![]() |
#2641 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() Też byś chciała, nie? ![]() Bożuchno, a co z pracą? Znalazłaś już coś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Może Angel ten artykuł pisała. Nowa teczka na Roberta już pewnie założona i na wszystkich mieszkańców tego miasta. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rzeczywiście, śmieszna ta dziewczyna. Takimi nie ma co się przejmować. ![]()
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
Kasia wybiczowałam się i to na zapas, bo może jutro znowu się złamię i pochłonę kolejną, ale kocham truskawki ( drożdżówka to dodatek
![]() Bożenko, jak chcesz wiedzieć gdzie mieszkam to sprawdź na n-k ![]()
#2643 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tyle, że mi dużo osób mówi, że ładniej mi w dłuższych, a zwłaszcza jedna na której zdaniu mi zależy ![]() Ale ta osoba akurat nawet nie zauważyła, że byłam u fryzjera, więc odbieram to jako znak, że wszystko jest w porządku ![]() Cytat:
![]() Chyba, że ona naprawdę, naprawdę nie ma zamiaru nic z tym 'nibyjeszczeniechłopakiem ' jak to Kasia określiła to byłoby w sumie.. spoko ![]() Kurcze już nic nie wiem, Bożuś nie pomogłam Ci chyba za bardzo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pokażesz się, co nie? ![]() Właśnie? ![]() No widzisz, cza się maskować, my z Kimim malujemy na twarzy barwy wojenne. A po lesie biegamy nago, tak dla niepoznaki ![]() Taaa, oby szybko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Szybko się chudnie ponoć. Nie testowałam ![]() A ta przyjaciółka to nie bała się, że w każdym porcie będzie miał laske ten marynarz? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie cierpię jak ktoś aż nadto okazuje swoje uczucia i w sumie tylko bym się denerwowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z tymi truskawkami to pierdoły, każdy owoc na czczo przyspiesza metabolizm, a truskawki na czczo działają jak kawa. wiem bo sama stosuję ten sposób ![]() tzn ten element diety jest jeszcze fajny, ale mama zapowiedziała radykalny powrót do diety. nie wytrzymam bez białego kinder bueno ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Wtajemniczenie
|
Ale w prasie jeszcze nie ogłosili gdzie miekszamy
![]() I właśnie dlatego nie testowałam ![]() Ej w sumie mam jeszcze troche czasu, może se wmuce truskawki ![]() Btw - no i widzicie, nawet to że nie jem śniadań Angel ma w kartotece ![]() Jakby to było jej potrzebne do unicestwienia mnie... ![]() A ja nie jadłam go ![]() Lece do sklepu na przerwie w szkole. I nici z diety truskawkowej ![]()
![]() |
#2647 | |||
Zadomowienie
|
lubie Cię
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to nie przypadek, że Nasa mnie zatrudniła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
Jest dobrze! NASA nie odkryła, że nie jadam śniadań
![]() ![]() Marynarz przestał pływać jak się dziecko urodziło, także nie jest źle.
#2649 |
Zakorzenienie
|
Ej, to ja chyba też się zacznę biczować za to moje wcinanie krówek
![]()
#2650 |
Zakorzenienie
|
Victoriaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() zdałam najważniejszy egzamin, decydujący czy jestem na 2 roku czy nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() normalnie jedna wielka euforia ![]() ![]() ![]() no ale żeby wszystko nie mogło być kolorowe to wczoraj sie spłakałam po tym jak Szwajcaria przegrała mecz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nom a mecz ogólnie ciekawy, to była raczej wodna piłka ![]() ![]() ehh, ale wiecie co jest najgorsze ? to że ja do wszystkiego tak emocjonalnie podchodze, że nie potrafie spokojnie pooglądać meczu i sie nie rozryczeć po porażce, podziwiam piłkarzy którzy potrafią sie podnieść z murawy, nie okazują emocji, podac ręke przeciwnikowi, wymienić sie koszulką i jeszcze udzielić wywiadu ... to jest dla mnie wielki profesjonalizm ![]()
![]() |
#2651 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj a ja tak nie potrafie ![]() ![]() ja w sumie też współczuje takim ludziom bo dla mnie są oni troche pozbawieni wrażliwości i wielu innych cech ... No pewnie że sie da, ale dla mnie to jest tak że smuci i dołuje mnie właśnie taka jedna osoba na nie a nie zauważam 10 dobrych ![]() ![]() Cytat:
