w ostatniej chwili! Nie mieliśmy żadnej szansy na odegranie sie! Kończe na ten temat bo i tak mnie serducho boli
![]() Lunka gratulacje zdania z rewelacyjnym wynikiem, ja bym chyba umarła ze szczęścia! Kasia ja też mam anemie ale z dietą mi nie idzie bo nie znoszę wątróbki, a inne czerwone mięsa też mi nie podchodzą! Więc raz na jakiś czas biorę tabletki z żelazem, szczególnie w czasie kobiecych dni w zasadzie to nie sama z siebie biorę tylko TŻ sie drze żebym nie zapominała bo jak zapominam (co jest u mnie normą) to potem się robię taki 'Lunatyk' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możliwe ![]() ![]() a ja jakoś nie moge sie przekonać ![]() łał to gratuluje, to jest coś ![]() ![]() a mi nie ![]() ![]() heh może akurat go dorwiesz, tylko mu żadnej krzywdy nie zrób ![]() Cytat:
witaj ![]() jeśli chodzi o moje egzaminy to poprostu przysiadłam nad nauką ![]() a stres zawsze jest, ja sie wogóle nie bałam przed egzaminami, dopiero po i wyników ![]() no to własnie stamtąd wklejałam artykuł ![]() biore to raczej z przymrużeniem oka ![]() Cytat:
o to to to ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja często mam tak, że siedze ucze sie, pomysle o czymś i potrafie tak z pół h sie zamyślić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wystarczy że dwie osoby sobie staną koło siebie, ktoś cyknie zdjęcie i na drugi dzień okazują sie parą ![]() yyy to chyba był żart z tym pomaganiem nam ![]() ![]() ja go lubie :p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.