a pewnie, niech sobie biorą kogo chcą ![]() a ja sie do Hiszpanii przekonac nie moge i oby przegrali Szwecją ![]() o kurcze, też sie zastanawiam nad fryzjerem ![]() ![]() wrzuć jakieś zdjątko ![]() uhh z kim my sie zadajemy ![]() [quote=jo@n@;7843603]Krówka, piesek i baranek Tygrys i hipopotamek Myszka,liski oraz bobry Wszyscy mówią Wamzień Dobry!!! Lunka, ja po kilku wizytach u psychologa dopiero mogłam coś powiedzieć, jeden raz nic nie daje. Spróbuj bo mi pomogło. [quote] fajne powitanko ![]() chyba tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja rok temu tez gadałam z pewnym gościem, studiował psychologie, dużo mi pomógł ![]() ok, a kupy nikt nie ruszy ![]() nieeee ![]() ![]() Cytat:
![]() chyba nigdy nie zrozumiem takich ludzi, z jednej strony im zazdroszcze bo o ile bardziej lekkie życie mają bez takiego smutku ale chyba bardziej współczuje wiedząc że brakuje im wrażliwości ...której ja mam zanadto ![]() pomyśle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie pal papierosów ![]() a ja sobie obiecałam że jak zdam ten exam to przejde na diete - chyba teraz nie mam wyjścia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Lunuś, moje szczere gratulacje
![]() Co studiujesz? I co to za egzamin praktyczny? Z tym podchodzeniem emocjonalnym nie jesteś sama, ze mnie też taki nadwrażliwiec ![]()
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje ![]() ![]() ![]() to ciesze sie że nie jestem sama ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | ||||
Zadomowienie
|
Słyszałam, że Bild już ma info
![]() Ja też nie i nie ważcie się powiedzieć jaki pyszny, bo zamorduję nie tylko ze względów dietetycznych, ale i zdrowotnych (przez ten tydzień zjem coś innego niż suchary i umieram) Zawsze można zacząć jutro ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
Ja z Frei'em płakałam, gdy schodził, przyznaję się.
Wrażliwość jest w porządku, ale nadwrażliwość może mieć złe skutki. Niestety.
#2656 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() żałuj ![]() ja płacze i jak ktoś przegrywa i ktoś wygrywa ![]() a Szwajcarii mi szkoda bo lubiłam Frei'a, bo gra tam Behrami, bo szkoda mi było trenera, całej drużyny no i bo walczyli i byli tak blisko ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Krówki. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A z wiadomości parafialnych. Byłam dziś na badaniu krwi. Wygląda na to, że mam początku anemii. ![]()
![]() |
#2658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dla mnie to tragedia ![]() ![]() uuu to nie dobrze ![]() ![]() Życie na gorąco twierdzi, że Robert Kubica ma szansę otrzymać zaproszenie do łóżka prawie 20 lat od niego starszej księżniczki Monako, Stefanii. Naprawdę, szkoda byłoby zmarnować taką "życiową okazję"... Na salonach szepce się że polski rajdowiec wpadł w oko młodszej siostrze Karoliny - pisze tygodnik. 43-letnia księżniczka Stefania znana jest ze swej słabości do mężczyzn. Na liście jej romansów figurują również nazwiska wielkich gwiazd, m.in. Paul Belmondo (syn Jeana-Paula), Anthony Delon (syn Alaina), aktor Rob Lowe, francuski piłkarz Fabien Barthez i... Jean Claude Van Damme. W ostatnich latach wybiera raczej coraz młodszych. Kubicę ma niejako pod ręką, od kiedy w zeszłym roku postanowił przeprowadzić się z Włoch do Monte Carlo. W księstwie czuje się jak w domu - zachwyca się brukowiec. Widać to było jak na dłoni, gdy nasz rajdowiec pod koniec maja stanął na drugim miejscu podium Grand Prix Monako F1. Przyjął wiele gratulacji od swoich tamtejszych znajomych, w większości ludzi ze światowej elity biznesowej. Rzeczywiście, Robert jest już ustawiony w życiu. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cóż za wyznanie
![]() Cytat:
![]() Albo od soboty ![]() Bo mi nikt nie reklamował, że dobre! Ale kupie se dziś na mecz ![]() Cytat:
![]() ![]() Co te dzieci robią z ludźmi ![]() ![]() ![]() Tez kupie se na mecz ![]() Jej Lunka, kongratulejszyyyn!! ![]() Wiesz co, strasznie mnie ucieszyło, że się tak cieszysz i że wchodze na wątek a tu takie same ![]() ![]() Z tym, że wiesz co Lunć, nudna jesteś ![]() ![]() Ojj Lunek - "brawo Luna brawo brawissimo" ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to było komiczne, wcale by w ogóle nikt nie zauważył, że on chce ręką tą piłke wbić ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko nie nadmierna ![]() Cytat:
![]() I tu kurcze nie wiem komu będę kibicować, bo lubię ich obuch(?)/obu(?) Okej, jak będę mieć to wrzucę coś ![]() Właśnie, Albercik, wychodzimy! ![]() ![]() Ale ja mam fory u Angel, może podała im dla zmyłki ![]() Chyba, że się na mnie wkurzyła o coś i chce mi na złość zrobić. Koniec z bieganiem po lesie nago ![]() Cytat:
![]() I otóż taki mam zamiar ![]() A wiadomo, że jutro to można pojutrze... EJ to super jest, popatrz na to z tej strony że nie zdobyłaś tylko 12 punktów ![]() ![]() ![]() Ide po zakupy na mecz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | ||
Wtajemniczenie
|
weście, naprodukowałyście się jak gupieloki jak ja pisałam
![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie się obawiam co teraz ze mną będzie ![]() To żelazo wcinaj, raz dwa, sałata ma dużo żelaza ![]() ![]() Cytat:
![]() EDIT: http://sport.onet.pl/0,1248769,1767978,wiadomosc.html ee a co z Nickusiem?
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh, jakiś to sposób nawpewno jest, ale wiesz, czasem udupiona osoba może zwiać ![]() dziękować ![]() ![]() ![]() ![]() oj, bo gdybym miała matme, to już by tak kolorowo i euforycznie nie było ![]() ![]() ja troche tak czułam że jak zaczynają z kontuzją Alexa to później może być już tylko gorzej, do tego w Turcji nie ma żadnych gwiazd, to taki nijaki zespół a tu wygrali, i to właściwie bardziej mieli szczęście bo przecież Szwajcaria też zdobyła gola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nom, a dzięki tej wodzie mecz był taki inny niż wszystkie ![]() pewnie, ma to swoje dobre strony ale właśnie umiarkowane ![]() ![]() ![]() hm, tylko że ja nie znam żadnego fajnego Niemca ![]() ![]() obu ![]() ![]() ![]() a u mnie było to tak dawno że całkowicie nie pamiętam ![]() ja jak dotąd żadnego mecza nie opuściłam ![]() co kupisz/łaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ... i dlatego Robert jej nie zechce ![]() hm.... fajnie by było, dwaj przyjaciele ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
Kas!a, anemia to nie jest nic strasznego
![]() ![]() Widzę, że na krówki nie tylko ja mam wieczne zachciołki ![]()
![]() |
#2664 | |||
Zakorzenienie
|
Nat, gratuluję punktów z testu.
![]() ![]() Ale ja się dobrze odżywiam. ![]() pewnie dla niej rzucił narzeczoną. ![]() OMG, miałam to. ![]() ![]() Cytat:
![]() [quote=$Luna$;7860184] oj, bo gdybym miała matme, to już by tak kolorowo i euforycznie nie było ![]() Ja się muszę pochwalić, że mam 4 z matmy na koniec. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2665 |
Zadomowienie
|
cześć kobietki
![]() dołączam się do wątku bo uwielbiam F1, uwielbiam Roberta Kubicę i tak się cieszę, że w końcu stanął na podium ![]() ![]() ale widzę, że plotkujecie tu też o innych rzeczach ![]() to i ja się Wam pożalę... mam na głowie tyle egzaminów, że aż się wszystkiego odechciewa ![]() jak Wy sobie radzicie z tą nauką i ze stresem przed egzaminami??? widzę, że piszecie coś o tek księżniczce, która ściskała Roberta.... patrzcie, co na pudelku napisali, ja pozostawiam to bez komentarza... http://www.pudelek.pl/artykul/10741/...o_ksiezniczce/ Edytowane przez tass822 Czas edycji: 2008-06-12 o 17:43 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Tass, ja po prostu unikam nauki, jak ognia
![]() ![]()
#2667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Tak, dokładnie, znam ten proces
![]() Ja potrafię nawet za sprzątanie się wziąć, byle tylko uniknąć nauki ![]()
#2670 |
Zakorzenienie
|
Ooooo a ta księżna/księżniczka czy kto to tam jest to chodzący koszmar. Mam nadzieję, że Robert ma łeb na karku.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.